Papież jest w bardzo ciężkim stanie
- Slim
- Juventino
Jak to spiewaja chlopaki z WWO "Na takie podejscie, brak mi slow...." Rowniez uwazam ze to hanba. Jednak nie jestesmy jedyni... Niemcy dzisiaj tak samo jak Dunczycy Anglicy Szkoci i Turcy rozgrali swoje mecze. Rozumiem ze oni nie uznaja papieza ale to jednak wielki czlowiek, powinni to jakos uszanowac.... NIEMCY dlaczego oni graja? Sa tak samo wierzyacy jak Polacy i Wlosi a jednak graja.... A to co zarzadzil pan Listkiewicz to juz przkracza ludzkie pojecie....white_wolv pisze:Wstyd i hanba!Postawa pilkarzy Lecha i Pogoni niczego nie nauczyla naszych prezesow...wazniejsza kasa co?We Wloszech odwolano WSZYSTKIE imprezy sportowe a u nas w Jego ojczyznie Listkiewicz kaze grac,zdobywac bramki,pkty i cieszyc sie...Osobiscie mam nadzieje ze pilkarze wykaza sie solidarnoscia i pozostana w szatniach..
Do kibicow Lecha Poznan i Pogoni Szczecin.
Jestem dumny z Waszej postawy.Dziekuje za ten gest..naprawde jestem tym niesamowicie wzruszony..Takze pilkarze zasluguja na wielki szacunek..Daliscie wspanialy przyklad i swiadectwo.
Oby dzis i jutro podobnie zachowali sie zawodnicy innych druzyn.
A Michal Listkiewicz niech...zreszta nie wypada w takich chwilach zywic zlych uczuc wobec bliznich.W kazdym razie ten Pan jest dzis dla mnie totalnym zerem.
W ojczyznie papieza zeby nieuszanowac tego co z nim sie dzieje to zalosne..

- Judzio
- Juventino
mecz Jagi w II Lidze został przełożony i prawidłowo,kibice już wcześniej odwołali wyjazd. Nie wiem jak z innymi meczami, ja dziś grałem z kumplami meczyk za papieża, już niedługo następne informacje, zostaje czekać. Zdrowie dla papieża. P.S witam na forum.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Naszczęście nie wszyscy mają tak puste glowy jak Listkiewicz... Takie kluby jak Cracovia, Odra, Amica czy Górnik wspólnie doszły do porozumienia i dziś ich mecze zostały odłowane. Włosi choć ich liga jest dużo silniejsza niż nasza i na stadiony przychodzi dużo wiecej ludzi mogli odwołać mecze, u nas oczywiście NIE :x przymajmiej w ten sposób można by uszanować Naszego papieża. Szacunek dla klubów, które zdecydowały się bez względu na konsekwencje o nierozgrywaniu spotkań dzisiejszego dnia.
Co do zdrowia papieża to osobiście ciągle wierze, choć jak już wczesniej pisałem zaczynam powoli tracić nadzieje. Stan papieża nie poprawia się, wręcz przeciwnie, pogarsza się :x Denerwująca jest postawa Watykanu. Wiedzą, że cały świat czeka zniecierpliwiony na informacje o stanie zdrowia Ojca Swiętego a informacje podają dwa razy na dzień
:?
Co do zdrowia papieża to osobiście ciągle wierze, choć jak już wczesniej pisałem zaczynam powoli tracić nadzieje. Stan papieża nie poprawia się, wręcz przeciwnie, pogarsza się :x Denerwująca jest postawa Watykanu. Wiedzą, że cały świat czeka zniecierpliwiony na informacje o stanie zdrowia Ojca Swiętego a informacje podają dwa razy na dzień

- Vincitore
- Juventino
Co Cie ściska?? a pozatym pisze co mysle i jak sie czuje nie możesz mi tego zabronić bo nie wiesz co czuje a naprawdę jest mi źle , słabo i chce mi się ryczeć a z tego co wiem jeseteś kibicem Juventusu od niedawna nie wiem z 2 lata i napewno Finału nie przerzywałeś tak jak ja , ale to juzzupełnie inna bajka dobra koncz my tą durna rozmowę bo zaraz będą kartki (tzw mięso będzie latało)Szymek pisze:Weś nie wypisuj takich głupot bo az mnie ściska.Pelson pisze:naprawdę to cos w stylu porażki z Milanem w Finale LM
- BVB
- Dortmundczyk
Judzio pisze:ja dziś grałem z kumplami meczyk za papieża
to moze listkiewicz ma wlasnie takie poglady jak ty?
niech graja !! za Papieza!!
ps: żałosne
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2005, 20:23 przez BVB, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino
sorqa wiem że chcesz to skończyć ale musze4 się włączyć do tej rozmowy bo po prostu mnie to dobija :evil: porównujesz mecz do zagrożenia życia takiego człowieka jakim jest Jan Paweł ll :? rozumiem ja jestyem kibicem Juve jedynie od 2002 r czyli tesh nie przeżywałem tego tak jak ty ale prosze nie porównuj meczu do czegoś takiegoPelson pisze:Co Cie ściska?? a pozatym pisze co mysle i jak sie czuje nie możesz mi tego zabronić bo nie wiesz co czuje a naprawdę jest mi źle , słabo i chce mi się ryczeć a z tego co wiem jeseteś kibicem Juventusu od niedawna nie wiem z 2 lata i napewno Finału nie przerzywałeś tak jak ja , ale to juzzupełnie inna bajka dobra koncz my tą durna rozmowę bo zaraz będą kartki (tzw mięso będzie latało)Szymek pisze:Weś nie wypisuj takich głupot bo az mnie ściska.Pelson pisze:naprawdę to cos w stylu porażki z Milanem w Finale LM

- bartus
- Juventino
:shock: :shock: wez sie chlopie zastanow co piszesz, skoro sie pogodziles ze smiercia Papieza, oficjalnie o takowej nie slyszalem (poza wiadomosciami w polsacie322 pisze:Ja mysle ze on juz jednak nie zyjeChcą poprostu przygotować ludzi zeby nie bylo szoku...ja juz sie wczoraj z tym pogodzilem i jest mi bardzo smutno
:(:( :płaczę:
![]()
![]()

- leniup
- Redaktor
Sobotnie spotkania ekstraklasy piłkarskiej Górnik Zabrze - Amica Wronki i Odra Wodzisław - Cracovia zostały odwołane w związku z chorobą papieża Jana Pawła II.
"W związku ze stanem zdrowia Papieża Jana Pawła II i w sytuacji, gdy cała Polska w skupieniu i modlitwie oczekuje kolejnych komunikatów z Watykanu. Zawodnicy i kierownictwa drużyn Amica Wronki i Górnik Zabrze uzgodnili wspólne stanowisko o nie rozgrywaniu w dniu dzisiejszym spotkania o mistrzostwo ekstraklasy. Poparcie dla tej decyzji wyraziło wielu kibiców w telefonach do klubu uważając, że chwila obecna nie sprzyja podjęciu sportowej walki i koncentrowaniu się na sprawach" - głosi komunikat Górnika Zabrze, podpisany przez obie strony.
Do skutku nie doszło także spotkanie Odry Wodzisław z Cracovią. Piłkarze Cracovii przyjechali do Wodzisławia, ale podczas przedmeczowego spotkania działacze i zawodnicy obu drużyn uzgodnili, że nie przystąpią do spotkania.
Obie drużyny wyszły na murawę w dresach. Kapelan Odry Wodzisław ks. Kazimierz Kopeć poprowadził na boisku krótką wspólną modlitwę w intencji zdrowia Jana Pawła II i w imieniu piłkarzy wytłumaczył kibicom, że zawodnicy i działacze, z uwagi na krytyczny stan papieża, postanowili nie przystępować do meczu.
źródło: http://sport.onet.pl/1076490,wiadomosci.html
No.... Brawo dla działaczy i piłkarzy Odry, Cracovi, Amici i Górnika. To jest piękne, naprawdę wspaniałe...
A co z meczami w Lublinie i Grodzisku?? Odbyły się, oni tez mogli uszanować Papieża. Trudno... Przed spotkaniem odmówiono jedynie modlitwę w intencji Jana Pawła II.
Czytam wiadomości na onecie ale nie czytam już tamtejszego forum. TO co niektórzy ludzie wypisują to poprostu.... nie ma słowa które mogło by to opisać. Zwłaszcza pod tym newsem który podałem wyżej....
"W związku ze stanem zdrowia Papieża Jana Pawła II i w sytuacji, gdy cała Polska w skupieniu i modlitwie oczekuje kolejnych komunikatów z Watykanu. Zawodnicy i kierownictwa drużyn Amica Wronki i Górnik Zabrze uzgodnili wspólne stanowisko o nie rozgrywaniu w dniu dzisiejszym spotkania o mistrzostwo ekstraklasy. Poparcie dla tej decyzji wyraziło wielu kibiców w telefonach do klubu uważając, że chwila obecna nie sprzyja podjęciu sportowej walki i koncentrowaniu się na sprawach" - głosi komunikat Górnika Zabrze, podpisany przez obie strony.
Do skutku nie doszło także spotkanie Odry Wodzisław z Cracovią. Piłkarze Cracovii przyjechali do Wodzisławia, ale podczas przedmeczowego spotkania działacze i zawodnicy obu drużyn uzgodnili, że nie przystąpią do spotkania.
Obie drużyny wyszły na murawę w dresach. Kapelan Odry Wodzisław ks. Kazimierz Kopeć poprowadził na boisku krótką wspólną modlitwę w intencji zdrowia Jana Pawła II i w imieniu piłkarzy wytłumaczył kibicom, że zawodnicy i działacze, z uwagi na krytyczny stan papieża, postanowili nie przystępować do meczu.
źródło: http://sport.onet.pl/1076490,wiadomosci.html
No.... Brawo dla działaczy i piłkarzy Odry, Cracovi, Amici i Górnika. To jest piękne, naprawdę wspaniałe...
A co z meczami w Lublinie i Grodzisku?? Odbyły się, oni tez mogli uszanować Papieża. Trudno... Przed spotkaniem odmówiono jedynie modlitwę w intencji Jana Pawła II.
Czytam wiadomości na onecie ale nie czytam już tamtejszego forum. TO co niektórzy ludzie wypisują to poprostu.... nie ma słowa które mogło by to opisać. Zwłaszcza pod tym newsem który podałem wyżej....
- pan Zambrotta
- Juventino
On nie umiera. On odchodzi. Do Królestwa Niebieskiego, gdzie zazna wiecznego spoczynku i na zawsze będzie szczęśliwy. Zresztą teraz też jest szczęśliwy. Jednak prosi dziś nas o niemożliwe - żebyśmy nie płakali po Nim.
Często pada pytanie, czy jesteśmy gotowi na odejście Jana Pawła II. Według mnie odpowiedź jest prosta - nigdy nie będziemy gotowi na odejście tak wspaniałego człowieka. Jest to największa postać, jaka stąpała po tej Ziemi od ponad 2000 lat. Módlmy się o spokojną drogę Karola Wojtyły. Niech przejdzie nią wraz z naszymi modlitwami, prośbami i czuwaniem.
Drażni mnie wyścig mediów, kto pierwszy ogłosi śmierć Papieża. Nie wiem jak można być taki głupi, żeby wymyślać plotki o straceniu przytomności czy nawet o śmierci Polaka. Najlepszy (najgorszy) przykład na to był o elektrokardiologu - że wykazuje już ciągłąlinię - Rzecznik prasowy Watykanu podał, że w Bazylice nie ma nawet takiego sprzętu! Czasami wstydzę się, że chodzę po tym samym świecie co oni. Albo łańcuszki na GG lub przez SMSy. Co to ma znaczyć ? pomóc może tylko szczera modlitwa, a nie te bezmózgie sposoby.
Często pada pytanie, czy jesteśmy gotowi na odejście Jana Pawła II. Według mnie odpowiedź jest prosta - nigdy nie będziemy gotowi na odejście tak wspaniałego człowieka. Jest to największa postać, jaka stąpała po tej Ziemi od ponad 2000 lat. Módlmy się o spokojną drogę Karola Wojtyły. Niech przejdzie nią wraz z naszymi modlitwami, prośbami i czuwaniem.
Drażni mnie wyścig mediów, kto pierwszy ogłosi śmierć Papieża. Nie wiem jak można być taki głupi, żeby wymyślać plotki o straceniu przytomności czy nawet o śmierci Polaka. Najlepszy (najgorszy) przykład na to był o elektrokardiologu - że wykazuje już ciągłąlinię - Rzecznik prasowy Watykanu podał, że w Bazylice nie ma nawet takiego sprzętu! Czasami wstydzę się, że chodzę po tym samym świecie co oni. Albo łańcuszki na GG lub przez SMSy. Co to ma znaczyć ? pomóc może tylko szczera modlitwa, a nie te bezmózgie sposoby.
Chyba lepiej, gdybyśmy się modlili o spokojną śmierć....chyba nie chemy, by cierpiał tu z nami na Ziemi pełnej grzechu. Tam będzie Mu lepiej...zresztą decyzja Boga to decyzja Najwyższa. Jeśli Bóg tak chce to po prostu musi się tak stać.DjJuve pisze: Ukleknij i pokaz Ojcu w Niebie jak bardzo pragniesz aby Karol Wojtyła zostal z nami na ziemi. Szanse zawsze sa!
- bartus
- Juventino
ehh no wiec tak, kiedy z qumpelem przeczytalismy co ci angole napisali na naszego Papieza postanowilismy zalogowac sie na tym forum...nadal sie zastanawiam czy zrobilismy dobrze, ale nie pozwole by ktos obrazal Papieza ...oto co napisalismy..2 posty na tej stroniee-kacper pisze:Jak przeczytałem rozmowy o Papiezu na tym forum http://www.big-football-forum.co.uk/for ... hp?t=21510 to mie ciarki przeszły, nawet w wielkiej i genijalnej Anglii szezy sie głupota i niezrozumienie świata.
http://www.big-football-forum.co.uk/for ... c&start=40

- Coolfi
- Juventino
UMARŁ TEN WIELKI :płaczę: :płaczę:
Odszedł, zgasł pogodny........ W moim sercu na wieki !!!
AVE PAPA !!!! ŚWIĘTY PAPA !!!! Teraz będzie mu lepiej.........
Odszedł, zgasł pogodny........ W moim sercu na wieki !!!
AVE PAPA !!!! ŚWIĘTY PAPA !!!! Teraz będzie mu lepiej.........
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- adrian_markuś
- Juventino
Umarł największy z Polaków w całej historii :płaczę: :płaczę: :płaczę: Co teraz będzie???
Forza Juve!!!