Zlatan..zlituj się....
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Dobry mecz obu zawodnikow, robili to co bylo w tym topicu wymienione. Obaj mieli po poprzeczce, Zlatan bardzo ladna asysta, DP bramka na wage zwyciestwa, chcialbym zeby grali tak jak w drugiej polowie i by bylo ok.
Zobaczymy jak im pojdzie za 2 tyg w meczu z Fiorentina.
pozdr
Zobaczymy jak im pojdzie za 2 tyg w meczu z Fiorentina.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Adu
- Juventino
no skutecznosci mu na pewno brakuje, drybling ma swietny, ale malo bramek strzela, jak dla mnie za malo. chociaz na pewno bardzo sie przydaje i jest bardzo wazna postacia druzyny
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Mane
- Juventino
Kolejny beznadziejny mecz Zlatana, nie zauwaza partnerow, probuje sam dryblowac kilku zawodnikow, traci w ten sposob pilke i niepotrzebnie fauluje (doskonale widac wtedy jego nieporadnosc), podaje za slabo i nie celnie a potem bezradnie rozklada rece, moze taka gra wystarczala na lige holenderska, ale Serie A to o wiele wyzsze progi.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
-_- nie no po prostu ja juz widze nowe pokolenie specjalistow pilkarskich.Kolejny beznadziejny mecz Zlatana, nie zauwaza partnerow, probuje sam dryblowac kilku zawodnikow, traci w ten sposob pilke i niepotrzebnie fauluje (doskonale widac wtedy jego nieporadnosc), podaje za slabo i nie celnie a potem bezradnie rozklada rece, moze taka gra wystarczala na lige holenderska, ale Serie A to o wiele wyzsze progi.
Zauwaz ze gdyby nie piekna asysta Zlatana to DP by gowno strzelil. Ale ja wiem, Alex strzelil bramke, to mozna powiedziec ze Zlatan jest beznadziejny... po prostu rece opadaja. Zyj w swoim swiecie w ktorym tylko DP jest napastnikiem cokolwiek wartym reszta to zapchajdziury.
Dobrze ze strzelil, jakby nie trafil z tamtej pozycji to chyba bym dostal wylewu...I co? Alex strzela brameczke.
Zlatan asysta. -jest ok
Ale nie ulega wątpliowości, ze Alex gral wczzoraj lepiej i tyle
Ponawiam moja prosbe o strone ze statystykami.
pozdr

- Corcky
- Juventino
tomcatmi6 pisze:Heh..ciekawe co by było jakby tam Zlatan stał.. :-D ale mniejsza o to. Proponuję zakończyć tę gadkę, bo to jak zauważyłem to nei am sensu. Ciągle na siłę nie chcecie zauwazyć, że Alex gra dobrze. No coż. No i cały czas zyjecie meczmi zRealem, w których rzeczywiscie Alex grłą słabo. Ale w lidze od kilku spotkań udowadnia, zę zasługuje na wyjściową jedenstkę.!Dobrze ze strzelil, jakby nie trafil z tamtej pozycji to chyba bym dostal wylewu...
pozdr

Alessandro Del Piero ole!
- Mane
- Juventino
Zauwaz ze gdyby zlatac nie tracil kazdej pilki to by mial ze 3 asysty i 2 bramki:Ptomcatmi6 pisze:-_- nie no po prostu ja juz widze nowe pokolenie specjalistow pilkarskich.Zauwaz ze gdyby nie piekna asysta Zlatana to DP by ### strzelil.
- Wojtom
- Juventino
Niektórym na prawde przeszkadza, ze to Alex strzelil, a nie Zlatan. :? Co z tego, ze Zlatan przejdzie całe boisko, nadrybluje, przejdzie bramkarza, a na koniec posle pilke w kosmos ? :roll: Podał bardzo ładnie Alexowi, a ten wykonczył akcje, tak jak powinien to zrobic. Wspolpraca tych dwoch piłkarzy uklada sie coraz lepiej i nie wiem po co te stałe kłotnie? :?
tomcat..@ po co Ci statystyki? Chcesz zobaczyc asysty? Zlatan na pewno nie ma wiecej niz DP...
Zamiast cieszyc sie z pięknej akcji dwoch naszych napastnikow, to wy sie kłocicie... :?
tomcat..@ po co Ci statystyki? Chcesz zobaczyc asysty? Zlatan na pewno nie ma wiecej niz DP...
Zamiast cieszyc sie z pięknej akcji dwoch naszych napastnikow, to wy sie kłocicie... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- nopone
- Juventino
swiete slowa - cala akcja byla cudowna,to jak Zlatan podal to mistrzostwo swiata ale i wykonczenie Alexsa do takich sie zalicza, strzal z pierwszej pilki ,lewa noga w dlugi rog no mniam !Wojtom pisze: Zamiast cieszyc sie z pięknej akcji dwoch naszych napastnikow, to wy sie kłocicie... :?
TO BYLO WRECZ SLICZNE! kwestionujecie przydatnosc Zlatana ? no koi, ale czy wy nie pamietacie tych asyst z Bayernem,Realem i mnustwem w lidze ? to jego 1 sezon, przypomnijcie mi ktory z poprzednich napastnikow mogl pochwalic sie taka gra ? Di Vaio ? Miccoli moze Darko ? moze i nie ma celnosci ale JEST CHOLERNIE POTRZEBNY druzynie !
myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- Lypsky
- Juventino
Miedzy Zlatanem a DP jest jedna znaczaca roznica, pierwszy potrafi grac dobre mecze z trudnymi jak i latwymi przeciwnikami a DP?
Niestety w przypadu Alexa sa to pojedyncze przeblyski. O ile w spotkaniach z zapleczem serie a radzi sobie bardzo dobrze to mecze z Milanem lub Realem zupelnie mu nie wychodza.
Narasta w nas nadzieja ze wraca do formy i klops, padaka nad padaki. Ibrahimovic nie ma z tym problemow, odwala czarna robote ktorej wiekszosc z was nie potrafi zauwazyc a skutecznosc? Przyjdzie z czasem. Musimy pamietac ze jest to pierwszy sezon Szweda we Wloszech a DP gra juz tu troche, wiec porownywanie ich jest zupelnie nie potrzebne.
Zlatan bedzie sie jeszcze rozwijal a w przypadku Alexa jest to malo prawdopodobne.Mam nadzieje ze Szwed w przyszlosci wraz z Cassano bedzie tworzyl nasz napad :] Jest on nam bardzo potrzebny, sytuacje takie jak z rewanzu z Bayernem potrafi wypracowac fenomenalnie, i oto wlasnie chodzi :]
I prosze, nie piszcie ze Zlatan gra zle po to moze swiadczyc tylko o czyjejs glupocie. Gdyby nie Szwed zapewne teraz plakalisbyscie ze nie ma nas w 1/4 CL, a przypominam ze DP w tym meczu zaprezentowal jedno wielkie nic.
Niestety w przypadu Alexa sa to pojedyncze przeblyski. O ile w spotkaniach z zapleczem serie a radzi sobie bardzo dobrze to mecze z Milanem lub Realem zupelnie mu nie wychodza.
Narasta w nas nadzieja ze wraca do formy i klops, padaka nad padaki. Ibrahimovic nie ma z tym problemow, odwala czarna robote ktorej wiekszosc z was nie potrafi zauwazyc a skutecznosc? Przyjdzie z czasem. Musimy pamietac ze jest to pierwszy sezon Szweda we Wloszech a DP gra juz tu troche, wiec porownywanie ich jest zupelnie nie potrzebne.
Zlatan bedzie sie jeszcze rozwijal a w przypadku Alexa jest to malo prawdopodobne.Mam nadzieje ze Szwed w przyszlosci wraz z Cassano bedzie tworzyl nasz napad :] Jest on nam bardzo potrzebny, sytuacje takie jak z rewanzu z Bayernem potrafi wypracowac fenomenalnie, i oto wlasnie chodzi :]
I prosze, nie piszcie ze Zlatan gra zle po to moze swiadczyc tylko o czyjejs glupocie. Gdyby nie Szwed zapewne teraz plakalisbyscie ze nie ma nas w 1/4 CL, a przypominam ze DP w tym meczu zaprezentowal jedno wielkie nic.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Marcin_FCJ
- Juventino
tomcatmi6 pisze:-_- nie no po prostu ja juz widze nowe pokolenie specjalistow pilkarskich.Kolejny beznadziejny mecz Zlatana, nie zauwaza partnerow, probuje sam dryblowac kilku zawodnikow, traci w ten sposob pilke i niepotrzebnie fauluje (doskonale widac wtedy jego nieporadnosc), podaje za slabo i nie celnie a potem bezradnie rozklada rece, moze taka gra wystarczala na lige holenderska, ale Serie A to o wiele wyzsze progi.
Zauwaz ze gdyby nie piekna asysta Zlatana to DP by ### strzelil. Ale ja wiem, Alex strzelil bramke, to mozna powiedziec ze Zlatan jest beznadziejny... po prostu rece opadaja. Zyj w swoim swiecie w ktorym tylko DP jest napastnikiem cokolwiek wartym reszta to zapchajdziury.
Dobrze ze strzelil, jakby nie trafil z tamtej pozycji to chyba bym dostal wylewu...I co? Alex strzela brameczke.
Zlatan asysta. -jest ok
Ale nie ulega wątpliowości, ze Alex gral wczzoraj lepiej i tyle
Ponawiam moja prosbe o strone ze statystykami.
pozdr
Czy jesteś zły nato że strzelił Del Piero a nie Ibrahimovic? Czy nie umiesz pogodzić się z tym że Del Piero rozegrał lepszy mecz? A czy jak Alex strzeli bramkę i zagra dobry mecz to nie wolno go pochwalić? Piszesz że Del Piero miał łatwą pozycję? Napisałem ci już otym w temacie o meczu Juve - Reggina. Domagasz się statystyk? Ile asyst miałby Del Piero gdyby Zlatan wykorzystywał wszystkie swoje sytuacje? Z każdym postem bawisz mnie coraz bardziej. Często narzekasz na fanów Del Piero że są ślepo w niego wpatrzeni, a tym czasem robisz to samo w stosunku do Zlatana.
EDIT:
Zauważ że gdyby nie świetna akcja Zebiny to tosamo stałoby się w stosunku do asysty Zlatan. Ogarnij się.Zauwaz ze gdyby nie piekna asysta Zlatana to DP by ### strzelil
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
##### ##### #### ####### .
Co do tematu, chodzi mi o to ze wszyscy mowia o "super bramce Alexa" a nikt nie raczy zauwazyc asysty Zlatana. A statystyk poszukuje z ciekawosci, w sumie mi "wisi" to co sadzicie o Zlatanie bo i tak ten co sadzi ze Ibra gra piach a DP gra jak bog pilkarski nie zrozumie co mowie.
Wiec jesli ktos znajdzie niech zamiesci linka do statystyk.
pozdr
Co do tematu, chodzi mi o to ze wszyscy mowia o "super bramce Alexa" a nikt nie raczy zauwazyc asysty Zlatana. A statystyk poszukuje z ciekawosci, w sumie mi "wisi" to co sadzicie o Zlatanie bo i tak ten co sadzi ze Ibra gra piach a DP gra jak bog pilkarski nie zrozumie co mowie.
Wiec jesli ktos znajdzie niech zamiesci linka do statystyk.
pozdr

- Marcin_FCJ
- Juventino
Przejrzałem specjalnie cały TOPIC meczu Juve- Siena. Dlaczego nie raczyłeś zauważyć pięknej bramki Del Piero piętką a asystę Zlatana zauważasz momentalnie? Może wtedy też miał łatwą pozycję :lol:
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zlatan powinien być takim ofensywnym pomocnikiem, coś w stylu Nedveda...
jest bardzo dobry technicznie i potrafi wspaniale asystować... no ze stzelaniem to ma torchę gorzej(niepotrzebnie sie napala!! ), ale jestem pewien że gdyby Capello ustawił go za napastnikami to Zlatan by wymiatał....
jest bardzo dobry technicznie i potrafi wspaniale asystować... no ze stzelaniem to ma torchę gorzej(niepotrzebnie sie napala!! ), ale jestem pewien że gdyby Capello ustawił go za napastnikami to Zlatan by wymiatał....
<Juventus Semper Fidelis>