Najlepszy wokalista świata
- juveziom
- Juventino
Od pewnego czasu Juventus kieruje swoje zainteresowanie w stronę pomocników. Ostatnim, na którego zwrócił uwagę Luciano Moggi, jest młody gracz Brescii - Mannini. Co ciekawe zawodnik ten dość rzadko występuje w barwach zespołu z Longobardii, a jeszce w poprzednim sezonie grał w Serie C1. Mimo to zdołał swoją grą zainteresować włodarzy takiego klubu jak Juve.
Słyszeliście coś o nim bo ja sobie nie kojaże ale nie wiem czy piłkarz z serie C1 może się sprawdzić moze w rezerwach albo w primawerze
Słyszeliście coś o nim bo ja sobie nie kojaże ale nie wiem czy piłkarz z serie C1 może się sprawdzić moze w rezerwach albo w primawerze
- 2MAN
- Juventino
Zdecydowanie i tylko Michael Jackson - wspaniały artysta , wydał utwory które bedzie się pamietać na zawsze ! Jego znaja wszyscy na świecie ! Prawdziwa i jedyna (już) żywa Legenda na Świecie 
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- forza bianco-neri
- Juventino
najlepszy, czyli moge podac tylko jednego? wg mnie tego sie nie da obiektywnie ocenic wiec podam kilku wg mnie na rowni... wiec: Eminem, Wiśnia, Zenek Martyniuk z Akcent, oczywiscie zartuje... :-D :-D teraz powaga: Michael Jackson, Freedy Mercury z Queen
- maja swietne glosy, do tego Freedy potragil zaspiewac chyba wszystko...

Juve per Sempre
- Pershing
- Juventino
Najlepszy wykonawca.......dla mnie wymiernikiem jest tylko glos i co z nim ludzie potrafili robic:
F.Mercury
J.Cocker
M.Bolton
Poza tym wykonawcy R'N'B, "czarna muzyka". Ci wykonawcy potrafia "wszystko". A kogo najbardziej lubie z wykonawcow, to Peja i 2Pac, ale oni maja calkiem inny styl muzyki, tam jest wazne przeslanie, a nie kto ma jaki glos(w malym stopniu to sie liczy)
F.Mercury
J.Cocker
M.Bolton
Poza tym wykonawcy R'N'B, "czarna muzyka". Ci wykonawcy potrafia "wszystko". A kogo najbardziej lubie z wykonawcow, to Peja i 2Pac, ale oni maja calkiem inny styl muzyki, tam jest wazne przeslanie, a nie kto ma jaki glos(w malym stopniu to sie liczy)
- Coolfi
- Juventino
Chester Bennigton z Linkin Park i śp. Freddy Mercuty z Queen, Ci panowie to prawdziwi mistrze mikrofonu. Szkoda mi strasznie Freddiego bo mimo iż byłem mały to uwielbiałem Queen. We are the champions................. 

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- trezeguet17
- Juventino
Ja uważam że najlepsze głosy posiadają: Mike Patton (Faith No More, Fantomas, Tomahawk itd.) Chester Bennigton, oczywiście Freddy Mercury i Kurt Cobain, Axl Rose. Pewnie o wielu jeszcze zapomnialem:P Narazie.
- Yari
- Juventino
No no . OdważnieJędruś pisze:Till Lindemann wokalista zespołu Rammstein.Każdy słyszał te rytmy

Mi trudno się nie zgodzić

Natomiast tak ogólnie to moim liderem był , jest i zawsze bedzie nieśmiertelny Freedie Mercury.
- forza bianco-neri
- Juventino
:shock: no faktycznie wokalisci bardzo czesto sie zmieniajaMarelinho pisze:dla mnie K¨maro jest teraz na topie i to on teraz jest moim najlepszym wokalista aczkolwiek wokalisci czy najlepszy utwor czest sie zmieniaja.

Juve per Sempre
- Black_star_13
- Juventino
Moi ulubieni wokaliści to liderzy grup HIM i Rammstein. Z polskich podoba mi się wokal Roberta Gawlińskiego z Wilków. Jeśli chodzi o pomysły, to bezkonkurencyjny w tej kategorii jest Eminem.
PS. Piłkarze Juventusu też śpiewają niczego sobie.
PS. Piłkarze Juventusu też śpiewają niczego sobie.