Kontrakt Mutu z Juve jest nieważny !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2005, 18:07

No i fajnie :evil: Jeszcze sie okaze ze Mutu nie bedzie gral dla Juve... :?
Jestem bardzo ciekawy jak ta sprawa sie skonczy. I oby nie skonczyla sie w sadzie !!!!
Ale tak naprawde to z jakiej racji Chelsea ma dostac za niego pieniadze od Juve ??!! Przeciez podobno zostal zwolniony z tego klubu....
Bardzo dziwna i glupia sytuacja. Ciekawe czy Moggi kalkulowal taki obrot sprawy, czy jest to dla niego calkowite zaskoczenie ??!!

Gustaw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 23:43

według mnie to jakas ściema. Mutu bedzie nasz a tak czy siak zostanie wymieniony na Cassano :D . Uwazam ze Mutu to sałby piłkarz,a napewno nie na miare takiego zawodnika jaki by sie nam przydal

"TOTUS TUUS" PANIE, "Niech będzie wola Twoja"
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 23:46

Gustaw pisze:według mnie to jakas ściema. Mutu bedzie nasz a tak czy siak zostanie wymieniony na Cassano :D . Uwazam ze Mutu to sałby piłkarz,a napewno nie na miare takiego zawodnika jaki by sie nam przydal
:shock: Czyżby twoje pojęcie o piłce nożnej sprowadzało się do zachowania poza nim, bo mimo iż brał to Adrian jest piłkarzem niezłym !!
Błagam Cię nie odświeżaj już tych zaległych kurzem tematów o transferach !! Nie nabijaj bezczelnie !! thx z góry

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Zablokowany