Apel do kibiców!!!!!!!!
- Artol
- Juventino
Ciesze sie ze nie jestes wyznawcą LPR ani Rydzyka.
Ale dlaczego na każdym programie leci to samo? Czy nie mógłby polecieć mecz na jednym z programów a na reszcie Wojtyła? Czy to pochwaliłby papież że TVP oszukała i okradła telewidzów??? Chyba NIE!!! Żałować możecie na wszystkich innych programach???
DAWAĆ MECZ!!!
Ale dlaczego na każdym programie leci to samo? Czy nie mógłby polecieć mecz na jednym z programów a na reszcie Wojtyła? Czy to pochwaliłby papież że TVP oszukała i okradła telewidzów??? Chyba NIE!!! Żałować możecie na wszystkich innych programach???
DAWAĆ MECZ!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
SLO-TV2 według satfootball.comPeja pisze:Mam pytanie, pojawily sie glosy, ze mecz bedzie mozna obejrzec na zywo na slowenskiej dwojce. Otoz moje pytanie polega na tym czy nazwa tej telwizji brzmi SLO-TV2 czy SLO-RA2?
- Gustaw
- Juventino
Chłopie Papież umarł a Ty bedziesz mówił ze lecą sobie w kulki. Mecze powinny byc odwolane całkowicie, to ze nie pokazują w TV to bardzo dobrze bo mamy żałobe. Okarz Szacunek Janowi Pawłowi II bo na niego zasłuzył bo przez Swoje Wspaniałe Życie!!!. A nie buj sie bo mecze pokaża w inny dzien i są żeczy ważniejsze niż Mecz. Jak Ci tak szkoda tej kasy to ja Ci odesle ile straciles, daj mi adres.***Miś*** pisze:Wchodzcie na stronę TVP [ (http://tvp.pl/3580,179752,1.view#)-link do formularza z uwagami ] i piszcie protesty dlaczego nie ma meczu Juve w telewizji publicznej.Przecież Oni wzieli pieniądze z głosowania z SMS a teraz sobie w ch.... lecą!!!!!
"TOTUS TUUS" PANIE, "Niech będzie wola Twoja"
- Artol
- Juventino
Odezwał się kolejny oszołom opętany przez propagandę TVP. Ludzie czy nie widzicie tej indoktrynacji? Żałoba nie oznacza że mamy oglądać w TV tylko Wojtyłe. Oddajcie mu szacunek ale nie każcie tego robić każdemu człowiekowi na świecie. Co to jest przymus???
Papieskie programy lecą na prawie wszytskich kanałach dostępnych w Polsce. To nienormalne. Zrobili wszystkim pranie mózgu i narodową histerię. TVP okradło ludzi. A ten "Miś" niech nauczy się pisać bez błędów ortograficznych bo aż strach. Zamiast ślęczeć przez TVP poczytaj sobie słownik ortograficzny.
Na Polsat Sport zaczyna się zaraz studio sport a potem meczor. FORZA JUVE!!!
Papieskie programy lecą na prawie wszytskich kanałach dostępnych w Polsce. To nienormalne. Zrobili wszystkim pranie mózgu i narodową histerię. TVP okradło ludzi. A ten "Miś" niech nauczy się pisać bez błędów ortograficznych bo aż strach. Zamiast ślęczeć przez TVP poczytaj sobie słownik ortograficzny.
Na Polsat Sport zaczyna się zaraz studio sport a potem meczor. FORZA JUVE!!!
- Jarojuve
- Juventino
moim zdaniem mecze nie powinny byc odwolane!Ludzie normalnie do pracy chodza, to czemu pilkarze nie moga grac?to jest ich praca, tyle ludzi zyje z futbolu. Widzisz niestety, to jest w wiekszosci nasza tragedia, a w wiekszosci innych krajow smierc papieza nie jest najwazniejsza czego przykladem jest normalnie grajace w niedziele zagraniczne ligi( procz naszej i serie A)Gustaw pisze:Chłopie Papież umarł a Ty bedziesz mówił ze lecą sobie w kulki. Mecze powinny byc odwolane całkowicie, to ze nie pokazują w TV to bardzo dobrze bo mamy żałobe. Okarz Szacunek Janowi Pawłowi II bo na niego zasłuzył bo przez Swoje Wspaniałe Życie!!!. A nie buj sie bo mecze pokaża w inny dzien i są żeczy ważniejsze niż Mecz. Jak Ci tak szkoda tej kasy to ja Ci odesle ile straciles, daj mi adres.
Jakby zmarł jakis najwiekszy duchowy przywodzca islamu to nie wkurzylbys sie jakby Ci mecz odwolali?
- forza bianco-neri
- Juventino
no i teraz TVP zachowala sie dobrze, moglaby wczesniej powiadomic o retransmisji wtedy kiedy odwolywala wtorkowa transmisje... nie byloby takiego zamieszania. retransmisja zamiast skrotow to super wiadomosc dla mnie.DjJuve pisze:Dla tych ktorzy nie mieli okazji zobaczyc spotkania dobra wiadomosc- dzis 23.55 tvp1 retransmisja meczu Liverpool-Juventus.
Juve per Sempre