Zlatan..zlituj się....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:15

Alexxxxx pisze:
Coolfi pisze:
Alexxxxx pisze:
Widzisz :?: Sam sobie zaprzeczasz. Już chyba sam nie wiesz, o co Ci chodziło :wink:
Sorry, ale mi się wydaje czy nie macie co robić tylko kłócić się nie na temat o byle szczegóły i drobne błędy ?? Naprawdę aż trudno się patrzy na takie coś :o
Hmmm nie wymyślaj sobie, że my się kłócimy. Razem z Dj'em wymieniamy po prostu swoje poglądy. On po prostu myślał, że ja nie zrozumiałem :wink: Z mojej strony to żadna kłótnia. Mamy po prostu różne zdania, a to, że chcemy to przedyskutować niczemu nie szkodzi. Wszyscy ludzie mają różne poglądy tylko my umiemy się powstrzymać od kłótni, a niektórzy szukają dziury w całym :? :(
Sorry ale teraz to ty mnie nie zrozumiałeś. Nie zarzucam wam że się kłócicie (sorry użyłem złego słowa), ale o co ?! O zwykłe przejęzyczenie :P
No ale jeśli was uraziłem to sorry :lol:

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:23

Zlatan ma niesamowita technike, drybling z innego swiata, swietny balans cialem, zastawia sie jak nikt inny, wzrost, ktory potrafi wykorzystac w sytuacjach tego wymagajacych, jest tez bardzo silny... - mam go dalej wychwalac??? dla mnie to naprawde swietny zawodnik... ale...
kurdt pisze:Ej gościu o co Ci chodzi??

wiec chodzi mi o to, ze on po prostu ostatniio czesto nie potrafi wykkonczyc akcji. Chodzi mi o to, ze marnuje takie sytuacje, ze glowa boli. Strzela na sile, a przy tym niecelnie, albo podaje do bramkarza. Nie wiem z poczatku sezonu prezentowal sie o wiele lepiej pod tym wzgledem i strzelil duzo ladnych bramek. On ma taka sile, ze wystarczy mu "dotknac" pilke, pomyslec i strzelic technicznie jak np. w 2005-01-09 Juventus Turyn - US Livorno, gdzie strzelil bardzo ladnie, widac, ze mierzyl. Moze brakuje mu koncentracji , przy strzale, nie wiem, ale jedno jest pewne - musi poprawic SKUTECZNOSC. I o to mam zal do niego. Dla mnie jego nieskutecznosc jest razaca i juz.

Juve per Sempre
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:45

Dlatego też nie masz prawa wymagać od innych by respektowali Twoje zdanie.
To do czego mam prawo a do czego nie, nie zalezy od Ciebie, mam takie samo prawo wyrazic swoje zdanie jak Ty czy ktokolwiek inny. A to czy uznaje czyjes zdanie albo przykladam do niego uwage jest juz moja prywatna sprawa.
To mi się właśnie w Tobie nie podoba ii dlatego właśnie rozpoczęłem tą rozmowe.
Jesli uwazasz ze zmienie sie pod wplywem tego co piszesz to nie masz na co liczyc.
Nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat Del Piero, jak już pisałeś dla Ciebie to poprostu "dziad".

Zmieniasz moja wypowiedz, napisalem na ircu ze moim zdaniem jest "dziadowy" a nie ze jest dziadem. Jak nie widzisz roznicy to juz Twoj problem. Tak zeby Ci ulatwic kojazenie, slowo "dziadowy" odnosi sie do jego formy i stylu gry, a "dziad" jest to okreslenie go jako zawodnika.
Wstaw sobie "," lub "i" mistrzu ortografii.
Tu akurat nie ma nic ortografia do znaczenia ;) . Pozatym nie mam az takiego zmyslu dedukcji jakim Ty mozesz sie pochwalic.
Chwalić możesz tylko tych których najbardziej lubisz? Laughing Laughing Czyli piłkarzy który lubisz mniej, jak Del Piero chwalić już nie można ?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ciezko mi cokolwiek napisac, bo chyba z deczka nie zrozumiales tego co napisalem. Ale ok zyj w swoim wlasnym swiecie, uswiadamianie Ciebie mnie juz nudzi.
Może ktoś nie lubi Zlatana i nie może go chwalić nawet jak dobrze gra Laughing Laughing
Moze i tak ale jak sam pisales to zachowanie jest wielce karygodne.
Nie ma szans stać się jaśniejszą postacią na kartach historii Juve od Alexa.
Szanse zawsze sa poki nie skonczy kariery.
x_men_15 napisał:
Nie bede sie tu kłócił w obronie Alexa , ale według mnie nie gra w tym momencie wiele gorzej od Zlatana , ale jednak troche gorzej , co nie zmienia faktu że to czasem Alex pwoinien zostać na bosiku a nie Zlatan !

Nierozumiem...przecież sam piszesz, że gra jednak gorzej więc dlaczego on ma zostać na boisku ?? W nagrode??
Za nazwisko :lol:
Czemu nie chcesz dyskutować?? Bo nie wiesz co napisać?? Powiedz na podstawie czego tak myślisz?? Biografie Alexa znam dosc dobrze, ale biografii Zlatana do 31 roku życia jeszcze nie...
Marcin jednym okiem widzi 10 lat w przyszlosc.

Poki kibice Alexa nie beda potrafili skumac ze teraz ich pupil musi walczyc o miejsce i bedzie sadzany jak bedzie w zlej formie, to bedzie w kolko klotnia, pewnie jak przyjdzie Mutu i usadzi Alexa to bedzie ze "ten cpun wygryzl DP ze skladu, jak smial!", po prostu mi pasuje to ze Capello nie wprowadza na boisko za nazwiska tylko za gre i tyle.

pozdr

kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 22:16

forza bianco-neri pisze:
kurdt pisze:Ej gościu o co Ci chodzi??

wiec chodzi mi o to, ze on po prostu ostatniio czesto nie potrafi wykkonczyc akcji. Chodzi mi o to, ze marnuje takie sytuacje, ze glowa boli. Strzela na sile, a przy tym niecelnie, albo podaje do bramkarza. Nie wiem z poczatku sezonu prezentowal sie o wiele lepiej pod tym wzgledem i strzelil duzo ladnych bramek. On ma taka sile, ze wystarczy mu "dotknac" pilke, pomyslec i strzelic technicznie jak np. w 2005-01-09 Juventus Turyn - US Livorno, gdzie strzelil bardzo ladnie, widac, ze mierzyl. Moze brakuje mu koncentracji , przy strzale, nie wiem, ale jedno jest pewne - musi poprawic SKUTECZNOSC. I o to mam zal do niego. Dla mnie jego nieskutecznosc jest razaca i juz.
Ta Twoja wcześniejsza wypowiedź "takie rzeczy trzeba wytykać na każdym kroku!" mnie tak troche poruszyła, stąd te pytanie. Spokojnie! Zlatan na pewno prędzej czy pózniej poprawi swoją skuteczność i będzie git :P
tomcatmi6 pisze:
Czemu nie chcesz dyskutować?? Bo nie wiesz co napisać?? Powiedz na podstawie czego tak myślisz?? Biografie Alexa znam dosc dobrze, ale biografii Zlatana do 31 roku życia jeszcze nie...
Marcin jednym okiem widzi 10 lat w przyszlosc.
No chyba, że tak :-D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 22:59

Alexxxxx pisze:Widzisz :?:
Owszem, jestem jeszcze mlody i poki co widze :D
Alexxxxx pisze: Sam sobie zaprzeczasz.
No nie wydaje mnie sie
Alexxxxx pisze:Już chyba sam nie wiesz, o co Ci chodziło :wink:
No nie wydaje mnie sie
Alexxxxx pisze:Rozumiem, że uważasz mecz z Milanem za najważniejszy,
Wrrr, nie najwazniejszy ale moze byc decydujacy o Scudetto ( wszystko na to wyglada gdyz idziemy leb w leb).
Alexxxxx pisze:ale dla mnie to stek bzdór, bo potknięcie z byle rywalem może być decydujące.
Mialem na mysli sytuacje taka w jakiej jestesmy teraz :P Rowno punktow a mecz z Milanem o wszystkim by przesadzil :]

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 23:23

Pisząc o tym ze Alex gra troche gorzje chodizlo mi o tkaie ogólne podsumowanie , o to że czasem nie wie co zrobić , nie ma poprostu pomyslów . Ale nie znaczy to , ze tak jest w każdym meczu ( czasem pwoinien zostac Alex , a nie Zlatan - w domyśle jeśli DP gra w danym meczu lepiej - ale widze ze dla was troche pomyslec to zbyt duzo - przecież logiczne jest że powinien zostać lepszy ) . I tyle mam do powiedzenia nie odwiedzam (chyab że się znowu wkurze 8) )już tego tematu bo jedni sa fanami Zlatana i mysla ze to tlyko on zdobywa dla nas w kazdym meczu 3 pkt , inni jeszcze co innego , cyrk !! To jest ### zespół i maja grać razem ze sobą , a nie tak jak wy byscie chcieli zeby tlyko jeden gole strzelał i był podziwiany , a drugiego zgnoili . Musze przyznąc że najbardziej ciesze sie z bramki Alex , ale nie dlatego że nie lubie Zlatan ( bardzo lubie jego styl gry) , ale dlatego ze wszyscy na niego naskaują ,a wcale tak źle nie gra i to mnie denerwuje , ze wszyscy uwazaja go za skończonego , bez przesady mzoe jeszcze pograć swoje , ale musi mieć taki spokój jak inni piłkarze , a nie że za byle bład go z boiska zdejmuje trener , a dziennikarze daja mu male noty , choć wczesniej w meczu grał wmiare dobrze . Koniec kropka :evil: .

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 00:45

ale widze ze dla was troche pomyslec to zbyt duzo - przecież logiczne jest że powinien zostać lepszy
buehehehehehehheeheheheheheh loool - to byla moja reakcja jak przeczytalem po raz pierwszy ten fragment. W sumie dla nas pomyslec to zbyt duzo, dobrze ze Ty jestes tu i za nas myslisz bo inaczej mogloby byc ciezko;). Tak pozatym to chyba kazdy wie ze powinien zostac lepszy na boisku, nie widzialem aby ktos to kwestionowal tutaj.
I tyle mam do powiedzenia nie odwiedzam (chyab że się znowu wkurze Cool )już tego tematu bo jedni sa fanami Zlatana i mysla ze to tlyko on zdobywa dla nas w kazdym meczu 3 pkt , inni jeszcze co innego , cyrk !!
Zapomniales dodac :"A inni sa fanatykami DP i jakby nie gral to jemu sie nalezy miejsce w skladzie i bezgraniczne uwielbienie".
ale dlatego ze wszyscy na niego naskaują ,a wcale tak źle nie gra i to mnie denerwuje , ze wszyscy uwazaja go za skończonego , bez przesady mzoe jeszcze pograć swoje , ale musi mieć taki spokój jak inni piłkarze , a nie że za byle bład go z boiska zdejmuje trener , a dziennikarze daja mu male noty , choć wczesniej w meczu grał wmiare dobrze . Koniec kropka Evil or Very Mad .
Gral zle, to na niego naskakiwali, teraz zaczyna grac dobrze i jest ok. Pozatym wiadome jest ze Alex jest skrzywdzony przez trenera, dzialaczy, zawistnych dziennikarzy, specjalistow sportowych i tych nic nie wartych kibicow ktorzy osmielaja sie nie przepadac za Alexem i jego terazniejsza forma. Life is brutal...
pozdr

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 02:01

DjJuve
Pokazuje to w ostatnich spotkaniach
Może i Roma ostatnio przegrywa wszystko ci się da, jednak sam widzisz co dzieje się z stołecznym klubem. Nie powinno być jednak wątpliwośći że ta drużyna ma większy potencjł i możliwośći niż drużyny z miejsc 4-7. Zreszta to nie temat aby rozmawiaćź o Romie.
Nie bardzo :> choc zyczylbym sobie aby nasz podstawowy napastnik gral dobrze w spotkaniach z dobrymi i slabymi rywalami. Co z tego ze zagra fenomenalnie w 5 spotkaniach jak w decydujacym da ciala?
Każdy by chciał żeby tak było. Różnica wśród kibiców polega na tym że jedni wierzą że tak może być a drudzy nie. To z tego że 16 pkt na 6 meczy to bardzo dużo.
Ale ten we Wloszech mial decydujace znaczenie :>
Każdy z tych meczy był równie ważny.
Ibrahimovic pracowal na caly zespol nie mniej niz Camor.
Może i tak, ale praca pracy nie równa. Zgadzam się że rozegrał bardzo dobry mecz, ale moim zdaniem Camor zagrał jeszcze lepiej.
Bo to ze Ibrahimovic biegal 3 razy wiecej niz twoj ulubieniec DP ktory zreszta w tym spotkaniu nie pokazal nic, poniewaz Ibrahimovic wkladal serce w gre walczac o kazda pilke, poniewaz Ibrahimovic pracowal na cala druzyne, poniewaz Ibrahimovic w kluczowym momencie zrobil to co do niego nalezalo, czyli podal do Treze.
Oczywiscie jego wystep to nie same plusy, brak skutecznosci mozna zaliczyc jako nieudana czesc jego gry ale to on w znacznej mierze przyczynil sie do awansu
A czy ja temu przeczę? Czy gdzieś mówiłem że DP ma wiekszy wklad w awans od Zlatana? :lol: Raczej nie, więc nie wymyślaj historyjek. Mogę skopiować Twoje zdanie tyle że po nazwisku Ibrahimovic dopisać Emerson, Camoranesi, Thuram, Cannavaro, Buffon [...]. Poprostu nie zgadzam się ze stwierdzeniem ze gdyby nie Zlatan to odpadlibysmy z LM.

Owszem, podanie to zawazylo na wyniku, zawazylo na losach tego spotkania. Wyobraz sobie co by bylo gdyby Zlatan probowal strzelac lub podawac do kogos innego? Brak gola, utrzymujacy sie wynik 0:0 a w rezultacie...
Gdyby strzelał byłby nie poważny. Pozatym nie wiem skąd wzieles sobie to ze ja nie doceniam tej asysty. Oczywiscie jest bardzo wazna ale nie wazniejsza niz wrzuta Camora i strzał Trezegola. Nie myśl że ja twierdze że zlatan jest nie ważny dla Juve. Bo wg mnie jest bardzo ważny.
Kpic moge sobie z ciebie i twojego zaslepienie. Za grosz obiektywizmu, nie potrafisz przyznac ze to Ibrahimovic jest duzo przydatniejszy w tym zespole od Alexa ktorego lata swietnosci juz minely.
Nie jestem napewno zaślepiony. Wkład Zlatana jest nie podważalny ale czy większy niż Alexa? Potrafisz wyobrazić sobie Juve bez Del Piero? Ja nie, a bez Zlatana owszem.
Ibrahimovic mial kilka mozliwosci, wybral najlepsza i w ogromnej mierze przyczynil sie do awansu. Moment ten byl decydujacy o losach spotkania.
Decydujący to był strzał Trezegueta. Podanie Zlatana było tak samo ważne jak te które sam Zlatan dostał bodajże w 5 minucie nie pamietam juz od kogo. Zlatan nie potrafił wykorzystać doskonalej pilki dlatego nie mowi sie o asyscie :) Gdyby Zlatan strzelil wtedy gola to kto inny bylby bohaterem?
Owszem, chwalilem DP i bylem z niego dumny podobnie jak dzis ze Zlatana :]
Jestes z deczka przewrazliwiony a dookola widzisz tylko wrogow DP.
Cieszę się bardzo. Ni ejestem przewrażliwony, a raczej denerwuje mnie tylko to że mimo iż DP dobrze gra i strzela bramki to wielu wciąż narzeka na niego.

Tomcatmi6
Jesli uwazasz ze zmienie sie pod wplywem tego co piszesz to nie masz na co liczyc.

Nic nie uważam. Poprostu mówię co myślę, mam do tego prawo tak jak i Ty.
Zmieniasz moja wypowiedz, napisalem na ircu ze moim zdaniem jest "dziadowy" a nie ze jest dziadem. Jak nie widzisz roznicy to juz Twoj problem. Tak zeby Ci ulatwic kojazenie, slowo "dziadowy" odnosi sie do jego formy i stylu gry, a "dziad" jest to okreslenie go jako zawodnika.
O nie nie nie, wielkokrotnie pisałeś że del piero to dziad. Pamiętam to bardzo dobrze bo bardzo mnie to oburzyło, nie ładnie się teraz wypierać.
Ciezko mi cokolwiek napisac, bo chyba z deczka nie zrozumiales tego co napisalem. Ale ok zyj w swoim wlasnym swiecie, uswiadamianie Ciebie mnie juz nudzi.
Takie teksty się pisze gdy nie ma się już co napisać.

Moze i tak ale jak sam pisales to zachowanie jest wielce karygodne.
Pewnie. Naszczęście ja tak się nie zachowuje, a Ty w stosunku do DP tak.

Szanse zawsze sa poki nie skonczy kariery.
Powodzenia.
Bo nie widzę takiej potrzeby.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 10:45

Macie racje zlatan za duzo strzela w kosmos alex jak strzela to zawsze w bramke ale Zlatan strzela te bramki majac taka celnosc . DP strzela ale przewaznie z karnego :? Moim zdaniem powiinnismy grac 4-3-3 z trojka w ataku Alex Trezegol i Zlatan.Takie rozwiazanie byloby najlepsze dla tych dwoch panow czyli alexa i zlatana :)

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 11:14

Radidam pisze:DP strzela ale przewaznie z karnego :?

4 bramki na 14 to przważnie ? :wink:

A co do Zlatana to jestem zdania że NALEŻY mu się miejsce w pierwszym składzie RAZEM z Alexem i Treze, co nie znaczy że musimy grać 4-3-3, ale możemy zagrać 4-1-2-1-2 z nieco cofnietym DP lub Zlatanem. Choć myślę że Alex bardziej by tam pasował :-D

Każdy.
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 11:49

Przygotowalem porcje statystyk ( tomcatmi6 pewnie sie ucieszy ) ktore w pewnym stopniu rozjasnia ta sprawe.
WIec pod uwage wzialem wszystkie mecze Juve w tym sezonie poczawszy od meczu z Djurgarden az do meczu z Reggina.
We wszystkich meczach w tym okresie nasi zawodnicy strzelili 63 gole ( w tym jedna samobojcza )
Del Piero - 14
Ibrahimovic - 10
Trezeguet - 10
Zalayeta - 8
Nedved - 7
Camoranesi 5
Olivera - 4
Emerson - 3
Cannavaro - 1
Co do asyst - na 63 strzelone bramki 12 bylo bez asysty ( z karnego, po przechwycie lub podaniu od rywala)
Ibrahimovic - 11
Camoranesi - 11
Olivera - 6
Zalayeta - 5
Nedved - 4
Del Piero- 4
Zambrotta - 3
Emerson - 2
Trezeguet, Thuram, Kapo - po 1

Co do samego tematu, uwazam iz Zlatan swietnie wpsaowal sie do naszej druzyny i mozemy mu wiele zawdzieczac w tym sezonie. Jednak nie mozemy porownywac jego wkladu w gre, oraz wkladu Alexa, ze wzgledu na ilosc minut, przez jaka grali w tym sezonie. Dp gral duzo mniej od Szweda, jednak strzelil najwiecej bramek, z kolei Zlatan to swietny asystent, i przy wielu golach Alexa asystowal. Nie ma sie o co klocic, ktory jest lepszy przeciez obydwoje graja dla nas i powinnismy sie tylko cieszyc.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 12:18

Dzieki za garsc statystyk :)
Teraz pare sprostowan
.. tylko dlaczego tak często przedkłada własne cele, nad dobro zespołu.
11 asyst ? Przeklada wlasne cele nad dobro zespolu?
Wojtom pisze: tomcat..@ po co Ci statystyki? Chcesz zobaczyc asysty? Zlatan na pewno nie ma wiecej niz DP...
Wlasnie po to byly mi te statystyki, pozatym cos mowiles o ilosci asyst?

Jak dla mnie Zlatan wiecej wnosi do gry zespolu niz DP i tyle.

Każdy by chciał żeby tak było. Różnica wśród kibiców polega na tym że jedni wierzą że tak może być a drudzy nie.
Po prostu jedni zyja w swiecie nadziei a drudzy patrza na to co sie dzieje. Ocenie podlega terazniejsza gra zawodnika a nie to co zdzialal i co moze zdziala w przyszlosci.
Poprostu nie zgadzam się ze stwierdzeniem ze gdyby nie Zlatan to odpadlibysmy z LM.
No tak w sumie pilka sama trafila do Trezeguet.
Nie jestem napewno zaślepiony.
Polemizowalbym.
Wkład Zlatana jest nie podważalny ale czy większy niż Alexa? Potrafisz wyobrazić sobie Juve bez Del Piero?
Wklad Zlatana teraz jest wiekszy niz DP, ale pewnie wg Ciebie Alex wnosi tyle samo a nawet wiecj niz Ibra.
Cieszę się bardzo. Ni ejestem przewrażliwony, a raczej denerwuje mnie tylko to że mimo iż DP dobrze gra i strzela bramki to wielu wciąż narzeka na niego.
I o to sie wszystko rozbija, Tobie wystarczy ze Alex zagra dobrze ze slabszymi zespolami w lidze, a inni by woleli aby sie przydal z zespolami o klasie swiatowej.
Pamiętam to bardzo dobrze bo bardzo mnie to oburzyło, nie ładnie się teraz wypierać.
Jak masz logi to sobie wklejaj, badz oburzony dalej, zreszta juz Ci na irc kiedys tlumaczylem o co mi chodzilo. Ale widocznie masz wybiorcza pamiec.
Takie teksty się pisze gdy nie ma się już co napisać.
Nie.. takie teksty sie pisze jak juz nie ma sie sily komus tlumaczyc.
Pewnie. Naszczęście ja tak się nie zachowuje, a Ty w stosunku do DP tak.
Biedny DP -_-.
Powodzenia.
Dziekuje w imieniu Zlatana.
Bo nie widzę takiej potrzeby.
A moze : "Bo nie wiem co napisac" ?

pozdr

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 12:18

tak więc wygląda na to że mniej więcej grają na tym samym poziomie. Teraz pewnie rozpęta się kolejna burza i wszyscy na mnie najadą, ale właśnie taka jest moja opinia. Może trochę lepiej przezentuje się Zlatan, ale należy wziąć pod uwagę czas gry obu zawodników. Wychodzi na to że DP ma 4 bramki więcej i 7 asyst mniej. Mimo to uważam że obaj zawodnicy powinni grać w pierwszym składzie razem z Treze.

Każdy.
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 12:35

Tez tak uwazam, ale nie lubie sluchac ze za Zlatana powinien grac DP, ze jest lepszy i plepleple. Ciekawie sie dopiero zrobi jak dojdzie do skladu Mutu. Znow bedzie wojna kto ma grac, ktora to dyskusja nic nie da bo Capello i tak wybierze optymalne ustawienie.
pozdr

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 14:00

Po prostu jedni zyja w swiecie nadziei a drudzy patrza na to co sie dzieje. Ocenie podlega terazniejsza gra zawodnika a nie to co zdzialal i co moze zdziala w przyszlosci.
Jak to się mówi nadzieja odchodzi ostatnia. A ostatnie występy jeszcze bardziej wzmacniają tą nadzieję.
No tak w sumie pilka sama trafila do Trezeguet.
No tak piłka sama trafiła do Zlatana, no tak piłka po strzale Ronaldo sama trafiła w słupek, no tak strzał Roberto Carlosa z wolnego sam się obronił. No tak [...]
Wklad Zlatana teraz jest wiekszy niz DP, ale pewnie wg Ciebie Alex wnosi tyle samo a nawet wiecj niz Ibra.
Alex wnosi więcej do siatki rywala :] Nie mówie że wnosi więcej od Zlatana, zresztą całyczas mówie że ich nie powinno się porównywać ale ty ciągle do tego powrcasz. Nie wypowiadam się w tym temacie aby ustalić który z nich jest lepszy. Obaj są niezwykle potrzebi drużynie i kibicom i może na tym poprzestańmy.
Jak masz logi to sobie wklejaj, badz oburzony dalej, zreszta juz Ci na irc kiedys tlumaczylem o co mi chodzilo. Ale widocznie masz wybiorcza pamiec.
Oburzony jestem dalej.. BEz względu na wszystko kogoś jak DP dziadem nazywać nie wolno. Pamiętam dobrze tą rozmowe, teraz możesz się wypierać jednak obaj znamy prawdę. To tyle w tej kwestii.
A moze : "Bo nie wiem co napisac" ?
Bo nie widzę takiej potrzeby i nie otym chciałes tu pisać.

ODPOWIEDZ