Liverpool 2-1 JUVENTUS 1/4 LM
- paku
- Juventino
Można się było tego spodziewac
Mecz Liverpool-Juventus w TVP ;-) Piknie !! Tylko czy rewanż zoabczymy takze w tvp ? Się okaże.
Jakie było moje zdumienie kiedy zobaczylem wyniki głosowania, drugi mecz to Chelsea-Bayern :o :x a ja chciałem zobaczyc derby mediolanu !! Coś mało kibiców mają mediolanskie drużyny

Jakie było moje zdumienie kiedy zobaczylem wyniki głosowania, drugi mecz to Chelsea-Bayern :o :x a ja chciałem zobaczyc derby mediolanu !! Coś mało kibiców mają mediolanskie drużyny

- Boss
- Juventino
Raczej można się było spodziewać, że mecz Juve będzie w TVP, bo atrakcyjność drugiego ćwierćwinału (PSV-Lyon) jest zdecydowanie niższa. Szkoda tylko, że kibice wybrali mecz Chelsea-Bayern a nie derby Mediolanu, bo jednak wole oglądać Calcio na najwyższym poziomie niż podopiecznych Mourinho
Rewanżowy mecz Juve też powinniśmy zobaczyć w TVP, ponieważ wielu Polaków nawet nie kibicujących Juve będzie chciało ponownie zobaczyć Dudka w akcji 

- Szymek
- Juventino
Myślę, że spokojnie mozemy się spodziewać, że zobaczymy 2 mecze Juve. Zobaczymy mecz w Liverpoolu i w Turynie. Nie dość że nasz mecz będzie bardziej atrakcyjny od potyczki Lyonu z PSV to jeszcze Jurek zagraBoss pisze:Raczej można się było spodziewać, że mecz Juve będzie w TVP, bo atrakcyjność drugiego ćwierćwinału (PSV-Lyon) jest zdecydowanie niższa

Jestem zadowolony z losowania. Liverpool to nie jest bardzo silny przeciwnik, skoto pokonaliśmy takie zespoły jak Beyern, Ajax czy Real to czemu mielibyśmy przegrać z Liverpoolem. Prawdę mówiąc cieszyłbym się też z PSV, lecz teraz zobacxe swoich pupili na boisku 2 razy

- forza bianco-neri
- Juventino
czemu? - bo to futbol, a tam wszystko jest mozliweSzymek pisze:skoto pokonaliśmy takie zespoły jak Beyern, Ajax czy Real to czemu mielibyśmy przegrać z Liverpoolem.

A teraz przegladalem starsze numery Pilki Noznej i natknalem sie na mecz 5 kolejki Feyenoord - Juventus w fazie grupowej LM 97-98, Feyenoord wygral ten mecz 2:0 a Dudek rozegral swietna partie... ta porazka postawila Juve w ciezkim polozeniu, bowiem Juve mial 9 pkt, nastepny Manchester mial 15pkt, a wtedy awansowaly zwyciezcy grup oraz 2 najlepszych z 2 miejsc z wszystkich grup.. Juve musial ten mecz wygrac i na szczescie wygral 1:0 po bramce Inzaghiego w samej koncowce meczu... prasa nie szczedzila Juve krytyki, a naglowki typu "FART JUVENTUSU" mowia wszystko... no coz na pocieszenie dodam, ze w pierwszym meczu w Turynie w tamtej fazie LM Juve wygralo 5:1, a Del Piero strzelil 2 bramki

Juve per Sempre
- farmer16
- Juventino
No znów super bo będą go transmitować w telewziji podobno Liverpool będzie grał w osłabionym składzie na innym forum Juve słyszałem , ze nie będą grali: Morientes bo rozegrał już mecz w Lidze mistrzów w barwach realu , Cisse kontuzja , Alonso , Josemi , Traore (jeszcze nie wiadomo) , i Singama - Pongolle wszyscy podobno leczą kontuzję a więc istnieje wielka szansa na zwycięstwo Juve jak Juventus strzeli bramkę na Anfield Road to bedzie świetnie
żeby tylko jakis nasz piłkarz nie doznał kontuzji wszystko będzie dobrze i na Anfield road wygramy 2-0 czyli już będzie 4-0 a na delle Alpi Juve pójdzie do obrony i utrzyma ten wynik :-D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Johnny777
- Juventino
A tu się akurat nie dziwię...bo jakoś tak szum medialny wokół tego londyńskiego klubiku zrobił się na tyle duży co do niedawna wokół Los Galaretos. Tak więc to plus teksty typu "włoska piłka jest nudna, bo cattenaccio, bo to, bo tamto.." i już mamy pewne wyniki "głosowania".... :?paku pisze:Można się było tego spodziewacMecz Liverpool-Juventus w TVP ;-) Piknie !! Tylko czy rewanż zoabczymy takze w tvp ? Się okaże.
- stefan590
- Juventino
No ja z losowania jestem zadowolony.
Co prawda nie jest to slabiutkie PSV, ale Liverpool tak czy siak najlepsza druzyna LM nie jest :twisted: .
Wg. mnie mozliwosci Juventusu sa spore i na pewno wieksze niz Liverpoolu... ktory ostatnio nie blyszczy zbytnio forma, ale najslabsza druzyna tez nie jest... napewno nie mozemy ich zlekcewazyc, ale mysle ze tu sprawa awansu jest bardzo prawdopodobna.....
Podsumowujac:
Na obecna chwile to Juventus jest ta lepsza druzyna i to on ma wieksze szanse na awans do 1/2 finalu....
Co prawda nie jest to slabiutkie PSV, ale Liverpool tak czy siak najlepsza druzyna LM nie jest :twisted: .
Wg. mnie mozliwosci Juventusu sa spore i na pewno wieksze niz Liverpoolu... ktory ostatnio nie blyszczy zbytnio forma, ale najslabsza druzyna tez nie jest... napewno nie mozemy ich zlekcewazyc, ale mysle ze tu sprawa awansu jest bardzo prawdopodobna.....
Podsumowujac:
Na obecna chwile to Juventus jest ta lepsza druzyna i to on ma wieksze szanse na awans do 1/2 finalu....
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
A więc miejmy nadzieje, że Liverpool do meczu z nami jeszcze bardziej się "wykruszy", albo chociaż niech zostanie im w ataku tylko Baros.Onet.pl pisze:
Dudek będzie bronił, ale kto strzeli gole?
Gdyby w spotkaniu z Boltonem w Liverpoolu zagrał przynajmniej jeden napastnik, to kibice nie mieliby najmniejszego kłopotu ze wskazaniem faworyta - czytamy w ”Przeglądzie Sportowym”.
Ale w ekipie „The Reds” gotowych do gry snajperów nie ma. Kontuzjowani są bowiem Cisse, Morientes, Pongolle i Mellor, a za czerwoną kartkę otrzymaną w meczu z Evertonem pauzować musi Milan Baros. Na tym jednak kłopoty gospodarzy się nie kończą. Bo Benitez musi też poszukać zastępców leczących urazy pomocników – Hamanna, Kewella i Alonso.
W tej sytuacji szkoleniowiec ucieszył się , że z meczów reprezentacji w dobrym zdrowiu i formie wróciło jego kilku innych piłkarzy, w tym bramkarz Jerzy Dudek, który w spotkaniach z Azerbejdżanem i Irlandią Północną zachował czyste konto.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Ciekawe czy mecz nie zostanie przełożony??? (oczywiście ze względu na zdrowie Papieża

- Juventus33
- Juventino
Rywal jest teoretycznie słabszy od nas - ale na pewno nie podda się bez walki. Co do ewentualnego rywala w półfinale - Chelsea - Bayern to prawdę mówiąc możemy zagrać w półfinale z Bayernem, ponieważ na pewno stać tę drużynę na wyeliminowanie The Blues.
- kubinho 10
- Juventino
Mecz będzie na pewno trudny i w żadnym wypadku nie możemy zlekceważyć przeciwnika bo może sie to dla nas skończyć tragicznie!!! Na szczęście mecz będzie transmitowany w telewizji bo inaczej być nie mogło i zobaczymy jak będzie grało nasze Juve!!!!
Mam nadzieje że nie powturzy sie ta tragedia z przed 20 lat z Heysel (nie wiem czy dobrze napisałem
) i kibice będą sie zachowywać w porządku!!!!
Stawiam na 1-2 dla nas z naszą lekką przewagą!!!!!
Mam nadzieje że nie powturzy sie ta tragedia z przed 20 lat z Heysel (nie wiem czy dobrze napisałem
Stawiam na 1-2 dla nas z naszą lekką przewagą!!!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Mecz nie zostanie przelozony, juz zostali wyznaczeni sedziowie na wtorkowe spotkania:
Liverpool - Juventus : belgijski sedzia De Bleeckere
Lyon - PSV : Collina
Licze na to ze kibice nie beda stwarzac problemow, jeszcze w Anglii to bylbym o to spokojny, ale w Turynie mam nadzieje ze policja skutecznie bedzie ochraniac kibicow i przeciwdzialac zamieszkom. Bedzie to mecz naprawde podwyzszonego ryzyka. Mecz napewno do latwych nie bedzie nalezal, ciekawi mnie dlaczego Dudek nie gral z Blackburn, czy siedzial bo Benitez bal sie kontuzji, czy po prostu Dudus ma cos ze zdrowiem. Ogolnie maja nieciekawa sytuacje kadrowa w Liverpoolu, ale zdolali pojechac Bayer oslabionym skladem, mysle ze po czesci dlatego ze Leverkusen zlekcewazylo ich. Dobrze by bylo gdyby pilkarze Juve nie popelnili tego bledu.
pozdr
Liverpool - Juventus : belgijski sedzia De Bleeckere
Lyon - PSV : Collina
Licze na to ze kibice nie beda stwarzac problemow, jeszcze w Anglii to bylbym o to spokojny, ale w Turynie mam nadzieje ze policja skutecznie bedzie ochraniac kibicow i przeciwdzialac zamieszkom. Bedzie to mecz naprawde podwyzszonego ryzyka. Mecz napewno do latwych nie bedzie nalezal, ciekawi mnie dlaczego Dudek nie gral z Blackburn, czy siedzial bo Benitez bal sie kontuzji, czy po prostu Dudus ma cos ze zdrowiem. Ogolnie maja nieciekawa sytuacje kadrowa w Liverpoolu, ale zdolali pojechac Bayer oslabionym skladem, mysle ze po czesci dlatego ze Leverkusen zlekcewazylo ich. Dobrze by bylo gdyby pilkarze Juve nie popelnili tego bledu.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Wojtom
- Juventino
Dziwi mnie, dlaczego wybrali tak mało znanego, przynajmniej dla mnie sędziego ? :? :roll: Nie wiem jak on prowadzi mecze, bo chyba nigdy nie widzialem go jeszcze w akcji, ale mam nadzieje, ze będzie robił to uczciwie.tomcatmi6 pisze:Liverpool - Juventus : belgijski sedzia De Bleeckere
Edit:
Jak widac, nie wszyscy oglądną sobie potyczke naszych, ale ja na szczescie jestem tym szczesliwym posiadaczem Polsatu Sport i będe sobie czaił

Szacunek i wspołczucia dla tych, ktorzy będą czaić na telegazecie albo livescore...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- wojtexb
- Juventino
wg mnie Juve powinien spokojnie łyknąć FCL, bo jest po prostu lepszym zespołem. tymbardziej, że FCL ma spore problemy kadrowe, a ich największa gwiazda - Morientes nie może grać w LM. dobry wynik to FCL 1:2 JUVE
FORZA ASTA
- e-kacper
- Juventino
mam dla was przekrą wiadomość meczu nie będzie w telewizji w związku z żałobą po Janie Pawle II, nie wiadomu co telewizja zrobi w zwiazku z wysłanymi smsami, najprwadopodobniej beda one przelane na konto nastepnego pojedynku obu druzyn(w turynie), tylko ciekawe czemu meczu ze środy (narazie) nie odwołali.farmer16 pisze:No znów super bo będą go transmitować w telewziji podobno Liverpool będzie grał w osłabionym składzie na innym forum Juve słyszałem ...
Mi pozostała tylko czechy (na ĆT2).
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2005, 08:31 przez e-kacper, łącznie zmieniany 1 raz.