Del Piero: Kazdy mecz, to teraz final.
- Pavon
- Juventino
Alessandro Del Piero podkreśla, że Juventus każdy z następnych pięciu meczów będzie grał jakby był to finał, by wyprzedzić Milan w Serie A. Nieprzewidywalny kapitan Juve wierzy, że Juventus ma to coś, by pokonać Milan w walce o mistrzostwo Włoch - jako, że powraca po kontuzji: "Milan nieustannie wysyła wojownicze wiadomości. Nie chcemy odpaść z walki o tytuł. Będziemy mocni w każdym z następnych pięciu finałowych spotkaniach, które mamy do 29 Maja."
ŻRÓDŁO
Mam nadzieje, ze odzwierciedlenie tych slow odnajdziemy na boisku i w kazdym ze spotkan Juventus bedzie walczyl o zwyciestwo, ktore teraz jest na wage zlota. Do konca rozgrywek moze dojsc do jeszcze wielu niespodziewanych rozstrzygniec, oby byly one z korzyscia dla nas i w ostatecznym rozrachunku udalo nam sie zdobyc Scudetto.
ŻRÓDŁO
Mam nadzieje, ze odzwierciedlenie tych slow odnajdziemy na boisku i w kazdym ze spotkan Juventus bedzie walczyl o zwyciestwo, ktore teraz jest na wage zlota. Do konca rozgrywek moze dojsc do jeszcze wielu niespodziewanych rozstrzygniec, oby byly one z korzyscia dla nas i w ostatecznym rozrachunku udalo nam sie zdobyc Scudetto.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2005, 13:01 przez Pavon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asta#8
- Qualità Juventino
Del piero dobrze mówi. Teraz na porażkę, sobie pozwolić nie można, bo to tak samo jak finał. Przegrasz finał, przegrasz wszystko. Tutaj jest podobnie: Przgrasz jeden mecz, to już właściewie nie masz szansa na dalszą walkę o Mistrzostwo. Miejmy nadzieję, że na te bardzo ważne ostatnie mecze w sezonie Del piero wróci do wielkiej formy sprzed kilku lat. 
- DHL
- Juventino
No tak. Myślę że przyszły mistrz Włoch 2005 będzie musiał wygrać wszystkie 5 meczy (może jeden ewentualnie zremisować hehe). Dlatego martwi krótka ławka w perspektywie tych 5 kolejek. Mamy za to jedną przewagę nad Milanem - oni grają w LM więc będą bardziej zmęczeni w meczu o wszystko na San Siro. Wiem - mała to pociecha ale zawsze...
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- Tigmar
- Juventino
wlasnie ... wczoraj ogladalem mecz Milanu z PSV i liczylem na zawodnikow z Holandii, aby grali ostro i kontuzjowali jakiegos gracza Milanu...DHL pisze:Mamy za to jedną przewagę nad Milanem - oni grają w LM więc będą bardziej zmęczeni w meczu o wszystko na San Siro. Wiem - mała to pociecha ale zawsze...
Niestety w Milanie wszyscy zdrowi :evil:
Ale fakt faktem jest, ze Milan bedzie bardziej zmeczony niz Juventus, ktory niestety boryka sie z kontuzjami i zawieszeniami ....
przez chwilę jako Marco Buffon
- Bad_Magick
- Juventino
Lepiej niech chłopaki nie grają tych meczy jakby każdy z nich to był finał. Przegraliśmy 3x finał Ligi Mistrzów, a ostatnio finał Pucharu Włoch, wole żeby grali swoje 

- Mr Cezary
- Juventino
Na San Siro remis bedzie dobrym wynikiem wiec szanse na objecie fotelu lidera upatruje w nastepnej kolejce: Licze ze Viola utrwie jakies punkty Milanowi a my pokonamy Bologne. Po meczu na San Siro myske ze jakos pojdzie bo Treze bedzie juz RACZEJ zdrowy no i Mutu bedzie mogl grac!!
- darel
- Juventino
Dla mnie nie ważne, czy zagraja te mecze tak, jakby to były finały, czy tak jakby były to mecze nic nie znaczące.
Najważniejszy jest wynik, zwycięstwo. Do końca jeszcze 5 kolejek - 5 spotkań, które mogą (lecz nie muszą) o wszystkim zadecydować. Nie będe bawił się tutaj w jakies typowanie wyników, czy coś w tym stylu. Najważniejsze są zwycięstwa, które mogą zapewnić nam Scudetto.
A co z Alexem?? Po wypowiedziach widać, że jest gotowy do gry, że chce dać z siebie wszystko. Zobaczymy, co wyjdzie z tego na boisku. Jego ostatnie występy nie napawają optymizmem, ja jednak wierzyłem, wierze i będę wierzyć, że jeszcze pokaże w tym sezonie swoja przydatnośc dla drużyny.
Najważniejszy jest wynik, zwycięstwo. Do końca jeszcze 5 kolejek - 5 spotkań, które mogą (lecz nie muszą) o wszystkim zadecydować. Nie będe bawił się tutaj w jakies typowanie wyników, czy coś w tym stylu. Najważniejsze są zwycięstwa, które mogą zapewnić nam Scudetto.
A co z Alexem?? Po wypowiedziach widać, że jest gotowy do gry, że chce dać z siebie wszystko. Zobaczymy, co wyjdzie z tego na boisku. Jego ostatnie występy nie napawają optymizmem, ja jednak wierzyłem, wierze i będę wierzyć, że jeszcze pokaże w tym sezonie swoja przydatnośc dla drużyny.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie!! tylko żeby juventus nie grał jak w finale... bo wszyscy wiemy jak ostatnio z tymi finałami było :? Puchar włoch: Porażki z Parmą i Lazio... LM: Porazka z Milanem (z którą do tej pory nie mogę siepogodzić :evil: ) Niech rozgrywają normalne spotkania
TYLKO NIE FINAŁY 

<Juventus Semper Fidelis>
- Coolfi
- Juventino
Po raz kolejny Alessandro pokazał że jest bardzo elokwentny
Nie ma się nas czym zastanawiać, i wygrać 5 meczy i liczyć na dodatkowe potknięcia Milanu, a łatwo nie będzie. Już niedługo arcyważne spotkanie z samymi Medilańczykami, w którym porażka przekreśla praktycznie szanse na 28 scudetto. Każda strata punktów jednego z klubów oznaczać może scudetto dla drugiego. Nie ma co dużo gadać, trzeba się skoncentrować, maksymalnie zmobilizować i zebrać siły, bo w takim okrojonym składzie nie będzie łatwo
Nie ma się nas czym zastanawiać, i wygrać 5 meczy i liczyć na dodatkowe potknięcia Milanu, a łatwo nie będzie. Już niedługo arcyważne spotkanie z samymi Medilańczykami, w którym porażka przekreśla praktycznie szanse na 28 scudetto. Każda strata punktów jednego z klubów oznaczać może scudetto dla drugiego. Nie ma co dużo gadać, trzeba się skoncentrować, maksymalnie zmobilizować i zebrać siły, bo w takim okrojonym składzie nie będzie łatwo

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Vincitore
- Juventino
No więc jeżeli tak mówi to niech się przynajmniej w tej końcówce spręży i zagra na tym poziomie co 2 lata temu bo cały sezon przeszedł obok niego oczywiście chwała mu za te 12 goli , ale nic wiecej prócz tego nie zrobił!! osobiście licze na Alex'a że będzie naszym czarnym koniem w tej końcówce ale szczerze to wątpie wzorem jest Pavel Nedved który po kontuzji powraca i odrazu 1000000% zkoncentrowania walka do końca za to go uwielbiam przydałby sie jeszcze Zlatan i Zebina i moje nerwy by się chociaż troche zmniejszyły!!
- wojtekk03
- Juventino
No a jest jakies inne wyjscie? 5 spotkań do końca, trzeba się zmobilizować i 5 meczy wygrać, o nic już nie walczymy, a mecz z Milanem to bedzie finał tych finałow :-D oby szczęsliwy dla nas, Milan może sobie zdobyć Lige Mistrzow 

i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- Reggie
- Juventino
Dokładnie tak samo pomyślałemBad_Magick pisze:Lepiej niech chłopaki nie grają tych meczy jakby każdy z nich to był finał. Przegraliśmy 3x finał Ligi Mistrzów, a ostatnio finał Pucharu Włoch, wole żeby grali swoje

Na zameczenie Milanu przez PSV nie ma zbytnio co liczyć. W meczu w Eindhoven będą pewnie bronić wyniku, a poza tym mają trochę dłuzszą ławkę od Bianconerich.
Zgadzam sie z Del Piero, powiedzieć coś trafnego potrafi, ale wolałbym żeby "trafnie"(celnie) strzelał
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Lukaszp32
- Juventino
Święte słowa, zwłaszcza, że szykuje się niełatwy mecz z Parmą. Parma będzie gryźć murawę, a wygra ( ale oby nie wygrała, chodź bardzo lubie ten klub). Juve musi uważać, żeby nie stracić teraz w głupi sposób 3 punktów, bo Milan napewno ma łatwiejszy mecz i jeszcze ma teoretycznie szanse na scudetto.
- 2MAN
- Juventino
1/4 zadania wykonana
i to zresztą ta najtrudniejsza
Możemy się cieszyć i liczyć że Juve do każdego meczu podejdzie jak do dzisiejszego i da z siebie wszytko ... 28 Scudetto już blisko ,ale wciąż bardzoo daleko :doh: .Licze że Nas nie zawiodą

Możemy się cieszyć i liczyć że Juve do każdego meczu podejdzie jak do dzisiejszego i da z siebie wszytko ... 28 Scudetto już blisko ,ale wciąż bardzoo daleko :doh: .Licze że Nas nie zawiodą
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php