Brutalny Trezeguet

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 12:15

David Trezeguet przeprosil za jego zachowanie w meczu Francji z Izraelem, ale czul, ze zostal do tego sprowokowany. Napastnik Juventusu zostal usuniety z boiska piec minut po zdobyciu bramki za udezenie glowa Izraelczyka Tal Ben Haima. Najprawdopodobniej Trezeguet zostanie zawieszony na najblizsze trzy mecze reprezentacji, ale on ma nadzieje, ze zostanie potraktowany z wyrozumialoscia. Napastnik Starej Damy zostal kopniety w kostke, chwile przed tym jak zobaczyl czerwony kartonik. Jak przyznaje nie powinien wogole zareagowac na ten faul: "To jest martwiace, krew jest wszedzie w mojej kostce. Jest ona bardzo spuchnieta. Zrobie wszystko co w mojej mocy by to wyleczyc. Dla mnie jest to naprawde ciemny sezon. Podczas meczu popelnilem blad. To jest pierwszy raz kiedy zostalem wyrzucony z boiska w meczu reprezentacji. Teraz czekam na orzeczenie zwiazane z moim zawieszeniem. Mam nadzieje, ze oni nie zapomna, ze ja zareagowalem na atak zawodnika od tylu, ktory tez zasluzyl na czerwona kartke. Tego zawodnika interesowalo tylko to by sfaulowac mnie. Wniosek jest taki, ze zostalem ukarany w momencie kiedy prawie wygralismy mecz. Jest mi bardzo przykro z powodu tego, ze nie spelnilem oczekwian wzgledem zespolu, ktorzy dali z siebie wszystko co najlepsze w tym meczu. Chce takze przeprosic trenera. Powinienem uzyc prowokacji w tamtym momencie, jednak nie pomyslalem" - powiedzial Trezeguet. Kontuzja kostki spowodowala, ze zawodnik nie wystapi w meczu przeciwko Fiorentinie, ale na mecz przeciwko Liverpoolwi powinien byc gotowy. www.skysports.com

Wogole sie Treze nie dziwie, ze zareagowal jak zareagowal. Niedawono co wyleczyl uraz, a ponownie mogl zostac kontuzjowany i to powaznie. Chociaz zawsze mozna zachowac sie inaczej ale coz stalo sie jak mialo sie stac i nic juz na to nie poradzimy. W meczu z fioletowymi bedziemy musieli sie obejsc bez Zalayety i Davida, bedzie to duza strata, jednak mam nadzieje, ze wygramy ten mecz chociaz 0:1. Oczywiscie jezeli mecz sie odbedzie. Bo teraz najwazniejszy jest Jan Paweł II.

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 12:23

Trezeguet jest wielki !! można go częsciowo usprawiedliwić za jego zachowanie. ale ta wypowiedź pokazuje jego odczucia i to że jest naprawdę super :) w końcu jest nasz !!

Pomódlcie się za Papieża !!

Obrazek
Obrazek
Madzix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 16:13

heh..zycie, nerwy mu puscily
Francja ostatnio gra jakby chciala a nie mogla
cieszmy sie ze sie na niego nie rzucil albo cos bo by bylo jeszcze ciekawiej :)
oczywiscie, ze powinien to olac ale nie udalo mu sie, walnal mu i tyle.. wieeeelu z nas by to zorbilo he?:) tymbardziej, ze on serio jest non stop kontuzjowany a jest zawodnikiem 1-szje klasy wiec skzoda by bylo gdyby z powodu czlonka narodu wybranego znowu 3 miechy nie gral..
mam nadzieje, ze bedzie w formie na pogromie Liverpoolu :)
pozdro200

Nie piszemy z pogrubioną kursywą. Następnym razem kartka /Dragon

rise when you fall and then
you`ve got to fight for what you want
ODPOWIEDZ