Cyfra czy Polsat?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:09

Który dekoder jest lepszy? Cyfry + czy Polsat? Mama zmienia z Aster City ( nie mialem ani c+ ani Polsat sport) na albo polsat lub cyfre i nie wiemy na co zmienic. Bardzo proszę o pomoc tych którzy maja C+ lub Polsat.
Co jest lepsze?:pray: :think:

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:13

Ja mam to i to na Cyfrze + lecą mecz Ligi Włoskiej a z kolei na Polsacie Liga Mistrzów i już od nowego sezonu liga Włoska.
Ja bym ci polecił Polsat bo jest tańszy!

JESTEM OSZUSTEM
lukbar89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:17

ej, to pewne ze liga włoska od nowego sezonu na polsacie będzie ??

jeśli miałoby byc tak jak teraz to ja wole cyfre, zdecydowanie, a jesli liga włoska w polsacie to trudno powiedziec, ale mimo wszystko chyba jednak cyfra

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:19

JUVEFANE_10 pisze: i już od nowego sezonu liga Włoska
Serio ? Jesli to prawda to będe wniebowzięty! Mam na kablówce Polsat Sport od kilku lat, jesli naprawde bedą tam najwazniejsze mecze Calcio to bedzie mioodzio :) W tym sezonie pusczają równiez lige angielską!

Mam nadzieje ze to nie sciemka bo juz sobie narobiłem smaczku ;)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:20

Jeśli ktos kupuje gazete to&owo ro tam jest wywiad że platforma polsatu planuje uruchomienie kanału Polsat Sport 2.I mają puszczać Serie A od nowego sezonu.

JESTEM OSZUSTEM
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:22

Jeśli w Polsacie ma być Serie A - to ja bym się nie zastanawiał. Poza tym Polsat ma LM i jest o wiele tańszy jak już ktoś napisał...

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:25

Liga Włoska w Polsat Sport?! Oby to nie była ściema bo w kablówce mam Polsat Sport i byłoby świetnie! A takto oglądam Serie A dosyć rzadko, bo nie mam C+:( Oglądam tylko czasami, sporadycznie, bo w domciu nie mam okazji. Po drugie Polsat Sport fajnie pokazuje chociażby macze Ligi Mistrzow, z meczu robia, jak to nazywają "prawdziwą piłkarską uczte", aż miło sie ogląda:) Obyś miał racje, bo rzeczywiście narobiłeś niektórym smaczku:)

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:28

ehhhh :evil: Nie bede miałe pewno polsat sport 2 na kablówce :angry: :angry: :angry: A już była nadzieja :( Pewno jeszcze mi wycofają polsat sport z kablówki i zostane z niczym, ehh ta polska rzeczywistośc :roll:

A dla autora tematu: http://www.cyfrowypolsat.pl/
Tu dowiesz się jakie kanały na jakim pakiecie itd ;)
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 16:33 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:32

I co z tego że ma LM skoro na naziemnej LM od biedy też jest :) Fakt że lepiej tam komentują :) Ja mam obecnie polsat, wcześniej cyfrę. Zrezygnowaliśmy bo było za drogo.
Zdecydowanie polecam Ci cyfrę jeśli kasa nie ma znaczenia. Do tego jeśli pójdziesz do dobrego serwisu cyfry to tam Ci zaprogramują ją tak, że będziesz mógł odbierać i cyfrę i polsat z jednego dekodera (nam to powiedzieli dopiero po podpisaniu umowy nowej :/)
Jeśli macie jakieś zalety dla polsatu poza ceną to dawajcie, bo ja nie widzę :)
Do tego czasami się zdarza że kanały się blokują i trzeba przeskoczyć na inny kanał i z powrotem aby zadziałał :/ (dekoder już trzeci mamy i ciągle to samo)
Aha, jeszcze podajcie choć jedną rzecz którą można obejrzeć na polsacie a na cyfrze nie można :) No poza "polsat zdrowie i uroda" lol :D

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:35

Na Cyfrze jest wiecej kanalow filmowych ale jest droga za to polsat ma dosc malo kanlow ale za to tani jest :wink: Ja na kanalach bodajrze 350, mam Polsat a na 351 Polsat 2 :wink:

mieczkos10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:47

dla mnie lepsza jest cyfra.Jest na niej oczywiście serie A. :lol:

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:49

JUVEFANE_10 pisze: już od nowego sezonu liga Włoska.
!
Chyba sobie żartujesz nie :?: Ich po prostu na to nie stać, a zapowiedzi to sobie moga robić.

Dlaczego w Polsce ludzie myśla, ze co jest tańsze to lepsze :| Cyfra+ ma 10 razy więcej kanałów i każdy jest ciekawszy od Polsatu. Przecież na plusie jest liga angielska, francuska, hiszpańska, włoska, polska, NBA itd., jak mi ktoś powie, że oferta Polsaru S. (holenderska,grecka, niemiecka, LM) jest ciekawsza to go publicznie :rotfl: Tak samo ciekawi mnie, jak Polsat może się równać z Canal + pod względem filmów. Te co lecą teraz na C+ to obejżycie sobie go w Polsacie z 3 lata, jako Mega Hit. :smile: Zresztą podniecacie się, że Polsat ma LM, jakby to oni tylko ją mieli. TVP także transmituje owe spotkania.

PS. Cos mi pachnie, że Polsat się połączy z C+, ale to tylko domysły :think:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 16:52 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 2 razy.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 16:50

@sbartnicki Ja pisałem o sporcie na tych platformach. Jeśli chodzi o piłkę nożną to do tej pory na Cyfrze było spox. Serie A, Premiership, Primera Division plus LM na TVP1 I 2 (chyba są na Cyfrze?). Tyle że Cyfra jest cholernie droga. Żeby mieć wszystkie kanały trzeba by wybulić chyba ze 150 zl. Mnie w TV chodzi tylko o sport więc jesli faktycznie w przyszlym sezonie Serie A będzie w Polsacie to nie miałbym dylematu. Co do strony filmowej to faktycznie Polsat prezentuje sie beznadziejnie a Canal+ i HBO to same nowości.
Ja w każdym razie nie mam ani Polsatu ani Cyfry (miałem) a skróty ogladam na RAI hehe i tak źle też nie jest hehe...
A najlepiej to kupić dekoder cyfry i polsatu, znaleźć gościa co sprzedaje pirackie karty i tylko co miesiąc kupowac nową za 3 dychy hehe...

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 17:02

No tak @DHL. Ale poruszyłem tam kwestię kasy, więc jeśli ktoś ją ma to niech się nie zastanawia nad polsatem.
Szkoda że rozsądek każe mi słuchać Alexxxxx'a :( Rzeczywiście mało prawdopodobne że polsat stać będzie na serie A. A już się napaliłem :)
Słuchaj DHL, a kiedy i o której godzinie RAI skróty nadaje?

wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 17:04

Canal+ może ma lepszą oferte sportową, ale nie wiem czy sport polsatu jest taki słaby - LM, puchar uefa, bundesliga, Eredivise, liga grecka, mistrzostwa swiata w piłce nożnej, puchar polski i druga liga, tenisowe turnieje masters, ekstraliga żużlowa, polska liga siatkowki, nhl(tylko ze nie wystartowalo hehe), liga mistrzow siatkarzy, liga mistrzow w pingpongu <hehe>, ponadto wszystkie imprezy hokejowe, chociazby jak teraz mistrzostwa swiata, są jeszcze mecze arsenalu i liverpoolu, a beda wkrotce (podobno) chelsea i ManU, pokazują też mecze np Rangers-Celtic czy Benfica-Porto, czyli mecze-wojny futbolowe, jakby doszła serie A to byłoby całkiem całkiem :-D a co do ligi mistrzow w tvp to w porownaniu z polsatem jest niziutki poziom, a poza tym tvp pokażzywało tylko po 2 mecze-wtorek, środa, a na polsat sport były 2 na żywo + 2 na polsat info + tak około 4 retransmiotwane wiec lige mistrzow w porownaniu do tvp byla pokazywana duzo lepiej.

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
ODPOWIEDZ