Filmik z meczu Liverpool - Juve ( własny skrót) .
- x_men_1988
- Juventino
Jeśli ktoś chce to moze sobie ściagnąc , skrót tego meczu , zrobiony przezemnie , jest muzyczka ,są napisy przy akcjach . moj pierwszy filmik . Warto ściągnąć .
LINK : http://members.lycos.co.uk/plbartekpl/j ... rpool.rmvb
Sa tma wszytkie bramki plus sporo akcji . A plik nie jest wielki bo zajmuje 10 MB .
EDIT:: Muzyka :Ageless-The_Story , ściągnięte z mp3.wp.pl :-D
EDIT2:: W programie : CyberLink PowerDirector 4
LINK : http://members.lycos.co.uk/plbartekpl/j ... rpool.rmvb
Sa tma wszytkie bramki plus sporo akcji . A plik nie jest wielki bo zajmuje 10 MB .
EDIT:: Muzyka :Ageless-The_Story , ściągnięte z mp3.wp.pl :-D
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 15:29 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- leniup
- Redaktor
Ej no przestań. Jak to Twój pierwszy filmik to gratuluje. Naprawdę dobrze to wypadło. Napsiy niektore trochę głupie ale reszta fajne zwłaszcza te Zlatana :rotfl:IGI pisze:Tylko u mnie te napisy sa takie beznadziejne? :]
CyberLink PowerDirector 4... hmm poszukam go.
Trudno się coś takiego robi i czy to jest czasochłonne??
- M.
- Juventino
x_men_1988 pisze:EDIT:: Muzyka :Ageless-The_Story , ściągnięte z mp3.wp.pl :-D
:roll:Marq_ pisze:Filmik bardzo dobry i muzyczka fajna.
Możesz podać tytuł i wykonawce?
Filmik rzeczywiście pierwsza klasa, napisy również. Sądzę, że powinieneś przyłożyć się bardziej i pisać poprawną polszczyzną
Co do programu: miałeś skrót w formacie .rmvb i dodałeś do niego napisy?
Czy też miałeś film w innym formacie, dodaleś do niego napisy i zmieniłeś format na .rmvb? Bo od dawna szukam programu, dzięki któremu będę mógł zapisywać pliki w formacie .rmvb.
Edit:
Marcin-IRONEK: Ty podałeś inną osobę, którą cytowałem. rokforJUVE zadał pytanie o 13:40 i x_men_1988 mu odpowiedział przed 14:29:16 (bo o tej godzinie robił drugiego edita). Ja natomiast cytowałem Marq_, który zadał pytanie o 14:59:17, czyli po drugim edicie x_mena_1988. Czyli jak zadawał pytanie, wykonawca byl napisany w pierwszym poście :roll: .
P.S. Zmień czas
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 16:50 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Ironek
- Juventino
Diego pisze:x_men_1988 pisze:EDIT:: Muzyka :Ageless-The_Story , ściągnięte z mp3.wp.pl :-D:roll:Marq_ pisze:Filmik bardzo dobry i muzyczka fajna.
Możesz podać tytuł i wykonawce?
Wysłany: 10.04.2005 13:40:34 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
nawet fajna muzyczka... co to za kawałek??podaj wykonawce i tytuł
:roll: sprawdzaj najpierw datę 8) Edity to są jego odpowiedzi na posty niżej napisaneEDIT:: Muzyka :Ageless-The_Story , ściągnięte z mp3.wp.pl Very Happy
Ostatnio zmieniony przez x_men_1988 dnia 10.04.2005 14:29:16, w całości zmieniany 2 razy

Naprawdę niezły filmik. Nie będę tu więcej pisał bo nie ma czego xD Chciałem poprostu zwrócić uwagę

EDIT
Oops, ale błąd

Sory xD Wiesz, czasem tak człowiek ma :oops:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 19:05 przez Ironek, łącznie zmieniany 4 razy.
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Filmik naprawde bardzo fajny. A jakosc duzo lepsza niz skrotow z juvepoland. Podpisy rzeczywiscie niektore smieszne ale tylko niektore. No to gratuluje fajnego filmiku 

- x_men_1988
- Juventino
Miałem skrót w formacie Winamp media file , pociełem go prez co z 13 minutowego skrótu zrobił się 2 minutowy , pozniej dodawałem napisy (nieiwem czy chodzi wam o to ze nie mają polskich znaków , ale jesli tak to nie moja wina , zresztą polonistą też nie jestem
) . Poziej zapisalem plik w fromacie AVI Media Player z najlepsza jakością, tyle ze rozdzielczość zmienilem na CIF ( chyba 350x288) - plik zajmował 1,1 GB :shock: , ale na koniec film wrzucilem do programu Easy RealMedia Producer V1.85 , nacisnołem start , i po kilku minutach plik był juz w fromacie rmvb i zajmował troche ponad 10 MB .
Moge ci wysłac ten program do zmiany na rmvb , przez GG , zajmuje on 8 MB , PDR zajmuje 134 MB więc raczej nie da rady
.

Moge ci wysłac ten program do zmiany na rmvb , przez GG , zajmuje on 8 MB , PDR zajmuje 134 MB więc raczej nie da rady

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 16:47 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kuba Napierski
- Juventino
Fajne!! Nie ma nic lepszego niż Movie Maker. Wrzucę niedługo na serwer kilka moich filmików tylko że wszystkie około 20Mb :roll: