Gol Alexa w reprezentacji !!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nasz Alex Del Piero zdobył drugą bramke dla reprezentacji Włoch, która pokonała Finlandie na wyjeździe 2-0 !!!! BRAWO ALEX !!! JESLI MOZECIE TO WRZUĆCIE TĄ BRAMKE NA STRONKE.....albo powiedzcie skad mozna by ją sciągnąć.... 

- juveluck
- Juventino
Bardzo sie ciesze ze Alex strzelil bramke w reprezentacji, znaczy ze jednak z ta forma po feralnym finale nie tak zle. A bramka zepewne pojawi sie na JP, a jezeli nie to mozna ja bedzie sciagnac z www.piantabianconera.it

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Alex udowodnił że jest bardzo przydatny dla reprezentacji i jest jej najleprzym "składnikiem" nie wiem nic o tym co się działo na boisku, ale jestem pewien że kolejny z głównych "składników" to Buffon.
Choć jednego brakuje, czyli Tacchinardiego.
Choć jednego brakuje, czyli Tacchinardiego.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIGGI
- Qualità Juventino
- Marco_Biancini
- Juventino
Przynajmniej jest kogo oklaskiwać... Bo przeciez nie bialo-czerwonych patałachów... Janas to domu. Engel wróc!
Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- juveluck
- Juventino
No zeczywiscie nie wchodzi maly kiks :? www.pianetabianconero.com teraz powinno byc dobrzeBIGGI pisze:coś nie wchodzi mi ta stronka....juveluck pisze: www.piantabianconera.it

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo cieszy bramka A.Del Piera. Oby tak dalej geniuszu! To jest porostu już nie zawodnik, nie geniusz tylko KRÓL :!: Niestety nimogę nic powiedzieć o tym meczu bo niemiałem gdzie obejrzeć. Pewien jestem, że kolejny raz koncert gry dał Buffon 8)
Wszystko bym dał , żeby ten gol Alexa był w finale LM a nie teraz
Marzeniaaaa.....
Wszystko bym dał , żeby ten gol Alexa był w finale LM a nie teraz

- Dionizos
- Juventino
Buffon też całkiem nieźle zagrał. Miał jedna ładną interwencje. DZiwi mnie, że w pierwszej jedenastce znaleźli się tacy gracze jak: Perrotta czy Zanetti. Szczegolnie ten pierwszy gral fatalnie. Fajnie że w razem grali Totti i Del Piero. A z Corradiego będą jeszcze ludzie 8)
- BIANCONERI
- Juventino
Włosi pewnie pokonali Finlandie a Serbia znów przegrała i to z Azarbejdzanem :lol: Ładne bramki zdobyli zarówno Totti jak i Del Piero,dobry mecz rozegrał Zambrotta.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Łukasz
- Juventino
Pociągnął z lewej nogi i to nie pierwszy raz w tym sezonie. Kompletny napastnik.