Fiorentina 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 11:41

Coolfi pisze:
Dionizos pisze:
Coolfi pisze:Na moje to napewno jakis arabski :roll: ni wiem dokladnie strzelam - izraelski :smile:
Hebrajski to raczej nie ma wiele wspolnego z arabskim....
W Izraelu językami urzędowymi są Hebrajski i właśnie Arabski.
No i co z tego? Napisales, ze jezyk w komentarzu to jakis arabski, pewnie izraelski. Ja ci odpisalem, ze izraelski nie jest jezykiem arabskim, ty na to, ze w izraelu te dwa jezyki sa urzedowymi... odpocznij chwile, wez gleboki oddech... moze ... pomysl??

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 12:06

Niestety nie udało się pokonać Fiorentiny. Ja jednak nie robiłbym z tego tragedii. Wiadomo, że dużo ważniejszy będzie mecz z Liverpoolem i Capello dał odpocząć niektórym piłkarzom. Szkoda trzech straconych bramek, usprawiedliwieniem może być fakt, że obrona grała w eksperymentalnym ustawieniu.
DjJuve pisze:Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
Racja. Kilku piłkarzy było kontuzjowanych, kilku odpoczęło i na ławce siedzieli dwaj młodzicy z Primavery :roll: . Drużyna walcząca o trofea musi mieć długą i dobrą ławkę rezerwowych.

Nie ma jednak co rozpaczać. Na szczęście Milan też zremisował i ciągle mamy tyle samo punktów co oni. Fajnie, że przełamał się Ibrahimović, który strzelił gola po prawie dwumiesięcznej przerwie.

Skrót meczu:
Pierwsza połowa
Druga połowa

:roll:
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 14:06

Szkoda ze nie udalo sie wygrac i wyprzedzic Milanu w tabeli... ale z drugiej strony 1 pkt wywieziony z tak ciezkiego terenu jakim jest Viola to nie jest powod do rozpaczy :!:
Z tego co widzialem mecz byl wyrownany i wynik 3:3 byl odzwierciedleniem tego co sie dzialo na boisku.

Jedyne co mnie martwi (zreszta nie tylko mnie) to postawa naszej obrony w ostatnich meczach :? Tracimy coraz to wiecej bramek... i to w dodatku juz na samym poczatku spotkania.
Dwie bramki z Liverpoolem i w szczegolnosci pierwsza z Viola to ewidentny brak agresywnosci a nawet zaangazowania przez naszych obroncow :angry: Jestem tym bardzo zaniepokojony... nasi rywale maja niejednokrotnie za duzo swobody :!:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 15:39

tomcatmi6 pisze:zagralismy bez dwoch podstawowych zawodnikow
Policzmy... Blasi... Zebina... no a gdzie zgubiłeś Emersona?! :prochno: :smile:

Strasznie szkoda tego meczu :roll: Nadarzyła sie okazja prześcignięcia Milanu... nie udało się. Jesteśmy w decydujące fazie sezonu i nie można sobie pozwolić na tracenie punktów z takim rywalem, chociaż Milan zrobił to, z jeszcze gorszym przeciwnikiem :P Nasze braki kadrowe wychodza "na jaw", przypomina mi to sytuację z zeszłego sezonu, kiedy mieliśmy szeroka kadrę, tyle że jeden piłkarz grał gorzej od drugiego i kogo tu wystawiać ;) Najabardziej martwi postawa obrony, bo dwa razy nie upilnowali przeciwnika przy stałym fragmencie gry. Myślę natomiast, że taki zimny prysznic zrobi dobrze piłkarzom i w rewanżu z Liverpoolem ustrzegą się podobnych błedów i dadzą z siebie wszsystko :)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 15:49

Coz, nie wiem w sumie czy byc zadowolony czy niezadowolony. Gdyby przed meczem ktos mi powiedzial, ze bedzie taki wynik, to wnerwilbym sie pewnie niesamowicie :x i nie jestem szczesliwy z faktu, ze zremisowalismy 3:3, nie wykorzystujac faktu, ze Milan tez zremisowal.. ale z drugiej strony, na 8 minut przed koncem strzelilismy trzecia, wyrownujaca bramke. Zawsze to my w tym meczu odrabialismy straty. Mysle, ze to Fiorentina moze czuc wiekszy neidosyt po tym meczu niz my... :roll:
W kontekscie meczu z Liverpoolem martwi mnie nasza obrona. Druga i trzecia bramka- tutaj nie ma watpliwosci ze obrona zawalila niezle :?
Z kolei nasze bramki- nie powiem, bardzo mi sie podobaly! Przy bramce Del Piero zawalil bramkarz Fiorentiny, dal sobie wpuscic bramke z kilkunastu metrow w krotki rog, ale bramka przednia. Bardzo dobrze, ze Del Piero sie wstrzelil. Bramka Ibrahimovica to przede wszystkim duza przytomnosc w sytuacji, gdy bramkarz wyszedl na 16 metr. A trzecia bramka to przed wszystkim swietne (!) podanie Zalayety, blad obrony Fiorentiny i dobra decyzja Ibrahimovica, bo mysle, ze gdyby zdecydowalby sie lutnac petarde, to trafilby prosto w bramkarza, a on go delikatnie przelobowal- tak trzymac :)
Co do postawy innych- szkoda, ze Cannavaro nie strzelil w pierwszej polowie tego gola, niezle mial by statystyki :roll: , z reszta bramkarz ledwo wyjal te glowke, Fabio strzelil sprytnie...
...a tak szczerze mowiac, gdybysmy wykorzystali sytuacje z koncowych minut, to mozna bylo by jeszcze nawet wygrac. :roll:

Nadal niby nie tracimy punktow do Milanu, ale nie udaje nam sie ich wyprzedzic. Miejmy nadzieje, ze zrobimy to przed koncem sezonu :wink:
Diego- grazie mille za skroty meczu, zanim wszedlem na JP zeby przeczytac komentarze, tak myslalem, ze juz wlepiles skroty :roll: respect 8) zwlaszcza ze sa w formacie wmv, bo w robocie nie mam poinstalowanych kodekow i avi odpada :|
Diego pisze:100 punktów dla tego, kto napisze w jakim języku komentowane są bramki z meczu z Violą :wink: .

200 punktów dla tego, kto napisze w jakim języku komentowane są bramki z meczu Milan - Brescia :shock: .
Dionizos pisze:
Coolfi pisze:
Dionizos pisze:
Hebrajski to raczej nie ma wiele wspolnego z arabskim....
W Izraelu językami urzędowymi są Hebrajski i właśnie Arabski.
No i co z tego? Napisales, ze jezyk w komentarzu to jakis arabski, pewnie izraelski. Ja ci odpisalem, ze izraelski nie jest jezykiem arabskim, ty na to, ze w izraelu te dwa jezyki sa urzedowymi... odpocznij chwile, wez gleboki oddech... moze ... pomysl??
@Diego: widzisz Stary jaka wywolales dyskusje? :D Kto by pomyslal... az boje sie wypowiadac mojego typu w temacie co to za jezyk :D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 10:19

Błędy w kryciu obronnym i zbyt duża swoboda graczy Violi to głównie przyczyny remisu musieliśmy wygrać to spotkanie tymbardziej że i Milan stracił punkty i to u siebie z Brescią!! niestety nie wykorzystaliśmy tej okazji na atak nie ma co narzekać 3 gole na wyjeździe juz długo tylu nei strzeliliśmy i to na wyjeździe! jednak co by nei mówić brakowało Zebiny nie miał kto tego ciągnąć z Camoranesim gol na 3-3 Zlatana piękny doskonała akcja i ta piętka myśle zę jeszcze mieli Liverpool w nogach i to tylko takie nieszczęsne potknięcie wreszcie na normalnym poziomi zagrał Zlatan i Del Piero Zlatan się nareszcie przełamał no i co tu dużo mówić dobrze że nie przegraliśmy jednak szkoda tego meczu!

Sepuku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 09:15

Teraz to trzeba sie modlic o to zeby Juve zagralo na zero z tylu w meczu z Liverpoolem !!! FORZZZZA JUVE !!!!

Zablokowany