Testy Gimnzajalne 2005
- Andryk
- Juventino
plemiona świata:D - ja napisałem kultury świata:D nie wiem czy dobrzehowik pisze: inaczej plemiona(jakos tak nie pamietam pytania),

to masz dobrzehowik pisze:
co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrze

pozdrawiam:D
jutro matma
zrobiliście ściagi już:D???
- Pawciosss
- Juventino
Duchowieństwo i rycerze. Gdzie na przełomie X i XI wieku mieliby być żołnierze :?Andrewtbg pisze:to masz dobrzehowik pisze:
co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrzea ja napisałem - kapłani i rycerze:D nie wiem czy bede mieć to dobrze
![]()
- Andryk
- Juventino
sorry masz racjePawciosss pisze:Duchowieństwo i rycerze. Gdzie na przełomie X i XI wieku mieliby być żołnierze :?Andrewtbg pisze:to masz dobrzehowik pisze:
co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrzea ja napisałem - kapłani i rycerze:D nie wiem czy bede mieć to dobrze
![]()

wszystko zależy od sprawdzającego:D
wracając do tematu to mam pytanie

to jaki zaznaczyliscie??

- bociu
- Juventino
No Dj, stawiasz piwoDjJuve pisze:Ja tezzlatan_sc pisze: A kolega, kibic Romy co opisal ? Stadio Olipico 8)
Wybralem Rzym wiec jako trzecie musialem cos wtracic
W liscie opisalem Warszawe i nasza slynna starowke :]
Narazie ostroznie z zachwytem, zobaczymy jak przyjda wyniki.
Ja oczywiscie napisałem o Rzymie, koloseum, placu sw Piotra i bazylice sw Piotra.
A w liscie do kolegi z Włoch, z Turynu

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- TrInItY
- Juventino
hmmm...nie bede oryginalna...tez napisalam Stadio Olimpico...tylko zapomnialam 'p' ale pozniej sie skapnelam ze cos nie tak napisalam
no i jeszcze dodalam zwiedzanie siedziby "SS Lazio"
no i oczywiscie zamiast rycerswo napisalam szlachta, a byla przeciez pozniej...
i skopalam analize wiersza ale nigdy nie bylam w tym dobra wiec sobie wybaczam...
jutro bedzie gorzej :płaczę:
zero stresu, nadal nie czuje jakby to byl egzamin...raczej diagnoza...

no i jeszcze dodalam zwiedzanie siedziby "SS Lazio"

no i oczywiscie zamiast rycerswo napisalam szlachta, a byla przeciez pozniej...
i skopalam analize wiersza ale nigdy nie bylam w tym dobra wiec sobie wybaczam...
jutro bedzie gorzej :płaczę:
zero stresu, nadal nie czuje jakby to byl egzamin...raczej diagnoza...
- howik
- Juventino
Andrewtbg pisze:plemiona świata:D - ja napisałem kultury świata:D nie wiem czy dobrzehowik pisze: inaczej plemiona(jakos tak nie pamietam pytania),
to masz dobrzehowik pisze:
![]()
jutro matma
zrobiliście ściagi już:D???
Jakie plemiona swiata:P ja mialem inaczej:P chyba mozna powiedziec na rycerstwo zolnierze:pszukalem ciagle w glowie tego slowa rycerstwo ale nie moglem znalesc hehe taki metlik mialem :doh: Jutro bedzie ciezko wiem ale jest luzik teraz:P
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Lypsky
- Juventino
Rycerstwo to nie zolnierze a co do plemion, chodzilo o plemiona Europy 
Napisalem grupy narodowosciowe :]
Gdyby ktos mial odp. niech umiesci link
dla zainteresowanych: http://bi.gazeta.pl/im/4/2675/m2675434.pdf
EDIT:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=23214062
wedlug tego 1 blad w tescie (w 18 zaznaczylem c) i 3 w otwartych(28- zamiast jablka napisalem piekna szata(chyba nie pasi
) 26-zamiast rymow walnalem znaki interpunkcyjne (ale kwas
) i 27)

Napisalem grupy narodowosciowe :]
Gdyby ktos mial odp. niech umiesci link
dla zainteresowanych: http://bi.gazeta.pl/im/4/2675/m2675434.pdf
EDIT:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=23214062
wedlug tego 1 blad w tescie (w 18 zaznaczylem c) i 3 w otwartych(28- zamiast jablka napisalem piekna szata(chyba nie pasi

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2005, 15:42 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bartus
- Juventino
ja wole ten jutrzejszyjutro bedzie gorzej :płaczę:

- pan Zambrotta
- Juventino
zaraz mnie krew zaleje. To ja dwa lata temu pisałem podanie, rozprawkę i kilka innych trudnych zagadnień, a Wy mieliście takie "duperele" jak list, czy ramowy plan wycieczki ? świat jest niesprawiedliwy.
Właśnie oglądam z www.gazeta.pl Wasz egzamin i na dobrą sprawę w zadaniach testowych nie było trudnych zagadnień. banał. Na Waszym miejscu, gdybym miał wynik poniżej 45 pkt, to bym się załamał.... strach pomyslec co będziecie mieli jutro? tabliczkę mnożenia i otrzymywanie tlenków ? :doh:
Właśnie oglądam z www.gazeta.pl Wasz egzamin i na dobrą sprawę w zadaniach testowych nie było trudnych zagadnień. banał. Na Waszym miejscu, gdybym miał wynik poniżej 45 pkt, to bym się załamał.... strach pomyslec co będziecie mieli jutro? tabliczkę mnożenia i otrzymywanie tlenków ? :doh:
no raczej nie. "Ludy Europy" by tu najbardziej pasowały.Andrewtbg pisze: plemiona świata:D - ja napisałem kultury świata:D nie wiem czy dobrze![]()
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja tez napisałem zwiedzanie Stadio Olympico <LOL> !!ola465 pisze:<hahaha> Ja tez pisalam o Stadio Olimpico tylko najlepsze było to, że.......zapomniałam jak on sie nazywa i napisałam ze mozna sie wybrac na mecz Lazio Roma totalnie mnie zacmilo
a tak to ciesze się że nnie był taki trudny ;] wydaje mi się że 35-40 pkt bede miał

jutro matma to licze na 40 +

- Lypsky
- Juventino
Juz sa odpowiedzi :] http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2675727.html
4/5 bledow
zobaczymy jak list i plan :>
4/5 bledow

zobaczymy jak list i plan :>
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- zlatan_sc
- Juventino
Andrewtbg pisze: plemiona świata:D - ja napisałem kultury świata:D nie wiem czy dobrze![]()
I juz masz jedno zle. Trzeba bylo zastapic tylko slowo "plemiona" a nie cale wyrazenie

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.