Cyfra czy Polsat?
- Wojtom
- Juventino
A tam nie stać. Jak coś mówią, to zapewne ich na to stać. Mam wielką nadzieje, ze jednak dojdzie to takiej sytuacji, ze bede mogl zobaczyc Serie A na PolsacieAlexxxxx pisze:Chyba sobie żartujesz nieJUVEFANE_10 pisze: już od nowego sezonu liga Włoska.
!Ich po prostu na to nie stać, a zapowiedzi to sobie moga robić.

Bardzo podoba mi sie pomysł z wprowadzeniem kanału Polsat Sport 2. Bo jeden to zdecydowanie za mało. Na jednym niech puszczają Grecką, Niemiecką, LM, Angielską, a na drugim Włoską

Ostatnio ponoc podpisali umowę z Liverpool TV i Arsenal TV, co widac, bo puszczają mecze tych druzyn, mają jeszcze dosjc do porozumienia z hiszpańskimi klubami. Ja bym wolał, zeby zaczeli puszczac Włoską w zamian za wszystko inne

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- pan Zambrotta
- Juventino
jeśli stać ich na utworzenie Polsat Sport 2, to analogicznie mogą coś próbować z Serie AAlexxxxx pisze: Ich po prostu na to nie stać, a zapowiedzi to sobie moga robić.

- Kombinat
- Juventino
Tak wojtekk03 tylko szkoda że mały procent z tego jest na żywo.... Co za przyjemność oglądania skoro znam już wynik.....
No ale może polsat sport 2 rozwiąże ten problem i będzie więcej rzeczy na żywo.
pan zambro- z polsatem sport kosztuje 29.90, oczywiście nie wiadomo jeszcze jak cena będzie wyglądać z pol. sport 2, czy to będzie kanał do dokupienia czy tez włączą to do tego pakietu za 29.90
Do tego terminal, czy tam dekoder za 200 (wtedy przez rok płaci się 10 zł tak jakby za korzystanie z niego, a potem się go dostaje) lub za 300 od razu na własność.
No ale może polsat sport 2 rozwiąże ten problem i będzie więcej rzeczy na żywo.
pan zambro- z polsatem sport kosztuje 29.90, oczywiście nie wiadomo jeszcze jak cena będzie wyglądać z pol. sport 2, czy to będzie kanał do dokupienia czy tez włączą to do tego pakietu za 29.90
Do tego terminal, czy tam dekoder za 200 (wtedy przez rok płaci się 10 zł tak jakby za korzystanie z niego, a potem się go dostaje) lub za 300 od razu na własność.
- Wojtom
- Juventino
Cyfrowy Polsat zostanie wzmocniony o dodatkowy kanał sportowy. Nie będzie to jednak tylko okno programowe, jak w przypadku Cyfry+. Do Polsatu Sport 2 trafią liczne pozycje z obecnej ramówki niekodowanych kanałów, magazyny klubowe najlepszych europejskich klubów.
Platforma Polsatu wyraźnie stawia na wzmocnienie oferty sportowej. Co tydzień obydwa kanały sportowe retransmitować będą 6-8 godzin tematycznych stacji klubowych Arsenalu, Liverpoolu i Man. United.
W Polsce tylko Canal+ ma prawa do emisji spotkań tych klubów na żywo. W Polsacie Sport znajdą się powtórki najciekawszych fragmentów spotkań, retransmisje spotkań ligowych i pucharowych oraz wywiady i komentarze z udziałem członków najlepszych europejskich drużyn futbolowych.
Polsat Sport 2 wystartuje 4 marca. Poślizg w przypadku retransmisji meczów ligi angielskiej nie będzie większy niż kilka-kilkanaście godzin. Polsat Sport będzie jedyną polską telewizją, która pokaże Puchar Anglii. W nowym kanale sportowym Polsatu pojawią się także programy poświęcone Realowi Madryt i Barcelonie. Na dodatkowym Polsat Sport pojawią się także transmisje sportowe dotychczas nadawane w ramach Info/Teleuniwersytet, TV4, Puls.
http://www.tvpuls2.alleluja.pl/index.php?odilu=10&o=ooo
No czyli jak narazie ani widu, ani słychu o Serie A :? A co lepsza, znowu "powtorki". Mogliby nazwac ten drugi program, Polsat Sport Powtórka. :roll:
Liczyłem na jakies fajne zmiany, a tu bedą mi puszczac wywiady o Ronaldo :doh: Moze ktos ich puknie w łepetynke i zaczną puszczac jakies spotkania Serie A, chociaz te najciekawsze jak mecze pomiedzy Juve a Milanem :roll: Jednak jak narazie, chyba nie ma na co liczyc.
P.S "Polsat Sport 2 wystartuje 4 marca"
Hmmm.. ktory to dziś mamy? u mnie 5, a nowego kanału nie widać...
Platforma Polsatu wyraźnie stawia na wzmocnienie oferty sportowej. Co tydzień obydwa kanały sportowe retransmitować będą 6-8 godzin tematycznych stacji klubowych Arsenalu, Liverpoolu i Man. United.
W Polsce tylko Canal+ ma prawa do emisji spotkań tych klubów na żywo. W Polsacie Sport znajdą się powtórki najciekawszych fragmentów spotkań, retransmisje spotkań ligowych i pucharowych oraz wywiady i komentarze z udziałem członków najlepszych europejskich drużyn futbolowych.
Polsat Sport 2 wystartuje 4 marca. Poślizg w przypadku retransmisji meczów ligi angielskiej nie będzie większy niż kilka-kilkanaście godzin. Polsat Sport będzie jedyną polską telewizją, która pokaże Puchar Anglii. W nowym kanale sportowym Polsatu pojawią się także programy poświęcone Realowi Madryt i Barcelonie. Na dodatkowym Polsat Sport pojawią się także transmisje sportowe dotychczas nadawane w ramach Info/Teleuniwersytet, TV4, Puls.
http://www.tvpuls2.alleluja.pl/index.php?odilu=10&o=ooo
No czyli jak narazie ani widu, ani słychu o Serie A :? A co lepsza, znowu "powtorki". Mogliby nazwac ten drugi program, Polsat Sport Powtórka. :roll:
Liczyłem na jakies fajne zmiany, a tu bedą mi puszczac wywiady o Ronaldo :doh: Moze ktos ich puknie w łepetynke i zaczną puszczac jakies spotkania Serie A, chociaz te najciekawsze jak mecze pomiedzy Juve a Milanem :roll: Jednak jak narazie, chyba nie ma na co liczyc.
P.S "Polsat Sport 2 wystartuje 4 marca"
Hmmm.. ktory to dziś mamy? u mnie 5, a nowego kanału nie widać...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- wErOn
- Juventino
Stać ich na transmisję spotkań LM oraz na ligę angielską wiec dlaczego nie mieliby miec kasy na Serie A ?Alexxxxx pisze:Chyba sobie żartujesz nieIch po prostu na to nie stać, a zapowiedzi to sobie moga robić.
Canal + nie transmituje LM, wiec mają kase na wiecej lig ... w tym wysokobudżetowa ligę polską
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- DHL
- Juventino
sbartnicki - Skróty z całej kolejki są na RAI UNO co niedzielę o 18. Po sobotnim meczu gdzieś koło 22.40 (tak mi się wydaje) są pokazywane fragmenty tego spotkania....
Pozdro
Pozdro
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- wErOn
- Juventino
Wysłałem zapytanie na m@il poczta@polsat.com.plAdriaNeQ pisze:Najlepiej wysłać do nich meila i się spytać czy wogle bedzie taki kanal i czy beda puszczac lige wloska. Tyle ze ja nie mam do nich meila.
Czekamy więc na potwierdzenie informacji o tworzeniu Polsat Sport 2 i oczywiście o emisji Calcio

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Pietrol_Juventus
- Juventino
Ja bym wybral Cyfre + bo mimo ze jest drozsza to w porowananiu do Polsatu Sport mozna powiedziec : Wiecej , Dluzej , Lepiej , Fajniej i Ciekawiej czyli ze jest Better . ( Oprocz studio w przerwie meczu bo to tylko dwa lby na tle jakiegos kartonu).
Natomiast jezeli rzeczywisce w Polsacie by sie pojawila Serie A to jej obecnosc plus nizszeeee koszty to mozna by pomyslec.
Ja osobiscie mialem Polsat bo kupilem na MS , ale mnie zwalowali bo leciacl Polsat Sport i tak na kablowce ( to byl 2002 rok ) i rok temu zmienilem na Cyfre i jestem very very happy.
Natomiast jezeli rzeczywisce w Polsacie by sie pojawila Serie A to jej obecnosc plus nizszeeee koszty to mozna by pomyslec.
Ja osobiscie mialem Polsat bo kupilem na MS , ale mnie zwalowali bo leciacl Polsat Sport i tak na kablowce ( to byl 2002 rok ) i rok temu zmienilem na Cyfre i jestem very very happy.
Juventus Turyn - Probably the best footbal club in the world
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..

- juveni
- Juventino
Jak chcesz "prawdziwą piłkarską uczte" to obejrzyj mecz ligi angielskiej lub francuskiej badz ewentualnie polskiej komentowany przez Twarowskiego lub Smokowskiego to jest klasa sama w sobie a nie jakis Borek ze swoja "stała Borka" czyli 3.5 raza "mlody czech" na minute :rotfl: az sie zygac chce.wojtekk03 pisze:Polsat Sport fajnie pokazuje chociażby macze Ligi Mistrzow, z meczu robia, jak to nazywają "prawdziwą piłkarską uczte", aż miło sie ogląda:)
Dla nieswiadomych podaje ze tak komentowal mecze Liverpoolu a owym mlodym czechem byl Baros.
Jezeli to prawda o lidze wloskiej to ja sie chyba zaczne powaznie uczyc wloskiego i poszukam jakiegos Sky sport lub czegos takiego bo Borka-worka nie przetrawie

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- krystiank
- Juventino
POLSAT :] A jak to prawda że Serie A ma byc na Polsacie to ja zawału ze szczęścia zostanę :] będę mógl oglądac na żywo mecze JUVENTUSU :] Lepiej zeby tą Holenderską i Grecką wywalili ....A wzieli Włoską i zostawili Bundeslige i bedzie luz :]