Masiello

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bagg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 08:00

Co sądzicie o młodym Masiello?? Wiecie o nim może coś więcej?
Jak Waszym zdaniem zagrał z Interem? Moim zdaniem zagrał takie normlane, przeciętne spotkanie. Oczywiście nikt od niego nie wymagał cudów. Widać było, że gra zachowawczo, bał się długo trzymać piłkę, szybko ją wrzucał na połowę Intertu, albo podawał do Canny, Thuram'a albo Camora. Mi się bardzo spodobało jak Capello wprowadził tego zawodnika ;) Fajny manewr. Myślicie, że to przyszłościowy zawodnik? Bo moim zdaniem bardzo możliwe, tylko żeby Capello dał mu się ogrywać w koncówkach jakiś łatwiejdszych lub już wygranych spotkań. Być moze przyszłość Juve ;)

Forza Juve

Obrazek
Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 09:17

bagg pisze: Mi się bardzo spodobało jak Capello wprowadził tego zawodnika ;) Fajny manewr.
Według mnie to nie był fajny manewr. Moge się zgodzić z tym że fajnie, że daje szanse młodym zawodnikom Primavery. Powiem nawet więcej jestem za tym bardzo, ale niech mi ktoś wytłumaczy , który trener gdy przegywa mecz w drugiej połowie , wprowadza obrońce i defensywnego pomocnika??????? Blasiego wogóle nie było widac, a Massiello,no cóż wtedy na obronie sobie za bardzo nie pograł , bo nie miał okazji, a jego akcje ofensywne sprowadzały sie do wyjść i podań do najbliższych graczy( w sumie ja u większości obrońców). Podsumowując Masiello - TAK ( trzeba dawać szanse młodym), wczorajsza decyzja Capello - Zdecydowanie NIE !

melek2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 09:49

Ja jestem jak najbardziej za! W juve potrzeban jest młoda krew i duża rotacja!!! myślę ze brak ogrania pozostałych zawodników po za "żelazną 11" jest widoczny w obecnym sezonie!
Capollo niemal całą jesień grał oczywistym składem(drobne wyjąki) i później doszło kilka kontuzji i zaczęły się problemy.Spójrzmy na Kapo Oliveira(nie pamiętam jak się pisze :( ) i nagle przychodza mecze LM i ligi włoskiej i sa problemy.Ławka rezerwowyh nie była ogrywana cały sezon i jak nagle co do czego przychodzi to wchodza na boisko bez formyi pewności sie i się troszke gubią i sa momentami bezradni :(

Zbyt mała łąwka rezerwowcyh+ brak ogrania reszty piłkarzy są powodem odpadniecie z LM.Miejmy nadzieje ze zdobędą lige

Dlatego młodzi piłkarze sa jak najbardziej potrzebni i musze grac.Pod koniec sezonu u pikarzy powyzej 30 lat (Nedved Thurac Cannavaro del Piero(30))
mozna dostrzec zmęczenie.Juventus powinien zacząć promowac młodych i utalentowanych piłkarzy wraz z wybitnymi pozostałymi piłkarzami Juve, póki grają na wysokim poziomie(mam na mysli w/w).młodzi przyszłościowi piłkarze mogli by się baaaaaaaaaaardzo dużo nauczyć od swoich starszych instruktorów. :-D

pozdrawiam

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 11:19

A mi sie marzy taka gwiazda prosto z primavery mlodziutka 17-20 lat. Taka ktorej pozazdroscili by nam wszscy - a ona byla by nam oddana. Najlepiej jakis super pomocnik. Kochajacy Juve i zawsze mu wierny...

eh... marzenia

Obrazek
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 11:36

Szwarou pisze:A mi sie marzy taka gwiazda prosto z primavery mlodziutka 17-20 lat. Taka ktorej pozazdroscili by nam wszscy - a ona byla by nam oddana. Najlepiej jakis super pomocnik. Kochajacy Juve i zawsze mu wierny...

eh... marzenia
I co ? Oddamy go do Violi ? :?

A o Masiello trochę za wcześnie żeby coś mówić.

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 11:40

E tam oddamy, przeciez pisze ze bedzie wierny klubowi i mega przydatny.

Szkoda ze nie da sie takiego zamowic :|

Niestety Masiello nie mialem okazji widziec w akcji

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 11:53

Szwarou pisze:E tam oddamy, przeciez pisze ze bedzie wierny klubowi
Maresca też był wierny klubowi, podkreślał miłosć do Juve i został... "wydymany" :x

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2005, 15:42

Jesli chodzi o tego Masiello- niestety nie mialem nigdy okazji widziec go w akcji... ale uwazam iz mlodzi zawodnicy zawsze sa potrzebni i powinni grac dosc czesto !!! Co jest normalne maja oni ogromna wole walki i sa zdeterminowani- to sie czesto przydaje gdy druzyna przestaje grac na 100% swoich mozliwosci !!!

Ale niestety Juventus czesto pozbywa sie utalentowanej mlodziezy co jest wedlug mnie wielkim bledem !!! Popatrzmy np. na nasza Primavere- sa najlepsi od kilku lat i co ?? Potem sie gdzies traca, zostaja wyporzyczani czy sprzedawani do innych (zazwyczaj slabych) klubow !!! Mysle ze Juve powinien nie pozbywac sie takich mlodzikow...

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 14:26

DamKam pisze:Ale niestety Juventus czesto pozbywa sie utalentowanej mlodziezy co jest wedlug mnie wielkim bledem !!! Popatrzmy np. na nasza Primavere- sa najlepsi od kilku lat i co ?? Potem sie gdzies traca, zostaja wyporzyczani czy sprzedawani do innych (zazwyczaj slabych) klubow !!! Mysle ze Juve powinien nie pozbywac sie takich mlodzikow...
Masz rację! Przykładem może być ciągle wypożyczany(teraz chyba sprzedany lub wymieniony z dopłatą za Emersona) Matteo Brighi - jestem pewien że gdyby pograł w juve byłby znaczącą postacią.. przed sezonem nawet bramki strzelał :-D poszedł won tak samo jak utalentowani Matteo Paro(grał w LM przeciwko Dynamo Kijów), Frara i paru innych... Mam tylko nadzieję ze Onwuachi(przecież to jest rzeźnik, mógłby spokojnie pograć kilka spotkań w pierwszym składzie!!), Chiumento(najlepszy gracz turnieju-niepamientam jakiego), Boudianski powrócą i dostaną szansę pokazania się w Juve...

<Juventus Semper Fidelis>
Di_Maggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2005, 19:27

Trzeba dac mu szanse grac... no ale jak my go oddajemy na zasadzie wypozyczenia to znaczy ze sami go nie wychowywalismy :/:/.. i to mi sie nie podoba :/

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2005, 19:43

To jeszcze młody piłkarz występujący na codzień w Primaverze :wink: Zagrał normalnie popełnił kilka błędow ale to pewnie tylko ze strachu zadebiutował poraz pierwszy w pierwszym składzie Juve jak się nie mylę to chyba wtedy nasi piłkarze mieli dużo kontuzji i nie mogli zagrać więc Andreas wszełd na boisko 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
ODPOWIEDZ