Ibra pauzuje 3 mecze
- Medi
- Qualità Juventino
W gorszych sytuacjach znosili kary, wiec nic nie mozna przekreslac. jesli zaloza apelacje to szansa jest, nikla bo nikla ale zawsze...Siewier pisze:1 mecz jest za kartki - tu napewno kara zostanie wiec mecz z Lazio gramy bez Zlatana.
2 mecze są za dynke w meczu z Interem - tutaj nie liczyłbym na zniesienie kary , 2 mecze to i tak mało , ja bym mu przyszczelił ze 4 i nie miał bym z tego powodu zadnych wyrzutów sumienia - zasłuzył sobie.
Z Bologną napewno też gramy bez Zlatana - mam nadzieje ze jednak Moggi coś wymyśli - da w łape komu trzebai w Mediolanie zagramy z Zlatanem - bez niego jesteśmy straceni - obecnie on jest motorem Juventusu.
- BIGGI
- Qualità Juventino
O to by było dobrze, trzeba składać apelacje :!:
ps. Appiah też dostał 1 kolejke , i wielu jeszcze po tej kolejce
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=29340
ps. Appiah też dostał 1 kolejke , i wielu jeszcze po tej kolejce

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=29340
- Radidam
- Juventino
Ibrahimovic to napradwe sam jest sobie winny :!: Po co on ciagle cfaniakuje i oslabia druzyne jeszcze przed najwazniejszym meczem w sezonie konfrontacji na San Siro z Ac Milan :x Moze David Trezsegeut wyleczy sei i bedzie mog zagrać
Ale jak zawsze treze zaraz znow bedzie kontuzjowany :!: Duza strata Juventus 

- KINIEK
- Juventino
A kiedy przewidywany jest powrót Trezegueta wie ktoś, a w ogóle są jakieś informacje na ten temat ? Ze Zlatanem będzie ciężko wywalczyć mistrzostwo, to co dopiero bez niego, ja nie wiem co to będzie :płaczę: . Jeżeli Treze się szybko nie wyleczy to niestety czeka nas wicemistrzostwo :? bo z Zalayetą nic nie wskóramy. Jedyna droga do mistrzostwa to teraz wygrać w starym stylu 1-0 trzy mecze, innej rady nie ma, w dodatku jeśli Del Piero nie zmobilizuje się i nie zacznie grać w tych meczach wyśmienicie to będzie ciężko nawet coś strzelić
. No i teraz ja się pytam gdzie to faworyzowanie Juventusu? 

- Medi
- Qualità Juventino
No wlasnie, teraz dopiero okaze sie ile tak na prawde jest wart Del Piero :?KINIEK pisze:... w dodatku jeśli Del Piero nie zmobilizuje się i nie zacznie grać w tych meczach wyśmienicie to będzie ciężko nawet coś strzelić.
- Corcky
- Juventino
Zgadzam sie..w 100% To juz nie pierwszy mecz, w którym ZLatan nie potrafi panowac nad nerwami.Radidam pisze:Ibrahimovic to napradwe sam jest sobie winny :!: Po co on ciagle cfaniakuje i oslabia druzyne jeszcze przed najwazniejszym meczem w sezonie konfrontacji na San Siro z Ac Milan :x Moze David Trezsegeut wyleczy sei i bedzie mog zagraćAle jak zawsze treze zaraz znow bedzie kontuzjowany :!: Duza strata Juventus

Zmieni sie taktyka.
Po pierwsze :
I Zalayeta i treze są snajperami, tymi którzy kńczą akcje, egzekutorzy. Natomiast Zlatan często cofie sie po piłki, rozgrywa, nie gra wpolu akrnym a przed nim. Czasem wydaje mi sie że powinien przejść blizej bramki rywala i zrobić miejsce pomocnikom i LAexowi. Alex - ZLatan dwaj cofnieci napastnicy! :? nie wydaje sie wam że kiedy będziemy grac jednym cofnietym (alex ) i jednym wysunietym bedzie lepiej? bardziej skutecznie? przeciez jest taka mozliwość...
Po drugie:
Prawdopodobnie bardziej kombinacyjnie bedize wygladać gra. Wcześniej taktyka opierała się na długich piłkach, zagrywanych do ZLatana, który miał sie zastawiać. To było schematyczne i denerwujace. Weksza rola bedzie należeć do Camora
BY TO WSYZTSKO SIE JEDNAK SPRAWDZIŁO, trzeba maksymalnej koncentracji i mobilizacji, a to ostatnio coś nam sie nie udaje :evil:

Alessandro Del Piero ole!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jestem Realistą 8) Oczywiście mam nadzieje ze apelacja o ile taka bedzie da jakiś rezultat.Mam takie głupie przeczucie ze Milaniści powęszą gdzie trzeba żeby utrudnić nam zniesienie kary do czasu meczu na San SiroMedi pisze:W gorszych sytuacjach znosili kary, wiec nic nie mozna przekreslac. jesli zaloza apelacje to szansa jest, nikla bo nikla ale zawsze...Siewier pisze:1 mecz jest za kartki - tu napewno kara zostanie wiec mecz z Lazio gramy bez Zlatana.
2 mecze są za dynke w meczu z Interem - tutaj nie liczyłbym na zniesienie kary , 2 mecze to i tak mało , ja bym mu przyszczelił ze 4 i nie miał bym z tego powodu zadnych wyrzutów sumienia - zasłuzył sobie.
Z Bologną napewno też gramy bez Zlatana - mam nadzieje ze jednak Moggi coś wymyśli - da w łape komu trzebai w Mediolanie zagramy z Zlatanem - bez niego jesteśmy straceni - obecnie on jest motorem Juventusu.
Nie bronie Ibrahimovica jednak w obecnej sytuacji jego talent jest nam niezbędny do tego żeby wypaść najlepiej jak to będzie możliwe w końcowej klasyfikacji Serie A a mecz z Milanem będzie tutaj decydującym starciem w walce o Scudetto.Radidam pisze:Ibrahimovic to napradwe sam jest sobie winny :!: Po co on ciagle cfaniakuje i oslabia druzyne jeszcze przed najwazniejszym meczem w sezonie konfrontacji na San Siro z Ac Milan :x Moze David Trezsegeut wyleczy sei i bedzie mog zagraćAle jak zawsze treze zaraz znow bedzie kontuzjowany :!: Duza strata Juventus
Gdy Zlatan przychodził do nas chyba każdy wiedział że mimo wielkiego talentu który z dnia na dzień coraz bardziej sie uaktywnia ma też nie byle jaki terperament i zapewne w przyszłości będzie zapewne jeszcze nie raz dostawał kartki i co za tym idzie zawieszenia za tego typy ekscesy. Taki drugi Davids

Miejmy nadzieje ze na San Siro zagra ...... miejmy również nadzieje ze ten mecz nie będzie o pietruszke.

Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2005, 22:14 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.
- Coldsoul
- Juventino
Wielka strata.....
on jest najlepszym napastnikiem!
Bez niego moze byc ekstremalnie ciezko w Mediolanie na san siro ale nie przesadzajmy. Milan ostatnio podobnie jak Juve gra slabo i wcale nie jest niepokonany..... trzeba wierzyc! ja przynajmniej wierze choc wiem ze wiara w Capello i naszych pilkarzy jest jednym z niewielu argumentow jaki przemawia za JUVENTUSEM

Bez niego moze byc ekstremalnie ciezko w Mediolanie na san siro ale nie przesadzajmy. Milan ostatnio podobnie jak Juve gra slabo i wcale nie jest niepokonany..... trzeba wierzyc! ja przynajmniej wierze choc wiem ze wiara w Capello i naszych pilkarzy jest jednym z niewielu argumentow jaki przemawia za JUVENTUSEM

- Vincitore
- Juventino
Nie zagra Zlatan z Milanem można powiedzieć że nei zagra w Finale bo ten mecz bedzie o Scudetto jakiś fatum przed meczem z Milanem mamy tak samo jak nie mógł zagrać Pavel. Zlatan to obecnie nasza najsliniesza siła rażenia i bez niego nie mamy szans mimo tego wciaż wierze w zwycięstwo myślę że to będzie szansa dla Del Piero może się teraz odkryć jeżeli to dzieki niemu wygramy bądź chociaż zremisujemy to bo bede na rękach nosił :roll: drugie wyjście jeżeli pech bedzie miał nas wciaż przy sobie to poprostu zabarykadować bramkę zagęścic całą obronę podwojone krycie ... nic tylko się modlić od dzisiaj codziennie będę sie 2 razy dziennie modlił o zwycięstwo z Milanem i polecam to każdemu jak ktos czegoś bardzo chce to bedzie
:D a wiec połączmy nasze siły bo pozostaje nam juz tylko wiara!!

- Medi
- Qualità Juventino
Kara jest jak najbardziej zasluzona, tyle, ze Ibra zostal sprowokowany gdyz Cordoba go wczesniej kopnal, oczywiscie mogl nie zareagowac i tu popelnil blad, problem jednak w tym , ze jesli uzywamy zapisu video to robmy to zawsze a nie tylko wtedy kiedy jest to wygodne, (np kiedy Curfe uderzyl Del Piero to nikogo to nie zainteresowalo).Radidam pisze:Ibrahimovic to napradwe sam jest sobie winny :!: Po co on ciagle cfaniakuje i oslabia druzyne jeszcze przed najwazniejszym meczem w sezonie konfrontacji na San Siro z Ac Milan :x Moze David Trezsegeut wyleczy sei i bedzie mog zagraćAle jak zawsze treze zaraz znow bedzie kontuzjowany :!: Duza strata Juventus
- Andryk
- Juventino
ale kwas
teraz jestem pewien, że mecz z milanem bedzie dużo nudniejszy od tego z Delle Alpi... juve będzie się bronić cały mecz.... capello zagra na remis według mnie bo nie sądze, żeby alex z zaleyetą cokolwiek zdziałali... remis będzie sukcesem dla nas...
potem mówią, że sędzia sprzyja zawsze juve
ale ja jestem za jak zwykle! niech się najpierw odwałają od kary, albo przesuną ją
pozdro

teraz jestem pewien, że mecz z milanem bedzie dużo nudniejszy od tego z Delle Alpi... juve będzie się bronić cały mecz.... capello zagra na remis według mnie bo nie sądze, żeby alex z zaleyetą cokolwiek zdziałali... remis będzie sukcesem dla nas...
ładnie to tak?- mam nadzieje ze jednak Moggi coś wymyśli - da w łape komu trzeba
potem mówią, że sędzia sprzyja zawsze juve

ale ja jestem za jak zwykle! niech się najpierw odwałają od kary, albo przesuną ją

pozdro
- white_wolv
- Juventino
Krotko mowiac to ja to widze w ten sposob:
wroci Treze - damy rade...
nie wroci Treze - see ya later Scudetto..
No chyba ze zagramy 4-5-1..z DP albo Zalayeta w ataku..To moze byc ciekawa opcja(oczywiscie mowie o meczu z Milanem).Nie dosc ze na SanSiro gramy najwazniejszy i najtrudniejszy mecz tego roku,to jeszcze bez Zlatana..jak dla mnie remis bedzie sukcesem.Boje sie ze szanse na mistrzostwo pogrzebiemy juz w najblizsza niedziele w meczu z Lazio..bo jesli beda grali taka padake jak z Interem to sobie mozemy pomarzyc o jakichkolwiek punktach.
wroci Treze - damy rade...
nie wroci Treze - see ya later Scudetto..
No chyba ze zagramy 4-5-1..z DP albo Zalayeta w ataku..To moze byc ciekawa opcja(oczywiscie mowie o meczu z Milanem).Nie dosc ze na SanSiro gramy najwazniejszy i najtrudniejszy mecz tego roku,to jeszcze bez Zlatana..jak dla mnie remis bedzie sukcesem.Boje sie ze szanse na mistrzostwo pogrzebiemy juz w najblizsza niedziele w meczu z Lazio..bo jesli beda grali taka padake jak z Interem to sobie mozemy pomarzyc o jakichkolwiek punktach.
- Pavon
- Juventino
Bez Zlatana, ktory dla mnie stanowi 70% wartosci naszego ataku w tym seznonie, bedzie bardzo trudno w najblizszych spotkaniach. W koncu zobaczymy ile znaczy Del Piero pod nieobecnosc Szweda, to dla niego chwila prawdy. Oby, udowodnil to, ze nadal potrafi pociagnac zespol w trudnych chwilach takich jak ta.
Mam nadzieje, ze nasi wyjda na boisko z poczuciem respektu wobec najblizszych przeciwnikow i w koncu dadza z siebie to co najlepsze bo w ostatnich meczach to oni wychodzili z przekonaniem, ze mecz wygrali juz na papierze.
Mam nadzieje, ze nasi wyjda na boisko z poczuciem respektu wobec najblizszych przeciwnikow i w koncu dadza z siebie to co najlepsze bo w ostatnich meczach to oni wychodzili z przekonaniem, ze mecz wygrali juz na papierze.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ale jazda!!! Zlatana zabraknie na (jakby nie patrzeć) najważniejszy mecz w sezonie (chyba najważniejszy - bo jeszcze mamy mecze z Lazio i Bologną, a przy porazkach z nimi i wygranymi meczami Milanu to mecz na San Siro nie będzie miał wielkiego znaczenia... ) ciekawe czy Trezeguet się wyleczy... bo jak nie to atak Del Piero-Zalayeta, musi walczyć do upadłego... no i jeszcze żeby Capello wpuscił w końcu Kapo!!!
co mu szkodzi?? Massielo wpuszcza to co stoi na przeszkodzie żeby Kapo wpuścić!!!

<Juventus Semper Fidelis>
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ale Milan to nie Chievo chcialbym zauwazyc.Oszem Alex nie błyszczy, ale przecież był taki mecz, konkretnie z Chievo(miałem okazję ogladać) kiedy Juce grało bez ZLatana , i wygrało 1-0 ale Del Piero był kluczowym zawodnikiem i żadził na boisku. Oby tak było z Milanem..
Nie grali padaki z Interem. Birindelli raz zagral padake dajac zawodnikow Interu dojsc do glowki. Mielismy fajnego pecha, bo jak inaczej nazwac spojenie Zlatana i poprzeczke Emersona? Juve oddalo duzo strzalow na bramke Toldo i gdyby nie jego bardzo dobra postawa to bysmy wygrali. Niestety nie zawsze tak jest i to jest caly urok pilki..bo jesli beda grali taka padake jak z Interem to sobie mozemy pomarzyc o jakichkolwiek punktach.
Brak formy? Pozatym za kogo mialby wpuscic Kapo i dlaczego? Zreszta nie wiemy co wymysli Capello, okaze sie to przy najblizszym meczu.. no i jeszcze żeby Capello wpuscił w końcu Kapo!!! Angry co mu szkodzi?? Massielo wpuszcza to co stoi na przeszkodzie żeby Kapo wpuścić!!!
Sadze ze nie ma sie co zalamywac tylko patrzec pozytywnie w przyszosc i wierzyc w Juve, a nie tylko narzekac i roztaczac czarne wizje przed nastepnymi bardzo ciezkimi meczami.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a