Ile macie cm i kg
- banan1984
- Juventino
Chipsy i slodycze ogolnie ryja organizm. Same chipsy watrobe... i troche cwiczen -nie tedy droga. Ja jem w sumie tez duzo jak na moje warunki [180/69], ale jakies normalne i pozywne rzeczy. ..a co do cwiczen silownia,bieganie, pilka nozna 1-2 w tyg [czasem czesciej].Jamal_TH pisze:
ps. Do tych co jedzą i nie mogą przytyć... Jedzcie chipsy i galaretki w czekoladzie , delicje i w ogole słodycze... TO DZIAŁApozdro aha i ćwiczcie trochę....
Zycze szczescia na drodze galaretek i chipsow :> !
- Jamal_TH
- Juventino
Ok ale mi tu chodziło o przekonanie tych , którzy nie wierzą w tycie... A sposób masz rację , może nienajlepszy ale za to efekt gwarantowany. Dzięki ale powodzenie nie będzie mi potrzebne bo w sumie wyglądam tak jak chciałem wyglądać i to dzięki tym psującym zdrowie chemicznym przysmakom
pozdro

Go hard, or go home.
- Bad_Magick
- Juventino
Nie przejmuj siePANCIO pisze:192 cm i 76kg czyli spora niedowaga

W kazdym razie nie narzekam, latwiej wyzej wyskoczyc majac tylko 65kg

- BOOM
- Juventino
Mam 193 cm wzrostu i 81 kg wagi. Tez mam lekka niedowage ale coz zrobic
wszystko zalezy od przemiany materii, ja naprzyklad jem bardzo duzo, nie ograniczam niczego, a jesli chodzi o slodycze to naprawde potrafie zjesc ich gore
, ale im wiecej zjem tym szybciej...................... wiecie co 

- Vincitore
- Juventino
Wzrost: 188
Waga:69
W sumie tak źle nei jest ostatnio zchudłem z 6 kg ale moja waga uzalezniona jest od pory roku w lecie prawie nic nie jem rano śniadanie wychodze na pole i do wieczora mnie nie ma , a w zimie cały czas sie kisze przed kompem i cos zajadam , 3 razy w tygodniu treningi , ostatnio zacząłem chodzić na basen , a to dużo daje!!
Waga:69
W sumie tak źle nei jest ostatnio zchudłem z 6 kg ale moja waga uzalezniona jest od pory roku w lecie prawie nic nie jem rano śniadanie wychodze na pole i do wieczora mnie nie ma , a w zimie cały czas sie kisze przed kompem i cos zajadam , 3 razy w tygodniu treningi , ostatnio zacząłem chodzić na basen , a to dużo daje!!
- dan
- Juventino
:-D :-D :-D JA MAM 187 CM :-D :-D :-D I 87 KG!!!
WYDAJE MI SIE ZE WAZE W NORMIE MOZE WIE KTOS JAK SIE OBLICZA STOSUNEK WZROSTU DO WAGI
I CZY MAM NADWAGE CZY W NORMIE ODPISZCIE!!!! :-D :-D :-D :-D
Przed chwilą Ci darowałem, ale teraz tego nie zrobię

Przed chwilą Ci darowałem, ale teraz tego nie zrobię
- Szilgu
- Juventino
mam 170 cm wzrostu ale mam opiero 15 latek więc jesce na bank coś podrosne
ale waże............... 40 kg :? tylko mi tu z anoreksją nie wyjeżdzać
po prostu mam taką przemiane materii, wżeram wszystko co popadnie czasem ze dwie trzy dokładki obiadu a i tak nie zmieniam wagi 

- Yari
- Juventino
http://www.bmi.herbs.pl/dan pisze::-D :-D :-D JA MAM 187 CM :-D :-D :-D I 87 KG!!!![]()
![]()
WYDAJE MI SIE ZE WAZE W NORMIE MOZE WIE KTOS JAK SIE OBLICZA STOSUNEK WZROSTU DO WAGI
![]()
![]()
![]()
I CZY MAM NADWAGE CZY W NORMIE ODPISZCIE!!!! :-D :-D :-D :-D
Masz takie samo BMI jak ja . 24.9 ( ja przy wzroście 184 i wadze 84 ) , jeszcze norma :lol:
Ja od 2 tygodni ostro w domu robie brzuszki i pompki i przez ten czas spadło mi 2-3 kilo

- Coolfi
- Juventino
Ja tez mam 15 lat ale jestem nieco wyższy - ok. 173 cm - napewno więcej niż 170 cm
Co do wagi to ok. 55 kg. Niewiem czemu ale jem za dwóch ale nic nie przybywa :evil:
pozdro
Co do wagi to ok. 55 kg. Niewiem czemu ale jem za dwóch ale nic nie przybywa :evil:
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.