Chelsea czy Bayern kogo wolicie ?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ziolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 14:43

Wolę Bayern. Ale jeśli juve trafi na chelsea to się nic nie stanie bo juve jest najlepszym klubem na świecie :!:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 14:55

Ja osobiscie w polfinale wole Chelsea a to ze wzgledu na to ze jak sie chce wygrac lige mistrzow to trzeba walczyc i wygrywac z najlepszymi.U mnie nie ma miejsca jakas kalkulacja i tyle.A poza tym musimy pierw przejsc Liverpool ;)

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 21:24

Zdecydowanie Bayern, zawsze lubiłem druzynę z Bawarii [Klinsi! =)] i życzę im wyeliminoania Chelsea 8) . Poza tym drużyna Mourinho na dzień dzisiejszy to najsilniejsza - obok Milanu, drużyna w Champions League.

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 21:31

To jest tak. Gdybym rozwazal w kategoriach- kto bylby latwiejszym przeciwnikiem, powiedzialbym, ze wole zdecydowanie Bayern Monachium. Ale tak naprawde z checia obejrzalbym pojedynek Juve z Chelsea- i chcialbym zobaczyc, jak Juventus sprowadza Chelsea razem z Murinho na ziemie.. :roll: Chelsea potrafi grac ladny futbol, ofensywny, nieraz przyjemny dla oka, mysle, ze ten mecz to byloby cos.. a jeszcze biorac pod uwage nerwy i przezycia z tym zwiazane... heh. No i ciekawe ile kibicow pojawiloby sie na Delle Alpi :roll:
Mimo wszystko jesli Bayern wczesniej wyeliminowalby Anglikow- plakal nie bede. Nie jestem przeciwny, a wrecz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko.
kyle666 pisze:życzę im wyeliminoania Chelsea 8)
Can I get another AMEN? 8)

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 10:00

Ta dyskusja nie ma zbytniego sensu. Czy z Chelsea, czy z Bayernem trzeba grać jednakowo. Jeśli myśli sie o zwycięstwie w Lidze Mistrzów, to nie mozna liczyć, że do finału dostaniemy się grając ze średniakami.
Z Bayernem wygraliśmy w tym sezonie już dwa razy, to jednak cale nie musi znaczyć, że wygralibyśmy z nimi po raz trzeci. Chelsea wydaje się zdecydowanym faworytem nie tylko tego spotkania, ale i całej LM.
Bardziej prawdopodne wydaje mi się spotkanie z Chelsea. Ich bronią jest drużyna. Trzeba przyznać, że Murinho jest jaki jest, ale potrafił zbudować drużyne.
A tak wogóle, top my juz myślimy o półfinale, a jeszcze nawet do niego nie weszliśmy. Najpierw mecz z Liverpoolem, i to napewno nie będzie spacerek. Narazier skupmy sie na tym dwumeczu, a potem pomówimy o półfinale.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 10:18

Najpierw musimy pokonać Liverpool a potem się skupić na dalszej fazie tych rozgrywek , moim zdaniem nie będzie łatwo ani z Chelsea ani z Bayernem , Chelsea no to wiadomo zespół naszpikowany gwiazdami do tego geniusz Mourinho! ale ten zespół jeszcze 3 lata temu nic nie znaczył , walczył bezskutecznie w Pucharze Uefa ale i tak go nie wygrał a to my jesteśmy utytułowanym Juventusem ! i to my jesteśmy bardziej doswiadczeni w tym rozgrywkach! szkoda tylko że to obecnie Chelsea jest potęgą futbolu ! i szkoda że nie umiejętnosci a pieniądze rządzą futbolem! jeżeli chodzi natomiast o Bayern to uważam że nie byłoby tak łatwo rozegraliśmy z nimi 2 mecze które wygraliśmy 1-0 po beznadziejnej grze w pierwszym meczu to my dominowaliśmy ale możan powiedzieć że był cios za cios a w drugim to była obrona Częstochowy i fuks 90 minucie! i dlatego teraz uważam że będzie arcy cięzko przejsć Chelsea czy Bayern mimo wzystko nadal jesteśmy jednymi z faworytów do wygrania Ligi Mistrzów! no bo przecież nie dopuscimy nikogo do naszej bramki :D

ODPOWIEDZ