Zlatan..zlituj się....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 18:03

Mam takie samo prawo zwrocic Ci uwage, jak Ty mi. Tyle ze akurat Twoje zdanie na moj temat malo mnie obchodzi.
Dlatego też nie masz prawa wymagać od innych by respektowali Twoje zdanie.
Gdyby oddali te same prace to bym ich ocenil jednakowo, ale niestety forma pracy Zlatana wydaje mi sie lepsza wiec jemu stawiam lepsza ocene, nie zwazajac na to ze Alex kiedys pisal wspaniale prace. Pozatym Ci uczniowie pisza na dwa rozne tematy bo ich styl gry jest rozny. A ze mi sie podoba styl Zlatana bardziej (szczegolnie teraz) to oceniam go tak jak sadze.
A ja sądze jednak inaczej. Według mnie Del Piero aby zasłużyć na Twoją pochwałe musi wykonać większą pracę niż Zlatan podczas gdy sam nie uznajesz podobnego zachowania innych userów. To mi się właśnie w Tobie nie podoba ii dlatego właśnie rozpoczęłem tą rozmowe.
Zasluga 3 osob, Camora ze wrzucil, Ibry ze szedl za nia do konca i podal z linii do Trezeguet'a i Francuza za piekne wykonczenie akcji. Gdyby zabrac jeden element z tej 3 czesciowej ukladanki, to gola by nie bylo. Napisalem tak poniewaz porownywalem DP do Zlatana. Na pewno nie mialem za cel pomniejszac osiagniec druzyny.
Przeczysz sam sobie. Najpierw napisałeś że gdyby nie Zlatan to... a teraz piszesz nagle że to zasługa trzech osób. Więc może gdyby nie Camoranesi, gdyby nie Trezeguet, gdyby nie Thuram, Buffon, Emerson [...]. Piszesz że napisałeś tak bo porównywałeś Zlatana i Del Piero, a mi tak naprawdę nie chodzi o ich porównywanie ii kłocenie się kto jest obecnie ważniejszy. Mi chodzi oto że nie traktujesz ich jednakowo. Później nieco zeszliśmy na porównywanie tych dwóch piłkarzy ale zupełnie nie oto mi chodzi. Nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat Del Piero, jak już pisałeś dla Ciebie to poprostu "dziad".

Przykro mi znow blad, Oceniasz i skreslasz nie moze byc zaraz po sobie. Popracuj troche moze sie uda sklecic to arcytrudne zdanie.
Wstaw sobie "," lub "i" mistrzu ortografii.
Przykro mi Sherlock'u, Twoja bezbledna dedukcja tym razem nie zadzialala, jesli juz kogos mam chwalic to bedzie blok defensywny Juve, bo tamta formacje najbardziej lubie. A moim ulubionym pilkarzem nie jest Ibra, tylko Pavel Nedved.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Tu mnie położyłeś na łopatki. Chwalić możesz tylko tych których najbardziej lubisz? :lol: :lol: Czyli piłkarzy który lubisz mniej, jak Del Piero chwalić już nie można ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mowie o tym ze teraz Zlatan stanowi konkurencje dla DP, a gdybanie czy kiedys byl lepszy jest po prostu glupie, liczy sie to co jest "tu i teraz".
Znowu LOOOOOOOOOL zarzucasz mi że gdybam głupio że DP był kiedyś lepszy podczas gdy sam gdybasz że za 5 lat to Zlatan będzie lepszy :lol: :lol: :lol:
Sadzac po wypowiedziach to nie wszyscy tak uwazaja, niektorzy sadza ze DP powinien grac niezaleznie od formy. Ja sie z tym nie zgadzam i dlatego o tym mowie.
Może ktoś nie lubi Zlatana i nie może go chwalić nawet jak dobrze gra :lol: :lol:
To co bedzie tego nawet nie wiesz Ty moj Guru. A czy numerek zostanie zastrzezony nie bylbym tego taki pewien. Po prostu co bedzie to bedzie. A nie wiadomo czy Zlatan nie osiagnie tego co DP. Po prostu pozyjemy zobaczymy.
Jestem pewny że właśnie tak stanie się po zakończeniu jego kariery. Pod względem sportowym, życzę Zlatanowi by wraz z Juve osiągnął jak najwięcej się da, ale mentalnie nigdy nie doścignie Alexa. Nie ma szans stać się jaśniejszą postacią na kartach historii Juve od Alexa.

Pozdrawiam :)

kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 18:48

x_men_15 pisze:
kurdt pisze:
ForzaDelPiero pisze:ale Del Piero....nie udeża piłek.
bo ostatnio woli ja stracic w jakimś mało dynamicznym dryblingu, po czym przeciwnik wychodzi z kontratakiem. tak było w meczu z realem przynajmniej ze 3 razy(patrz słupek ronaldo).
Może i Zlatan nie grzeszył skutecznością w tamtym meczu ale prawie każda jego akcja mogła się podobać i wprowadzała dużo zamieszania w szeregach realu.
Cube - fan Juve pisze:Zlatan powinien być w pierwszym składzie, ale nie kosztem innych świetnych zawodników.
Zdanie jest świetne :-D No to kosztem kogo?? To może Juve powinno grać w 13 albo 15?? Bez sensu...

Grają najlepsi w danym momencie i tyle
Oj kolego Del pieor stracił piłke bo zle ją przyją , a nie mail wtedy żadnego rajdu . Jeśli chodiz o rajdy to raczej Zlatan cześto woli isc sam i traci pilke , napewno częsciej niz DP .
Uważam że dla Zlatan lepiej by byo gdyby czasem usiadl na ławce od pierwszych minut , ponieważ wtedy wiedizl by ze tlyko dobra grą zapewni sobie miejsce w 11 , ale to jest ( tak mi sie ydaje) pupilek Capello i raczej on bedzie wychodizl w pierwszym składzie.
No właśnie to chyba jeszcze gorzej. Stał dość blisko bramki, więć gdyby ją wtedy przyjął mogłoby być niebezpiecznie pod bramką Realu, a tak było niebezpiecznie pod bramką Juve. Mnie to bardzo zirytowało, bo to był szkolny błąd, po którym Ronaldo gdyby strzelił pare cm celniej odpadlibyśmy z LM.
Ale Zlatan już od początku sezonu zapewnił sobie miejsce w pierwszym składzie i chyba nie zasluguje na nią ZŁĄ grą!?
AgisDeluxe pisze:nie uwazam zeby wygryzl ze skladu Alexa...
Jeśli gra więcej to chyba już to zrobił...
leniup pisze:Na podsumowanie. Panie fanatyku Alexa: Zlatan jest w tej chwili w wyższej formie i gra dużo lepiej od ADP. Dlatego też zasługuje w 100% na grę w pierwszym składzie. A że Tobie się to nie podoba i szukasz jakiś nieziemskich argumentów żeby tylko pochwalić Alexa i napisać przez kogo jest w słabszej formie. Jesteś kolejną osobą która szuka winnego nie w Alexie ale w czymś lub kimś innym. Zastanów się nad tym...
Dokładnie :!:
x_men_15 pisze:Nie bede sie tu kłócił w obronie Alexa , ale według mnie nie gra w tym momencie wiele gorzej od Zlatana , ale jednak troche gorzej , co nie zmienia faktu że to czasem Alex pwoinien zostać na bosiku a nie Zlatan !
Nierozumiem...przecież sam piszesz, że gra jednak gorzej więc dlaczego on ma zostać na boisku ?? W nagrode??
wojtom pisze:Niektórym na prawde przeszkadza, ze to Alex strzelil, a nie Zlatan. Confused Co z tego, ze Zlatan przejdzie całe boisko, nadrybluje, przejdzie bramkarza, a na koniec posle pilke w kosmos ? Rolling Eyes
Dla mnie np. nie ma znaczenia, kto strzela bramki, ważne jest zwycięstwo, ale myślisz, że za każdym razem Zlatan będzie strzelał niecelnie po takim rajdzie??
Marcin_FCJ pisze:A co do Romy... napewno nie jest to zaplecze Serie A. Mimo ich słabej pozyci to wciąż 4 siła Italii.
No cóż, aktualnie 8.
Marcin_FCJ pisze:Cytat:
To co bedzie tego nawet nie wiesz Ty moj Guru. A czy numerek zostanie zastrzezony nie bylbym tego taki pewien. Po prostu co bedzie to bedzie. A nie wiadomo czy Zlatan nie osiagnie tego co DP. Po prostu pozyjemy zobaczymy.

Jestem pewny że właśnie tak stanie się po zakończeniu jego kariery. Pod względem sportowym, życzę Zlatanowi by wraz z Juve osiągnął jak najwięcej się da, ale mentalnie nigdy nie doścignie Alexa. Nie ma szans stać się jaśniejszą postacią na kartach historii Juve od Alexa.
A skąd Ty to wiesz, powiedz?! Ciekawe czy jak Del Piero zaczynał kariere powiedziałbyś podobnie o nim w porownaniu do innego świetnego piłkarza Juve?? Zlatan ma dopiero 22 lata więc ma ich przed sobą jeszcze wiele na grę. Dobry jesteś :-D

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 18:58

No cóż, aktualnie 8.
A Juventus 2. i co? Milan jest lepszy?!
A skąd Ty to wiesz, powiedz?! Ciekawe czy jak Del Piero zaczynał kariere powiedziałbyś podobnie o nim w porownaniu do innego świetnego piłkarza Juve?? Zlatan ma dopiero 22 lata więc ma ich przed sobą jeszcze wiele na grę. Dobry jesteś
Nie będę o tym dyskutował. Prześledź sobie biografię Alexa a dowiesz się dlaczego Zlatan nigdy nie bedzie w Juventusie kimś takim jak Del Piero.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:18

Marcin_FCJ pisze:Widzisz.. meczów z drużynami pokroju Chievo czy Regginy jest znacznie więcej w sezonie niż z rywalami jak Real i Milan.
Tylko ze mecze z druzynami takimi jak Real czy Milan decyuja o wszystkim a Chievo? Tu jakos bysmy sobie poradzili, jakby nie bylo :]
Marcin_FCJ pisze:A co do Romy... napewno nie jest to zaplecze Serie A.
Pokazuje to w ostatnich spotkaniach :lol:
Marcin_FCJ pisze: Z tego co rozumiem żaden z pozytywnych meczów Alexa w tych akurat 4 meczach nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
W takim razie nie rozumiesz :>
Marcin_FCJ pisze:Lepiej jak zagra raz dobrze z Milanem a potem 4 razy słabo ? Dobrze Cię rozumiem?
Nie bardzo :> choc zyczylbym sobie aby nasz podstawowy napastnik gral dobrze w spotkaniach z dobrymi i slabymi rywalami. Co z tego ze zagra fenomenalnie w 5 spotkaniach jak w decydujacym da ciala?
Marcin_FCJ pisze:LoL, albo nie oglądałeś meczów albo nei masz pojęcia o piłce nożnej.
Ryzykowne stwierdzenie :>

Marcin_FCJ pisze:Zauważ, że pojedynki z Realem to nie tylko mecz na Delle Alpi.
Ale ten we Wloszech mial decydujace znaczenie :>
Marcin_FCJ pisze:Na Santiago Bernabeu Zlatan nie pokazał zupełnie nic i każdy oprócz ADP zagrał lepiej od niego.
Twoje slowa.
Marcin_FCJ pisze:W Turynie kluczową rolę odegrał Mauro Camoranesi oraz cała formacja defensywna.
Ibrahimovic pracowal na caly zespol nie mniej niz Camor.
Marcin_FCJ pisze: Piszesz że gdyby nie Zlatan to by nie było CL ? Bo co ? Podaj argument dlaczego tak twierdzisz.
Bo to ze Ibrahimovic biegal 3 razy wiecej niz twoj ulubieniec DP ktory zreszta w tym spotkaniu nie pokazal nic, poniewaz Ibrahimovic wkladal serce w gre walczac o kazda pilke, poniewaz Ibrahimovic pracowal na cala druzyne, poniewaz Ibrahimovic w kluczowym momencie zrobil to co do niego nalezalo, czyli podal do Treze.
Oczywiscie jego wystep to nie same plusy, brak skutecznosci mozna zaliczyc jako nieudana czesc jego gry ale to on w znacznej mierze przyczynil sie do awansu.
Marcin_FCJ pisze:Jego podanie było decydujące:D:D:D:D:D
Owszem, podanie to zawazylo na wyniku, zawazylo na losach tego spotkania. Wyobraz sobie co by bylo gdyby Zlatan probowal strzelac lub podawac do kogos innego? Brak gola, utrzymujacy sie wynik 0:0 a w rezultacie...
Marcin_FCJ pisze:Chyba sobie kpisz.
Kpic moge sobie z ciebie i twojego zaslepienie. Za grosz obiektywizmu, nie potrafisz przyznac ze to Ibrahimovic jest duzo przydatniejszy w tym zespole od Alexa ktorego lata swietnosci juz minely.
Marcin_FCJ pisze: Bramka Trezegueta wymagała znacznie więcej umiejętności niż asysta Zlatana. Zapominasz też kto nagrał piłkę Zlatanowi?
Ibrahimovic mial kilka mozliwosci, wybral najlepsza i w ogromnej mierze przyczynil sie do awansu. Moment ten byl decydujacy o losach spotkania.
Marcin_FCJ pisze: Ale sięgnijmy w przeszłość... dwa lata temu DP popisał się identyczną asystą w meczu z Realem więc jak widać również tak potrafi. Ale czy wtedy pisałeś że gdyby nie DP to odpadlibyśmy z LM ?
Owszem, chwalilem DP i bylem z niego dumny podobnie jak dzis ze Zlatana :]
Jestes z deczka przewrazliwiony a dookola widzisz tylko wrogow DP.
Marcin_FCJ pisze: Nie będę o tym dyskutował. Prześledź sobie biografię Alexa a dowiesz się dlaczego Zlatan nigdy nie bedzie w Juventusie kimś takim jak Del Piero.
A to ciekawe, juz po roku gry wiesz co bedzie w przyszlosci :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:27

kurdt pisze:
Wojtom pisze:Niektórym na prawde przeszkadza, ze to Alex strzelil, a nie Zlatan. Confused Co z tego, ze Zlatan przejdzie całe boisko, nadrybluje, przejdzie bramkarza, a na koniec posle pilke w kosmos ?
Dla mnie np. nie ma znaczenia, kto strzela bramki, ważne jest zwycięstwo, ale myślisz, że za każdym razem Zlatan będzie strzelał niecelnie po takim rajdzie?
Oczywiście, ze nie. Życze mu, zeby jak najwięcej razy przechodził całe boisko i umieszczał piłke w siatce. Ciesze sie, ze Zlatan chce, moze i drubluje, co wychodzi mu znakomicie, jeszcze brakuje tylko tego ostatniego uderzenia, ktore mam nadzieje, niebawem sie wyrobi i będzie on nie do powstrzymania ! Tak jak sytuacja z Realem po zdobyciu bramki przez Zalayete. Przeszedł od połowy 3 piłkarzy Realu, pozniej jeszcze zmylił obrone i wysunął sie na wpaniałą pozycje, ale przestrzelil. A byłem pewny, ze trafi. Ale kazdemu sie moze zdarzyc.

Niech trafia jak najwiecej, a jesli chodzi o piękno jego gry, to niech czaruje, bo jest to przyjemne dla oczu i zarazem skuteczne, bo potrafi wkręcic kazdego. Zycze obu napastnikom, o ktorych mowa w temacie, aby szło im jak najlepiej i zeby zdobywali jak najwiecej bramek. Tego samego pozostalym napastnikom. :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:43

DjJuve pisze:
Marcin_FCJ pisze:Widzisz.. meczów z drużynami pokroju Chievo czy Regginy jest znacznie więcej w sezonie niż z rywalami jak Real i Milan.
Tylko ze mecze z druzynami takimi jak Real czy Milan decyuja o wszystkim a Chievo? Tu jakos bysmy sobie poradzili, jakby nie bylo :]
Tak decydują dwa mecze z Milanem i są ważniejsze niż 36 z innymi rywalami :roll: Pomyśl, co ty gadasz...

Powracając do głównego tematu "Rozmów w toku" :wink: myślę, że niektórzy są trochę za bardzo przewrażliwieni. Zlatan gra bardzo dobrze i nie ma się, co czepiać szczegółów. W taki sposób to można doczepić się do każdego. Widać, że autor tematu ocenia zawodnika po jednej akcji. Zobacz sobie na DP przez jakiś czas nie strzelał bramek, jak Zlatan, ale angażował się w grę ( i biegał - brawa dla Capello 8) ). Podobnie jest ze Szwedem, mimo że nie strzela tak dużo bramek to jest bardzo waznym elementem całej 'machiny' rozgrywania piłki, że to tak nazwe :) Typowymi egzekutorami w Juve są Trezeguet i Zalayeta. Szkoda, że ten pierwszy jest tak często kontuzjowany, bo myślę, że zobaczenie DP,Zlatana, Treze i Nedveda w najwyższej formie grających jednocześnie na boisku byłoby niezwykle interesujące. Zala strzela bramki, ale wiele brakuje mu jeszcze do Davida. Miejmy nadzieję, że zobaczymy tą wielką 4 razem w meczach z Liverpoolem, a najlepiej w finale LM...
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, 19:52 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 2 razy.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:48

Alexxxxx pisze:Tak decydują dwa mecze z Milanem są ważniejsze niż 36 z innymi rywalami :roll: Pomyśl, co gadasz...
Chetnie pouczasz innych aby nauczyli sie czytac ze zrozumieniem a sam nie posiadles tej zdolnosci :>

Napisalem ze mecze z Realem lub Milanem decyduja o wszystkim (z Realem o 1/4 CL a z Milanem moze zadecydowac o Scudetto) a tekst o tym ze sa wazniejsze niz 36 innych spotkan nie wiem skad wytrzasnales :lol:

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:52

Alexxxxxx pisze:Powracając do głównego tematu "Rozmów w toku" Wink myślę, że niektórzy są trochę za bardzo przewrażliwieni. Zlatan gra bardzo dobrze i nie ma się, co czepiać szczegółów.
:shock: jesli w twoim przekonaniu strit Zlatana to "szczegol" to niezle. On ma w ogole celownika, a jeli ma to wycelowany w kosmos. Takie rzeczy trzeba wytykac na kazdym kroku! Z pozostala czescia postu zgadzam sie w 100% - Zlatan to obecnie zawodnik, ktoremu Juve zawdziecza to co w tym sezonie dotychczas osiagneli, jest nam potrzebny i tu nie ma zadnych co do tego watpliwosci! To prawdziwy skarb.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, 19:58 przez forza bianco-neri, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve per Sempre
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:57

DjJuve pisze:
Alexxxxx pisze:Tak decydują dwa mecze z Milanem są ważniejsze niż 36 z innymi rywalami :roll: Pomyśl, co gadasz...
Chetnie pouczasz innych aby nauczyli sie czytac ze zrozumieniem a sam nie posiadles tej zdolnosci :>

Napisalem ze mecze z Realem lub Milanem decyduja o wszystkim (z Realem o 1/4 CL a z Milanem moze zadecydowac o Scudetto) a tekst o tym ze sa wazniejsze niz 36 innych spotkan nie wiem skad wytrzasnales :lol:
Hmmm, czy mi się wydaje, czy w Serie A jest tylko jedna drużyna pokroju Milanu, czyli Juve, a my sami nie będziemy ze sobą grać. Nie ujmując nic Interowi, ale na razie nie są drużyną, która zasługuje na ten Mont Everest europejskiej piłki. A jeśli odejmiemy od 38 - liczba meczy w Serie A, liczbę spotkań z Milanem to wyjdzie 36, prawda czy nie :?: :!: Gdybyśmy nie przegrywali ze słabiakami to bylibyś wysoko nad Milanem. Wiec nie gadaj, ze tylko mecz z Milanem jest ważny. Każde spotkanie jest równie ważne.
forza bianco-neri pisze:
Alexxxxxx pisze:Powracając do głównego tematu "Rozmów w toku" Wink myślę, że niektórzy są trochę za bardzo przewrażliwieni. Zlatan gra bardzo dobrze i nie ma się, co czepiać szczegółów.
:shock: jesli w twoim przekonaniu strit Zlatana to "szczegol" to niezle. On ma w ogole celownika, a jeli ma to wycelowany w kosmos. Takie rzeczy trzeba wytykac na kazdym kroku! Z pozostala czescia postu zgadzam sie w 100% - Zlatan to obecnie zawodnik, ktoremu Juve zawdziecza to co w tym sezonie dotychczas osiagneli, jest nam potrzebny i tu nie ma zadnych co do tego watpliwosci! To prawdziwy skarb.
Jakby miał tak rozregulowany celownik to nie strzeliłby 10 bramek w obecnym sezonie w Serie A...
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, 20:02 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Gianni Agnelli
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:01

Alexxxxx pisze: Gdybyśmy nie przegrywali ze słabiakami to bylibyś wysoko nad Milanem.
Tylko zauwaz ze nie mozna wygrac wszystkich spotkan w sezonie :>
Kazda druzyna ma swoje slabe chwile w ktorych polega.
Alexxxxx pisze: Wiec nie gadaj, ze tylko mecz z Milanem jest ważny.
Znow problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Napisalem ze bedzie decydujace, gdyz o Scudetto moze zawazyc ten jeden mecz.
Alexxxxx pisze:Każde spotkanie jest równie ważne.
Kazde spotkanie jest wazne lecz nie kazde jest decydujace.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:04

DjJuve pisze:
Widzisz :?: Sam sobie zaprzeczasz. Już chyba sam nie wiesz, o co Ci chodziło :wink: Rozumiem, że uważasz mecz z Milanem za najważniejszy, ale dla mnie to stek bzdór, bo potknięcie z byle rywalem może być decydujące.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, 20:08 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Gianni Agnelli
kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:07

Marcin_FCJ pisze:
No cóż, aktualnie 8.
A Juventus 2. i co? Milan jest lepszy?!
Wiesz pozycja w tabeli jednak o czymś świadczy. Tylko, że w przypadku Milanu i Juve o miejscu decyduje różnica jednej bramki, a Roma jest zdecydowanie niżej od Udinese, Sampdorii czy Palermo. Zreszta gdyby Milan miał dużą przewagę nad Juve to chyba oznaczałoby, że jest lepszy prawda? A ja mówie, że Lazio to 5 siła a Parma 6. Co tam...
Marcin_FCJ pisze:
A skąd Ty to wiesz, powiedz?! Ciekawe czy jak Del Piero zaczynał kariere powiedziałbyś podobnie o nim w porownaniu do innego świetnego piłkarza Juve?? Zlatan ma dopiero 22 lata więc ma ich przed sobą jeszcze wiele na grę. Dobry jesteś

Nie będę o tym dyskutował. Prześledź sobie biografię Alexa a dowiesz się dlaczego Zlatan nigdy nie bedzie w Juventusie kimś takim jak Del Piero.
Czemu nie chcesz dyskutować?? Bo nie wiesz co napisać?? Powiedz na podstawie czego tak myślisz?? Biografie Alexa znam dosc dobrze, ale biografii Zlatana do 31 roku życia jeszcze nie...
Wojtom pisze:Ciesze sie, ze Zlatan chce, moze i drubluje, co wychodzi mu znakomicie, jeszcze brakuje tylko tego ostatniego uderzenia, ktore mam nadzieje, niebawem sie wyrobi i będzie on nie do powstrzymania ! Tak jak sytuacja z Realem po zdobyciu bramki przez Zalayete. Przeszedł od połowy 3 piłkarzy Realu, pozniej jeszcze zmylił obrone i wysunął sie na wpaniałą pozycje, ale przestrzelil. A byłem pewny, ze trafi. Ale kazdemu sie moze zdarzyc.
Ja też mam taką nadzieje! Jeśli poprawi ten element, będzie prawie idealnym napastnikiem .
forza bianco-neri pisze:jesli w twoim przekonaniu strit Zlatana to "szczegol" to niezle. On ma w ogole celownika, a jeli ma to wycelowany w kosmos. Takie rzeczy trzeba wytykac na kazdym kroku!
Ej gościu o co Ci chodzi?? Każdemu może sie zdarzyć przeciez on tego nie robi w każdym meczu. Gdyby wytykać na każdym kroku no to rzeczywiście, nie ma piłkarza na świecie, który nie miałby strita.

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:07

Alexxxxx pisze:
DjJuve pisze:
Widzisz :?: Sam sobie zaprzeczasz. Już chyba sam nie wiesz, o co Ci chodziło :wink:
Sorry, ale mi się wydaje czy nie macie co robić tylko kłócić się nie na temat o byle szczegóły i drobne błędy ?? Naprawdę aż trudno się patrzy na takie coś :o

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:11

Coolfi pisze:
Alexxxxx pisze:
DjJuve pisze: Znow problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Widzisz :?: Sam sobie zaprzeczasz. Już chyba sam nie wiesz, o co Ci chodziło :wink:
Sorry, ale mi się wydaje czy nie macie co robić tylko kłócić się nie na temat o byle szczegóły i drobne błędy ?? Naprawdę aż trudno się patrzy na takie coś :o
Hmmm nie wymyślaj sobie, że my się kłócimy. Razem z Dj'em wymieniamy po prostu swoje poglądy. On po prostu myślał, że ja nie zrozumiałem :wink: Z mojej strony to żadna kłótnia. Mamy po prostu różne zdania, a to, że chcemy to przedyskutować niczemu nie szkodzi. Wszyscy ludzie mają różne poglądy tylko my umiemy się powstrzymać od kłótni, a niektórzy szukają dziury w całym :? :(

Gianni Agnelli
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:14

Zlatan jest piłkarskim geniuszem- zgoda
Jest jednym z głównych twórców potęgi Juve w tym sezonie- zgoda
Jest piłkarzem, który potrafi w pojedynke wygrać mecz- zgoda

... tylko dlaczego tak często przedkłada własne cele, nad dobro zespołu. Jego skuteczność jest powiedziałbym mocno średnia. Zlatan gra pod publikę i dlatego nie mogę się do niego przekonać. Przykład: rewanż z Realem- jak on nie strzelił tam hattricka (dwie setki) wie chyba tylko on...
Zawsze szuka niekonwencjonalnych zagrań, a czasami wystarczy prosto podać piłkę. Ech ten Zlatan kocham go i nienawidze...

ODPOWIEDZ