Żużel - wszystko o speedway'u
- Bobryt
- Juventino
temat troche zasypany śniegiem więc go odkopałem
nooo sezon tuż tuż więc co tam sie dzieje w waszych klubikach chłopaki?
gorzowska staleczka ma sie nieźle. z początku z klubem sie związały firmy MARS (sprzedają RTV i AGD w polsce) i MultiMedia (kablówka) i w sumie miały 1mln wyłożyć. ale że do MM przyszedł na stanowisko prezesa jakiś cap i zerwał umowe z klubem i został tylko MARS. na szczęście szef marsa jest spoko koleś i sam wyłożył 1mln
do tego zorganizował rzesze innych sponsorów i tak każdy meczyk w gorzowie będzie sponsorowany przez inną firme. aaa do tego klub MA wygrać w tym sezonie 1 lige a w przyszłym dzięki kolejnym 6mln (!!!) staleczka ma wygrać ekstralige.
wszystko ładnie tylko szkoda że gorzów wzpocnił się jedynie łukaszewskim i loramem. brakuje zastępców, ale mam nadzieje że obędzie sie bez kontuzji i plan zostanie wykonany

nooo sezon tuż tuż więc co tam sie dzieje w waszych klubikach chłopaki?
gorzowska staleczka ma sie nieźle. z początku z klubem sie związały firmy MARS (sprzedają RTV i AGD w polsce) i MultiMedia (kablówka) i w sumie miały 1mln wyłożyć. ale że do MM przyszedł na stanowisko prezesa jakiś cap i zerwał umowe z klubem i został tylko MARS. na szczęście szef marsa jest spoko koleś i sam wyłożył 1mln

wszystko ładnie tylko szkoda że gorzów wzpocnił się jedynie łukaszewskim i loramem. brakuje zastępców, ale mam nadzieje że obędzie sie bez kontuzji i plan zostanie wykonany

- juvetar
- Juventino
A w ekstralidze nudy, mało zmian kadrowych. Nowością będą jedynie dmuchane bandy. W sezonie 2005 Tarnów spada z ligi, złoty medal zdobywają ex aequo Częstochowa i Wrocław.
-= UNIA Tarnów żużlowym DMP 2004 i DMP 2005 !!!! =-
(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
- Ulisses
- Qualità Juventino
:shock: No bez przesady... Tarnów nie jest taki słaby, zeby spaść... Medal maja na pewno. Znów walka o złoto rozegra sie pomiedzy ta trójką. I do czego tu doszło... Kibic Unii mówi dobrze o CKM i WTS, a kibic Włokniarza broni UNIIjuvetar pisze:W sezonie 2005 Tarnów spada z ligi, złoty medal zdobywają ex aequo Częstochowa i Wrocław.

- RuTeK
- Juventino
A ja w tym wyczulem Slodziutka Ironie kierowana do Mnie i doe Ciebie Ulisesjuvetar pisze: W sezonie 2005 Tarnów spada z ligi, złoty medal zdobywają ex aequo Częstochowa i Wrocław.
Hyh ZKŻ kurcze troche sie wzomocnil

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- BIGGI
- Qualità Juventino
Co do e-ligi to typuje
1. CZEWA
2. Tarnow
3. Wrocek
4. Bydgoszcz
5. ZKŻ
6. Leszno
7. Toruń
8. Gdansk
1 liga
1. Gorzow
2. Rzeszów :evil: (życze spadku)
3. Ostrow
4. Rybnik
5. LUBLIN
(oby wyyyyyżej)
6. Krosno
7. Opole
2.liga
1. Gniezno
??? reszta wszystko mozliwe
1. CZEWA
2. Tarnow
3. Wrocek
4. Bydgoszcz
5. ZKŻ
6. Leszno
7. Toruń
8. Gdansk
1 liga
1. Gorzow
2. Rzeszów :evil: (życze spadku)
3. Ostrow
4. Rybnik
5. LUBLIN

6. Krosno
7. Opole
2.liga
1. Gniezno
??? reszta wszystko mozliwe
- Bobryt
- Juventino
a nam się Loram połamał
Stal chciała jeszcze Hamilla zakontraktować ale też sie połamał :? więc będzie chyba 4 mecze jeździł w gorzowie Kylmakorpi albo Norris 
we wtorek derby w gorzowie z falubazami
w zielonej przegraliśmy pare dni temu tylko 44-46
teraz im pokażemy

we wtorek derby w gorzowie z falubazami

- BIGGI
- Qualità Juventino
Jaaa pitole, co za pechowe Kryterium Asow : Okoń złamanie otwarte podudzia, Węgrzyk podobno ręka i wstrząs mózgu, Dobrucki operacja kręgosłupa, Gollob potłuczony. Pięknie :?
Trzeba szybko te dmuchane bandy montować, bo przykro patrzeć :roll:
A wygrał Holta przed Kasprzakiem
Trzeba szybko te dmuchane bandy montować, bo przykro patrzeć :roll:
A wygrał Holta przed Kasprzakiem
- fankaJUVE
- Juventino
trochę sparingów się odbyło i tyle kontuzji :evil: szkoda Dobruckiego dla mnie tym bardziej, że miał być moim kluczowym zawodnikiem w DreamLeague. Oby na tym sie skończyło.
a mje typy na ten sezon to:
E-liga:
1. Częstochowa
2. Tarnów
3. Zielona Góra
1-liga
1. Rybnik
mój team
z resztą najrówniejszy składzik
2. Ostrów :-D prawie mój :-D
3. Gorzów
2-liga
1. Gniezno
2. Rawicz
3. któryś z zagranicznych team'ów
Ogólnie liga zapowiada sie ciekawie bo większość klubów ma równe szanse,więc mam nadzieję że bedzie kogo podziwiać. :-D
a mje typy na ten sezon to:
E-liga:
1. Częstochowa
2. Tarnów
3. Zielona Góra
1-liga
1. Rybnik

2. Ostrów :-D prawie mój :-D
3. Gorzów
2-liga
1. Gniezno
2. Rawicz
3. któryś z zagranicznych team'ów
Ogólnie liga zapowiada sie ciekawie bo większość klubów ma równe szanse,więc mam nadzieję że bedzie kogo podziwiać. :-D
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
- wojtekk03
- Juventino
A wedug mnie mistrzem Wlokniarz oczywiscie :-D a za nami Tarnow
Lotos nie spadnie, coś mam przeczucie ze ZKŻ spadnie, a Wroclaw i Torun zostaną bez medalu :twisted:
A najbardziej się ciesze ze Drabik wrocił bo już nie moglem patrzec nz Zbyszka Czerwinskiego :shock: jak zdobywal po jeden-dwa punkty na mecz
Tylko nie wiem jeszcze na co stac naszych juniorow zobaczymy juz za pare dni
Lotos nie spadnie, coś mam przeczucie ze ZKŻ spadnie, a Wroclaw i Torun zostaną bez medalu :twisted:
A najbardziej się ciesze ze Drabik wrocił bo już nie moglem patrzec nz Zbyszka Czerwinskiego :shock: jak zdobywal po jeden-dwa punkty na mecz
Tylko nie wiem jeszcze na co stac naszych juniorow zobaczymy juz za pare dni

i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- Ulisses
- Qualità Juventino
ZG PZM i GKSŻ odwołują zawody żużlowe
Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego i Główna Komisja Sportu Żużlowego odwołują zawody żuzlowe o Drużynowe Mistrzostwo Polski, Drużynowe Mistrzostwo I Ligi i Drużynowe Mistrzostwo II Ligi w dniu 3 kwietnia 2005 roku.
Żródło: www.pzm.pl
Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego i Główna Komisja Sportu Żużlowego odwołują zawody żuzlowe o Drużynowe Mistrzostwo Polski, Drużynowe Mistrzostwo I Ligi i Drużynowe Mistrzostwo II Ligi w dniu 3 kwietnia 2005 roku.
Żródło: www.pzm.pl
- Ulisses
- Qualità Juventino
I falstart w wykonaniu częstochowian... 50:40 w Bydgoszczy dla BTŻ
Szkoda, ze tak się zaczeło
Początek wymarzony, później upada Ułamek, defekty/łańcuszki i po meczu
Niestety w "czwórke" się meczu nie wygrywa z doswiadczonymi zawodnikami i na ich terenie. Ważne, że nic powaznego nie stało się Ułamkowi... No cóż... Będzie lepiej 
Gratki dla Bydgoszczy za zwyciestwo (nie ukrywajmy, ze szczęsliwe).

Gratki dla Bydgoszczy za zwyciestwo (nie ukrywajmy, ze szczęsliwe).
- Sobi666
- Juventino
No zwycięstwo faktycznie baaardzo szczęśliwe (choć trudno szczęściem nazwać nieszczęście innych) bardzo szkoda Ułamka- szczególnie że to początek sezonu, upadek na żywo wyglądał strasznie :? Polonia jak będzie jeździła tak jak w końcóce (szczególnie ostatnie 2 biegi) to łapie sie na medal.
Częstochowa przy całej moej sympatii dla braci Gollobów jest zdecydowanym faworytem do mistrzostwa o ile Ułamek powróci na tor i skończy sie pech taki jak defekty.... 8)
Wszystkich w Bydgoszczy cieszy szczególnie postawa zawodników z miejscowości aniołów :lol: :lol: :lol: chłopaki powodzenie nie ma to jak derby z GTŻ
:lol:
:-D
Pozdro wszyskim ( no prawie :-D )
Edit: Dopiero teraz widzialem wypadek w tv. Wina krzyzaniaka oczywista. Jest mi głupio ze zawodnik mojej druzyny tak jeździ choć wiem ze to nic nie zmieni.. walka przede wszystkim powinna byc fair !!!
Częstochowa przy całej moej sympatii dla braci Gollobów jest zdecydowanym faworytem do mistrzostwa o ile Ułamek powróci na tor i skończy sie pech taki jak defekty.... 8)
Wszystkich w Bydgoszczy cieszy szczególnie postawa zawodników z miejscowości aniołów :lol: :lol: :lol: chłopaki powodzenie nie ma to jak derby z GTŻ

Pozdro wszyskim ( no prawie :-D )
Edit: Dopiero teraz widzialem wypadek w tv. Wina krzyzaniaka oczywista. Jest mi głupio ze zawodnik mojej druzyny tak jeździ choć wiem ze to nic nie zmieni.. walka przede wszystkim powinna byc fair !!!
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 22:08 przez Sobi666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ulisses
- Qualità Juventino
Bardzo pechowo dla zawodnika Złomrexu Włókniarza Częstochowa- Sebastiana Ułamka zakończył się dzisiejszy, premierowy pojedynek ligowy w Bydgoszczy.
"Seba" w trzeciej gonitwie potrącony przez Jacka Krzyżaniaka z całym impetem uderzył w bandę okalającą tor. Zaraz po upadku zawodnik został przebadany przez klubowego lekarza, a następnie przewieziony do jednego z bydgoskich szpitali. Po głębszych oględzinach okazało się, że Ułamek ma złamaną kość śródstopia, a rehabilitacja i co się z tym wiąże przerwa w startach potrwa około 4-5 tygodni.
źródło- www.sportowefakty.pl
No ręce mi opadły
Mamy taki skład i spokojnie mozna myslec o walce o złoto, a tu taki pech
Miała byc lekka kontuzja, a jest złamanie
Nie zycze zawodnikom innych klubów takiego nieszczęścia - a juz sie kilku połamało
Szkoda, ze to wypacza ten sport 
P.s. Co do Krzyzaniaka to wielki cham... Ewidentnie najechał naszego
Widac, ze faulem nadrabia sie brak umiejętności :?
"Seba" w trzeciej gonitwie potrącony przez Jacka Krzyżaniaka z całym impetem uderzył w bandę okalającą tor. Zaraz po upadku zawodnik został przebadany przez klubowego lekarza, a następnie przewieziony do jednego z bydgoskich szpitali. Po głębszych oględzinach okazało się, że Ułamek ma złamaną kość śródstopia, a rehabilitacja i co się z tym wiąże przerwa w startach potrwa około 4-5 tygodni.
źródło- www.sportowefakty.pl
No ręce mi opadły

P.s. Co do Krzyzaniaka to wielki cham... Ewidentnie najechał naszego