Quiz 2 (Juventus)
- Szymek
- Juventino
Widzę, że przez Wessala quiz padł :evil: Szkoda bo mozna z niego wynieść wiele cennych wiadomości. Nikt nie zadaje to ja zadam:
Podaj liczbę występów oraz bramek Alessandro Del Piero dla Juve. Stan na 27 marca 2005.
Podaj liczbę występów oraz bramek Alessandro Del Piero dla Juve. Stan na 27 marca 2005.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Giuseppe Meazza
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Prosze wymienić nazwiska wszystkich trenerów Juve w latach, w których kapitanem zespołu był Carlo Parola
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wielki weteran calcio a teraz romy i reprezentacji Włoch gral u nas z numerem 23 i prosze sobie wyobrazić, że strzelił nawet 1 bramkę :-DSzymek pisze:A po co? Mi tam taka nie przeszkadza![]()
Pytanie:
Z jakimi numeram Simone Perotta grał w Juventusie?

- Dragon
- Qualità Juventino
Faktycznie, pisałem z pamięci i mi umkneło 8)Szymek pisze:Drogi Smoku, odpowiedziałeś poprawnie ale nie do końca. Simone Perotta grał w Juve z numerem 23 i 25. Lecz podałeś numer więc twoja kolej, odpowiedź uznana.
Moje pytanie będzie banalne.
Kto był pierwszym zagranicznym bramkarzem w Juventusie? Chodzi o bramkarza nr.1 między słupkami.

- Dragon
- Qualità Juventino
No wlaśnie też się zaciełem jak zadawałem to pytanie. Teoretycznie 1 przyszedl Isaksson, ale każde źródła podają tego no.1, a Isaksson był ledwie 3 bramkarzem. I tak i taką odpwiedź bym uznał.Juventin pisze:Edvin van der Saar na poczatku napisałem Issakson ale zmieniłem zdanie
Twoja kolej