RASIALDO STRZELIŁ GOLA !!!
- Radidam
- Juventino
No no Rasiak staje sie gwiazda drugiej ligi angielskiej :!: Sa nim zainteresowane druzyny z Premiership ale to sa kluby ktore sa na spadku czyli Crystal Palace , Southampton , Norwich :!: Mam jedna bramke Rasiaka akcja naprawde ladna w stylu brazylijskim niezartuje :!: Dajcie jakis program gdzie moglby to dac zebyscie zobaczyli ma ta bramka 3,5 Mb :!: :!:

- ULAT
- Juventino
Wszyscy mają bk z Rasiak a jest to naprawdę dość dobry pilkarztylko że..... w obecnej sytuacji-formie nie nadaje się on do reprezentacji. Niektórzy pewnie zapomnieli ile bramek strzelił grając w Groclinie. ten zawodnik kiedy jest w formie jest naprawdę niezły a głównie przez Janasa zaczęto określać go mianem drewno itd. ponieważ nasz genialny
selekcjoner powoływał rasiaka do kadry gdy ten był kompletnie bez formy i grzał ławę we Włoszech a potem leczył kontuzję. Z Rasiaka na pewno jeszcze coś będzie i myślę że za rok góra 2 zobaczymy go w składzie którejść z drużyn z angilskiej premiership-i to może nawet nie takiej która broni się przed spadkiem :lol:
- gregor_g4
- Juventino
mysle ze chodzi Ci o ta bramke:Sprzęgło pisze:macie może linka do ostatniej bramki grega??podobno z stylu ronaldinho i to nie jest żart
http://pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi
- Spitfire
- Juventino
no o tą dzięki bardzo:)no widze że Greg powoli sie rozkręca tam na Angielskich boiskach,teraz pewnie Siena żałujegregor_g4 pisze:mysle ze chodzi Ci o ta bramke:Sprzęgło pisze:macie może linka do ostatniej bramki grega??podobno z stylu ronaldinho i to nie jest żart
http://pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- eLeM
- Juventino
Buahahahahaha... No bramka w stylu Ronaldinho jak w mordę strzelił.... Tzn było to skrzyżowanie pinokia z Ronaldinhem :twisted: Może i strzela bramki ale drewno to drewno
Przypatrzcie sie temu jego dryblingowi. Wygląda jakby potknął się o piłkę ale coś jednak z tego wyszło. No drewno no
Inaczej sie tego nie dsa określić. Uprzedzony do niego nie jestem i niech będzie królem strzelców ligi ale niech się trzyma z dala od reprezentacji.
.
.
.
.
Ronaldinho :rotfl:

.
.
.
.
Ronaldinho :rotfl:
- gregor_g4
- Juventino
Ja nie wiem czego wy od niego jeszcze wymagacie. Pewnie jakby przedryblowal pol druzyny i tak by padly glosy ze to przypadek a poza tym akcja nie byla ladna. :evil:eLeM pisze: Buahahahahaha... No bramka w stylu Ronaldinho jak w mordę strzelił.... Tzn było to skrzyżowanie pinokia z Ronaldinhem :twisted:
Z tego co sie orientuje Rasiak gra na pozycji snajpera, a od snajpera wymaga sie wykanczania akcji, a nie wspanialego dryblingu. Popatrz na Trezegueta.... wiem ze to roznica klas, ale on tez nie zachwyca dryblingiem, jego zadaniem jest strzelanie bramek, a jakos o nim nie mowisz ze to drewno.eLeM pisze:Może i strzela bramki ale drewno to drewno
eLeM pisze: Uprzedzony do niego nie jestem
Odnosze inne wrazenie... :roll:
Ludzie, zamiast sie cieszyc ze nasz rodak gra za granica i dobrze mu to wychodzi to wy go krytykujecie. Owszem konstruktywna krytyka jest potrzebna, ale to juz przesada.
- forza bianco-neri
- Juventino
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2671996.html - polecam ten artykul dla tych, ktorzy szydzą z Rasiaka. Teb czlowiek w Derby jest szanowany jak malo kto, ludzie podziwiaja jego gre! Nalezy sie zastanawiac czy Rasiak w I lidze angielskiej jest tak dobry, inni sa tak slabi, czy po prostu czuje sie tam wspaniale i ta gra mu odpowiada? ja mysle, ze to ostatnie.
Mam nadzieje, ze sie bedzie tam zachowywal 
ten fragment mnie wzruszyl :oops: i wiele uswiadomil. Nalezy byc dumnym z rodaka, ktory slawi nasz kraj w Anglii.On wygląda i gra jak jeden z nas, jakby się tu wychował. Intensywnie uczy się angielskiego, a to znaczy, że mu zależy. Nie tylko na tym, żeby rozumieć menedżera i kolegów na boisku, ale żeby móc zamienić dwa słowa z kibicami, pogadać z dzieciakiem, dla którego jest idolem, który powiesił sobie jego plakat nad łóżkiem.

Juve per Sempre
- aleksander1986
- Juventino
Brameczka Rasiaka pierwsza klasa!!!!Mam nadzieje że Derby awansują do Premiership i bedziemy ogladac go w akcji!!!
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Jędruś
- Juventino
Żałosne.eLeM pisze:było to skrzyżowanie pinokia z Ronaldinhem
Da się to inaczej określić.Tylko trzeba chcieć wysilić swoje szare komórki.Rasiak jest napastnikiem w dosłownym tego słowa znaczeniu.Jest dobry w tym co robi.eLeM pisze:No drewno no Inaczej sie tego nie dsa określić
Przypatrz się sobie, może kiedyś Tobie powie ktoś, że biegasz jak drewno :roll: .eLeM pisze:Przypatrzcie sie temu jego dryblingowi. Wygląda jakby potknął się o piłkę ale coś jednak z tego wyszło.
Pewnie, lepiej Ciebie powołać. :roll:eLeM pisze:niech się trzyma z dala od reprezentacji.
O co Wam chodzi?Boli Was czyjeś bieganie ew.poruszanie się?.Gdy Rasiak nie strzela bramek źle, jak strzela jeszcze gorzej.Zastanówcie się nad swoim zachowaniem, naprawde nikomu nie imponujecie nabijąjąc się z kogoś.
- Canna
- Juventino
Rasiak to dobry zawodnik moze jest troszke drewniany ale jaknak na takie warunki ma nie zła technike co udowodnił w spotkaniu z Stoke City .Na reprezentacje to on sie niestety nie nadaje w Polsce mamy o wiele lepszych napastnikow.Co prawda Rasiak rozegrał pare dobrych meczy w "czerwona białych" barwach ale ostatnio chyba tylko udowadnia ze te miajsce w reprezentacji nalezy sie innym .Mam nadzieje ze Rasiak strzeli jeszcze pare fajnych bramek bo bardzo mu tego zycze.Cała ta smieszna nagonka na niego jest troszke na wyrost.Choc nie powiem nie raz sie przy tych waszych obrazliwych komentarzach ubawiłem
ale chlopakowi sie nalezy mimo wszystko szacunek bo nie łatwo jest zostac piłkarzem (chocby)tego pokroju.

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
spójż na date mojego postapikito pisze:on was jeszcze zaskoczy a to całe Derby niezbyt dobrze sobie radzi w 1 lidze 14 miejsce bodajże :] Rasiak do Juve
to rzeż gosciu zajechał derby maja 4 lub 5 pozycje

a tera Derby całkiem ładnie sobie radzi mimo ostatniej porażki 5-1 , czy 6-2 ? nie pamiętam , Rasiak w Premiership , ciekawe 8)
Dawniej Virus[Mauro].