Liverpool 2-1 JUVENTUS 1/4 LM
- BIGGI
- Qualità Juventino
KA TA STRO FA !!
Co my gramy ??? :shock:
Przeciez oni nas robia jak chcą,zabiegają nas.....
Straty,faule,niedokładnosc....i nieskutecznosc !! Szansa Zlatana i Alexa - powinny byc bramki...a tak lipa !! :evil:
Co my gramy ??? :shock:
Przeciez oni nas robia jak chcą,zabiegają nas.....
Straty,faule,niedokładnosc....i nieskutecznosc !! Szansa Zlatana i Alexa - powinny byc bramki...a tak lipa !! :evil:
- 19YB19
- Juventino
a gdzie jest w ogole srodek pomocy...? co gra Del Piero? po co on tam w ogole?
ehhh szkoda ze mam ten polsat sport, przynajmniej nie widzialbym tej gry naszych kopaczy
:( mam nadzieje ze 2 polowa bedzie koncertowa w naszym wykonaniu...
ehhh szkoda ze mam ten polsat sport, przynajmniej nie widzialbym tej gry naszych kopaczy

- effahid
- Juventino
Mam prosbe jakbyscie mogli to opowiadajcie o meczu jak tam i wogule narazie wiem ze juve gra cienko ale w drugiej polowie musi byc dobrze no nie i jak byscie mogli to napiszcie szybko gdzi ejest jakis skrot czy cos albo chociaz bramki
MIQ
- Kuba Napierski
- Juventino
Musimy brać się do roboty bo 90 minut na Delle Alpi może nie wystarczyć. Trzeba zdobyć te 2 bramki nie tracąc żadnej. Myslałem o wygranej a teraz nawet z remisu się ucieszę 
- Capitan
- Juventino
Minęła pierwsza połowa.
2-0 dla Liverpooolu. A powinno być
2-1 bo Alex strzelił prawidłową bramkę. Zresztą, gdyby wcześniej w sytuacji sam na sam z bramkarzem podał do Zlatana byłoby
2-2. Nie mówiąc juz o słupku szweda.
Niestety dziś nie tylko sędzia jest przeciw nam. Obie drużyny z łatwością dochodzą do strzałów. Obrone Juve nie powinna dopuszczać takich sytuacji. Środek gra słabo i mało współpracuje z napastnikami. A anglicy grają swoje. Nie zawsze perfekcyjnie ale realizują zadania. Trzymają naszych z dala od bramki i częściej grają bliżej naszej bramki. Mam nadzaieję, że Capello wystawi jeszcze 1 napastnika. Albo wzmocni pomoc, żeby lepiej obsługiwała napastników.
FORZA JUVE

FORZA JUVE
- Gianni_Marciano
- Juventino
Blasi out !!!
Del Piero out !!!!
oprócz celnej główki , która nie została uznana :evil: to kompletnie nic nie gra
Del Piero out !!!!
oprócz celnej główki , która nie została uznana :evil: to kompletnie nic nie gra
- Gianni_Marciano
- Juventino
niestety nic nie gra 

- BIANCONERI
- Juventino
Po grze jaką Juventus zaprezentował w pierwszej połowie ostateczny wynik 2-1 jest wynikiem bardzo dobrym.Co prawda jeszcze w pierwszej odsłonie meczu Del Piero miał znakomitą sytuacje,ale niestety nie zdołał umieścić piłki w bramce Carsona.W drugiej połowie wyglądało to już troche lepiej,nasi zaczeli atakowac czego efektem był gol zdobyty przez Cannavaro,podobno po fatalnym błędzie bramkarza Liverpoolu.
Mamy sporą szanse na awans,gol zdobyty na wyjeździe jest bardzo cenną zdobyczą,oby w Turynie nasi piłkarze zagrali dużo lepiej.
Mamy sporą szanse na awans,gol zdobyty na wyjeździe jest bardzo cenną zdobyczą,oby w Turynie nasi piłkarze zagrali dużo lepiej.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Szilgu
- Juventino
no i przegraliśmy 2-1 ale w końcu to nie jest zły wynik choć z pewnością liczyliśmy (a przynajmniej ja ) na coś więcej :? szkoda że sytuacji nie wykorzystał DP oraz troche szkoda tego słupka Zlatana ale ogólnie rzecz biorąc wynik nie jest zły. Jedyny piłkarz który mnie zawiódł to Emerson. Jush w pierwszej sytuacji sie poślizgnął i o mało nie przypłaciliśmy tego bramką. Wydaje mi sie że dobry mecz rozgrał Zambrotta, często włączał się do akcji ofensywnych i dośrodkowywał. Wtedy do środka mół przejść Nedved.
Myśle że w rewanżu wygramy 3-1 a przynajmniej mam taką nadzieeje.
Myśle że w rewanżu wygramy 3-1 a przynajmniej mam taką nadzieeje.
- Wojtom
- Juventino
Na początku meczu katastrofa w wykonaniu calego zespolu. Liverpool robil nas jak chcial, bylismy bezsilni. Kilka sytuacji, po ktorych powinny paść bramki, a tak to nic. Druga połowa juz lepsza, bardzo wazna bramka zdobyta, co daje nam szanse na awans. Szczerze powiedziawszy nie spodziewalem sie az tak groznego Liverpoolu :roll:
Zaraz ktos powie, o Del Piero, ze zle zagral. Nie dziwie sie, bo zawsze jak cos zle to na DP. Bramke, ktorą zdobyl glowką, NIE byl na spalonym, wiec powinien byc gol. A co za tym idzie, musze wspomniec, ze sędzia gwizdał jak jakis impotent :? Mam nadzieje, ze w Turynie bedzie lepszy. Wracając do DP, jesli on zagral zle, to jak zagral Emerson? Zlatan? Treze? wogole nie widoczni, pomimo strat? i Zlatan strzal w słupek, ale niestety nie wszedł. Alex mial wspaniałą okazje, ale niestety bramkarz spisal sie bardzo dobrze. Juz wiadomo, ze jak ktos ma zejsc, to DP, bo na pewno nie gral gorzej od innych.
Widac, ze brakowalo zgrania w pierwszej polowie i byli oszolomieni, kibice tez robili swoje. Mam nadzieje, ze tifosi w Turynie chociaz dorownają angielskim, bo doping byl wspanialy. Mamy gola na wyjezdzie, wiec szanse są. Musimy wygrac, chocby 1-0, ale lepiej strzelic wiecej, bo Lpool jest niepewny. Jest szansa na awans, w ktory wierze.
Zaraz ktos powie, o Del Piero, ze zle zagral. Nie dziwie sie, bo zawsze jak cos zle to na DP. Bramke, ktorą zdobyl glowką, NIE byl na spalonym, wiec powinien byc gol. A co za tym idzie, musze wspomniec, ze sędzia gwizdał jak jakis impotent :? Mam nadzieje, ze w Turynie bedzie lepszy. Wracając do DP, jesli on zagral zle, to jak zagral Emerson? Zlatan? Treze? wogole nie widoczni, pomimo strat? i Zlatan strzal w słupek, ale niestety nie wszedł. Alex mial wspaniałą okazje, ale niestety bramkarz spisal sie bardzo dobrze. Juz wiadomo, ze jak ktos ma zejsc, to DP, bo na pewno nie gral gorzej od innych.
Widac, ze brakowalo zgrania w pierwszej polowie i byli oszolomieni, kibice tez robili swoje. Mam nadzieje, ze tifosi w Turynie chociaz dorownają angielskim, bo doping byl wspanialy. Mamy gola na wyjezdzie, wiec szanse są. Musimy wygrac, chocby 1-0, ale lepiej strzelic wiecej, bo Lpool jest niepewny. Jest szansa na awans, w ktory wierze.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Coldsoul
- Juventino
Wynik 2-1 nie jest zly
1 polowa fatalna ale mimo to Juve powinno cos strzelic- Zlatan slupek, Alex nie strzela sam na sam i jeszcze gol DP ktory zostal nieuznany choc wydaje sie prawidlowy:/
2 polowa lepsza ale za to mniej syuacji, oprocz gola Juve wlasciwie nic ciekawego nie stowrzylo. Jednak obroona i pomoc zagraly duzo lepiej.
Najlepszy zawodnik Juve to zdecydowanie Canna, nie tylko dzieki bramce ale przede wszystkim swietnej grze obronnej
1 polowa fatalna ale mimo to Juve powinno cos strzelic- Zlatan slupek, Alex nie strzela sam na sam i jeszcze gol DP ktory zostal nieuznany choc wydaje sie prawidlowy:/
2 polowa lepsza ale za to mniej syuacji, oprocz gola Juve wlasciwie nic ciekawego nie stowrzylo. Jednak obroona i pomoc zagraly duzo lepiej.
Najlepszy zawodnik Juve to zdecydowanie Canna, nie tylko dzieki bramce ale przede wszystkim swietnej grze obronnej