Milan 0-1 JUVENTUS !!!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2005, 18:21

a aj mam podejrzenia ze czesc z tych pesymistow to kibice milanu i mysla ze sie przejmujemy ich wypowiedziami, błech hehe

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2005, 19:20

Przede wszystkim liczę na NEdveda i Camoranesiego, oby ich gra dła nam 3 pkt. Nie chiałbym tutaj mówic o Del Piero - bo zawsze na niego sie liczy - i zazwyczaj niestety zawodzi :( Moze tym razem edzie inaczej..? oby...
WIERZMY W JUVENTUS, FORZA! NAPRZÓD!

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2005, 20:24

Ja z tym meczem wiąże wielkie nadzieje, nie licze tak jak wielu na remis, liczy się tylko zwycięstwo.Do składu wraca Zebina, Trezeguet i Emerson, zabraknie tylko Zlatana, ale przecież w poprzednich latach za zdobywanie bramek odpowiadał duet: Del Piero--Trezegol, więc nieobecność Ibrahimovic nie jest jakimś ogromnym osłabieniem naszego składu.
Milan gra jeszcze w Lidze Mistrzów i mam nadzieje że PSV wyciśnie z nich siódme poty.
Wynik typuje na 1:1 albo ewentualnie 1:0 lub 0:1
:P

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 09:38

e-kacper pisze:a aj mam podejrzenia ze czesc z tych pesymistow to kibice milanu i mysla ze sie przejmujemy ich wypowiedziami, błech hehe
co za inteligenta wypowiedz :smile: ale się uśmiałem ... zastanów się co piszesz , a pozatym pomyśl nad tym że nie każdy musi być tak "optymistycznie" nastawiony jak 90 % ludzi tutaj :wink: .Chyba każdy wierzy że Juve wywiezie korzystny wynik z San Siro - ale pamietaj że są też realiści - a nie kibice Milanu :rotfl:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 14:29

Kibice ze 180 krajów będą mogli śledzić na żywo szlagier 35. kolejki Serie A Milan - Juventus. Szacuje się, że w niedzielne popołudnie przed telewizorami zasiądzie ponad półtora miliarda widzów. / Milan.pl

Pewno w polskiej tv nawet o tym nie wspomną ... co za chory kraj :angry:

Co do samego spotkania - są duze szanse na zwyciestwo, tym bardziej po tak meczącym dla Milanu sezonie, a raczej jego końcówce. Licze na skromne zwyciestwo 1-0 chociaz wydaje mi sie ze będzie remis :]

Mam nadzieje, że z dobrej strony pokaze się Treze i wkoncu strzeli bramke - to byłoby prawidziwe podziękowanie dla klubu i kibiców za wsparcie w tak trudnych dla niego chwilach.

WYGRAMY!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
MATEO 85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:53

Gdzie można zobaczyć relacje na żywo z tego meczu w internecie??

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 22:39

wErOn pisze:Kibice ze 180 krajów będą mogli śledzić na żywo szlagier 35. kolejki Serie A Milan - Juventus. Szacuje się, że w niedzielne popołudnie przed telewizorami zasiądzie ponad półtora miliarda widzów. / Milan.pl

Pewno w polskiej tv nawet o tym nie wspomną ... co za chory kraj :angry:
Pewnie wspomną ale cio z tego jak i tak nie pokarzą nawet bramek :angry:

A cio do meczu do stawiam na remis, ale modle sie o zwycięztwo :pray:
Milan jest teraz w dobrej formie i cio tu dużo mówić przynajmniej moim zdaniem gra lepiej od Juve!!! :płaczę: :evil: ale z drugiej strony Milan będzie zmęczony po bądź co bądź szczęścilym awansie i miejmy nadzieję że stać nas będzie na dobrą gra a cio najważniej o strzelenie przynajmniej jednej bramki a najlepiej szybko cio ustawiłoby mecz :pray:
Więc módlmy sie i kibicujmy Juve!!!!!!!!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 23:05

2MAN pisze:
e-kacper pisze:a aj mam podejrzenia ze czesc z tych pesymistow to kibice milanu i mysla ze sie przejmujemy ich wypowiedziami, błech hehe
co za inteligenta wypowiedz :smile: ale się uśmiałem ... zastanów się co piszesz
Chyba o to mu chodziło, specjalnie napisał to w sposób humorystyczny, jednak Ty nie zrozumiałeś żartu.....

Co do sobotniego meczu to mam nadzieje, że plotki o urazie Alexa to plotka. Jakoś nie widze u nas ataku Trezeguet-Zalayeta... Optymistyczniej napawa tylko to, że Milan jest w słabej formie co potwierdził mecz z PSV. Jednak mogą się poszczycić fartem ( któremu przyłosiu wierzyc: "głupi ma zawsze szczęście" czy "szczęście sprzyja lepszym" ???) który nie opuszcza ich nawet gdy oni sami nie wierzą w zwycięstwo....
Za szaleje i obstawiam 2:0 dla naszych :)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 15:58 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 12:36

O tym, że czeka nas bardzo trudne zadanie to już nawet nie będe pisał. O tym każdy wie. Mecz o scudetto- co do tego nie mam wątpliwości. Choć po tym spotkaniu do końca sezonu zostaną jeszcze 3 kolejki spotkań to własnie ten mecz moim zdaniem może zadecydować o tym kto zdobędzie mistrza. Milan ma tą przewage, że gra na własnym bosiku. Jak trudno jest ich pokonać na San Siro przekonało się już w tym sezonie wiele klubów. Jeśli przegramy to spotkanie to myśle, że milan dowiezie przewage punktową do końca sezonu. Dlatego nasi nie moga popełniać żadnych błędów. Należy wykluczyć z gry Shevchenko, który jest chyba najmocniejszym ogniwem Milanu. Pozatym trzeba by też spróbowac coś strzelić :? A że nie łatwo jest przejść obrone Milanu to też pisać nie musze... tymbardziej, że u nas zabraknie Ibrahimovica :x Jedyny napastnik, w którego w tym momencie wierze to Zalayeta. Mam nadzieje, że ugugwajczyk wybiegnie w podstawowej jedenastce. Co do drugiego napastnika to mam wątpliwości. Trezeguet nie jest w zbyt dobrej dyspozycji. Ma za sobą kilka ciężkich miesięcy i nie sądze, żeby był przygotowany na 100% do tego meczu. DP również nie zachwyca i nie mam do niego zaufania. Tak więc z przodu mamy nie lada problem... licze jednak również na to, że w akcjach ofensywnych napastników aktywnie wspierać będzie Nedved. Co do pomocy to tutaj pojawia się kolejny problem. W jakiej formie jest Emerson ? obawiam się tego. Obok niego zagra pewnie Appiah. Jednak on też jest wielką zagadką :| Mimo tych wszystkich problemów wirze w naszych kopaczy. Myśle, że jesteśmy wstanie wywieźć z San Siro przynajmiej jeden punkt. Najważniejsze jest to, aby przez całe 90 minut byćskoncentrowanym i nie popełniać żadnych błędów. Jeśli zremisujemy, to będziemy w lepszej sytuacji. Po meczu z Milanem zostaną nam mecze z drużynami, któe powinniśmy ograć bez większych problemów. Co inego z Milanem, któy ma po nas spotkania z nieobliczalnymi Palermo i Udinese. Licze szczególnie na tą ostatnią drużyne. Mam nadzieje, ze w ostatnm meczu seonu Milaniści polegna w Udine 8)

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 12:49

Collina sędziuje :( a jak wiadomo ten arbiter nie jest szczęsliwy dla Juve...psia kość!

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 12:57

Jak zauwazyl Lippi, mecz Milan-Juve bedzie zalezal od gry srodka pola... czyli naszej najslabszej formacji 8) . Bardzo chcialbym moc postawic chociaz ze 1,30 zł na Appiaha, ale wiem, ze bylyby to pieniadze wyrzucone w bloto. Nie jest on w stanie dac rady, nawet temu Milanowi. Puma ladnie zaczal sezon, teraz sobie odpuscil, albo po prostu nie wytrzymal. Tacchino jest kontuzjowany, wiec na jego doswiadczenie i w sumie tez nieobliczalnosc, bo gra on troche za malo, liczyc nie mozemy.
Nie ma co jednak plakac juz przed meczem. Druga linia Milanu tez genialna nie jest. Ich najlepszy gracz, czyli Pirlo, nie przypomina juz tego samego Pirlo z chociazby poprzedniego sezonu. Seedorf jest na ogol swietnym graczem. Nie dzisiaj 8) . Jak zagra kakalec nigdy nie wiadomo. Nikt inny sie u nich nie liczy... chyba, ze Dhorasso cos pokaze, jezeli nie jest kontuzjowany.
Bardzo zaluje, ze nie zobaczymy Zebiny. Mimo calej mojej sympatii do pana profesora Pessotto, to na mecz o Scudetto przydalby sie ktos bardziej dynamiczny. Pessotto swietnie wykonuje swoja robote, ale nic poza tym. Zebina potrafi odwalic niezla kaszane, ale jezeli bedzie mial naprzeciw siebie Kaladze, to moze stac sie waznym elementem Juve...
Gdyby zmienic rok z 2005 na 2003 to z radoscia na twarzy ogladalbym wyczyny Zambrotty. Teraz moge co najwyzej poogladac jego kolejne nieudane rajdy. Jezeli jakims cudem Zambro sie przelamie, sytuacja bedzie sie przedstawiac zgola inaczej.
Mimo szczerych checi, trudno jednak zakladac, ze wygramy ten mecz. Milan nie jest zmeczony Psv, bo w Eindhoven przez 90 minut udowadniali, ze włoska piłka potrafi byc nudna jak Tadeusz Drozda...
Ostatnio zmieniony 06 maja 2005, 13:01 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 13:00

PSV pokaało jak trzeba grac z Milanem. Ofensywnie i do przodu, opanować srodek boiska i rpzedewszystkim anpierać na bramke Didy - takie proste, i skrótowo opisane :lol:

A teraz bardziej taktycznie, Heh fachwoiec ze mnie no nie 8) ? A wiec Milan w ofensywie polega na Szewczence Kace, i Cafu (głownie na tych 3) . O ile Szewczenko i Kaka, napewno będą groźni, bez wzgledu an to czy Juve zagra ofensywnie czy defesnywnie o tyle z rajdów pod pole akrne Juve, można wyłączyć Cafu. Jak? Jeśli Juve narzuci swój typ gry, i usatwi linie obrony wysoko(z dala od bramki) to Cafu raczej nei bedzie miał miejsca na rajdy ofensywne. Wynioskowałem to po środowym meczu LM. Capello powinien do perfekcji rpzećwiczyc takze pułpki ofsajdowe by zatrzymać piłki do Szewczenki.

Obrazek
tetszap

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 13:53

Maldini nie zagra i to jest jeden z "+" dla nas i obrona milanu juz nie moze sie czuc tak pewnie bo jednak on tam duzo dobrego zrobil ale ciekawe co bedzie jak jego zabraknie :!: wiec trzeba byc dobrej mysli i modlic sie o cud :twisted:

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 13:53

-------- ------------------------ Buffon

---------- Thuram Montero Canavaro Birindelii

---------Camoranesi Kapo Emerson Zambrotta-
-------------------------------------- NEdved

---------------------------Zalayeta

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 14:02

Zdun pisze:-------- ------------------------ Buffon

---------- Thuram Montero Canavaro Birindelii

---------Camoranesi Kapo Emerson Zambrotta-
-------------------------------------- NEdved

---------------------------Zalayeta
tak, tak z Montero w środku obrony na pewno wiele zdziałamy :| już widze te jego fantastyczne interwencje, gdy przed polem karnym znajdzie się Shevchenko z piłką :x

Zablokowany