Papież Jan Paweł II zmarł
- Coolfi
- Juventino
Odszedł pogodny.....
Nie ma co rozpaczać, każdemu z nas będzie brakować Go tak samo......On napewno nie chciał by rozpaczy.....
Teraz jest pewnie radosny przy boku samego Boga........

Nie ma co rozpaczać, każdemu z nas będzie brakować Go tak samo......On napewno nie chciał by rozpaczy.....
Teraz jest pewnie radosny przy boku samego Boga........

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- bociu
- Juventino
Ta... raczej światowa.bartus pisze:ehh tu nie ma sie o co obrazac...trzeba sie zjednoczyc. Żałoba Narodowa.
Przykro mi bardzo, moze wzrowy katolik to ja nie jestem, ale ten człowiek zasługiwał na ogromny szacunek i na zawsze pozostanie w naszej pamieci [*]
:płaczę:
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- wonger
- Juventino
You'll never walk alone- na zawsze zostaniesz w naszych sercach :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
- M.
- Juventino
tomcatmi6 pisze:Nie wiem co powiedziec... lpakac mi sie chce w tym momencie,
wnosze prosbe do adminow, aby zmienili na jakis czas wystroj strony. Chociaz tak bedziemy mogli oddac hold temu wspanialemu czlowiekowi.
pozdr
Zastanówcie się, co Wy piszecie :roll: . I w czym niby to pomoże? Lepiej pomódlmy się, żeby Bóg jak najszybciej przyjął Papieża do swojego Królestwa.bartek_bp15 pisze:no właśnie... możnaby zmienić szate graficzną strony np tak jak to zrobił onet :płaczę:![]()
:roll:
- Cube - fan Juve
- Juventino
Boże, smutno mi.. :płaczę:
- Juve The Best
- Juventino
Ja tam nigdy nie przepadałem za kościołem i księżmi. Ale Jana Pawła drugiego szanowałem i lubiłem i to bardzo, zrobił dużo dla świata. Normalnie brak mi słów.Jak przerwali w TVN film i dali ten komunikat to aż m i ciary po plecach przeszły. :płaczę: :płaczę: Wielka pustka

- BVB
- Dortmundczyk
- deep
- Juventino
jest mi niezmiernie żal... odszedł nie tyle co największy Polak, ale najwspanialszy człowiek... nie jestem wierzący, ale śmierć Karola Wojtyły jest dla mnie olbrzymia stratą. niestety... powoli stajemy się pokoleniem, któremu zabraknie w zyciu autorytetów... w przeciągu ostatnich lat odchodzili wielcy Polacy, i teraz już tak będzie... "bohaterów" zaczyna powoli brakować... a śmierć Papieża jest to OLBRZYMIA strata, dla nas Polaków, dla całego świata...