Nedved kończy kariere?
- mnowo
- Qualità Juventino
Wydawalo mi sie, ze byl juz taki temat, bo gdzies to komentowalem, ale chyba byl co najwyzej news o tym. :roll:marsek pisze:"Nie grałem sporo czasu. Po Mistrzostwach Europy nie opuszcza mnie pech. Co chwila doznaję kontuzji, Jeśli tak dalej będzie, po sezonie zakończę karierę. Tak, lepiej wycofać się póki jeszcze nie jest się wrakiem. Piłka nie jest jedynym sensem mojego życia."- stwierdził Czech.
Podejscie Nedveda jest co prawda zasmucajace, zwlaszcza dla jego fanow i kibicow Juve, ale uwazam ze jest to madre podejscie. Jesli mialby tak lapac kontuzje i sie 'rozsypac', to lepiej skonczyc kariere.

Mysle, ze Nedved nie raz te sprawe gruntownie przemyslal, pewnie nie raz o niej mysli i nie raz ja jeszcze przemysli. I podejmie decyzje. Na pewno, jesli odejdzie, pozostawi po sobie trwaly slad w pamieci kibicow. Ja mam nadzieje taka- ze kontuzje beda go omijaly szerokim lukiem i nie bedzie musial jeszcze konczyc kariery. Ale nie wszystko da sie przewidziec.
- Hölli
- Juventino
Szkoda, że nikt [nie mówię o Was, tylko ogólnie o serwisach sportowych] nie zauważył osobistego zdementowania na oficjalnej stronie 
Tu
Starajcie się na przyszłość nie podawać tak długich linków bo rozjeżdżaja tabelkę z komentarzami, a odnośnik, coś jak ja zmieniłem teraz/ Dragon

Tu

Starajcie się na przyszłość nie podawać tak długich linków bo rozjeżdżaja tabelkę z komentarzami, a odnośnik, coś jak ja zmieniłem teraz/ Dragon
- kornknot
- Qualità Juventino
jakto napisał Pavel Nedved w swoim newsie:
"Žádný takový rozhovor pro italské noviny jsem neposkytl a o ukončeni kariéry zatím neuvažuji. Chtěl bych dodržet smlouvu s Juve až do roku 2006, samozřejmě pokud mi to zdravotní stav dovolí."
I wszystko jasne :lol:
Ale trzeba przyznać, że Pavel musi miec straszne problemy ze zdrowiem. W meczu zawsze daje z siebie wszystko, nigdy nogi nie odstawi. I czesto to sie kończy dla niego źle. Widac zreszta po nim czasami, ze powoli mu zaczynaja sie odzywac mu w nogach te wszystkie starcia w czasie kariery. Mysle ze w 2006 jest bardzo prawdopodobne ze zakonczy kariere.
"Žádný takový rozhovor pro italské noviny jsem neposkytl a o ukončeni kariéry zatím neuvažuji. Chtěl bych dodržet smlouvu s Juve až do roku 2006, samozřejmě pokud mi to zdravotní stav dovolí."
I wszystko jasne :lol:
Ale trzeba przyznać, że Pavel musi miec straszne problemy ze zdrowiem. W meczu zawsze daje z siebie wszystko, nigdy nogi nie odstawi. I czesto to sie kończy dla niego źle. Widac zreszta po nim czasami, ze powoli mu zaczynaja sie odzywac mu w nogach te wszystkie starcia w czasie kariery. Mysle ze w 2006 jest bardzo prawdopodobne ze zakonczy kariere.
- Gustaw
- Juventino
Według mnie Pavel powinien zagrac jeden zezon jeszcze o ile nie bedzie miec kontuzji jak w tym. BO teraz widac ze jego kariera dobiega konca, checi są ale nie ma juz takich umiejetnosci co np. dwa lata temu
"TOTUS TUUS" PANIE, "Niech będzie wola Twoja"
- Alessandro
- Juventino
Piękny cytat z utworu Perfectu "Niepokonani". Mysle że czas Nedveda zbliża sie ku końcowi. Dla własnego dobra powinien juz odejsc jesli nie chce zostac kaleką, wkońcu zdrowie jest ważniejsze. Pavel ma już swoje lata i pokażdej kontuzji bedzie mu coraz ciezej wrócić do formy. Jednak życzę mu dużo zdrowka. Czas by działacze rozejżeli sie za nastepca dla Nedveda, juz czas, juz czas...Iver.pk pisze: "TRZEBA WIEDZIEC KIEDY ZE SCENY ZEJSC.... NIEPOKONANYM"
P.S. Teraz trzeba zdobyc Lige Mistrzow-dla Pavla ktory od zawsze o tym marzyl!
- Radidam
- Juventino
W sumie Nedved ma racje ze konczy kariere od 1,5 roku go niemijaja kontuzje jak to po Euro 2004 jak ostatnio po meczu na Santiago Bernabeu co zostal uderzony w glowe przez Raula Bravo :? Ale zapisal sie w kartach historii Juventusu
Teraz juventus powinien szukac zastepcy Nedveda z prawdziwego zdarzenia :!:
A nie jakiegos nieznanego pilkarza ktory niema zadnego doswiadzcenia :!: 

- Aniolek
- Juventino
Mnie sie wydaje ze Nedved powinien jeszcze zostac jeden osatni zeson w Juve a potem skonczyc kariere poniewaz ten sezon nie był udany dla niego a to przez kontuzje wiec w ostatnim zesonie swojej kariery powinien zagrac przyzwoicie i zdobyc jakies trofea a mam na mysli Lige Mistrzów bo Juve w przyszóym zesonie bedzie udezac własnie tak i wieze ze wygraja wiec Pavel zostan jeszcze jeden sezon z nami