Juve w Japonii??
- DeeJay
- Juventino
www.pilkanozna.pl podała, że mecz superpucharu Włoch pomiędzy Juve i Milanem odbędzie się najprawdopodobniej w Tokyo.
Hmm, nie wiadomo co będzie w sierpniu, ale rozgrywanie tam meczu może być ryzykowne (SARS)
Rozgrywanie Superpucharu Włoch poza granicami Włoch staje się powoli tradycją. Może kiedyś zawita do Polski??
Hmm, nie wiadomo co będzie w sierpniu, ale rozgrywanie tam meczu może być ryzykowne (SARS)
Rozgrywanie Superpucharu Włoch poza granicami Włoch staje się powoli tradycją. Może kiedyś zawita do Polski??
- juveluck
- Juventino
Nie chodzi juz o SARS, ale sami pilkarze z Del Piero na czele mowili ze wola grac we Wloszech, lepsza atmosfera i takie tam. No ale coz oba kluby widza mozliwosc zarobiena na azjatyckim rynku i chca z niej skorzystac. To niby dobry pomysl, ale roznice czasowe spowoduja pewno ze mecz obejzymy jakos wczesniej rano, podobnie jak bylo z Mistrzostwami Swiata. Wiec jezeli pilakarze wola garac w Wloszech, dla nas bylo by to wygodniejsze to ja jestem za rozgrywaniem meczow we Wloszech. Jednak powoli staje sie ( jak wspomnial Juventinho) tradycja gra po za Wlochami i nie mamy innego wyboru jak powiedziec trudno 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gofer
- Juventino
co za rużnica gdzie bedą grali, i tak JUVE <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> milan 

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Całkowicie się zgadzamGofer pisze:co za rużnica gdzie bedą grali, i tak JUVE <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> milan
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Marco_Biancini
- Juventino
niech grają gdzie chcą byle tylko nie w różowych koszulkach!
Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to jusz chyba stanie sie tradycją że super puchar włoch będzie rozgrywany za granicą
Lubią chłopaki te dziwne klimaty i pewnie podobają im się egzotyczne azjatki :lol:
- JUVEFANE_10
- Juventino
MÓGŁ BY ZOSTAĆ ROZEGRANY W MANCHESTERZE TO BY MILANOWI POKAZALI
JESTEM OSZUSTEM
- lipa
- Qualità Juventino
wczoraj na www.fcitalia.com napisali ze mecz o superpuchar wloch pomiedzy juve i milanem zostanie rozegrany w Nowym Jorku.
- BIANCONERI
- Juventino
Piłka to coraz większy biznes a plany dotyczące rozgrywania meczów poza Europą potwierdzają to.Juve rok temu wygrał Super Puchar w Libii teraz moga zdobyc Japonie lub Nowy Jork 
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"