Nedved kończy kariere?
- marsek
- Juventino
Pomocnik Juventusu Turyn Czech Pavel Nedved poważnie zastanawia się nad możliwością zakończenia kariery po bieżącym sezonie. Wszystko zależy od stanu jego zdrowia.
"Nie grałem sporo czasu. Po Mistrzostwach Europy nie opuszcza mnie pech. Co chwila doznaję kontuzji, Jeśli tak dalej będzie, po sezonie zakończę karierę. Tak, lepiej wycofać się póki jeszcze nie jest się wrakiem. Piłka nie jest jedynym sensem mojego życia."- stwierdził Czech.
Źródło:www.ligawloska.ys.pl
teraz to naprawde trzeba poszukac jego zastepcy..
"Nie grałem sporo czasu. Po Mistrzostwach Europy nie opuszcza mnie pech. Co chwila doznaję kontuzji, Jeśli tak dalej będzie, po sezonie zakończę karierę. Tak, lepiej wycofać się póki jeszcze nie jest się wrakiem. Piłka nie jest jedynym sensem mojego życia."- stwierdził Czech.
Źródło:www.ligawloska.ys.pl
teraz to naprawde trzeba poszukac jego zastepcy..
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wydaje mi sie ze mówi tak dlatego ze faktycznie ma pecha i łapie kontuzje, ale jesli od teraz do konca sezonu bedzie grał z powodzeniem i bez urazów (oby) to jeszcze wyprze sie tych słow....
Mam taką nadzieje
Mam taką nadzieje
- Iver.pk
- Juventino
Szukac trzeba bylo juz od dawna :? Szkoda ze Pavel chce zakonczyc kariere-ale to bylo do przewidzenia. Balem sie tego ze wlasnie po tym sezonie bedzie chcial zawiesic buty na kolku
Ale trzeba przyznac mu racje-jezeli on caly czas lapie kontuzje to tylko marnuje sobie zdrowie, zreszta w tym wieku organizm juz nie regeneruje sie tak szybko :?
"TRZEBA WIEDZIEC KIEDY ZE SCENY ZEJSC.... NIEPOKONANYM"
P.S. Teraz trzeba zdobyc Lige Mistrzow-dla Pavla ktory od zawsze o tym marzyl!

"TRZEBA WIEDZIEC KIEDY ZE SCENY ZEJSC.... NIEPOKONANYM"
P.S. Teraz trzeba zdobyc Lige Mistrzow-dla Pavla ktory od zawsze o tym marzyl!

- Gianni_Marciano
- Juventino
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Znowu pewnie jakieś głupie ploty (przynajmniej mam taka nadzieje) , ale cóż , to że trzeba nam następcy Nedveda wiadomo nie od dziś...
Znowu pewnie jakieś głupie ploty (przynajmniej mam taka nadzieje) , ale cóż , to że trzeba nam następcy Nedveda wiadomo nie od dziś...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zły pokój :? (Już przeniosłem). Bez kartki, w wiadomych okolicznościach nie chcemy was przez jakiś czas przygnębiać i nie rozdajemy kartek, bynajmniej ja się tego trzymam i widzę, że koledzy też.
Co do newsa. Każdy pilkarz przynajmniej raz w karierze przeżywa gorszy okres, trudne chwile, chwile lekkiego czy też dużego załamania. Wtedy to po głowie pałętają się przeróżne myśli, jedną z nich napewno jest zakończenie kariery i ta też dotkneła Pavla.
To prawda, że od Euro ma cały czas jakieś problemy ze zdrowiem
A jak słusznie zauważył Iver.pk, latka nasz Pavel ma i organizm całkiem inaczej reaguje na kontuzje niż u młodego oranizmu, co jest rzeczą oczywistą.
Niemniej jednak uważam, że pech Nedveda w tym sezonie sie skończył i już do końca będzie ciągnął nasz zespół. Bardzo zależy mu jak i nam kibicom na wygraniu LM, tak więc głęboko wierzę w to, że już maju to marzenie się ziści.
Co do newsa. Każdy pilkarz przynajmniej raz w karierze przeżywa gorszy okres, trudne chwile, chwile lekkiego czy też dużego załamania. Wtedy to po głowie pałętają się przeróżne myśli, jedną z nich napewno jest zakończenie kariery i ta też dotkneła Pavla.
To prawda, że od Euro ma cały czas jakieś problemy ze zdrowiem

Niemniej jednak uważam, że pech Nedveda w tym sezonie sie skończył i już do końca będzie ciągnął nasz zespół. Bardzo zależy mu jak i nam kibicom na wygraniu LM, tak więc głęboko wierzę w to, że już maju to marzenie się ziści.

- farmer16
- Juventino
Oj joj szkoda oby tylko kontuzję go już nie męczyły bo stracimy dobeego piłkarza
będzie teraz trzeba poważnie szukać następcy jego tronu PAVEL nie ODCHODŹ :płaczę:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- vojtek
- Juventino
Wielkich sportowcow poznaje sie po tym,ze wiedza kiedy odejsc na emeryture :!:
Jeśli Nedved sadzi,ze kontuzje uniemozliwia mu gre na najwyzszym poziomie i postanowi odejsc to czapki z glow przed nim,pozatym zdrowie jest najwazniejsze.
Jeśli Nedved sadzi,ze kontuzje uniemozliwia mu gre na najwyzszym poziomie i postanowi odejsc to czapki z glow przed nim,pozatym zdrowie jest najwazniejsze.
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- Cyrklus
- Juventino
Pavel stwierdził, że piłka nie jest jedynym sensem jego życia - i tak faktycznie jest, głównie ja to mogę usprawiedliwić tym, że żona Nedveda od kilku lat mu wyrzeka i wypomina, że za mało przesiaduje w domu, że go często nie ma i chce, by ten zakończył karierę piłkarską. A to może być bardzo mocny argument, niestety dla nas fatalny!
No i jak słusznie prawie wszyscy zauważyli, że kontuzje go nie opuszczają. Zdrowie już nie te itd.
Ja bym w jeszcze jednym upatrywał jego odejście. Mianowicie Juventus powoli wymienia skład. Sprowadza nowych itd. Może chce odejść, gdy jeszcze jest w pierwszym składzie, a nie np. za ten sezon może nie mieć formy i nie grać wcale.
Cóż ... szukajmy zastępcy, ale kogo?
No i jak słusznie prawie wszyscy zauważyli, że kontuzje go nie opuszczają. Zdrowie już nie te itd.
Ja bym w jeszcze jednym upatrywał jego odejście. Mianowicie Juventus powoli wymienia skład. Sprowadza nowych itd. Może chce odejść, gdy jeszcze jest w pierwszym składzie, a nie np. za ten sezon może nie mieć formy i nie grać wcale.
Cóż ... szukajmy zastępcy, ale kogo?
Marcello Lippi ritornare!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Moim zdaniem nie trzeba się daleko rozglądać. Wystarczy bardziej sie przypatrzeć na naszą kadrę. Mam tu na myśli Kapo. Wiem wiem, doświadczenie i te sprawy. Jednak widzę ogormny potencjał, jaki drzemie w tym chłopaku. Światna technika, dobry ciąg na bramkę, strzał i przegląd pola. To naprawdę talent. Trzeba go jak najbardziej wprowadzać do gry. Do tej pory nie miał wielu szans, ale jak je już dostał to pokazywał na co go stać. Szkoda, że zlapał kontuzję :?Cyrklus pisze: Cóż ... szukajmy zastępcy, ale kogo?
Jest jeszcze świetny Olivera, którego już nie trzeba przedstawiać. Reprezentant Urugwaju 8) Też doskonały, młody talent.
Jeśli zaś chcemy jakiegoś klasowego, bocznego pomocnika, to nie musimy się śpieszyć, na boku ma kto grać. Główni bym sie skupił na partnerze dla Emersona, bo wstydzę się jak w naszym trykocie wybiega Blasi :? :roll: Tu też nie ma co się rozglądać. Mareska wróć :!:

- DamKam
- Juventino
Nie dziwie sie Nedvedowi...
Te wszystkie kontuzje w ostatnim czasie odcisnely sie na jego psychice... choc tak naprawde wszystko zaczelo sie chyba od meczu z Realem w ktorym to dostal zolta kartke i nie mogl wystapic w Finale
Do tego dochodzi jeszcze jego wiek- ma przeciez juz swoje lata i to normalne ze mysli o zakonczeniu kariery :!:
Co do jego ewentualnego nastepcy: hmm... ciezko powiedziec. Napewno musi byc to ktos zdecydowanie lepszy od Blasiego :!: :roll:
Te wszystkie kontuzje w ostatnim czasie odcisnely sie na jego psychice... choc tak naprawde wszystko zaczelo sie chyba od meczu z Realem w ktorym to dostal zolta kartke i nie mogl wystapic w Finale

Do tego dochodzi jeszcze jego wiek- ma przeciez juz swoje lata i to normalne ze mysli o zakonczeniu kariery :!:
Co do jego ewentualnego nastepcy: hmm... ciezko powiedziec. Napewno musi byc to ktos zdecydowanie lepszy od Blasiego :!: :roll:
- Coolfi
- Juventino
Naprawde miał LIPE przez te kontuzje. Najpierw noga, potem głowa (jak to brzmi :lol: ), piłkarz nie ma łatwego życia
Ja uważam że jednak mimo wszystko Pavel nie zakończy kariery. Jak wiadomo juz ma co robić na przyszłość (ma ogromną kolekcję win, które ma zamiar spożyć po zakończeniu kariery), ale jest profesjonalistą i nie sądze aby bez piłki wytrzymał długo.
Co do potencjalniego zastepcy to mam nawet dwóch i to z tego samego kraju. Taaa....już wiadomo Jankul i Rosicky, przy ten pierwszy też już za długo nie pogra więc pozostaje Rosicky, ale tu znow trza sypnąć kaską........
Jednak narazie wszelkie spekulacje odrzućmy na bok bo jak dotąd nic nie wiadomo o zakończeniu kariery Nedveda.........
pozdro

Co do potencjalniego zastepcy to mam nawet dwóch i to z tego samego kraju. Taaa....już wiadomo Jankul i Rosicky, przy ten pierwszy też już za długo nie pogra więc pozostaje Rosicky, ale tu znow trza sypnąć kaską........
Jednak narazie wszelkie spekulacje odrzućmy na bok bo jak dotąd nic nie wiadomo o zakończeniu kariery Nedveda.........
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Szczerze mówią to Pavel ma ostatnio przechlapane z kontuzjami, niestety u nas tak się zdarza właśnie najlepszym, często po tym nie wracają do tak świetnej dyspozycji jak wcześniej (tak jak to było z Baggio czy Del Piero). Ale mam nadzieję że te niecałe 1,5 sezonu które mu u nas zostało "wysłuży". Wrócił już do swojej dawnej dyspozycji jednak niestety potem znów kontuzja jak każdy wie z Realem.
Ja wierzę że wypełni kontrakt z Juve do końca i zdobędzie tą swoją (i naszą) upragnioną Ligę Mistrzów.
Ja wierzę że wypełni kontrakt z Juve do końca i zdobędzie tą swoją (i naszą) upragnioną Ligę Mistrzów.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Szymek
- Juventino
Nie będę oryginalny jak powiem, ze Pavel jest nękany przez kontuzje. Myślę, ze Pavel karierę zakończy w Juventusie. Bo nie zanosi się na przenosiny do innego klubu. Pavel o ile się nie myle ma 32 lata. To nie jest az tak duzo więc jeszcze spokojnie 2 sezony moze pograc. Najważniejsze aby dobrze grał do w wieku 35 może grać lepiej niz młody Blasi.. W końcu nie liczy się wiek. Marzeniem Nedveda było wygranie Ligi Mistrzów, z całego serca życzę Nedvedowi aby wygrał ten puchar w trykocie Juve. A jego następcy w cale nie trzeba daleko szukać, Maresca, Oliviera, KAPO. Noi jeszcze Blasi. Bardzo bmym chciał Shweinsteingera (chyba źle napisałem :roll: ). Bardzo dobrze się prezentuje. Strzela bramki, ładnie podaje i do tego bardzo młody. Ale to jest m,arzenie nie realne, poza tym to nie ta strona boiska...