Zlatan czy Ibrahimovic???(koszulka)
- ickers
- Juventino
Siema.Nie dawno kupiłem na Allegro koszulkę Ibrahimovic'a i nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby nie to że,zamiast "Ibrahimovic" pisze na niej "Zlatan''.Żeby było jasne jest to replika koszulki.Mi osobiście wydaje się,że Ibrahimovic występował już w koszulce ,gdzie miał napisane "Zlatan"(być może ze względu na długość nazwiska),choć nie jestem tego pewien.Dlatego też chciałbym zapytać się was jak to powinno być napisane czy Zlatan czy Ibrahimovic???Czekam na odp. :?

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nie jestem pewien, ale chyba Ibra gra w reprezentacji w "Zlatanie" a w Juve widzialem go tylko w "Ibrahimovicu".Chociaz moge sie mylic.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- BIGGI
- Qualità Juventino
No wiec z tego co wiem to Ibra występował z napisem ZLATAN jakis czas temu, jednak ostatnio - z tego co komentatorzy mówili - stwierdził ze juz dojrzał na tyle zeby sie nie wygłupiać tylko występować z nazwiskiem.
- Majka
- Juventino
No z tego co ja wiem to faktycznie Zlatan kiedys grał w koszulce z napisem Zlatan (jeszce w ajaxie):D ale jakiś czas temu zmienił napis na "Ibrahimovic" bo chciał pokazać że jest dumny ze swego nazwiska (tak przynajmniej czytałam na jakiejś stronie). W każdym razie teraz gra juz tylko w koszulkach z nazwiskiem na plecach, zarówno w reprezentacji jak i w klubie.

Zlatan......
- Tarnos15
- Juventino
W ajaxie przez jakis czas gral z napisem ZLATAN, natomiast w Juve jak i w reprezentacji gra z napisem IBRAHIMOVIĆ.
a z napisem Zlatan gral bo uwazal ze to mu przynosi szczescie (tak mowil jakis komentator), ale pozniej stwierdzil ze powinien graz z napisem IBRAHIMOVIC bo to jest jego nazwisko
a z napisem Zlatan gral bo uwazal ze to mu przynosi szczescie (tak mowil jakis komentator), ale pozniej stwierdzil ze powinien graz z napisem IBRAHIMOVIC bo to jest jego nazwisko
- forza bianco-neri
- Juventino
ickers mowi ze ma koszulke Zlatana, ale nie mowi z jakiego ona jest okresu, gdzie on wtedy gral... tak jak juz tu moi poprzednicy piasali Ibra gral w Ajaxie z napisem Zlatan, potem w Ibrahimović, w Juve tylko w Ibrahimović, a w reprezie gral z tego co pamietam w Ibrahimović, a czasem w ogole bez napisow, to zalezy.. np. z Polska zagral w ogole "czystej" koszulce tylko z numerem
, zdarzalo mu sie grac tez w ogole bez koszulki, ale to byly tylko krotkie epizody w poszczegolnych meczach
(po strzeleniu bramki)...
P.S. moze ktos mi wytlumaczyc, dlaczego w reprezentacjach zawodnicy czasmi graja z nazwiskami na koszulkach , a czasami w "czystych", tylko z nr? to od czegos zalezy?

P.S. moze ktos mi wytlumaczyc, dlaczego w reprezentacjach zawodnicy czasmi graja z nazwiskami na koszulkach , a czasami w "czystych", tylko z nr? to od czegos zalezy?
Juve per Sempre
- Szymek
- Juventino
Z tego co wiem to dlatego, że niektóre federacje są bogatsze i na każdy mecz robią nazwiska na koszulkach. Np. Czesi na każdym meczu mają dwie flagi (swoją i przeciwnika) oraz datę meczu -> http://www.les-pantheres.com/Webmaster/ ... osicky.jpgforza bianco-neri pisze:moze ktos mi wytlumaczyc, dlaczego w reprezentacjach zawodnicy czasmi graja z nazwiskami na koszulkach , a czasami w "czystych", tylko z nr? to od czegos zalezy?
A Polacy mają "czyste" bo wiadomo, kasy nie ma..
- Vincitore
- Juventino
Taaa kasy nie ma ale mistrzostwa świata jak najbardziej!!!!! Co z tą PolskąSzymek pisze:A Polacy mają "czyste" bo wiadomo, kasy nie ma..

A co do tematu to w Juventusie nie widziałem jeszcze Zlatana w ''Zlatanie'' z tym często występował w Ajaxie tylko na nielicznych koszulkach widnije u niego ''Ibrahimovic'' no a jak wiadomo w Juventusie nie ma taryf ulgowych!

- Radidam
- Juventino
W juventusie niewidzialem Ibrahimovica z napisem z tylu na koszulce z ''Zlatan'' tylko ciagle ma Ibrahimović .W Ajaxie jak ogladalem mecze to przewaznie mial Zlatan ale niezawsze
Tak wiec jak masz koszulke z napisem Zlatan to ona niejest zbyt oryginalna nawet jesli jest replika
:)

- Tarnos15
- Juventino
Holandia tez tak ma , ale to juz offtopSzymek pisze:Z tego co wiem to dlatego, że niektóre federacje są bogatsze i na każdy mecz robią nazwiska na koszulkach. Np. Czesi na każdym meczu mają dwie flagi (swoją i przeciwnika) oraz datę meczu -> http://www.les-pantheres.com/Webmaster/ ... osicky.jpgforza bianco-neri pisze:moze ktos mi wytlumaczyc, dlaczego w reprezentacjach zawodnicy czasmi graja z nazwiskami na koszulkach , a czasami w "czystych", tylko z nr? to od czegos zalezy?
A Polacy mają "czyste" bo wiadomo, kasy nie ma..

Ciekawe czy Polacy z Azerbejdżanem i Irlandia beda mieli nazwiska

Moim zdaniem dobrze ze Zlatan gra z napisem Ibrahimovic chciaz racja jest ze nie ma to znaczenia wiekszego, wazne jest jak gra

- Ole(k)Juve!
- Juventino
z tego co ja wiem to w towarzyskich albo jakis eliminacjach graja bez nazwisk. anglia jak grala ostatnio z polska to tez nie mieli nazwisk, ani wlochy w towarzyskim. chyba dlatego ze na tachich zgrupowaniach trener moze w dowolnej chwili wziasc innego zawodnika. w wazniejszych imprezach musza byc zapisani do tego turnieju. ale masz troche racji bo naprzyklad wiekszosc biednych polskich klubow gra bez nazwisk na koszulkach.forza bianco-neri napisał:
moze ktos mi wytlumaczyc, dlaczego w reprezentacjach zawodnicy czasmi graja z nazwiskami na koszulkach , a czasami w "czystych", tylko z nr? to od czegos zalezy?
Z tego co wiem to dlatego, że niektóre federacje są bogatsze i na każdy mecz robią nazwiska na koszulkach. Np. Czesi na każdym meczu mają dwie flagi (swoją i przeciwnika) oraz datę meczu -> http://www.les-pantheres.com/Webmaster/ ... osicky.jpg
co do ibry to wiem ze w ajaxie gral w zlatanie a w juve tylko w IBRAHIMOVIĆ'u. a co do reprezentacji to nie wiem.
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.