Juventus szybko kontaktuje się z Rosickym

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 21:45

noDObry ruch Moggiego. Musi prędko sie kontaktowac z borussią, bo podobno Real też jest nim zainteresowany!! Przydałby się on w Juve. Teraz grałby razem z Nedvedm i tworzyliby super pomoc, a w przyszłości zastąpiłby go. No ale nie wiem czy lepiej sciągnąc Jankulovskiego czy Rosickiego,, Podobno Rosicky ostatnio w słabej formie.. :( no ale nie wiem bo sam nie widzialem jego gry w ostatnich meczach

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 21:50

No ja jestem jak najbardziej za jakoby Rosicky miał przyjśc do Bianconericch. Trudno bedzie walczyć z realem o tego utalentowanego Czecha , ale ja słyszałem że podobno on sam wyraził chęć Przybycia , na Delle Alpi :D Byłoby świetnie wtedy mógłby zastąpić Manuele Blasieo a Giuliano Giannicheda zastąpiłby Pavla Nedveda , kiedy on odszedłby na emeryturke :-D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 21:56

Wydaje mi się żę przydałby nam sie taki zawodnik ,szczególnie do środka pola ... ale niech nie robi z siebie wielkiej Gwiazdy - owszem ma przebłyski ,ale wole jego równa forme niż co któryś mecz bardzo dobry ....

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 07:05

Wczoraj Rosicky rozegral kapitalne spotkanie przeciwko Finlandii w meczu eliminacji pilkarskich mistrzostw świata. Strzelil ladna bramke z wolnego (troche mi przypominala ta Fringsa z meczu Niemcy - Holandia na Euro 2004), asystowal, ladnie dogrywal... Gral madrze, jest dobrze wyszkolony technicznie , a jaka ma szybkosc!!! powygrywal wiele pojedynkow biegowych w tym meczu... kurcze naprawde przydlaby sie nam ten pilkarz bo Juve naprawde potrzebuje perspektywicznego pomocnika. On i Mascherano spokojnie wystarcza na wzmocnienie skladu. Kovac, Giannichedda lub zamiast nich jacys inni pilkarze na wzmocnienie lawki, tak zeby byla jakas rywalizacja.

Juve per Sempre
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 09:00

no Rosicky super sprawa najlepszy pomocnik tylko że gra w słabym klubie chodzi mi o to że Borusia niegra w L M. aBLASI MOŻE I NIEGRA DOBRZE ALE 90/90 CAŁY CZAS WALCZY i oto chodzi .A co do Appiaha to bardzo dobry zawodnik tylko że nieotrzymuje szans na pokazanie swoich umiejętności

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 10:23

wczoraj to miniecie sprintem bylo kapitalne w jego wykonaniu, z reszta caly mecz gral b dobrze jednak jestem niemal pewnien ze nie przejdzie do juve... :(

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 11:20

Rosicky byłby dobrym moim zdaniem zmiennikiem NEdveda :!: Rosicky nieweim w jakiej jest obecnie dyspozycji bo jak leci mecz Bundesligi to jest kontuzjowany :? Ostatni mecz jaki ogladalem z Jego udzialem to był rozgrom z Bayernem :D to Rosicky chyba grął najlepeiej z BVB :D Miejmy nadzieje ze trafi do Juventus bo jest potrzebny dobry zmiennik nedveda :!:

Obrazek
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 12:14

Tak! Rosicky to solidne wzmocnienie, a jakby w Juve grał tak jak przeciwko Finlandii, to jest on naszym priorytetem w oknie transferowym. Do tego jeszcze Mascherano, Kovac -> Bonera, Giannichedda + ? -> Cassano.

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 13:37

Oby tylko wyszedł ten transfer bo nie chciałbym żeby to była kolejna plotka. Rosicky jest dobry i przydałby się w Juve :wink:

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 14:12

no rosicky by sie przydal :wink: nie rozumiem zawodnikow ktorzy wybieraja real :roll: ida tam dla pieniedzy...ten klub jest zeby osiagac zyski a nie zwycieztwa i puchary :P tak wiec Tomaszku 8) do Turynu. Juventus sprowadzil juz dwoch pomocnikow Gianchedde i Kovaca<chyba tak to sie pisze...wiem ze sa to widomosci jeszcze nie potwierdzone> ale Moggi sprowadzil ich bo bedzie chcial ich wymienic na innych moze to oni stana sie karta przetargowa w tym transferze :wink: wiem ze nie sa zawodnikami tej samej klasy co Rosicky, ale Lucek dorzucic pare milionow baksow i po sprawie :twisted:

Obrazek
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 11:43

Onet.pl pisze:Jednak pomimo trudnej sytuacji finansowej BVB, która być może wymusi na klubie sprzedaż kilku graczy, Borussia twierdzi, że nie jest gotowa na transfer Rosicky'ego.

"Nie ma planów transferowych w naszej obecnej sytuacji," powiedział nowo powołany menedżer Hans-Joachim Watzke. "A już z pewnością nie zamierzamy sprzedawać Rosicky'ego. On jest teraz w wielkiej formie i stanowi dla nas dużą wartość."

Kontrakt Rosicky'ego wygasa w 2008 roku. Ocenia się, że długi BVB w połowie 2006 roku sięgną 134,7 mln euro.
Ciekawe czy to prawda???? Mam nadzieje ze nie :)

Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 11:55

http://sport.onet.pl/1073947,wiadomosci.html

no nie wiem czy Borussia go nie sprzeda skoro maja (beda mieli) taki dlugi . watpie zeby BVB go zatrzymala :wink:

Obrazek
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 12:20

Warto byłoby go kupic. Jest młodym utalentowanym zawodnikiem. Mysle ze nie miałby problemów z zaklimatyzowaniem sie w druzynie, gdyz napewno pomógłby mu w tym kolega z reprezentacji- Nedved. Moggi KUPUJ GO :!:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 14:42

BVB: Rosicky nie zostanie sprzedany
Rzecznik prasowy Borussii Dortmund poinformował, że Tomas Rosicky nie zostanie sprzedany mimo tego, że jego wykupem zainteresowany jest angielski Tottenham Hotspur.

- Nie zamierzamy sprzedawać tego pomocnika. Mamy inne sposoby na spłatę naszych zobowiązań - powiedział.

Natomiast dyrektor sportowy klubu Michael Zorc potwierdził, że Anglicy złożyli ofertę dla tego zawodnika, o czym zarząd poinformował reprezentanta Czech, oraz jego agenta.

Kontrakt Rosicky'ego wygasa w 2008 roku. Długi BVB w połowie 2006 roku osiągną astronomiczną sumę 134,7 mln euro.

http://www.lechsport.pl/?act=news&more=45397

Jak widac, mimo ogromnych dlugow nie zamierzają sprzedawac swoich najlepszych zawodnikow. Jednak zamieszanie wokol Rosickiego jest i zakonczy sie dopiero w raz z koncem okna transferowego, lub wczesniej, jesli przejdzie do jakiegos klubu.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
majkel89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 23:27

Rosicky? pomysl bajera :D !!! sprzedajemy blasiego i appiaha i jedziemy z wszystkimi :twisted: .Jeszcze Jankulovski i koniec z ta cala europejska holota :twisted: :twisted: :D

don't care about sunshine when Juve looses...
ODPOWIEDZ