Najlepszy wokalista świata

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
juveziom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2005, 14:17

Od pewnego czasu Juventus kieruje swoje zainteresowanie w stronę pomocników. Ostatnim, na którego zwrócił uwagę Luciano Moggi, jest młody gracz Brescii - Mannini. Co ciekawe zawodnik ten dość rzadko występuje w barwach zespołu z Longobardii, a jeszce w poprzednim sezonie grał w Serie C1. Mimo to zdołał swoją grą zainteresować włodarzy takiego klubu jak Juve.

Słyszeliście coś o nim bo ja sobie nie kojaże ale nie wiem czy piłkarz z serie C1 może się sprawdzić moze w rezerwach albo w primawerze

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 14:55

Zdecydowanie i tylko Michael Jackson - wspaniały artysta , wydał utwory które bedzie się pamietać na zawsze ! Jego znaja wszyscy na świecie ! Prawdziwa i jedyna (już) żywa Legenda na Świecie :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 03:37

najlepszy, czyli moge podac tylko jednego? wg mnie tego sie nie da obiektywnie ocenic wiec podam kilku wg mnie na rowni... wiec: Eminem, Wiśnia, Zenek Martyniuk z Akcent, oczywiscie zartuje... :-D :-D teraz powaga: Michael Jackson, Freedy Mercury z Queen ;) - maja swietne glosy, do tego Freedy potragil zaspiewac chyba wszystko...

Juve per Sempre
Pershing

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 06:03

Najlepszy wykonawca.......dla mnie wymiernikiem jest tylko glos i co z nim ludzie potrafili robic:

F.Mercury
J.Cocker
M.Bolton
Poza tym wykonawcy R'N'B, "czarna muzyka". Ci wykonawcy potrafia "wszystko". A kogo najbardziej lubie z wykonawcow, to Peja i 2Pac, ale oni maja calkiem inny styl muzyki, tam jest wazne przeslanie, a nie kto ma jaki glos(w malym stopniu to sie liczy)

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 12:48

Chester Bennigton z Linkin Park i śp. Freddy Mercuty z Queen, Ci panowie to prawdziwi mistrze mikrofonu. Szkoda mi strasznie Freddiego bo mimo iż byłem mały to uwielbiałem Queen. We are the champions................. :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 13:32

Najlepszy jest STACHURSKY!
Chociaż z drugiej strony świetnym artystom jest Del Piero nie sadzicie ? Gra jak z nut :lol:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
trezeguet17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 13:51

Ja uważam że najlepsze głosy posiadają: Mike Patton (Faith No More, Fantomas, Tomahawk itd.) Chester Bennigton, oczywiście Freddy Mercury i Kurt Cobain, Axl Rose. Pewnie o wielu jeszcze zapomnialem:P Narazie.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 13:51

Jędruś pisze:Till Lindemann wokalista zespołu Rammstein.Każdy słyszał te rytmy :wink:
No no . Odważnie :)
Mi trudno się nie zgodzić :D , choć Till może nie ma najładniejszego i najczystszego głosu to jednak tak operować wokalnie jak on to mało kto umie:). Posłuchajcie ballad rammstein'a i tych ostrzejszych kawałków a zrozumiecie:).

Natomiast tak ogólnie to moim liderem był , jest i zawsze bedzie nieśmiertelny Freedie Mercury.

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2005, 13:54

Absolutnym no.1 jest Freedie Mercury, ale lubie tez Tlla Lindemanna, moze nie jest to jakis przełom lub cos takiego, ale ma taki fajne mocne brzmienie

Obrazek
Marelinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 22:03

dla mnie K¨maro jest teraz na topie i to on teraz jest moim najlepszym wokalista aczkolwiek wokalisci czy najlepszy utwor czest sie zmieniaja.

Juve zawsze wierni
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2005, 01:40

Marelinho pisze:dla mnie K¨maro jest teraz na topie i to on teraz jest moim najlepszym wokalista aczkolwiek wokalisci czy najlepszy utwor czest sie zmieniaja.
:shock: no faktycznie wokalisci bardzo czesto sie zmieniaja :D zespoly robia miedzy soba transfery wokalistow... :D tak na powaznie to moim zdaniem sa wokalisci jednej piosenki, ktorzy zaspiewali jedna gora pare piosenek i za to ich swiat zapamietal... ale sa takze niezapomniani wokalisci, ktorzy trzymaja sie na topie przez lata, a sluchaja ich cale pokolenia - to sa prawidziwi geniusze. jak dla mnie to K'maro moge zaliczyc do grupy wokalistow "sezonowych"...

Juve per Sempre
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2005, 13:15

Anthony Kiedis - chyba najlepszy raper-wokalista....może nie najlepszy technicznie, ale za to wspaniały na scenie :)

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2005, 14:07

Dla mnie zdecydowanie numerem jeden jest James LaBrie z Dream Theater - kto go slyszal wie o co chodzi, a jak ktos jeszcze nie mial okazji to polecam!

Black_star_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 15:09

Moi ulubieni wokaliści to liderzy grup HIM i Rammstein. Z polskich podoba mi się wokal Roberta Gawlińskiego z Wilków. Jeśli chodzi o pomysły, to bezkonkurencyjny w tej kategorii jest Eminem.

PS. Piłkarze Juventusu też śpiewają niczego sobie. :bravo:

Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść (Alfred de Musset)
Biało-czarne serce pozostaje takim na wieki...
Obrazek
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 15:19

Nie zastanawiałem się nawet minuty - oczywiście DONIU!! :rotfl:
Jak on potrafi :whistle:

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
ODPOWIEDZ