Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Lukasz.NH
- Juventino
List od Cleveland Browns, w środku ulotka i 4 naklejki.
Toronto Maple Leafs - notes z faktami i statsami, książka 260 str. (sezon 2002/03 :-D ), oficjalny paszport sezon 2002/03 :lol: , zdjęcie/plakat, ulotka.
Wszystko po mailach
Toronto Maple Leafs - notes z faktami i statsami, książka 260 str. (sezon 2002/03 :-D ), oficjalny paszport sezon 2002/03 :lol: , zdjęcie/plakat, ulotka.
Wszystko po mailach
- Lukasz.NH
- Juventino
Carolina Panthers - list, folder cheerleaderek, duże zdjęcie jakiegoś zawodnika, duże zdjęcie zespołu, zdjęcie maskotki klubu, zakładka z cheerleaderką, 5 małych ulotek
Miami Heat - ulotka i duży magnez na lodówke z terminarzem
DC United - list, zdjęcie Piotra Nowaka, zdjęcie maskotki klubu, duża naklejka
Miami Heat - ulotka i duży magnez na lodówke z terminarzem
DC United - list, zdjęcie Piotra Nowaka, zdjęcie maskotki klubu, duża naklejka
- Ronni
- Juventino
Mam pytanie, mógłby mi ktoś to przetłumaczyc?
Dear PSV-supporter,
We acknowledge receipt of your e-mail which we would like to thank you for.
It is nice to receive fan mail from our supporters from Poland!
As you may understand, we receive a lot of requests for souvenirs. Unfortunately,
we are not able to grant all these requests. Therefore, we have decided to only
take hand written requests into consideration. We hope you will understand.
The address to which you can send a hand written request for souvenirs is
mentioned below.
Kind regards,
PSV NV
Dear PSV-supporter,
We acknowledge receipt of your e-mail which we would like to thank you for.
It is nice to receive fan mail from our supporters from Poland!
As you may understand, we receive a lot of requests for souvenirs. Unfortunately,
we are not able to grant all these requests. Therefore, we have decided to only
take hand written requests into consideration. We hope you will understand.
The address to which you can send a hand written request for souvenirs is
mentioned below.
Kind regards,
PSV NV
- Lukasz.NH
- Juventino
*Dear* *PSV-supporter*, potwierdzamy receptę waszej poczty elektronowej który my chciałby dziękować za. To jest otrzymywać amatora poczty od naszych stronników od Polski! Jak (ponieważ) wy możecie rozumieć, otrzymujemy wielką ilość prośb o pamiątki. Niestety, my nie jesteśmy zdolny dotacja całe te prośby (zapotrzebowanie). Dlatego, my rozstrzygnął tylko biorą (przedsiębrać) rękę napisał (napisany; pisemny) prośby (zapotrzebowanie) do rozważania. mamy nadzieję wy być rozumieć. adres do którego wy możecie posyłać rękę napisaną prośba o pamiątki jest wymieniana poniżej. Życzenia najlepsze
www.translate.pl
www.translate.pl
- mnowo
- Qualità Juventino
Ale zes przetlumaczyl nie ma co... :roll:
@Ronni: nie bede Ci tlumaczyl wszystkiego slowo w slowo, w kazdym badz razie, jak by to powiedziec, "uprzejmnie Ci odmowili", chodzi o to, ze otrzymuja podobno mase próśb dotyczacych pamiatek i przesylek, dlatego postanowili odpowiadac tylko na te "pisane odrecznie", a nie via mail. Maja nadzieje, ze to zrozumiesz.. :roll:
Musisz wiec naskrobac cos na kartce, wyslac list, i wtedy przesla Ci pewnie jakies 'pamiatki', jesli tak to nazywacie :roll:
Mam nadzieje, ze takie info Ci wystarczy.
@Ronni: nie bede Ci tlumaczyl wszystkiego slowo w slowo, w kazdym badz razie, jak by to powiedziec, "uprzejmnie Ci odmowili", chodzi o to, ze otrzymuja podobno mase próśb dotyczacych pamiatek i przesylek, dlatego postanowili odpowiadac tylko na te "pisane odrecznie", a nie via mail. Maja nadzieje, ze to zrozumiesz.. :roll:
Musisz wiec naskrobac cos na kartce, wyslac list, i wtedy przesla Ci pewnie jakies 'pamiatki', jesli tak to nazywacie :roll:
Mam nadzieje, ze takie info Ci wystarczy.
- Lukasz.NH
- Juventino
Dzisiaj masa prezentów :-D zaczynamy:
Toronto Raptors - fota (kodak) Jalen Rose, fota w folii Vinca Cartera, terminarz, gazetka, 2 takie długie niby balony
Grupa Elite Cafe - Waleriańczyk, Chmara, Skolimowska, Ziółkowski, Czapiewski, Ksok, Kohutek (wszystkie zdjęcia z orginalnym grafem)
Panathinaikos - foty Bykowski, Skacel, Papadopoulos
Stuttgart - fota Dirka Heinena z grafem
Bangor City - gazetka, zdjęcia na kartce
, długopis i bilet na mecz z Sartid (10 funtów :-D, stary ale to nic
)
Atlanta Falcons - list, ulotka, karta z zawodnikiem, 2 naklejki, coś przypominające proporczyk
Sturm Graz - zdjęcie klubu, maskotki, Radakovica i Rojasa
Gigi Galli - 2 foty z grafem i smycz
To wszystko dziś :-D
Toronto Raptors - fota (kodak) Jalen Rose, fota w folii Vinca Cartera, terminarz, gazetka, 2 takie długie niby balony
Grupa Elite Cafe - Waleriańczyk, Chmara, Skolimowska, Ziółkowski, Czapiewski, Ksok, Kohutek (wszystkie zdjęcia z orginalnym grafem)
Bangor City - gazetka, zdjęcia na kartce

Atlanta Falcons - list, ulotka, karta z zawodnikiem, 2 naklejki, coś przypominające proporczyk
- gustlik
- Juventino
Z toronto dostalem to samo plus oryginalne zdjecie V. CarteraLukasz.NH pisze:Dzisiaj masa prezentów :-D zaczynamy:
Bangor City - gazetka, zdjęcia na kartce, długopis i bilet na mecz z Sartid (10 funtów :-D, stary ale to nic
)

cya
... "Zapieprzałem jak czarny, by żyć jak biały" -- Samuel Eto'o...
- Lukasz.NH
- Juventino
Manchester Utd - fota, gazetka
Caltic - fota, gazetka
Calgary Flames - list, gazetka, zdjęcie grupowe, zdjęcie Gelinas, zdjęcie Iginla, naklejki
Caltic - fota, gazetka
Calgary Flames - list, gazetka, zdjęcie grupowe, zdjęcie Gelinas, zdjęcie Iginla, naklejki
- Radidam
- Juventino
Nareszcie dostalem wczoraj tak oczekiwana paczke z Juventusu
Napisalem reczny list :!: nie emaila :!: Otrzymalem .........Zdjecie druzyny :!: :!: nic wiecej :!: strasznie sie napalilem a tu taki zonk
Mowie Wam najlepsze rzeczy przesyla Bayer Leverkusen 6 zdjec z oryginalnymi podpisami :!: takie rzeczy to ja rozumiem :!: Rowniez Chelsea niedawono mi przyslala zdjecie Teamu z autografami :!: i dostalem takie same zdjecie ale z oryginalami :!: prawie 30 autografow :!: :!:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
wszystko wszyscy chcieli by mieć do rączki podane :evil: człowieku tak ciężko zajrzeć na kilka stron wcześniej i obczaić wzór listu ?! co do adresu to już przecież kolega wyżej podał, iż można je znaleźć na uefa.comDavinio pisze:Jeśli możecie to podajcie mi adres do juve i velenci!!! Bardzo was proszę. Od dawna chciałem to zrobić ale nie miałem adresu. Jeśli możęcie to podajcie też wzór takiego listu!!!
Ja dziś dostałem dwie identyczne paczki od Liverpoolu

- juve_pany
- Juventino
Kurcze moze ktos mi powie bo wyslalem z 10 mejli do klubikow. A sytuacja wyglada tak:
Mam chello i mam skrzynke takze w chello. Skonfigurowalem
Outlocka na ta skrzynke i zaczelem slac meile ale pozniej kiedy chcialem odebrac poczte kazalo podac mi haslo ktorego nei pamietalem.Przy wysylaniu nic sie nie dzialo zlego i listy ladowalo w folerze "Elementy wyslane"(czy jakos tak :-D ) pozniej wszedelm na stronke chello i udalo mi sie wejsc do poczty (to haslo ktore tam podalem nie dzialalo w outlocku ) na tej stronce chello odbieralo mi poczte ale w wyslanych elementach nie bylo nic.
Teraz pytanie:
Czy moje mejle zostaly dostarczone?? Zgory dzieki za pomoc
Mam chello i mam skrzynke takze w chello. Skonfigurowalem
Outlocka na ta skrzynke i zaczelem slac meile ale pozniej kiedy chcialem odebrac poczte kazalo podac mi haslo ktorego nei pamietalem.Przy wysylaniu nic sie nie dzialo zlego i listy ladowalo w folerze "Elementy wyslane"(czy jakos tak :-D ) pozniej wszedelm na stronke chello i udalo mi sie wejsc do poczty (to haslo ktore tam podalem nie dzialalo w outlocku ) na tej stronce chello odbieralo mi poczte ale w wyslanych elementach nie bylo nic.

Czy moje mejle zostaly dostarczone?? Zgory dzieki za pomoc
- Szwarou
- Juventino
Dostalem odpowiedz z Hannover96. Wiem ze nic z tego ale jakby ktos mogl przetlumaczyc bylbym wdzieczny
Kod: Zaznacz cały
vielen Dank für Ihr Schreiben an Hannover 96.
Sie können sich sicher vorstellen, dass der von Ihnen geäußerte Wunsch
nach Unterstützung und Hilfe von zahlreichen Vereinen, Organisationen, Unternehmen, Kirchen, Schulen, Universitäten, Kindergärten, Betreuungseinrichtungen, Krankenhäusern und Privatpersonen an Hannover 96 heran getragen wird. Gerade nach dem Bundesligaaufstieg ist die Anzahl der Anfragen ganz enorm gestiegen.
Wir unterstützen zahlreiche caritative Veranstaltungen, Organisationen, Hilfsprojekte und soziale Einrichtungen, können diese Wünsche aus Budgetgründen - dieses ist bereits mehr als ausgeschöpft - aber leider nicht alle erfüllen.
Zudem haben wir uns auf die Förderung von Fußballvereinen - vornehmlich Jugendabteilungen - aus dem Kreis Hannover fixiert. Auch hier ist es uns bei der Vielzahl der Anfragen nicht möglich, alle Spendenbitten positiv zu beantworten.
Daher können wir Ihrem Wunsch derzeit leider nicht entsprechen.
Wir hoffen auf Ihr Verständnis.
Mit freundlichen Grüßen
Hannover 96

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Krótko mowiąc napisali :Szwarou pisze:Kod: Zaznacz cały
vielen Dank für Ihr Schreiben an Hannover 96. Sie können sich sicher vorstellen, dass der von Ihnen geäußerte Wunsch nach Unterstützung und Hilfe von zahlreichen Vereinen, Organisationen, Unternehmen, Kirchen, Schulen, Universitäten, Kindergärten, Betreuungseinrichtungen, Krankenhäusern und Privatpersonen an Hannover 96 heran getragen wird. Gerade nach dem Bundesligaaufstieg ist die Anzahl der Anfragen ganz enorm gestiegen. Wir unterstützen zahlreiche caritative Veranstaltungen, Organisationen, Hilfsprojekte und soziale Einrichtungen, können diese Wünsche aus Budgetgründen - dieses ist bereits mehr als ausgeschöpft - aber leider nicht alle erfüllen. Zudem haben wir uns auf die Förderung von Fußballvereinen - vornehmlich Jugendabteilungen - aus dem Kreis Hannover fixiert. Auch hier ist es uns bei der Vielzahl der Anfragen nicht möglich, alle Spendenbitten positiv zu beantworten. Daher können wir Ihrem Wunsch derzeit leider nicht entsprechen. Wir hoffen auf Ihr Verständnis. Mit freundlichen Grüßen Hannover 96
Że wspomagają wiele organizacji w tym cele dobroczynne , a po ich wejściu do bundesligi dostali wiele próśb o pamiątki
proszą o zrozumienie i nie mogą wysłać pamiątek