Testy Gimnzajalne 2005
- Miolli
- Juventino
Wiadomo ze dla 18 latka test będzie prosty...
Ja wsumie moge być z siebie niezadowlolony pomimo że Fizy Chemi i Matmy nie umiem to pare pytań naprawde przespałem///
Policzyłem że będe miał -+ 21 pkt co jest słabym wynikiem....
Wsumie jeżeli polak poszedł mi tak jak myśle to bedzie OK...
Ps.:Wiem wiem napeno zaraz gro osób napisze jak to wspaniale napisało i że będzie miało 49\50 pkt , ale ja wole się poztywnie zaskczyć niż rozczarować.
Ja wsumie moge być z siebie niezadowlolony pomimo że Fizy Chemi i Matmy nie umiem to pare pytań naprawde przespałem///
Policzyłem że będe miał -+ 21 pkt co jest słabym wynikiem....
Wsumie jeżeli polak poszedł mi tak jak myśle to bedzie OK...
Ps.:Wiem wiem napeno zaraz gro osób napisze jak to wspaniale napisało i że będzie miało 49\50 pkt , ale ja wole się poztywnie zaskczyć niż rozczarować.
- howik
- Juventino
eh nie wiem,modle sie o jakies 38-40punktow
test sredni byl na lilku pytaniach sie wylozylem:P:P np nie wiedzialem co to sa mszyce hehe moze wyda wam sie to smieszne ale nie jestem polakiem:P 

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- DamKam
- Juventino
Nie ma co sie zbytnio przejmowac i denerwowac > bedzie dobrze, zycze wszystkim wieeeelu punktow z tego egzaminu
Ja pisalem go juz 2 lata temu... napisalem na 63 pkt > nie jest to duzo ale i chyba nie najgorzej
Pamietam iz strasznie sie denerwowalem... ale teraz milo wspominam ten egzamin :-D
Ja pisalem go juz 2 lata temu... napisalem na 63 pkt > nie jest to duzo ale i chyba nie najgorzej
- TrInItY
- Juventino
dobra...oficjalnie przyznaje ze mozecie nazwac mnie histeryczka...przyznaje sie bez bicia...
patrzylam na wyniki i powinnam miec minimum 39 pkt...nie wiem jak mi zalicza za benzyne (wszystko dobrze tylko wynik zly...
)
no i z orbita(jak wyzej
) ale jak by zaliczyli oby 2 na
ale ogolnie...jestem z siebie dumna 8)

patrzylam na wyniki i powinnam miec minimum 39 pkt...nie wiem jak mi zalicza za benzyne (wszystko dobrze tylko wynik zly...

no i z orbita(jak wyzej

ale ogolnie...jestem z siebie dumna 8)
- Dsf
- Juventino
Ychh
Wczoraj teoretycznie wszystko dobrze, wedlug wynikow z jakiejstam gazety zamkniete, krotkiej odpowiedzi i otwarte nice, licze na 45+, dzisiaj gluupie bledy i 43 to jest max
W sumie jestem nawet zadowolony 
Nalezy jeszcze dodac, ze dzisiaj zaspalem (rodzice mieli budzic :roll: ) i wstalem o 8:38 :rotfl: Na szczescie zdazylem

Nalezy jeszcze dodac, ze dzisiaj zaspalem (rodzice mieli budzic :roll: ) i wstalem o 8:38 :rotfl: Na szczescie zdazylem

- Lypsky
- Juventino
Mimo wrodzonej inteligencji nie poszlo mi
.
Wylozylem sie na zadaniach testowych wiec na wiecej niz 70 punktow nie licze. Taka ilosc napewno wystarczylaby mi :]
Coz mimo lekkiego dola trzeba zyc dalej, swiat nie konczy sie na pierwszym trudnym egzaminie ktorych w naszym zyciu spotka nas jeszcze kilkanascie.
Nie lamcie sie i zyjcie dalej, zawsze was (i mnie
) gdzies przyjma 
Wylozylem sie na zadaniach testowych wiec na wiecej niz 70 punktow nie licze. Taka ilosc napewno wystarczylaby mi :]
Coz mimo lekkiego dola trzeba zyc dalej, swiat nie konczy sie na pierwszym trudnym egzaminie ktorych w naszym zyciu spotka nas jeszcze kilkanascie.
Nie lamcie sie i zyjcie dalej, zawsze was (i mnie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bociu
- Juventino
Ja niestety tez nie licze na wiecej. Wczoraj poszło mi zdecydowanie lepiej.DjJuve pisze:Mimo wrodzonej inteligencji nie poszlo mi.
Peewnie, ze trzeba, ale ja dzis miałem wyjątkowe "szczescie"... Najpierw egzamin(nie za dobrze go napisałem), potem poszedłem sie zrelaksowac grajac w pilke... no i fatalna kontuzja, noga 3 tygodnie w gipsieDjJuve pisze:Coz mimo lekkiego dola trzeba zyc dalej.

W małych miejscowosciach takich jak moja napewnoDjJuve pisze:Nie lamcie sie i zyjcie dalej, zawsze was (i mnie) gdzies przyjma

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- tetszap
- Juventino
macie odpowiedzi z mat-przyr
ja licze z polaka na ponad 40 a z matmy troche gorzej tak ponad 30 moze ponad 35 ale ogolnie poszlo mi dobrze 8) dajcie odpowiedzi do matmy :!: :!: :!:

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
- matt16
- Juventino
było na forum, wystarczy troche poszukać:
odpowiedzi: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2677792.html
pytania : http://bi.gazeta.pl/im/5/2677/m2677675.pdf
testy były dosyc łatwe wiec licze na co najmniej 75 pkt.
odpowiedzi: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2677792.html
pytania : http://bi.gazeta.pl/im/5/2677/m2677675.pdf
testy były dosyc łatwe wiec licze na co najmniej 75 pkt.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Test był spoko. Wydaje mi siś że był łatwiejszy od próbnego.
Jak sobie liczyłem to mam razem powyżej 80 pkt. co myśle że jest wynikiem całkiem niezłym.
I wy też sobie policzcie na www.gazeta.pl są odpowiedz i nie cza ich długo szukać
Niestey jeszcze se cza oceny jako takie wyrobic żeby sie do jakiejś fajnej szkółki dostać
Jak sobie liczyłem to mam razem powyżej 80 pkt. co myśle że jest wynikiem całkiem niezłym.
I wy też sobie policzcie na www.gazeta.pl są odpowiedz i nie cza ich długo szukać
Niestey jeszcze se cza oceny jako takie wyrobic żeby sie do jakiejś fajnej szkółki dostać
- wojtekk03
- Juventino
Też zawsze w życiu generalnie wychodze z takiego założenia, no może z wyjątkiem Juve: lepiej mile się zaskoczyć niż nimile rozczarowac....Miolli pisze: Ps.:Wiem wiem napeno zaraz gro osób napisze jak to wspaniale napisało i że będzie miało 49\50 pkt , ale ja wole się poztywnie zaskczyć niż rozczarować.
Ale zawsze wszyscy mi to wypominają nawet moja pani od matematyki....jednak widze , że ty też wychodzisz z takiego założenia. Barzdo dobrze, nie jestem jedyny

Z maty sie nie przejmuje bo mam już 50 pkt , natomiast na polskim najgorzej chyba 40 najlepiej tak z 46, pewnie będe miał ok 43-44 :-D
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX