Apel do kibiców!!!!!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Artol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 19:08

Ciesze sie ze nie jestes wyznawcą LPR ani Rydzyka.
Ale dlaczego na każdym programie leci to samo? Czy nie mógłby polecieć mecz na jednym z programów a na reszcie Wojtyła? Czy to pochwaliłby papież że TVP oszukała i okradła telewidzów??? Chyba NIE!!! Żałować możecie na wszystkich innych programach???

DAWAĆ MECZ!!!

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 19:37

Mam pytanie, pojawily sie glosy, ze mecz bedzie mozna obejrzec na zywo na slowenskiej dwojce. Otoz moje pytanie polega na tym czy nazwa tej telwizji brzmi SLO-TV2 czy SLO-RA2?

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 19:47

Peja pisze:Mam pytanie, pojawily sie glosy, ze mecz bedzie mozna obejrzec na zywo na slowenskiej dwojce. Otoz moje pytanie polega na tym czy nazwa tej telwizji brzmi SLO-TV2 czy SLO-RA2?
SLO-TV2 według satfootball.com

Gustaw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 20:08

***Miś*** pisze:Wchodzcie na stronę TVP [ (http://tvp.pl/3580,179752,1.view#)-link do formularza z uwagami ] i piszcie protesty dlaczego nie ma meczu Juve w telewizji publicznej.Przecież Oni wzieli pieniądze z głosowania z SMS a teraz sobie w ch.... lecą!!!!!
Chłopie Papież umarł a Ty bedziesz mówił ze lecą sobie w kulki. Mecze powinny byc odwolane całkowicie, to ze nie pokazują w TV to bardzo dobrze bo mamy żałobe. Okarz Szacunek Janowi Pawłowi II bo na niego zasłuzył bo przez Swoje Wspaniałe Życie!!!. A nie buj sie bo mecze pokaża w inny dzien i są żeczy ważniejsze niż Mecz. Jak Ci tak szkoda tej kasy to ja Ci odesle ile straciles, daj mi adres.

"TOTUS TUUS" PANIE, "Niech będzie wola Twoja"
Artol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 20:20

Odezwał się kolejny oszołom opętany przez propagandę TVP. Ludzie czy nie widzicie tej indoktrynacji? Żałoba nie oznacza że mamy oglądać w TV tylko Wojtyłe. Oddajcie mu szacunek ale nie każcie tego robić każdemu człowiekowi na świecie. Co to jest przymus???
Papieskie programy lecą na prawie wszytskich kanałach dostępnych w Polsce. To nienormalne. Zrobili wszystkim pranie mózgu i narodową histerię. TVP okradło ludzi. A ten "Miś" niech nauczy się pisać bez błędów ortograficznych bo aż strach. Zamiast ślęczeć przez TVP poczytaj sobie słownik ortograficzny.

Na Polsat Sport zaczyna się zaraz studio sport a potem meczor. FORZA JUVE!!!

Jarojuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 20:27

Gustaw pisze:Chłopie Papież umarł a Ty bedziesz mówił ze lecą sobie w kulki. Mecze powinny byc odwolane całkowicie, to ze nie pokazują w TV to bardzo dobrze bo mamy żałobe. Okarz Szacunek Janowi Pawłowi II bo na niego zasłuzył bo przez Swoje Wspaniałe Życie!!!. A nie buj sie bo mecze pokaża w inny dzien i są żeczy ważniejsze niż Mecz. Jak Ci tak szkoda tej kasy to ja Ci odesle ile straciles, daj mi adres.
moim zdaniem mecze nie powinny byc odwolane!Ludzie normalnie do pracy chodza, to czemu pilkarze nie moga grac?to jest ich praca, tyle ludzi zyje z futbolu. Widzisz niestety, to jest w wiekszosci nasza tragedia, a w wiekszosci innych krajow smierc papieza nie jest najwazniejsza czego przykladem jest normalnie grajace w niedziele zagraniczne ligi( procz naszej i serie A)
Jakby zmarł jakis najwiekszy duchowy przywodzca islamu to nie wkurzylbys sie jakby Ci mecz odwolali?

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 20:32

Dla tych co ludzili sie, ze obejrza mecz na SLO-TV2 mam przykra wiadomosc, otoz mecz na tej stacji zostal zakodowany :cry:

Jarojuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 20:37

o na polsacie sport bardzo fajne przypomnienie papieża :)
i tak powinno być!!A nie wciąż to samo...

BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 21:38

Moze jednak zwazajac na to jak graja to lepiej ze nie jest transmitowany?? :?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 12:03

Dla tych ktorzy nie mieli okazji zobaczyc spotkania dobra wiadomosc- dzis 23.55 tvp1 retransmisja meczu Liverpool-Juventus.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 12:27

DjJuve pisze:Dla tych ktorzy nie mieli okazji zobaczyc spotkania dobra wiadomosc- dzis 23.55 tvp1 retransmisja meczu Liverpool-Juventus.
no i teraz TVP zachowala sie dobrze, moglaby wczesniej powiadomic o retransmisji wtedy kiedy odwolywala wtorkowa transmisje... nie byloby takiego zamieszania. retransmisja zamiast skrotow to super wiadomosc dla mnie.

Juve per Sempre
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 13:34

i po retransmisji pokaza jeszcze skrot(y) :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ