16 bramek w jednym meczu!!
- Radosław Gorol
- Juventino
Piłkarz występujący w angielskiej lidze regionalnej w hrabstwie Lincolnshire grający w drużynie Expression Colts - Ryan Smith zdobył w jednym spotkaniu 16 goli! :shock:
Mecz w którym tego dokonał jego drużyna wygrała z Holton Le Clay Grasshoppers 20:0.
Według angielskich ekspertów i statystyków zdobycie takij liczby bramek w oficjalnym meczu nie udało sie nigdy wcześniej żadnemu piłkarzowi na świecie!!
W tym meczu drużyna zdobywała bramke średnio co 4,5 minuty!!
Osobiście chciałbym zobaczyć miny zawodników którzy przegrali ten mecz.
Co wy myślicie o tym zdarzeniu i jakie inne ciekawe piłkarskie rekordy znacie?
Jeżeli temat został założony w złym pokoju prosze o przeniesienie go do właściwego
Mecz w którym tego dokonał jego drużyna wygrała z Holton Le Clay Grasshoppers 20:0.
Według angielskich ekspertów i statystyków zdobycie takij liczby bramek w oficjalnym meczu nie udało sie nigdy wcześniej żadnemu piłkarzowi na świecie!!
W tym meczu drużyna zdobywała bramke średnio co 4,5 minuty!!
Osobiście chciałbym zobaczyć miny zawodników którzy przegrali ten mecz.
Co wy myślicie o tym zdarzeniu i jakie inne ciekawe piłkarskie rekordy znacie?
Jeżeli temat został założony w złym pokoju prosze o przeniesienie go do właściwego
- wojtekk03
- Juventino
nie wiem co to za mecz ale takie wyniki sie zdarzają na tym stopniu rozgrywek. 16 goli? Moze ta druga druzyna grala w pieciu? Nie wiem jak to wytlumaczyc- grali jacys ogrodnicy albo cos , zeby 20 goli stracic.....
Chociaz u nas na klasowym w postawowce wygraliscmy w 40 min 21-2
Chociaz u nas na klasowym w postawowce wygraliscmy w 40 min 21-2

i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- Pawlinio
- Juventino
jak jeszcze grałem w lidze żaków był to chyba sezon 2000/01 gralismy z jedną z wiosek i wygralismy 15:0 ale jak sie pozniej okazało w tej samej rundzie ta sama druzyna przegrała 21:0, ale słyszałem ze gdzies w oceanii piłkarze na znak jakiegos protestu strzelali sobie samobojcze bramki i było ich grubo ponad 200!!! 

- aleksander1986
- Juventino
No ładnie zdobyl bramek,ale przeciez to totalna amatorka w tej lidze,więc o co chodzi.Nie wiem czy ten gośc jest jakiś bardzo dobry czy tez tamci z którymi grali byli tacy cieńcy??Nie wiadomo ale i tak należy mu pogratulować tych 16 bramek.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Szilgu
- Juventino
no 16 bramek całkiem niezły wynik
no ale zapewne wielką gwiazdąfutbolu to ten gość sie nie stanie. A jeszcze ogólnie wyników to na osidlu robimy sobie takie drużyny i gramy co jakiś czas zawsze w tych samych składach no i kiedyś w 40 minut przegraliśmy 35-4 a trzeba powiedzieć że najpierw było........ 3-0 dla nas. A no i następny mecz z tą drużyną wygraliśmy 8-6.......
- farmer16
- Juventino
Ile 16 goli
:shock: , ale musieli im zmłócić pupe jeszcze w lidze Angielskiej no meczyk musiał być nudny cały czas bramki strzelała jedna drużyna nie lubie takich meczów p. Nudził mnie mecz Polski z Azerbejdżanem :?

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- leniup
- Redaktor
Czym tu się wogóle podniecać?? Strzelił 16 goli ale to jest liga regionalna. Ile razy u nas w Polsce w jakiejś klasie okręgowej czy klasie A jakaś druzyna wygra z 15-0. Normalne. Ładnie, strzelił dużo ale drugim razem już nie strzeli. Udało się, tamci byli kompletnymi fajtłapami.Radosław Gorol pisze:Piłkarz występujący w angielskiej lidze regionalnej w hrabstwie Lincolnshire grający w drużynie Expression Colts - Ryan Smith zdobył w jednym spotkaniu 16 goli!
- 2MAN
- Juventino
Nieżle , stawiam że ludzie po 10-tej bramce zaczeli się nudzić
heheh nie dziwie im sie
ale 16 bramek , nawet jak na amatorke to bardzo dużo 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- adrian_markuś
- Juventino
To tytuł króla strzelców ma zapewniony:)chyba że ktoś w tej lidze strzeli 20 goli. 

Forza Juve!!!
- mil015
- Juventino
- Basiek
- Juventino
Racja, to ze strzelil tyle bramek w swojej lidze nie znaczy ze zaraz posypia sie oferty z ta najlepsza od pana Abramowicza na czele! Aczkolwiek ciekaw jestem ile lat ma ten zawodnik. Moze rzeczywiscie ma nosa do strzelania bramek i wyzsze ligi w Anglii pokusza sie o sciagniecie go.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Pagi
- Juventino
PO pierwsze tych bramek było 129 nie ponad 200, a po drugie koleś który strzerlil 16 bramek na bądź co bądź ligowym boisku musi coś w sobie mieć... JA wiem np. że najszybsza bramka na świecie została strzelona w 3 SEK. meczu!!!Pawlinio pisze:jak jeszcze grałem w lidze żaków był to chyba sezon 2000/01 gralismy z jedną z wiosek i wygralismy 15:0 ale jak sie pozniej okazało w tej samej rundzie ta sama druzyna przegrała 21:0, ale słyszałem ze gdzies w oceanii piłkarze na znak jakiegos protestu strzelali sobie samobojcze bramki i było ich grubo ponad 200!!!