Kolejny artykuł krytykujący Juventus
- raptorb
- Juventino
W serwisie piłka.pl znalazlem artykuł krytykujący Calcio ale po jego przeczytaniu stwierdziłem ze jest tam napisane głównie o Juventusie. Dla mnie to sie zaczyna juz smieszne. link---->http://www.pilka.pl/index.php?mid=2&show=723

FORZA JUVE FORZA ALEX
- Iver.pk
- Juventino
Jeszcze go nie przeczytalem a juz wiem ze bedzie w nim zawarta wileka krytyka Juve bo napisala go dobrze nam znana Agnieszka-fanka Interu! Wiec nie dziw sie ze jest zle o Juve-to u niej normalne
Jak przeczytam to jeszcze uzupelnie tego posta.
EDIT
No wiec tak:
Co do sprawy Moggiego- Jezeli Moggi ma "szerokie plecy" to co dopiero Belrusconi
Co do sprawy sedziow-myla sie nie tylk na korzysc naszej druzyny, a takze Milanu i zapewne Interu takze. Zreszta pomylki w sedziowaniu to rzecz powszednia. Np. W ostatniej kolejce bramka dla Lecce byla strzelona ze spalonego ale o tym nikt ni edyskutuje :roll:
Co do sprawy oddawania krwi-to trzeba zmienic regulamin tego badania i bedzie po klopocie.
Tyle mam do powiedzenia na temat tego artykulu. CU
EDIT
No wiec tak:
Co do sprawy Moggiego- Jezeli Moggi ma "szerokie plecy" to co dopiero Belrusconi

Co do sprawy sedziow-myla sie nie tylk na korzysc naszej druzyny, a takze Milanu i zapewne Interu takze. Zreszta pomylki w sedziowaniu to rzecz powszednia. Np. W ostatniej kolejce bramka dla Lecce byla strzelona ze spalonego ale o tym nikt ni edyskutuje :roll:
Co do sprawy oddawania krwi-to trzeba zmienic regulamin tego badania i bedzie po klopocie.
Tyle mam do powiedzenia na temat tego artykulu. CU
Ostatnio zmieniony 25 marca 2005, 17:31 przez Iver.pk, łącznie zmieniany 1 raz.

- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Mówiąc szczerze to nie wiem kto to napisał....ale wydaje mi się, że część zarzutów jest bezpodstawne.
1.) Nawet jeśli W Serie A są jakieś wały to co ma to wspólnego z Ligą Mistrzów??? Przecież tam są drużyny z całej Europy i wygrywa lepszy a nie jak to napisał autor artykułu "sprytniejszy"...
2.) Ten artykuł jest pisany chyba przez kibica Romy, Interu albo Violi, bo zarzuty są kierowane głównie w strone Juventusu i troszke Milanu...
3.) To chyba faktycznie pisała kobieta.....
1.) Nawet jeśli W Serie A są jakieś wały to co ma to wspólnego z Ligą Mistrzów??? Przecież tam są drużyny z całej Europy i wygrywa lepszy a nie jak to napisał autor artykułu "sprytniejszy"...
2.) Ten artykuł jest pisany chyba przez kibica Romy, Interu albo Violi, bo zarzuty są kierowane głównie w strone Juventusu i troszke Milanu...
3.) To chyba faktycznie pisała kobieta.....
- Boss
- Juventino
Ten artykuł to zwykły bełkot kogoś kto bardzo nie lubi włoskiej piłki, i jeszcze to zdanie, że włoskie kluby osiągają nadspodziewane dobre wyniki w pucharach. Dla mnie nie jest to żadne zaskoczenie, w końcu Serie A to jedna z 3 najlepszych lig w Europie, a odrodzenie Calcio nastąpiło nie w tym sezonie a w 2002/2003 gdy to 3 włoskie kluby były w półfinale LM a finał był wewnętrzną sprawą Italii. Pozatym gdzie dowody, że Moggi coś zrobił niezgodznie z prawem, poddawanie się badaniom krwi nie jest obowiązkowe a pomyłki arbirów zdarzają się też i w Angli, Hiszpanii czy Niemczech ( tam nawet wybuchła ostatnio wielka afera bukmacherska z udziełem sędziego Roberta Hoyzera). Poprostu autror nie lubi włoskiej piłki i stąd ten artykuł w którym brak dowodów,tylko same pomówienia ( bo były manager Romy albo prezes Ancony powiedział to czy tamto- śmiech na sali). Ale tak to jest , że zwykle nie lubi się najlepszych, w tym przypadku włoskiej piłki.
- Coolfi
- Juventino
100% racji panie szefie.......Boss pisze:Ten artykuł to zwykły bełkot kogoś kto bardzo nie lubi włoskiej piłki, i jeszcze to zdanie, że włoskie kluby osiągają nadspodziewane dobre wyniki w pucharach. Dla mnie nie jest to żadne zaskoczenie, w końcu Serie A to jedna z 3 najlepszych lig w Europie, a odrodzenie Calcio nastąpiło nie w tym sezonie a w 2002/2003 gdy to 3 włoskie kluby były w półfinale LM a finał był wewnętrzną sprawą Italii. Pozatym gdzie dowody, że Moggi coś zrobił niezgodznie z prawem, poddawanie się badaniom krwi nie jest obowiązkowe a pomyłki arbirów zdarzają się też i w Angli, Hiszpanii czy Niemczech ( tam nawet wybuchła ostatnio wielka afera bukmacherska z udziełem sędziego Roberta Hoyzera). Poprostu autror nie lubi włoskiej piłki i stąd ten artykuł w którym brak dowodów,tylko same pomówienia ( bo były manager Romy albo prezes Ancony powiedział to czy tamto- śmiech na sali). Ale tak to jest , że zwykle nie lubi się najlepszych, w tym przypadku włoskiej piłki.

Kompletnie nie rozumiem szanownej autorki tego śmiesznego tekstu. Dlaczego nie podała chocby jednego dowodu na swoje zarzuty ?? Wydaje mi się że jest poprostu zwolenniczką innego włoskiego klubu o którym nie wspomniała w artykule. Mimo to mam dziwne przeczucie że ta pani kibicuje piłce hiszpańskiej i teraz wyżywa się na Juve i Milanie za zwyciestwa na zespołami z półwyspu Iberyjskiego.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- sebast
- Juventino
dajcie spokój to jest kolejny prymitywny felieton tej XXX agnieszki , ona interowi kibicuje , wiem bo tam kiedys pisalem na pilka pl. no ale spojzmy prawdzie w oczy gdybyscie byli kibicami druzyny ktora nigdy nic niewygrywa to byscie niezazdroscili innym trofeów ? olejcie .
My nie olejemy takiego zachowania. Karteczka za obraze innego usera... Zapraszam do przeczytania regulaminu forum JP
Ulisses
My nie olejemy takiego zachowania. Karteczka za obraze innego usera... Zapraszam do przeczytania regulaminu forum JP
Ulisses
- Pietrol_Juventus
- Juventino
No krótko mowiac
Przez ta pania przemawaia ZAZDROSC bo jak mozna pisac o podchodach Moggiego i jego probie zniszczenia Romy jak o ile nam wszystkim wiadomo to Roma w sprawie Davidsa nie byla dokonca fair zreszta z Emersonem tez nie wszystko bylo ok . A dodatkowo Roma niszczy sama siebie poprzez swoich pilkarzy , ktprzy chyba nie wiedza co maja robic o kibicach nie wspomniajac .
Poza tym czemu ona pisze o powroce catennacio ?????
Przeciez to co graja Juve , Inter a Milan w szczegolnosci to z Catennacio nie maja zawiele wspolnego.
Przez ta pania przemawaia ZAZDROSC bo jak mozna pisac o podchodach Moggiego i jego probie zniszczenia Romy jak o ile nam wszystkim wiadomo to Roma w sprawie Davidsa nie byla dokonca fair zreszta z Emersonem tez nie wszystko bylo ok . A dodatkowo Roma niszczy sama siebie poprzez swoich pilkarzy , ktprzy chyba nie wiedza co maja robic o kibicach nie wspomniajac .
Poza tym czemu ona pisze o powroce catennacio ?????
Przeciez to co graja Juve , Inter a Milan w szczegolnosci to z Catennacio nie maja zawiele wspolnego.
Juventus Turyn - Probably the best footbal club in the world
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..
Ivan Basso - Probably the best rider in the world ..

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Czytajac tytul topicu wiedzialem w jakim portalu jest ten artykul i kto jest jego autorem. Pani Redaktor Agnieszka wciaz nadaje... Dziwne ze w zakladach zamknietych jest udostepnione lacze internetowe -_-.
Kolejny z serii superciekawych i bardzo obiektywnych artykulow tej madrej glowy. Ja juz podchodze obojetnie do wypocin Agnieszki, bo nei ma sie czym przejmowac a walka z wiatrakami nie ma sensu.
pozdr
Kolejny z serii superciekawych i bardzo obiektywnych artykulow tej madrej glowy. Ja juz podchodze obojetnie do wypocin Agnieszki, bo nei ma sie czym przejmowac a walka z wiatrakami nie ma sensu.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Pavon
- Juventino
Aby artykul byl dobry, cosoba ktora go pisze musi byc obiektywna. Po przeczytaniu tego "artykulu" mozna stwierdzic, ze nie jest on dobry, a co za tym idzie osoba(w tym wypadku kobieta) nie jest obiektywna.
- Canna
- Juventino
Bardzo dobry felieton zawiera wiele prawdy.Wszystko jest opisane w bardzo szarych kolorach no ale taka jest prawda.Nie ma co ukrywac ze Calcio kryje za soba wiele afer i sytuacja zaczyna sie robic nie przyjemna.Sedziowie sa karygodni.Jak zaczyna sie mecz Juve to modle sie aby sedzia nie zrobil znowu jakiegos przekretu.Wydaje sie ze sedziowie tez troszke pomagaja Milanowi.Moggi jak to Moggi trzeba przyznac ze Lucek to jeden wielki przekretas i nie jedno chowa za plecami.Co do zawodnikow Milanu,ktorzy nie oddali krwi do zbadania na wykrycie EPO tez wydaje sie byc podejrzane.Ogolnie artykuł dla mnie bardzo dobry-nic dodac niec ujac.Prawda bywa bolesna ale ja i tak kocham Juve i szanuje Lucka
- Dario
- Juventino
Na tym polega wolność słowa że każdy może mówić co chce i na tym bazują media brukowe typu Fakt, SE czy pilka.pl i nie ma co z tym walczyć. Musimy się przyzwyczaić że im większy klub, im więcej sukcesów odnosi tym większe kontrowersje będzie budzić wśród przegranych, upokorzonych.
- darel
- Juventino
Ech!! Te artykuły redaktor Agnieszki już nawet mnie nie śmieszą. Szkoda - do dawniej je czytając troche sie pośmiałem, lecz znudziło mi sie juz smianie z jeje zazdrości do sukcesów Juve.
Praktycznie każde z napisanych przez Nią zdań może podważyć. Prawad jest tylko taka, że to Ona jest przy głosie i może napisac to, co jej sie podoba.
A nawiązując do artykułu:
Moggi rzadzi włoską piłką?? Skoro tak to szkoda, że nie załatwił innego wyniku proscesu. A proces przeciwko innym drużynom wogóle sie nie odbedzie, bo oni nie maja swojego "Moggiego"?? Prawda jest taka, że Moggi jest naprawde dobry w tym co robi, i wiele klubów poprostu mu zazdrości. A co do rzadzenia we włoskiej piłce to proponuje nazwisko Berlusconi.
Wypaczone wyniki meczów?? Owszem - poziom sedziowania we włoskiej piłce często jest karygodny. A może ktos mi powie gdzie nie jest. Gdzie sędziowie nigdy sie nie mylą. Co do wspomnianego - wypaczonego wyniku mecz Roma-Juve. Szkoda, że pani redaktor nie wspomniała o nieuznanej prawidłowej bramce Zlatana, braku conajmniej dwóch czerwonych kartek dla piłkarzy Romy, i conajmniej dwóch karnych, które jeszcze sie nam należały. To prawda poziom sedziowania tego meczu był karygodny, ale sędzia nie wypaczył wyniku meczu.
To tyle z mojej strony.
Praktycznie każde z napisanych przez Nią zdań może podważyć. Prawad jest tylko taka, że to Ona jest przy głosie i może napisac to, co jej sie podoba.
A nawiązując do artykułu:
Moggi rzadzi włoską piłką?? Skoro tak to szkoda, że nie załatwił innego wyniku proscesu. A proces przeciwko innym drużynom wogóle sie nie odbedzie, bo oni nie maja swojego "Moggiego"?? Prawda jest taka, że Moggi jest naprawde dobry w tym co robi, i wiele klubów poprostu mu zazdrości. A co do rzadzenia we włoskiej piłce to proponuje nazwisko Berlusconi.
Wypaczone wyniki meczów?? Owszem - poziom sedziowania we włoskiej piłce często jest karygodny. A może ktos mi powie gdzie nie jest. Gdzie sędziowie nigdy sie nie mylą. Co do wspomnianego - wypaczonego wyniku mecz Roma-Juve. Szkoda, że pani redaktor nie wspomniała o nieuznanej prawidłowej bramce Zlatana, braku conajmniej dwóch czerwonych kartek dla piłkarzy Romy, i conajmniej dwóch karnych, które jeszcze sie nam należały. To prawda poziom sedziowania tego meczu był karygodny, ale sędzia nie wypaczył wyniku meczu.
To tyle z mojej strony.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Medi
- Qualità Juventino
I myslec, ze to mnie sie osadza o podsycanie animozji miedzy kibicami :shock:
Powinnam zaczac pisac sprostowanie do kazdego artykulu pani redaktor, ktora ma takie pojecie o tym co sie dzieje we wloskiej pilce jak przecietny chlopak o szydelkowaniu, ale szczerze mowiac szkoda mi marnowac czasu na takie bzdury tym bardziej, ze zanosi sie na to, ze nie beda mialy konca :?
Powinnam zaczac pisac sprostowanie do kazdego artykulu pani redaktor, ktora ma takie pojecie o tym co sie dzieje we wloskiej pilce jak przecietny chlopak o szydelkowaniu, ale szczerze mowiac szkoda mi marnowac czasu na takie bzdury tym bardziej, ze zanosi sie na to, ze nie beda mialy konca :?
- paku
- Juventino
Czytałem ten artykuł z zaciekawieniem, tylko po to by sie dobrze bawić
Nie rozumiem intencji autorki, chce swoją złośc wyładować na Juve, oczerniając, pisząc same negatywy. A niby jest to artykuł o Calcio, a 70% tego artykułu tyczy sie Juve wg autroki ;] Moggi ma szerokie plecy ? hm trzeba by było zmierzyć dokładnie ile ma w barach i wtedy mozna będzie mówic czy ma szerokie te plecy
Pozdrawiam

- ARM
- Juventino
Przez pierwsze 5 minut mialem ochote pokolei obalac jedna po drugiej terorie ktora wypocila szanowna pani autorka tego tekstu(nawet sie uz zarejestrowalem) ale jakos teraz mi szkoda czasu... Ale chcialbym by np. moderator Medi by napisala profesjonalna odpowiedz na ten tekst tak jak to bylo w przypadku tekstu Przegladu Sportowego o Juve.
Teksty o Juve(raczej sama krytyka Juve)czytana jest poniej przez ludzi nie majacych zdania na ten temat i wyrabia sie im zdanie o tym klubie dlatego mysle ze powinnismy bronic prawdy.
Teksty o Juve(raczej sama krytyka Juve)czytana jest poniej przez ludzi nie majacych zdania na ten temat i wyrabia sie im zdanie o tym klubie dlatego mysle ze powinnismy bronic prawdy.