Testy Gimnzajalne 2005
- Gotti
- Juventino
Ja jestem przeciętnym uczniem---średnia 3,8
Do testów nic się nie uczyłem i z próbnego miałem 59 punktów, a z właściwego już 77.
Kilku moich kumpli uczyło się 8 godzin dziennie przez 2 tygodnie, ale co jest najdziwniejsze to ja miałem od nich więcej punktów :-D
Powodzenia panowie
Do testów nic się nie uczyłem i z próbnego miałem 59 punktów, a z właściwego już 77.
Kilku moich kumpli uczyło się 8 godzin dziennie przez 2 tygodnie, ale co jest najdziwniejsze to ja miałem od nich więcej punktów :-D
Powodzenia panowie

- DHL
- Juventino
Hahaha - biedne dzieci muszą się uczyć na testy gimnazjalne hehehehehe...
Ja mam 19 lat, dzisiaj zdawałem maturę z polskiego i jak patrzę na taki temat gdzie piszecie że macie ileś tam stron do powtórki to ogarnia mnie śmiech hehehe. Naprawdę chcecie się uczyć do tego? Bez przesady ja nawet do matury się nie uczyłem. Przez 3 lata liceum ogólnokształcącego przeczytałem 3 lektury i nigdy się na nic nie uczyłem. A jakieś tam testy gimnazjalne zdałem na 79 pkt - może nie za wiele ale mnie wystarczyło a przeciez nie popełniłem tak głupiej rzeczy jak uczenie się hehe. Powiem wam jeszcze tylko że jak w takim wieku bierzecie się do nauki to całe wasze życie w Liceach to będzie nauka hehe. Dla mnie gimnazjum to było najbardziej lajtowe przeżycie poza oczywiście LO gdzie (dopiero) nauczyłem się chlać i jarać skunk hehe. Dajcie sobie spokój i idźcie lepiej na browar albo pograć w gałę hehehe
Pozdro dla wszystkich co naprawdę olewają naukę hehe
Ja mam 19 lat, dzisiaj zdawałem maturę z polskiego i jak patrzę na taki temat gdzie piszecie że macie ileś tam stron do powtórki to ogarnia mnie śmiech hehehe. Naprawdę chcecie się uczyć do tego? Bez przesady ja nawet do matury się nie uczyłem. Przez 3 lata liceum ogólnokształcącego przeczytałem 3 lektury i nigdy się na nic nie uczyłem. A jakieś tam testy gimnazjalne zdałem na 79 pkt - może nie za wiele ale mnie wystarczyło a przeciez nie popełniłem tak głupiej rzeczy jak uczenie się hehe. Powiem wam jeszcze tylko że jak w takim wieku bierzecie się do nauki to całe wasze życie w Liceach to będzie nauka hehe. Dla mnie gimnazjum to było najbardziej lajtowe przeżycie poza oczywiście LO gdzie (dopiero) nauczyłem się chlać i jarać skunk hehe. Dajcie sobie spokój i idźcie lepiej na browar albo pograć w gałę hehehe
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- Majkel
- Juventino
Moge spytac z ciekawosci kim chcesz zostac? :lol: :lol:DHL pisze:Hahaha - biedne dzieci muszą się uczyć na testy gimnazjalne hehehehehe...
Uwazam ze odrobina nauki nie zaszkodzi, a nawet jest niezbedna. Chociaz nie nalezy przesadzac :-D
- wojtekk03
- Juventino
A ja na szczęscie nie musze pisac testu matematyczno-przyrodniczego, bo jestem laureatem z metematyki :-D i do szkoły sie moge dostać do jakiej chce więc ogólnie mam luzik od miesiąca. Na humanistyczny tez cos sobie powtorze, ale do niego nie trzeba się aż tak uczyć, trzeba bardziej umieć czytać teksty bo w nich są odpowiedzi. Ogolnie jestem dobrej myśli:)
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- bObYjuve
- Juventino
Ej a panowie dokładnie kiedy są testy??
Testy pisałem rok temu nie są takie straszne jakie się wydają Nauczyciele straszyli cały rok rodzice mówili że się nigdzie nie dostane ale wbita troche sie pouczyłem i tak nic nie wiedziałem poszłem na sucho
i napisałem Uwaga w sumie na 50 pkt za ocenki miałem 38
I to mi stykneło żeby sę dostać Do Dobrrgo Gdańskiego Technikum
więc mówie nie ma co się denerwować Te testy to wiedza ogólna bardziej anie jakaą tam wnikliwa
Testy pisałem rok temu nie są takie straszne jakie się wydają Nauczyciele straszyli cały rok rodzice mówili że się nigdzie nie dostane ale wbita troche sie pouczyłem i tak nic nie wiedziałem poszłem na sucho
i napisałem Uwaga w sumie na 50 pkt za ocenki miałem 38
I to mi stykneło żeby sę dostać Do Dobrrgo Gdańskiego Technikum
więc mówie nie ma co się denerwować Te testy to wiedza ogólna bardziej anie jakaą tam wnikliwa
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Vojtimar
- Juventino
Ja jestem raczej humanistą i piszę w tym roku. Już za tydzień. Na razie jakiegoświelkiego stresu nie odczuwam, ale nie wiem co będzie za kilka dni. Mnie zadowoli wynik od 70 pkt. w górę.
Z Juve na dobre i złe!
- Reggie
- Juventino
Widzę, ze wszyscy was pocieszają i mobilizuja, więc i ja dołącże.
Na szczęście mam juz to za sobą. Sam się nie uczyłem do tego wiele i podszedłem na luzie do tych testów. Testy nie są takie straszne jak by się mógły wydawać, te umieszczane w gazetach są zazwyczaj dużo trudniejsze. Wystarczy się nie stresować. A jeśli naprawdę chcecie się czegoś uczyć to np. wzorów z fizyki i matmy (ja miałem na sciądze za zegarkiem
) Aha i polecam rozwiązywanie testów "na uspokojenie"
, im więcej tym lepiej. 8)
I nie uzalajcie się nad sobą, bo maturzyści mają dużo gorzej

I nie uzalajcie się nad sobą, bo maturzyści mają dużo gorzej

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- El Nino
- Juventino
No.. a test za rok. Pisze go już za rok..
o Boże. Wiecie co mnie najbardziej przeraża?? To że nauczyciele w szkole tak nas straszą przed tym testem że ludzie nerwy tracą powoli.. Jak słysze coś w stylu "Ucz się ucz bo test już za rok" "Jak teraz sie nie nauczysz to co dopiero bedzie na tescie gimnazjalnym" itd. Straszne..

- Miolli
- Juventino
To nic pomyśl co będzie w 3 :rotfl:Zlatan Ibrahimovic pisze:No.. a test za rok. Pisze go już za rok..o Boże. Wiecie co mnie najbardziej przeraża?? To że nauczyciele w szkole tak nas straszą przed tym testem że ludzie nerwy tracą powoli.. Jak słysze coś w stylu "Ucz się ucz bo test już za rok" "Jak teraz sie nie nauczysz to co dopiero bedzie na tescie gimnazjalnym" itd. Straszne..
Ja pisze test w tym roku z probnego miałem 54 pkt co jak na naszą przeciętną żeby nie powiedzieć słabą szkołe jest wynikiem dobrym.
U nas słaby zaczyna się od 30 , dla porównania najlepszy wynik próbnego to
coś koło 80 pkt.
Wsumie Polaka sie nie boje 35 pkt i trzeba umieć tylko czytać... Nic więcej.
Żle jest natomiast z 2 częscią egzaminu...
Co tu dużo mowic z matmy to ja noga jestem....
Życze wszystkim powodznia

- Bad_Magick
- Juventino
Rzeczywiście testy są z roku na rok coraz trudniejsze. To co dali nam, rocznikowi eksperymentalnemu to była już przesada. Do testu nie zrobiłem kompletnie nic(jak teraz to wspominam to uświadamiam sobie jak wielkim błędem mogło się to okazać). Punktów miałem dużo. Ale nie o tym chciałęm pisać. Nie przejmujcie się tym, że testy z roku na rok są trudniejsze. Bo są one trudniejsze nie tylko dla was ale dla wszystkich. Więc dostaną się i tak Ci, którym się to należy, niezależnie od poziomu trudności testów. A w ogóle to teraz idize niż demograficzny to wszystkich was przyjmą 
EDIT:
A co do sciag....to okazalo sie ze mialem jedną. Na linijce, jakas stara z niemieckiego. Pakujac linijke nie zauwazyem tej sciagi (takie dobre robilem ze sam nie widzialem
). Zreszta ta linijke mam do dzis a sciaga dalej na niej jest 
O i musze sie przyznac ze nie pamietalem wzoru na costam w stozku (nie znam nazewnictwa
) = pi*r*l
Ale czego sie nie pamieta, to mozna wymyslic ;D

EDIT:
A co do sciag....to okazalo sie ze mialem jedną. Na linijce, jakas stara z niemieckiego. Pakujac linijke nie zauwazyem tej sciagi (takie dobre robilem ze sam nie widzialem

O i musze sie przyznac ze nie pamietalem wzoru na costam w stozku (nie znam nazewnictwa

Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, 21:27 przez Bad_Magick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Co ma byc to bedzie :]
Obawiam sie mat-przy gdyz chemia i biola stwarzaja mi potworne problemy, z humanistycznym powinno jakos poleciec :]
Mam zamiar powtorzyc wzory z fizy i matmy, posiedziec troche z mapka, utrwalic pisanie rozprawek itp. oraz porobic troche testow :>
W tydzien powinienem sie wyrobic.
Przed samym egzaminem (w poniedzialek) mam zamiar wybrac sie do kina na Pitt bula (taka rozrywka
).
Probne szly mi jako tako, ostatnio human- 43 mat-przy- 32 :] z takiej ilosci bylbym zadowolony.
Obawiam sie mat-przy gdyz chemia i biola stwarzaja mi potworne problemy, z humanistycznym powinno jakos poleciec :]
Mam zamiar powtorzyc wzory z fizy i matmy, posiedziec troche z mapka, utrwalic pisanie rozprawek itp. oraz porobic troche testow :>
W tydzien powinienem sie wyrobic.
Przed samym egzaminem (w poniedzialek) mam zamiar wybrac sie do kina na Pitt bula (taka rozrywka

Probne szly mi jako tako, ostatnio human- 43 mat-przy- 32 :] z takiej ilosci bylbym zadowolony.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Coolfi
- Juventino
Ja pisze test gimanzjalny dopiero za rok, ale w szkole życia nie mamy przez to ;P Ciagle nam powtarzają żeby się już zacząć uczyć, powtarzać ale wszyscy oczywiście to olewają.........bywa! W budzie wymyslili ze będziemy pisac dwa próbne - jeden w drugiej klasie ( :lol: ) i drugi ten "oficjalny". Ten pierwszy mam już za sobą i poszło mi nieźle ..........
Myśląc przyszłościowo to także taki wynik by mi odpowiadał, ba - nawet bym się cieszył.......
pozdro
Cóz za zbieg okoliczności - z mat -przyr miałem 1 pkt więcejDjJuve pisze:Probne szly mi jako tako, ostatnio human- 43 mat-przy- 32 :] z takiej ilosci bylbym zadowolony.
Myśląc przyszłościowo to także taki wynik by mi odpowiadał, ba - nawet bym się cieszył.......
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- felix jaegar
- Juventino
Ja pisalem test rok temu i musze przyznac ze chociaz wynik probnego nastrajal optymistycznie to i tak sie denerwowalem
Dopiero kiedy odpieczetowalem arkusz z zadanaiami troche sie wyluzowalem gdyz nie byly takie trudne
Wam radze spokoj, gdyz tylko to was moze uratowac :twisted: Jesli cos roboliscie przez te 3 lata w gim. to naprawde nie ma sie czego bac... Bez zadnych powtorek (procz rozwiazywania testow ofkoz) mialem 85 pkt

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Bartek89
- Juventino
http://192.168.2.1/~sas/testy.rar a tu zarzucilem testy gimnazlajne do sciagniecia jest to spakowane i do tego jest normalny instalator 80 mb moze 80 kilka jest tam dosc duzo testow oczywiscie nie napisane przeze mnie tylko wydawnictwo nowa era chyba jak sie nie myle
P.S. mam nadzieje cos powtrozyc przez ten tydzien tylko jakos ciezko mi sie zabrac niestety
P.S. za testy nie dziekujcie wystarczy piwo :twisted:
P.S. mam nadzieje cos powtrozyc przez ten tydzien tylko jakos ciezko mi sie zabrac niestety
P.S. za testy nie dziekujcie wystarczy piwo :twisted:
Juve per sempre.