Co sie stalo z telewizja RAI ??
- DamKam
- Juventino
Pewnego dnia chce wlaczyc Rai Uno i patrze a tu nic... tak jakby program zniknal :? Myslalem ze to moze jakas awaria czy moze cos z moja satelita. Na nastepny dzien bylem u babci i tam tez nie bylo tego programu (na kablowce)... czekam kolejne dni i nic !!! Jestem juz zdesperowany bo jak nie bede mial Rai to nie bede widzial programow o Calcio :płaczę: Pozostanie mi sciagac skroty i bramki z neta, a te nie zawsze sie pojawiaja... Zawsze przed meczem to wlasnie na telegazecie Rai ogladalem "probabli formazioni" (przewidywane sklady), rozne statystyki pomeczowe i nawet czytalem rozne informacje, choc nie znam wloskiego to i tak staralem sie cos tam zrozumiec...
Chce sie dowiedziec czy Wy macie ten sam problem, czy dziala Wam RAI
Prosze o pomoc :!: :!:
Chce sie dowiedziec czy Wy macie ten sam problem, czy dziala Wam RAI

Prosze o pomoc :!: :!:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 11:58 przez DamKam, łącznie zmieniany 2 razy.
- Martin
- Juventino
mi tez nie dziala rai... padlo dokladnie podczas programu, w ktorym puszczali film o cannavaro. Do tej pory sadzilem ze to wina konwertera, ale teraz zaczynam miec watpliwosci....
DamKam czy ty to masz bezposrednio z satelity czy moze z kablowki?
DamKam czy ty to masz bezposrednio z satelity czy moze z kablowki?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- DHL
- Juventino
Ja mam RAI na tunerze cyfrowym i śmiga jak do tej pory. Też nie wiem co bym zrobił - skróty co niedzielę (jak się nazywa ten program? 90' Minuto? Jakoś tak chyba...)...
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- Alexxxxx
- Juventino
Wydaje mi się, że to jakaś awaria tamtejszych nadajników, a może konserwacja
U mnie na Cyfrze + wszystkie RAI działają perfekcyjnie, a przecież są one poza pakietem. Więc raczej to tylko chwilowe problemy.
PS. Na RAI Sport leci właśnie retransmija meczu Juventus (Primavera) - Atletico Mineiro
EDIT: 5-2 dla nas :-D

PS. Na RAI Sport leci właśnie retransmija meczu Juventus (Primavera) - Atletico Mineiro

EDIT: 5-2 dla nas :-D
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja dlatego nie mam. Co za złośc mnie ogarneła jak zamiast Rai Uno wskoczył mi jakiś Arianag. Ale o tym już kiedyś pisałem, szok, przyszło samo z siebie, niespodziewanie. Oby u was nie było podobnie, szczególnie u Martina, bo chyba wiemy czym by to groziło :shock: :roll: ...kornknot pisze:A moze RAI po prostu wycofal sie z kablowek i satelit? Bo na UPC juz nie mam od dawna własnie dlatego.

- JUVEFANE_10
- Juventino
Odpowiedź jest prosta Rai wycofało się z nadawania sygnału na odbiorniki analogowe
JESTEM OSZUSTEM
- Juventinha
- Qualità Juventina
to jest profanacja, mnie tez nie dziala :płaczę:
a w zamian mam setki szwabskich stacji... co za zycie...... a tyle bramek w serie a dawno nie bylo
a w zamian mam setki szwabskich stacji... co za zycie...... a tyle bramek w serie a dawno nie bylo
- mieczkos10
- Juventino
mi też nie działa,nie będe mógł już ogladać skótów z meczów juve!!!!!!!!
- Martin
- Juventino
no mi nie dziala... ale tym sie nie przjmujcie... skroty byly są i bedą.... tylko teraz niech mi jakas madra glowa powie co mam zrobic od przyszlego sezonu bo mam zamiar zainwestowac w nowy talerz satelitarny i konwerter... czy rai'e sa nadal na eutelsacie? bo jakos nie usmiecha sie mi byc zaleznym od cyfry. Chce po prostu zainwestowac, ustawic na odpowiednia satelita i bys sobie panem - zadnych opłat, zadnych abonamentow no i oczywiscie odbierac nawet jak jest zakodowane a nie otrzymywac czarny obraz....
ps. z drugiej strony jakby sie wycofali z nadawania na anologi to chyba zrobiliby to troche delikatniej a nie podczas programu :roll:
ps. z drugiej strony jakby sie wycofali z nadawania na anologi to chyba zrobiliby to troche delikatniej a nie podczas programu :roll:
Log in: 15.12.1997
- DamKam
- Juventino
Ja mam (mialem :płaczę: ) z satelity !!!Martin pisze: DamKam czy ty to masz bezposrednio z satelity czy moze z kablowki?
Oby to byla nieprawda !!!JUVEFANE_10 pisze:Odpowiedź jest prosta Rai wycofało się z nadawania sygnału na odbiorniki analogowe
Tyle lat ogladalem 90 minuto i co teraz bedzie...

- DamKam
- Juventino
To prawda iz Rai nadaje juz tylko na odbiorniki cyfrowe :!:
Pozyczylem bowiem tuner cyfrowy i znalazlem (ku mojej olbrzymiej radosci) Rai 1, Rai 2, Rai 3... dodatkowo takie wloskie programy, m.in: Canale 5, RaiSport czy Piemonte Sat
Dobrze ze zdarzylem i zobacze sobie jeszcze 90 minuto i inne programy o Calcio w tym sezonie :-D
Pozyczylem bowiem tuner cyfrowy i znalazlem (ku mojej olbrzymiej radosci) Rai 1, Rai 2, Rai 3... dodatkowo takie wloskie programy, m.in: Canale 5, RaiSport czy Piemonte Sat