Ibra pauzuje 3 mecze

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 12:44

tak czytam czytam i dziwi mnie to że tak sie boicie , przed nami są trudne mecze ale trzeba wygrac z Lazio i Bologną a z Milanem chociażby zremisować, Zalayeta nie jest taki zły jak się wydaje , Zlatan też nie potrzebnie "cfaniaczy" no cóż taki charakter szkoda ale w sumie i tak nie umie trafić w bramke :think: , nie taki diabeł zły jak go rysują ;]

Pavon pisze:Oni wiedzieli, że on jest najlepszym zawodnikiem Juventusu
:shock:
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2005, 12:58 przez ahojekk, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 12:52

Agent Zlatana Ibrahimovića winą za dyskwalifikacje napastnika obarcza Inter. 23-letni Szwed został odsunięty od jednego meczu za nadmiar kartek oraz dwóch za faul na Cordobie. Mino Raiola - agent Szweda uważa, że Roberto Manchini nakazał swoim zawodnikom wyeliminowanie Ibrahimovića:" Zlatan jest nieszcześliwy. Oni wiedzieli, że on jest najlepszym zawodnikiem Juventusu i dlatego chcieli się go pozbyć." Przedstawiciele Juventusu postanowili odwołać sie od kary, która nie pozwala zagrać reprezentantowi Szwecji w decydujących meczach o mistrzostwo w tym z AC Milanem. W barwach Juventusu Ibrahimović nie był jeszcze karany w odróżnieniu od poprzednich sezonów w barwach Ajaxu i Malmo. Do tej pory Zlatan otrzymał cztery żółte kartki w trzydziestu dwóch rozegranych przez niego spotkaniach Serie A w których zaprezentował sie bardzo dobrze.

ŻRÓDŁO

Zawsze tak mozna tlumaczyc, ze byl prowokowany, ale sam Zlatan powinien pomyslec o tym jak bardzo moze oslabic druzyne takim zachowaniem. Wielka szkoda, teraz pozostaje tylko liczyc na to, ze skroca kare z dwoch do jednego meczu i Zlatan zagra w spotkaniu z Milanem.

robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 13:42

i kto w ataku ma grac DP z Zalayeta :> no to hmmm mozebyc nieciekawie ;/ :( ta kara siega meczu z milanem :(:>

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 14:07

rudi_z pisze:Mam tylko pytanko, nie wiem czy juz o tym pisaliscie (jesli tak to sorry). Kiedy bedzie mogl zagrac Mutu??
Z tego co wiem Mutu moze grać od 18 Maja... czyli może zagra z Livorno i Cagliari... :D :D a jeszcze może jakieś brameczki pyknie :D

<Juventus Semper Fidelis>
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 14:10

Gamber pisze:
rudi_z pisze:Mam tylko pytanko, nie wiem czy juz o tym pisaliscie (jesli tak to sorry). Kiedy bedzie mogl zagrac Mutu??
Z tego co wiem Mutu moze grać od 18 Maja... czyli może zagra z Livorno i Cagliari... :D :D a jeszcze może jakieś brameczki pyknie :D
Z Mutu tez nie wiadomo jak bedzie, kilka dni temu pisali, ze Chelsea chce go zablokowac (w sensie uniemozliwic mu gre) dopoki Fifa nie rozwiaze problemu odszkodowania.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 18:47

Dla nie zorientowanych
http://tinypic.com/4k917a

Obrońca mediolańskiego Interu Serb Sinisa Mihajlović skomentował dzisiejszą wypowiedź agenta Zlatana Ibrahimovica, Mino Raioli, który twierdzi, że to piłkarz Nerazzurich sprowokował snajpera Starej Damy.

'Nie mogę pozostać spokojny, kiedy pod moim adresem padają nieprawdziwe oskarżenia. Agent Ibrahimovića niech lepiej nie wypowiada się na temat futbolu. Nie pozwolę, by ktoś mnie niesłusznie oskarżał, żeby obronić Szweda i pokazać, że jego dyskwalifikacja jest niesłuszna. Nikt nie będzie mnie atakował. Nie mam nic więcej do dodania."- stwierdził.

http://www.intermediolan.com/index.php?c=1&n=4103

Rówie dobrze jedni jak i drudzy mogą kłamać [mam tu na mysli obrońców Zlatana i Mihajlovica] ale osobiście mam nadzieję, że coś jednak znajdą ...

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 19:03

Niewiniatko :lol:

Niech popluje jeszcze na kogos, z Mutu calkiem niezle mu to wyszlo :lol:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 20:21

Mancini wściekły na zachowanie Juve
Trener Interu Mediolan Roberto Mancini potępił działania Juventusu Turyn, który za wszelką cenę stara się oczyścić z zarzutów o niesportowe zachowanie Zlatana Ibrahimovica.

Piłkarz został przyłapany przez kamery wideo na starciu z obrońcą neroazzurrich Ivanem Cordobą. Po analizie materiału zdecydowano się zdyskwalifikować gracza binconerich na trzy spotkania.

- Juventus chce za wszelką cenę sprawić, aby Ibrahimovic grał w następnych meczach. Nie potrafią przyznać się do winy i jednocześnie wciągają w całą sprawę innych piłkarzy. Jest nonsensem twierdzić, że analiza wideo nie przydaje się przy tego typu zachowaniu &#8211; stwierdził Mancini.

http://www.lechsport.pl/?act=news&more=47204

No i Mancini dorzucil swoje 3 grosze. Nie wiem czemu Juve miałoby nie chcieć, zeby Ibra gral w nastepnych meczach, zwlaszcza, ze są one bardzo ważne. Niech lepiej potępi swoich graczy i kibicow za niektore zachowania, a nie sam sie wtrąca. :roll:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 20:42

" Nie bede sie w to mieszal, nie interesuje mnie ta polemika. Biorac pod uwage, ze to nie moja sprawa to wole na ten temat nie dyskutowac. Atakowali Mihajlovica?
Tak sie robi kiedy sie chce uniewinnic innych, probuja na wszystkie sposoby i mieszaja w to innych. Ale to nie nasz problem, niech to rozwiaza pomiedzy nimi. Moze sie zdarzyc, ze jeden z pilkarzy zachowa sie zle. Czasami nerwy powoduja takie reakcje. Probuje zawsze usprawiedliwiac pilkarzy gdyz takie rzeczy moga sie zdarzyc. Oczywiscie kiedy ktos sie tak zachowa a sa takie zasady to ryzykuje sie dyskwalifikacje"

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 81282.html

Jakos nie moge wywnioskowac z tej wypowiedzi zeby Mancini byl wsciekly, na szczescie autor tekstu na lechsport napisal: wlasne, a to wszystko tlumaczy :wink:

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 20:46

Medi pisze:"Jakos nie moge wywnioskowac z tej wypowiedzi zeby Mancini byl wsciekly, na szczescie autor tekstu na lechsport napisal: wlasne, a to wszystko tlumaczy :wink:
Cała Polska ... :smile:

No nic, zobaczymy jak potoczą się sprawy.
Kiedy możemy oczekiwać jakiś informacji na temat odwołania? Po jakim czasie będzie wiadomo, czy kara zostanie skrócona ?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 20:49

wErOn pisze: Kiedy możemy oczekiwać jakiś informacji na temat odwołania? Po jakim czasie będzie wiadomo, czy kara zostanie skrócona ?
Nie mam pojecia ale na ogol wsyzstko konczy sie przed kolejnym meczem w lidze, na ogol 2-3 dni, zalezy tez kiedy zloza odwolanie (moze juz zlozyli, szczerze mowiac nie wiem :wink: ), kazdym razie gora sroda bedzie wiadomo.

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 21:45

kurcze, jak ja chcialbym juz wiedziec, czy "upiecze" sie Zlatanowi i czy bedzie mogl grac w meczu z Milanem.

ciekaw jestem takze, czy Treze i Zebina wyzdrowieja oraz inni.

jak ja chcialbym juz o tym wszystkim wiedziec !

czekam na sprzyjajace informacje dot. "powrotów" do Juve zawodnikwo zawieszonych i z kontuzjami.

przez chwilę jako Marco Buffon
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 21:48

No właśnie w obronie widac brak zebiny często wyprowadza akcje razem z Camoranesim :wink: ale ze Zlatanem to juz przesadzjaą nie mogłem normalnie patrzeć jak ten Mihajlovic ściemnia normalnie śmeichu warte ale jak się dowiedziałem ze pauzuje trzy mmecze to odrazu nie było mi do śmiechu przecież sami komentatorzy mówili że Mihajlovic symuluje szkoda słów normalnie :roll:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2005, 10:34

A przypadkiem nie chodzilo im o starcia Ibry z Cordoba?
Pozatym watpie aby Zlatanowi zdjeli kare, trudno sie mowi, musimy bez Ibry sobe poradzic.
Zlatan też nie potrzebnie "cfaniaczy" no cóż taki charakter szkoda ale w sumie i tak nie umie trafić w bramke Think
W sumie pilka sama wpada do bramki. Takie wypowiedzi o najlepszym strzelcu Juve budza we mnie gromki smiech. Wez idz sie zastanow nad tym co piszesz. :angry:
Sroda jest dzis, moze wydzial dyscypliny podejmie decyzje, oby byla ona dla nas korzystna. Rozmawialem z kibicem Milanu z Wloch i on rowniez (o dziwo) ma nadzieje ze Zlatan wroci na mecz z nimi. Lepiej to dla widowiska.
pozdr

rokfor

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2005, 09:06

anulują kare zlatanowi chyba liga calcio wie ze to jest mecz sezonu w lidze włoskiej, podobnie było w finale ligi mistrzów jak gralismy z milanem co nedved miał kare to pozniej mowili ci z "góry" ze w takim mecze powinno sie dopuscic do meczu takiego pilkarza jak Pavel więc myśle ze teraz tak zrobią i Zlatan zagra... :evil:

ODPOWIEDZ