Quiz 2 (Juventus)
- Włodar
- Juventino
Sorry o ile sie orientuje, to jesli nikt nie odpowiada, to pytanie przez tydzien zostaje. Ja cały czas obserwuje temat, nie zapomnialem o moim pytaniu i widze ze podana odpowiedz jest błedna wiec nie pisze ze jest bledna (zgodnie z regulaminem). Nie rozumiem zatem dlaczego ktoś inny podaje swoje pytanie. :x Daje więc teraz odpowiedz do mojego pytania:
- Furtok 21.03.1990 Juve-HSV Hamburg
- Furtok 28.02.1995Eeintracht Franfurt-Juve
- Lesiak 16.10.1996 Rapid Wiedeń-Juve
- Warzycha 8.11.2000 Panathinaikos-Juve
Ponieważ nikt nie odpowiedział poprawnie podaje następne pytanie (myśle, że bardzo łatwe):
W jakim państwie urodził się Edgar Davids?
- Furtok 21.03.1990 Juve-HSV Hamburg
- Furtok 28.02.1995Eeintracht Franfurt-Juve
- Lesiak 16.10.1996 Rapid Wiedeń-Juve
- Warzycha 8.11.2000 Panathinaikos-Juve
Ponieważ nikt nie odpowiedział poprawnie podaje następne pytanie (myśle, że bardzo łatwe):
W jakim państwie urodził się Edgar Davids?
- M.
- Juventino
Przepraszam, to jest moja wina. Preclix udzielił odpowiedzi, a Ty się nie odzywałeś. Nie wiedziałem czy czekasz na dobrą odpowiedź czy zapomniałeś o tym quizie. Napisałem do Preclixa, żeby zadał pytanie, bo zabawa stoi. Może następnym razem będziemy edytować post z pytaniem i w nim umieszczać ewentualne złe odpowiedzi? Wtedy na pewno unikniemy takich sytuacji jak ta :roll: .Włodar pisze:Sorry o ile sie orientuje, to jesli nikt nie odpowiada, to pytanie przez tydzien zostaje. Ja cały czas obserwuje temat, nie zapomnialem o moim pytaniu i widze ze podana odpowiedz jest błedna wiec nie pisze ze jest bledna (zgodnie z regulaminem). Nie rozumiem zatem dlaczego ktoś inny podaje swoje pytanie. :x
Asta#8 o 15:56:22 pisze:SURINAM
Nie chcę być upierdliwy, ale Asta odpowiedział na to pytanie ponad godzinę temu :roll: .bblackk o 17:02:28 pisze:W tym samyk państwie, w którym na świat przyszedł Clarence Seedorf, czyli w Surinamie 8)
:roll:
- Włodar
- Juventino
Spoko, moze i troche tu mojej winy bo zwlekalem tyle z odpowiedzią :roll:Diego pisze:Przepraszam, to jest moja wina. Preclix udzielił odpowiedzi, a Ty się nie odzywałeś. Nie wiedziałem czy czekasz na dobrą odpowiedź czy zapomniałeś o tym quizie. Napisałem do Preclixa, żeby zadał pytanie, bo zabawa stoi. Może następnym razem będziemy edytować post z pytaniem i w nim umieszczać ewentualne złe odpowiedzi? Wtedy na pewno unikniemy takich sytuacji jak ta :roll: .Włodar pisze:Sorry o ile sie orientuje, to jesli nikt nie odpowiada, to pytanie przez tydzien zostaje. Ja cały czas obserwuje temat, nie zapomnialem o moim pytaniu i widze ze podana odpowiedz jest błedna wiec nie pisze ze jest bledna (zgodnie z regulaminem). Nie rozumiem zatem dlaczego ktoś inny podaje swoje pytanie. :x
Bardzo dobrze! Twoja kolej!Asta#8 o 15:56:22 pisze:SURINAM
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja przepraszam, że sie wtrące, ale czy to przypadkiem nie jest quiz tylko i wyłącznie o lidze Włoskiej ? :roll: jeśli się myle to usuńce tego posta i sorry za zamieszanie.
Masz po cześci racje - To miał byc quiz o lidze włoskiej - ale na to nie wygląda - przynajmniej pytający o tym zapomnieli
Oskar8
Masz po cześci racje - To miał byc quiz o lidze włoskiej - ale na to nie wygląda - przynajmniej pytający o tym zapomnieli
Oskar8