Ibra pauzuje 3 mecze
- Medi
- Qualità Juventino
Wlasnie podali w radio (nie slyszalam tylko dowiedzialam sie od kolegi romanisty, ktory nie omieszkal natychmiast mnie o tym zlosliwie powiadomic), ze Zlatan bedzie pauzowal 3 mecze: 1 za kartki i 2 kolejne wlepione przez komisje dyscyplinarna za uderzenie glowa zawodnika Interu w ostatnim meczu.
Nie moge narazie potwierdzic informacji bo nigdzie jej nie ma, ale widzialam juz na forach Juve, ze sie o tym mowi, wiec to raczej nie plotka.
Jesli to prawda to nie bedzie gral z Milanem, juz i tak ten mecz zapowiada sie ciezko a bez niego to bedzie pogrom...w cuda juz dawno przestalam wierzyc..
edit:
potwierdzone, wlasnie wyszedl news:
http://www.ansa.it/main/notizie/awnplus ... 24788.html
3 mecze Ibra i 5 Totti.
Nie moge narazie potwierdzic informacji bo nigdzie jej nie ma, ale widzialam juz na forach Juve, ze sie o tym mowi, wiec to raczej nie plotka.
Jesli to prawda to nie bedzie gral z Milanem, juz i tak ten mecz zapowiada sie ciezko a bez niego to bedzie pogrom...w cuda juz dawno przestalam wierzyc..
edit:
potwierdzone, wlasnie wyszedl news:
http://www.ansa.it/main/notizie/awnplus ... 24788.html
3 mecze Ibra i 5 Totti.
- Coolfi
- Juventino
Jeśli to prawda to tragedia poprostu. Kto niby ma Ibre zastąpić ? Zalayeta ? To niestety nie to samo. Tracąc Ibre tracimy połowę naszej siły ofensywnej. Wiadomo jak gra teraz Alex :doh: Jeśli to prawda to z Milanem praktycznie nie ma szans
Chociaż jeśli się zmobilizujemy to i bez Ibry damy radę, ale będzie o wiele, wiele ciężej........
Miejmy nadzieję że kolega Romanista, tylko Medi nastraszył
pozdro
EDIT: Nieeeee........... :doh: Teraz będzie dopiero ciężko........ :doh:

Miejmy nadzieję że kolega Romanista, tylko Medi nastraszył
pozdro
EDIT: Nieeeee........... :doh: Teraz będzie dopiero ciężko........ :doh:
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- mundik15
- Juventino
o jaaaaaaaaa ,to juz KONIEC!!
((
bez Zlatan nie mamy szans!!
a co sie dzieje z resztą??
Ferrara?Pessotto?Birindelli?Zebina?Montero?Trezeguet?
ile bedzie pauzował Nedved?
cosik na stronie oficjalnej byo tez o Oliverze ,ale niestety nie znam włoskiego!!

bez Zlatan nie mamy szans!!
a co sie dzieje z resztą??
Ferrara?Pessotto?Birindelli?Zebina?Montero?Trezeguet?
ile bedzie pauzował Nedved?
cosik na stronie oficjalnej byo tez o Oliverze ,ale niestety nie znam włoskiego!!
Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
- zlatan_sc
- Juventino
No to pieknie
Nie chce byc pesymista, ale w chcwili kiedy walka o mistrzostwo Wloch wkracza w decydujaca faze, zabieraja nam naszego najlepszego zawodika
:? Teraz nasze szanse zmalaly wielokrotnie, wystarczy popatrzec jaki byl jego wklad w ostanie mecze a teraz go zabraknie. Juz sie zaczynam bac rossonerich..

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Reggie
- Juventino
Po prostu cudownie
Zgadzam się z tobą Medi całkowicie. Bez Ibrahimovica z Milanem nie ma szans. Ale najpierw trzeba poczekać na oficjalną wiadomość. Ja już w ogóle nie widzę perspektyw przed Juventusem w tym sezonie. Nie wiem co jest grane, ale taki Juventus jaki obecnie gra nie ma szans na to scudetto. I co z tego że wygrywa z Lecce 5-2 skoro znowu w ważnym meczu nie potrafi strzelić bramki :?

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Wojtom
- Juventino
No to ładnie :?
Charakterek to on ma i to mi sie podoba, ale czasami przesadza. Zabraknie go w meczu z Milanem, a to oznacza (jesli Trez sie nie doleczy), ze na ataku zagrają Zalayeta i Alex, tak jak w meczu z Lazio i Bologną... Jak dla mnie to bardzo zła wiadomosc, bo mialem nadzieje, ze to wlasnie on cos uskrobie Milanowi. :? Ehhh... pech nas nie opuszcza, a przynajmniej mnie. :?
No to teraz Alex i Zalayeta bedą mieli dopiero co udawadniać ! Muszą poradzic sobie sami. Ciekawe co wymysli Capello.
P.S Trzeba liczyc na PSV, moze akurat kilku zawodnikow skoszą i kontuzje załapią :o :roll:

Charakterek to on ma i to mi sie podoba, ale czasami przesadza. Zabraknie go w meczu z Milanem, a to oznacza (jesli Trez sie nie doleczy), ze na ataku zagrają Zalayeta i Alex, tak jak w meczu z Lazio i Bologną... Jak dla mnie to bardzo zła wiadomosc, bo mialem nadzieje, ze to wlasnie on cos uskrobie Milanowi. :? Ehhh... pech nas nie opuszcza, a przynajmniej mnie. :?
No to teraz Alex i Zalayeta bedą mieli dopiero co udawadniać ! Muszą poradzic sobie sami. Ciekawe co wymysli Capello.
P.S Trzeba liczyc na PSV, moze akurat kilku zawodnikow skoszą i kontuzje załapią :o :roll:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- TomiQ
- Juventino
No to pięknie!!!!Ciekawe kto będzie strzelał bramki!!!!Alex raz gra dobrze a raz żałośnie!!!!Zalayeta ostatnio nie gra za dobrze!!!!Mam nadzieje że bez Zlatana też będziemy strzelac bramki (a przez co wygrywac mecze) i nie damy odskoczyc Milanowi!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Katastrofa
Nie tylko nasza linia ataku ale takze linia pomocy zostały bardzo ale to bardzo osłabione.Niestety ale obecne predyspozycje naszych graczy nie pozwolą załatać tej dziury - a jest ona wielka
Chciałbym sie mylić ale Scudetto sie oddala :płaczę:
Nie tylko nasza linia ataku ale takze linia pomocy zostały bardzo ale to bardzo osłabione.Niestety ale obecne predyspozycje naszych graczy nie pozwolą załatać tej dziury - a jest ona wielka
Chciałbym sie mylić ale Scudetto sie oddala :płaczę:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Myslalem ze juz nic nie może mi pogorszyć humoru po wczorajszym meczu.....POMYŁKA :!: :evil:
Skoro Zlatan nie zagra, to ja nie wiem kto ma cokolwiek strzelać Milanowi....Alex ? Zalayeta ? Wątpie.....niby swoje strzelają, ale Zlatan to Zlatan (tak jak i Treze)
Zresztą, ja od poczatku liczyłem w tym meczu na remis, ale przynajmniej troche byśmy postraszyli bramke Didy.....akurat coś by wpadło.
Poza tym....ta kara to nie tylko mecz z Milanem. Przed nami ciężki mecz z Lazio i zeby nie było tak, że przed meczem w Mediolanie to gośnie bedą mieć nad nami przewage w tabeli.
Nic tylko sie pochlastac......co za pech :!:
Pozostaje nadzieja ze Alex i/lub Zala bedzą mieli znów przebłysk i cos tam strzelą....
Jedno jest pewne - nasza siła ataku strasznie spadła....
Skoro Zlatan nie zagra, to ja nie wiem kto ma cokolwiek strzelać Milanowi....Alex ? Zalayeta ? Wątpie.....niby swoje strzelają, ale Zlatan to Zlatan (tak jak i Treze)
Zresztą, ja od poczatku liczyłem w tym meczu na remis, ale przynajmniej troche byśmy postraszyli bramke Didy.....akurat coś by wpadło.
Poza tym....ta kara to nie tylko mecz z Milanem. Przed nami ciężki mecz z Lazio i zeby nie było tak, że przed meczem w Mediolanie to gośnie bedą mieć nad nami przewage w tabeli.
Nic tylko sie pochlastac......co za pech :!:
Pozostaje nadzieja ze Alex i/lub Zala bedzą mieli znów przebłysk i cos tam strzelą....
Jedno jest pewne - nasza siła ataku strasznie spadła....
- Medi
- Qualità Juventino
Nie chce Wam robic zludnej nadziei, ale jesli nam sie poszczesci i klub zalozy apelacje to moga skrocic kare o 1 mecz, jesli by sie tak stalo to Ibra bedzie pauzowal tylko z Lazio i Bologna a na Milan wroci, czesto sie tak zdarzalo ale to nic pewnego, tym bardziej, ze nie wiadomo jeszcze nawet czy bedzie apelacja.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
1 mecz jest za kartki - tu napewno kara zostanie wiec mecz z Lazio gramy bez Zlatana.Medi pisze:Nie chce Wam robic zludnej nadziei, ale jesli nam sie poszczesci i klub zalozy apelacje to moga skrocic kare o 1 mecz, jesli by sie tak stalo to Ibra bedzie pauzowal tylko z Lazio i Bologna a na Milan wroci, czesto sie tak zdarzalo ale to nic pewnego, tym bardziej, ze nie wiadomo jeszcze nawet czy bedzie apelacja.
2 mecze są za dynke w meczu z Interem - tutaj nie liczyłbym na zniesienie kary , 2 mecze to i tak mało , ja bym mu przyszczelił ze 4 i nie miał bym z tego powodu zadnych wyrzutów sumienia - zasłuzył sobie.
Z Bologną napewno też gramy bez Zlatana - mam nadzieje ze jednak Moggi coś wymyśli - da w łape komu trzeba