Ibra pauzuje 3 mecze

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 12:43

BIGGI pisze:Myslalem ze juz nic nie może mi pogorszyć humoru po wczorajszym meczu.....POMYŁKA :!: :evil:
Mam identyczne odczucia :płaczę:
BIGGI pisze:Jedno jest pewne - nasza siła ataku strasznie spadła....
Śmiem, rzec, że w ogóle tej siły nie ma.

Radidam pisze:Moze David Trezsegeut wyleczy sei i bedzie mog zagrać :wink:
Już to widzę. Przywykłem już do tego, że jak piszą o pauzie miesiąca, to nie gra 2. Zresztą nie wierzmy w cuda. On ma juz po sezonie.
P.S Fajna polszczyzna 8)
Medi pisze:(np kiedy Curfe uderzyl Del Piero to nikogo to nie zainteresowalo).
Dokładnie. Co tam a być!? :evil:

Ta informacja to ogormny cios :( Gdyby kara nie objeła jeszcze meczu z Milanem to co innego. Ale ten mecz może być decydujący, a u nas prawdopodobnie zabraknie naszego najsilniejszego ogniwa. Niewiem co zrobimy. Del Piero nie da rady obrońcom Milanu, to twardziele a nasz Alex teraz tylko się wywraca i tyle :? Zresztą wiemy jak prezentuje on się w meczach z silnymi rywalami :roll:
Z Bologną damy radę, Z Lazio nie wygraliśmy na Stadionie Olimpijskim od 1999 r. Nieweim co to bedzie :( O meczu z Milanem aż boję się myśleć.
Galliani maczal w tym palce :evil: Nadzieja w Moggim, który będzie się odwoływał i ... losie, który nam nie sprzyja :(

Obrazek
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:10

Ta wiadomośc spadła na mnie jak grom. W jedenj chwili uświadomiłem sobie, że szanse na Scudetto zmalały o połowe. Decydujace mecze w tym sezonie bez Zlatana - najlepszego napastnika, który w ostatnich spotkaniach prezentował sie wysmienicie.
Jak teraz Capello ustawi skład?? Naprawde ciężkie zadanie przed nim. Nie dość, że brakuje Treze i Zebiny, teraz dojdzie jeszcze brak Zlatana. Pozostała nam tylko dwójka napastniików, z których żaden ostatnio nie prezentuje wysokiej formy. Dla Alexa będą to mecze prawdy. Pytanie tylko czy stać go jeszcze na poprowadzenie drużyny do zwycięstwa?? Ja zawsze będe optymista i będe wierzył w Del Piero - to mój idol z dzieciństwa i nic tego nie zmieni. Rozsądek podpowiada jednak co innego - to juz nie ten Alex, który w pojedynke wygrywał mecze, którego bramki tak często decydowały o ważnych punktach. Del Piero ma swoja szanse na pokazanie się, lepiej dla niego i dla nas, niech nia wykorzysta.
Wiem jeszcze jedno, że jesli pomimo tego osłabienie zdobedziemy Scudetto, będzie ono napewno duzo bardziej wartościowe. Najlepiej smakuje zwycięstwo na przekór wszystkim, gdy na drodze same trudności. Wierze, że tak własnie bedzie w tym sezonie.
Co do samej dyskwalifikacji to p[raktycznie nie mam wątpliwości, że maczał w tym palce Galliani. Gdy przeczytałem ostatnia wiadomośc na JuvePoland, to wszystko zaczęło mi się ukłądac w głowie. Milanowi nie uznano prawidłowo strzelonych bramek, więc żeby szanse walki były równe trzeba zdyskwalifikować Zlatana. Ibrahimovic rzeczywiście nie potrzebnie dał sie sprowokować, ale to nie on był prowokatorem całej akcji. A skoro juz jesteśmy przy dyskwalifikacjach, to czy został jakos ukarany zawodnik Romy, który bez żadnej prowokacji uderzył Alexa?? NIE!!!
Jeśli mówimy o sprawiedliwości, to niech bedzie ona zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy ma osłabić Juventus, a Milanowi pomóc w walce o Scudetto.
Więcej nie pisze, bo naprawde - szkoda słów, pozostaje nadzieja, że cos zdziała odwołanie, i że kara zostanie zmniejszona do 1 spotkania.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:37

tomcatmi6 pisze: Nie grali padaki z Interem. Birindelli raz zagral padake dajac zawodnikow Interu dojsc do glowki. Mielismy fajnego pecha, bo jak inaczej nazwac spojenie Zlatana i poprzeczke Emersona? Juve oddalo duzo strzalow na bramke Toldo i gdyby nie jego bardzo dobra postawa to bysmy wygrali. Niestety nie zawsze tak jest i to jest caly urok pilki.
Nie?Ogladales mecz?Zakladam ze tak skoro sie na ten temat wypowiadasz.
Moze bylo lepiej niz z Liverpoolem ale zauwaz ze praktycznie kazde zagrozenie bramki Toldo bralo sie z przeblysku ktoregos z pomocnikow.Nasi zawodnicy wogole nie mieli pomyslu na konstruowanie ataku.Gra skryzdlami prakttycznie nie istniala(poza kilkoma akcjami Zambrrotty i nieudolnymi probami Nedveda),srodkiem tez nie za bardzo wychodzilo..Juventus sprawial wrazenie jakby Cappello przed meczem powiedzial zawodnikom: "grajcie wszystko do Ibrahimovica a on cos wykombinuje".
Nie wiem czy zauwazyles ile bylo niecelnych podan,nieprzemysllanych zagran itp.
A te 2 slupki?Jeden po rzucie roznym(przyznam ze pierwsze 20 minut zagralismy bardzo dobrze) a drugi po wrzutce z polowy boiska do Ibry,wiec jakies mega akcje to nie byly.W sumie jestem zadowolony ze tego nie wygralismy bo moze wreszcie cos sie zmieni do meczu z Milanem(choc teraz bez Zlatana to i tak nie widze tego spotkania..),a gdyby wygrali z Interem to Capello stwierdzilby ze zagrali cudownie i dalej sie glupio usmiechal do kamery.
Obecny styl gry to zupelnie nie to czego ja oczekuje od Juve.
Zero polotu,fantazji momentami nawet sprawiaja wrazenie jak gdyby im nie zalezalo...Z taka gra nie zaslugujemy na Scudetto.

EDIT: co do kary dla Ibry to uwazam ze mogli mu dac 1 spotkanie..dwa(a wlasciwie 3) to zdecydowanie za duzo...
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, 13:47 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

laeti74

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:39

Niestety szansza na Scudetto oddala się coraz bardziej:( Brak Zlatana jest straszną stratą :( Nie rozumiem jak mógł dać się tak sprowokować i osłabić zespół w takim momencie :( Z Del Piero i Zalayeta w ataku będzie bardzo ciężko. Nie wiem, czy Alex wytrzyma cały mecz na maksymalnych obrotach. Oby nie przytrafiło się coś po drodzę, bo ława już pusta. Trezeguet zapewne jeszcze nie wróci. Pozostaje jakaś strasznie mądra taktyka. Ale jaka? Zamurować bramkę? Zwaliła mnie ta wiadomość z nóg... Jak na razie nie wiem jak się podnieść :(

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:44

laeti74 pisze:Nie wiem, czy Alex wytrzyma cały mecz na maksymalnych obrotach
O to bym sie nie bał. Wytrzyma, bo za czesto jest sciągany.
Gorzej z Capello, bo nie będzie mogł Alexa sciągnąc, oj coż on biedny zrobi? Chyba, ze jakiegos Masiello czy innego Montero wpusci za Alexa... :?

Wiem jedno. Jeśli Capello zdejmie Alexa w tym meczu, to wyraźnie coś jest nie tak między tymi panami. :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
matechu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:10

Wojtom pisze: Wiem jedno. Jeśli Capello zdejmie Alexa w tym meczu, to wyraźnie coś jest nie tak między tymi panami. :?
Nawet jesli Del Piero bedzie gral padake?? Przyznam, ze niektore zmiany dokonywane przez Capello moga byc niezrozumiale ale jesli chodzi o Alexa to ma slusznosc sciagajac go tak czesto z boiska.

Co do zawieszenia Zlatana to pozostaje miec tylko nadzieje, ze jednak zmniejsza mu kare do dwoch meczy. Jesli nie to watpie bysmy byli w stanie przelamac defensywe milanu :(
Jeszcze jedna uwaga na koniec. Jesli chcemy osiagnac cos w Europie nie mozemy ofensywy opierac tylko na jednym zawodniku. W czasie mercato Moggi bedzie mial pole do popisu i mam nadzieje, ze sciagnie takich pilkarzy, ktorzy godnie beda wspierac Zlatana.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:16

Gorzej z Capello, bo nie będzie mogł Alexa sciągnąc, oj coż on biedny zrobi? Chyba, ze jakiegos Masiello czy innego Montero wpusci za Alexa... Confused
Ty chyba nie widzisz jaki "piach" gra Alex? Powiedz jeszcze ze gral swietnie w ostatnich spotkaniach? Bez powodu Alex nie jest sciagany, juz nawet prasa go nie oszczedza, a na ostatnim meczu slychac bylo gwizdy jak schodzil (mozna dyskutowac czy to za jego "super" wystep, czy za to ze go Capello zdjal).
Powiem jeszcze raz - Juve nie rowna sie Alex i niech tak zostanie.
Nie wiem, czy Alex wytrzyma cały mecz na maksymalnych obrotach.
Miejmy nadzieje, chociaz w to watpie bo niestety alex nie dosc ze jest nie w formie, to juz ma swoje lata. Mam nadzieje ze zagra na pelnych obrotach i zamknie mi usta swoja dobra gra;)
Nie?Ogladales mecz?Zakladam ze tak skoro sie na ten temat wypowiadasz.
Tak, ogladalem, nawet dwa razy ;)
Moze bylo lepiej niz z Liverpoolem ale zauwaz ze praktycznie kazde zagrozenie bramki Toldo bralo sie z przeblysku ktoregos z pomocnikow.Nasi zawodnicy wogole nie mieli pomyslu na konstruowanie ataku.Gra skryzdlami prakttycznie nie istniala(poza kilkoma akcjami Zambrrotty i nieudolnymi probami Nedveda),srodkiem tez nie za bardzo wychodzilo.
Czego sie spodziewac, jak zawodnicy musza grac caly sezon bez przerwy, bo nie ma ich kto zmienic. Jeszcze Ibra wytrzyma bo jest mlody i ma konskie zdrowie, ale na przykald Nedved albo ktos ze starej gwardii niezbyt. Po prostu nawet jesli nie zdobedziemy w tym sezonie nic (*tfu* *tfu*) to nie ma sie co zalamywac, tylko czekac na mercato i liczyc na rozwage zarzadu i Capello.
A te 2 slupki?Jeden po rzucie roznym(przyznam ze pierwsze 20 minut zagralismy bardzo dobrze) a drugi po wrzutce z polowy boiska do Ibry,wiec jakies mega akcje to nie byly.
Ale przy odrobinie szczescia bylyby dwa gole kolejki, pozatym jeszcze byly bardzo ladne strzaly ktore wybronil Toldo bedacy w tym meczu w wysmienitej formie (przykladem moze byc wolny Birindellego, strzaly Zlatana i wejscie Nedveda ).
W sumie jestem zadowolony ze tego nie wygralismy bo moze wreszcie cos sie zmieni do meczu z Milanem
Nie ma co sie zmieniac, po prostu nie ma czym zmieniac. Fajnie by bylo jakby Kapo zagral, ale chyba go kontuzje nekaja. Zreszta zobaczymy, czekam z niecierpliwoscia na oficjalny sklad na Lazio.
Obecny styl gry to zupelnie nie to czego ja oczekuje od Juve.
Poczekajmy na przyszly sezon, wtedy mam nadzieje ze bedzie o wiele lepiej. Wprowadzi sie korekty do skladu i bedzie git.
Zero polotu,fantazji momentami nawet sprawiaja wrazenie jak gdyby im nie zalezalo...Z taka gra nie zaslugujemy na Scudetto.
Jest jeden powod, dosc powazny a mianowicie : sa zmeczeni. Ile mozna grac na pelnych obrotach? Napewno nie caly sezon.
EDIT: co do kary dla Ibry to uwazam ze mogli mu dac 1 spotkanie..dwa(a wlasciwie 3) to zdecydowanie za duzo...
A ja uwazam ze mogli sobie darowac. Cieszy tylko jedno, widac ze Zlatan budzi poploch wsrod przeciwnikow, oc mozna wywnioskowac po niesamowicie szybkiej reakcji zarzadu dyscyplinarnego ;)
pozdr

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:24

a ja sie wylamie ....

mecz z Milanem bez Zlatana to nie bedzie wielki mecz Del Piero, albo Zalayety ...
To bedzie wielki mecz Buffona !
Mysle, ze Buffon wybroni nam cale spotkanie, a ktos z pomocy ustrzeli zwycieska bramke i Scudetto NASZE ! :D

wiem, wiem wiem jestem niepoprawnym optymista ...
trudno - trzeba wierzyc, co nam innego pozostalo ?
Bo mi sie wydaje ze juz tylko doping dla Naszej Druzyny i WIARA !

FORZA JUVE !

przez chwilę jako Marco Buffon
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:40

Ludzie! PRzecież jak nie bedzie grał Zlatan to zmieni się tatkyka. Owszem Zlatan jest wartościowy, ale może bez niego wkoncu zrezygnujemy z długich piłek?

I wlaśnie. To nie edzie mecz LAexa, to nie będzie mecz Buffona, To nie Alex ani Buffon pokaża na ile ich stać. Tylko FABIO CAPELLO. :?
OD jego pomysłu na gre(co ostatnio wychodizło mu mizernie) będzie zalezłao wiele. Ponoc tyle sukcesów odniósł? :shock: Niech to pokaże. Niech pokaze że umi ustawic druzynę, rozpracowac przeciwnika i PRZEDEWSZYSTKIM ZMOBILIZOWAC ZAWODNIKÓW! :evil: I nie chodzi tu o jakieś EKSTRA pieniądze tylko o zwykłe nastawienie, o to by znowuy nie wyjśc na mecz, by zremisować 0-0! BO co jeśli PRZYPADKIEM gola strzeli Milan to co? To będzie tka JAK Z LIVERPOOLEM NA WYJEŹDZIE? mUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO BY BEZ lzATANA STRZELIC GOLA, CHOC JEDNEGO! i nie zależy to tylko od Del Piero(módlcie sie o to by nas pociagnoł do zwycięstwa z mocna drużyną) od Zalayety, ale takze od pomocników i obrońców....
A mozę stały frahgment gry? Cannavaro?KUrcze nie zalałmujcie sie tak...
Powiem jedno i [Zlayeta i Dle PIero są skuteczniejsi od Ibry, a jegobrak powinien nam powetowac NEDVED ALBO CAMOR!
i maksymalna koncentracja

Módlmy się, wierzmy ....mozę to i lepiej bo teraz przynajmniej wszyscy nie jesteście tacy żałosni i pewni swego ajk przed Liverpoolem?..Pamietać rewanż z Realem wtedy tez wszyscy sie modlili, prosili Boga o awans, czuli respekt...FORZA JUVE![/list]

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
laeti74

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:57

To bedzie wielki mecz Buffona !
Mysle, ze Buffon wybroni nam cale spotkanie
Myślę, że nawet ze dwie strzeli ;)
Módlmy się, wierzmy ....mozę to i lepiej bo teraz przynajmniej wszyscy nie jesteście tacy żałosni i pewni swego ajk przed Liverpoolem?
nie skomentuję tego: "wszyscy żałośni"

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:59

matechu pisze:
Wojtom pisze: Wiem jedno. Jeśli Capello zdejmie Alexa w tym meczu, to wyraźnie coś jest nie tak między tymi panami. :?
Nawet jesli Del Piero bedzie gral padake?? Przyznam, ze niektore zmiany dokonywane przez Capello moga byc niezrozumiale ale jesli chodzi o Alexa to ma slusznosc sciagajac go tak czesto z boiska.
Problem z tym, ze nawet jak Alex zagra dobrze, to Capello go ściaga.
tomcatmi6 pisze:
Gorzej z Capello, bo nie będzie mogł Alexa sciągnąc, oj coż on biedny zrobi? Chyba, ze jakiegos Masiello czy innego Montero wpusci za Alexa... Confused
Ty chyba nie widzisz jaki "piach" gra Alex? Powiedz jeszcze ze gral swietnie w ostatnich spotkaniach? Bez powodu Alex nie jest sciagany, juz nawet prasa go nie oszczedza, a na ostatnim meczu slychac bylo gwizdy jak schodzil (mozna dyskutowac czy to za jego "super" wystep, czy za to ze go Capello zdjal).
Powiem jeszcze raz - Juve nie rowna sie Alex i niech tak zostanie.
Nie mowie, ze ostatnio grał dobrze, ale na pewno nie najgorzej z druzyny. Moze i gra kiepsko, ale gole strzela i to jest wazne. Zaraz pewnie powiesz, ze strzela tylko słabiakom. Dobra, ale gdyby nie jego gole, to mozliwe, ze nie bylibysmy na pierwszym miejscu teraz. A jak zagra w 3 przyszłych spotkaniach, to bedzie dla niego wielki test i mam nadzieje, ze sie spisze dobrze.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 15:29

Nie mowie, ze ostatnio grał dobrze, ale na pewno nie najgorzej z druzyny. Moze i gra kiepsko, ale gole strzela i to jest wazne.
Jest wazne, ale niech strzela gole. Bo poki co w ostatnch spotkaniach tych goli nie widac. Licze na to, jak juz napisalem, ze strzeli cos w nadchdozacych bardzo trudnych spotkaniach.
Zaraz pewnie powiesz, ze strzela tylko słabiakom.
Tak jest, czy chcesz w to wierzyc czy nie.
Dobra, ale gdyby nie jego gole, to mozliwe, ze nie bylibysmy na pierwszym miejscu teraz.
Mozliwe ze ktos kto go zastepowal strzliby wiecej...mozliwe ze bysmy mieli przewage, mozliwe ze nadszedl by koniec swiata, wszystko jest mozliwe.
A jak zagra w 3 przyszłych spotkaniach, to bedzie dla niego wielki test i mam nadzieje, ze sie spisze dobrze.
A jak spisze sie zle, to bedzie naprawde ciezko. Ale jak wtedy uslysze pretensje ze Capello go zmienia, to chyba wyjde z siebie.
I wlaśnie. To nie edzie mecz LAexa, to nie będzie mecz Buffona, To nie Alex ani Buffon pokaża na ile ich stać. Tylko FABIO CAPELLO. Confused
Ta, jak zrobic z dziurawego skladu druzyne ktora ma wygrac 3 spotkania w tym dwa ultraciezkie i arcywazne. Oczywiscie jak ktores przegraja to bedzie wina Capello -_-.
OD jego pomysłu na gre(co ostatnio wychodizło mu mizernie) będzie zalezłao wiele. Ponoc tyle sukcesów odniósł? Shocked Niech to pokaże. Niech pokaze że umi ustawic druzynę, rozpracowac przeciwnika i PRZEDEWSZYSTKIM ZMOBILIZOWAC ZAWODNIKÓW! Evil or Very Mad
... w sumie staralem sie ominac ten kawalek ale nei potrafie...
Tak tak wychodzilo mu mizernie, dlatego zajmujemy 1 miejsce -_-. Tak odniosl wiele sukcesow, ale sadze ze nigdy nie mial takich klopotow z szerokoscia lawki jak w Juve. On umie rozpracowac przeciwnika, ustawic druzyne i zmobilizowac zawodnikow, ale ile moga grac zawodnicy ktorzy na boisku ( o ile nie maja kontuzji) przebywaja bez przerwy bo nie ma ich kto normalnie zmienic. Brak lawki sie msci. Dalej wierz w to ze jakby byl inny trener to by wiecej zdzialal -_-.
I nie chodzi tu o jakieś EKSTRA pieniądze tylko o zwykłe nastawienie, o to by znowuy nie wyjśc na mecz, by zremisować 0-0!
Tak, bo pilkarze i trener wychodza aby remisowac mecze. To w sumie bulka z maslem tak wyjsc, strzelic, nie stracic i tak co mecz tym samym skladem? Ladny poczatek sezonu byl poki mielismy sily, pozniej bylo gorzej az w koncu zawodnicy nie wytrzymuja, to sa tylko ludzie ...
BO co jeśli PRZYPADKIEM gola strzeli Milan to co? To będzie tka JAK Z LIVERPOOLEM NA WYJEŹDZIE? mUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO BY BEZ lzATANA STRZELIC GOLA, CHOC JEDNEGO!

Malo rzeczy dzieje sie przypadkiem, a strzelic musimy i mam nadzieje ze strzelimy. Ale wygrac mamy 3 mecze a nie jeden.
i nie zależy to tylko od Del Piero(módlcie sie o to by nas pociagnoł do zwycięstwa z mocna drużyną) od Zalayety, ale takze od pomocników i obrońców....
Jak co mecz zwyciestwo zalezy od calej 11, wiec nic nowego tu nie powiedziales, ale bez odpowiedniej gry napastnikow i pomocnikow nie bedzie gola.
Powiem jedno i [Zlayeta i Dle PIero są skuteczniejsi od Ibry

hyh sa skuteczniejsi o cale 2 bramki w Serie A. Pozatym przeciez widac roznice formy.
Módlmy się, wierzmy ....mozę to i lepiej bo teraz przynajmniej wszyscy nie jesteście tacy żałosni i pewni swego ajk przed Liverpoolem?
Zalosny jestes Ty z takimi tekstami. Zawsze trzeba byc pewnym swego i wierzyc w zwyciestwo druzyny, bo jesli kibice wierza to zawodnikom jest latwiej. Niestety kibice w Turynie daja ciala i sadze ze jak zawodnik widzi ze na Derby Italii pojawia sie 23tysiace osob to jednak gorzej mu sie gra niz przy pelnych trybunach. Po prostu zawsze trzeba wierzyc szczegolnie w takiej sytuacji jaka jest teraz. Pilkarzom potrzebna jest wiadomosc ze kibice w nich wierza, dodaje to skrzydel i pozwala na czynienie niemozliwego;)
pozdr

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 15:52

To jest wrecz tragiczna informacja :!:
Obecnie to nasz najlepszy napastnik... kto teraz bedzie strzelal bramki jak nie on :roll: Jaki bedzie atak ??!! Del Piero - Zalayeta :think:

Ale trzeba szczerze przyznac ze Zlatan zachowal sie (juz nie po raz pierwszy) bardzo nieodpowiedzialnie :angry: Oslabil Juve w kluczowych momentach sezonu :?

Droga po Scudetto w moich oczach znacznie sie oddalila :płaczę:

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:06

czytam to wszystko i tak sie zastanawiam, po co tu płakać nad rozlanym mlekiem?? zawiesili Zlatana, to trudno trzeba poradzić sobie bez niego... ja wierze że mimo wszystko wygrają kolejne trzy mecze bez Ibry.... w końcu Zalayeta i Del Piero to nie amatorzy.... tylko żeby Blasi nie grał :D :D

EDIT :
. no i jeszcze żeby Capello wpuscił w końcu Kapo!!! Angry co mu szkodzi?? Massielo wpuszcza to co stoi na przeszkodzie żeby Kapo wpuścić!!!
Brak formy? Pozatym za kogo mialby wpuscic Kapo i dlaczego? Zreszta nie wiemy co wymysli Capello, okaze sie to przy najblizszym meczu.
Jak to za kogo?? z tego co wiem, to nie tylko Zlatan i Appiah zostali zawieszeni... a po zatym nie sądzę że Kapo jest gorszy od Blasiego, Tacchinardiego... i z kąd mamy wiedzieć że jest bez formy jak wogóle się na meczach nie pokazuje?? No chyba że na treningach mu nie idzie :D :D

<Juventus Semper Fidelis>
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 23:06

Jak to za kogo?? z tego co wiem, to nie tylko Zlatan i Appiah zostali zawieszeni... a po zatym nie sądzę że Kapo jest gorszy od Blasiego, Tacchinardiego... i z kąd mamy wiedzieć że jest bez formy jak wogóle się na meczach nie pokazuje?? No chyba że na treningach mu nie idzie Very Happy Very Happy
Kwestia jest miec odpowiednie ustawienie druzyny. A co do formy, to zawodnik ktory gral ostatnio w zeszlym roku chyba nie moze miec jej za wysokiej. Mowie oczywiscie o formie meczowej nie o fizycznej czy mentalnej.

Zobaczymy, z niecierpliwoscia czekam na komunikaty o skladzie na Lazio.
pozdr

ODPOWIEDZ