Koszulka Juve na allegro

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Homer20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 21:19

Ja dzisiaj właśnie kupiłem koszulkę Juventusu meczową za 300zł. Jak chcie to zrobię kilka fotek. jest SUPER. Polecam wydać trochę wiecej bo jakościowo takie koszulki są lepsze.

Moj brat kupił ok. rok temu koszulke za 99zł barcelony i po kilku praniach wszystko się popsuło. Herb zniekształcił się, logo nike zaczeło się niszczyć (nitki popękały czy coś takiego) i ze szwów zaczeły nitki wyłazić. Kupił sobie w październiku oryginalna barcy za 279zł i gra w nij do dziś 3 razy w tygodniu na hali i jest w stanie idealnym!! Polecam kupić coś dobrego,bo na dłużej!!

Pozdrawiam

FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 21:28

Jak mozesz zrob fotki :) , bo pozniej bede mial latwiej porownac, z ta ktora zamowilem u omiousa na allegro . A gdzie mozna kupic oryginalne na 100% koszulki , tlyko te dla kibicow , czy wam chodzi o allegro ?
Bo ja w zadnym skelpie nie widzilem takich tanich, tylko za 280 widzilem .
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2005, 21:33 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 2 razy.

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 21:28

BOOM pisze:przed kupnem swojej koszulki na allegro tez sie o to pytalem ;p i jeden koles mi wytlumaczyl, ze sa 3 rodzaje koszulek mianowicie treningowe, meczowe i (tu nie pamietam nazwy) takie ktore sa dla kibicow ;p Ta koszulka to nie jest taki oryginal jak te ktore maja pilkarze (chocby przeswitujacy Sky sport) ale jest to oryginalna koszulka Juventusu wyprodukowana przez Nike dla kibicow :D
A tak swoja droga to ja kupilem z allegro i jest super, sa wszystkie metki itp. material good i ogolnie wszystko ok.
Masz rację. Są trzy rodzaje i te dla kibiców są ORYGINALNE, produkuje je NIKE, tylko są tańsze ze względu na brak marży dla klubu (np. JUVE). Sam mam taką, właściwie kupił mi ją kumpel na urodziny, ale kosztowala chyba 115-120 zł. Jestem zadowolony, material ok.

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 21:47

ulin pisze:siema chcialem sie poradzic, poniewaz chce zakupic koszulke i nie jestem pewny czy jest orginalna. Wiem ze bylo juz milion takich tematow ale wierze ze mi pomozecie :D . Od którego kolesia radzicie kupic?????
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46232000
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47140781

Ziomek zgłoś sie tutaj!Cena bodajże 120 zł. z przesyłką!Koleś pewny sam od niego kupowalem!Wyślij meila z kontem z allegro i co chcesz miec na koszulce itd.
marcin kaczmarski artisx (407)
Adres: Jana Pawła II 3
05-091 ząbki
tel. 500 898 898
e-mail: xx_men@gazeta.pl
8)

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 22:05

Homer20 jak możesz to zamieść foty będe wdzięczny :D a gdzie można kupić te droższe koszulki ?? na Allegro czy może jakaś większa sieć sklepów ? :-D

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 22:50

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46896295 ja se kupilem taką jak jest na tej aukcji Juventusu, ale ze swoim nazwiskiem. Narazie jeszcze nie dostalem, ale jak dosane to pokaze wam fotki i zrecenzuje :) Na razie fotka mi pozostaje podana przez sprzedającego: http://barszczu.fc.pl/works/aukcja/foto/juve01.jpg
wygląda jak oryginał, plus nazwisko za 145 z kosztami wysylki to calkiem niezle :P

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 00:16

Jesli ktos chce cos oryginalnego to radze kupic w sklepie. To co jest na allegro to po prostu podrobki, tylko ze roznej jakosci. Ja trafilem zle, bo koszulka ktora zamowilem za 95 zl byla chyba robiona z materialu na szmaty... odeslalem i dostalem kase spowrotem. Jak bede mial wolne fundusze to sobie kupie ze sklepu, albo poszukam po hurtowniach.
pozdr

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 08:48

"tomcatmi" jakbyś coś znalazł to rzuć hasło bo ja też już od dłuższego czasu szukam koszulki ale z mizernym skutkiem. W tej chwili w sklepach Nike są jedynie koszulki MU a Juve są tylko takie t-shirty bawełniane za prawie 100zeta i nic po za tym.

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 11:50

Dzisiaj otrzymałem koszulkę jest zajefajna 100% poliester doskonałej jakości wygląda na orginalną (metki i te sprawy)

Paczka szła tak długo moze dlatego ze została wysłana z Tajlandji, najprawdopodobniej ta koszulka została zrobiona "na lewo" w fabryce nike przez jej pracowników z tych samych materiałów co orginalne tylko tyle ze "na lewo".

Niezobserwowałem prześwitującego paska pod reklamą sky(chyba że pod słońce:D)

Jednym słowem ajem 23 pewny gość czekałem 20 dni ale się doczekałem i się opłacało jestem zadowolony.

Jeżeli chodzi o pranie koszulek to poliester pierze sie wyłącznie ręcznie najlepiej w perwolu albo czymś takim gdyż pranie w pralce to jet poprostu zbrodnia, a jeżeli chodzi o prasowanie to na jedna kropeczke. Wszystkie zniszczone koszulki są spowodowane nieumiejętną ich konserwacją zapewniam was nawet poliester doskonałej jakosci nie przezyje długo prany w pralce w 90*C

P.S Mam 190 cm wzrostu i rozmiar XL jest na mnie troszeńke zadługi więc niżsi niech zamawiają rozmiar L bo w XL jak w sukience siebędą czuli :D

P.S 2 jeżeli macie jeszcze jakieś pytania dotyczące koszuki walcie jak w dym i pytajcie odpowiem!

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 12:57

gosciu pisze:"tomcatmi" jakbyś coś znalazł to rzuć hasło bo ja też już od dłuższego czasu szukam koszulki ale z mizernym skutkiem. W tej chwili w sklepach Nike są jedynie koszulki MU a Juve są tylko takie t-shirty bawełniane za prawie 100zeta i nic po za tym.
Jak bylem ostatnio w wiekszych sklepach sportowych (Decathlon, GO Sport) to byly. Pojedz do tych sklepow i looknij:
- Sklep przy kinie SilverScreen na ulicy Pulawskiej
- Sklep w Promenadzie
- Hurtownia sportowa na ulicy Berezynskiej
- Roznego rodzaju GO Sporty i inne duuuze sklepy sportowe.

Tam powinny byc bo ze wzgledu na swoja cene (ok 280 zl) nie sprzedaja sie w Polsce jak swierze buleczki, ale za to sa naprawde solidnie wykonane.
pozdr

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 13:17

eeee 85 za takie cos? Ostatnio na allegro byla orginlna (metka, wyszywany herb itp.) koszulka od kappy(z soniaczem), uzywana ale w b.dobrym stanie. Poszla chyba za cos kolo 50 zlotych.

calma calma
Jarojuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 17:41

jurson09 pisze:P.S Mam 190 cm wzrostu i rozmiar XL jest na mnie troszeńke zadługi więc niżsi niech zamawiają rozmiar L bo w XL jak w sukience siebędą czuli :D
Ja też mam 190 cm i rozmiar XL i koszulka jest dla mnie idealna(nawet moglaby byc ciut dłuższa)
Kupiona w Londynie przez moją siostrę w sklepie sportowym ale to dziwna sprawa bo mój przyszły szwagier Hiszpan kupował dla mojego brata koszulkę Valencii w Hiszpanii też rozmiar XL (obie koszulki to ten sam model NIKE) i ona rzeczywiście jest większa niż ta moja JUVE i to dosyć wyraźnie...

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2005, 22:09

Pluto pisze:eeee 85 za takie cos? Ostatnio na allegro byla orginlna (metka, wyszywany herb itp.) koszulka od kappy(z soniaczem), uzywana ale w b.dobrym stanie. Poszla chyba za cos kolo 50 zlotych.
To ja ja za 46 zl dokladnie wzialem. Niestety koszulka ta nadaje sie tylko na zdobienie mojej sciany, do stanu b.dobrej jej jeszcze brakuje, duzo zmechacen i naciagniec, ktore z bliska strasznie rzucaja sie w oczy. Co nie zmienia faktu, ze ma sciana byla tak czy siak jej przeznaczeniem i tylko dla czystego kolekcjonerstwa [koszulki juve z 97/98 sa moimi pupilkami i faworytami] ja zakupilem.

_NewShadow_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2005, 16:31

A co sądzice o tej koszulce? http://www.juventus.ys.pl/sklepik.html
Zastanawiam się czy kupić taką za 75zl czy nike na alegro za 85zl
Moze ktoś ma którąś z nich,jak sie sprawuje?

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 13:34

Virus[Mauro] pisze:ostatnie zdjęcie dało mi najwięcej wydaje mi sie ze o to mi własnie chodziło dzieki za foty , jak ktos juz dostanie tą koszulke to prosze o info :} własnie przejzałem eBay i tam te koszuli są za 8/9 funtów - około 50 złotych .....
Tak koszulki za 9 funtow ale niestety przesylka nastepne tyle i wychodzi tyle jak na allegro.Ale takie jest zycie.Ja jak bede kupowal koszulke to kupie na allegro i bede o nia dbal :P

ODPOWIEDZ