Zawaliste dryblingi triki i kiwki.
- Ibrahimovic
- Juventino
ibrahimovic9@interia.pl jak ktos mi przesle zajefajne brameczki i triki ja tez odpowiem z góry dzieki
- AgisDeluxe
- Juventino
wystarczy poszperac w necie i jest tego sporo..a nie trzeba zakladac jakichs tematow nowych co chila o tym...nauczcie siekorzystac z sieci :twisted:
forza :!:

forza :!:
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- KAcper123
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja. Aż mnie wmurowało :roll: Sam za cos takiego dostałem moją jedyną kartkę na forum.Rysiek pisze:Nie chcę bawić się w moda, ale to co zobaczyłem mnie aż uderzyło.
Nie wiecie że takie sprawy się załatwia przez priva? Chodzi mi tu o coś w stylu "prześlij na mój mail też" , no ludzie, dajcie spokój, zaśmiecacie tylko forum. Co innego posty z linkami 8)
Od tej pory jeśli ktoś napisze posta gdzie poda swój mail i poprosi o filik, kartka. Od tego jest PRIV. Jak ktoś ma jakies linki, niech umieszcza i tyle.

- raptorb
- Juventino
- smok
- Juventino
ja poszukuje filmikow z del piero (tricki piekne bramki itp) jesli ktos ma to mogl by mi przeslac na meila smok-89@tlen.pl
- bartek_bp15
- Juventino
ja mam takich pare...
np o Ronaldinho a o Del Piero tez by się pare znalazło:P:D

- Pirlo
- Juventino
Wejdzcie sobie na http://www.soccerclips.net/ to jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> stronka albo na http://www.eurogoal.pl/ tu tez sa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmiki!!Ja mam na kompie jeden <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 15-minutowy filmik z nalepszymi trikami ale on ma 50 mega...i go raczej na maila nie wysle!!! 

- Kuba Napierski
- Juventino
antoni.napierski@wp.pl poproszę. Jak będę sam coś miał to dam znać 
Przeczytaj mojego posta kilka linijek wyżej :? Tym razem bez kartki, dla następnych już nie będzie litości, ludzie priv! /Dragon
Przeczytaj mojego posta kilka linijek wyżej :? Tym razem bez kartki, dla następnych już nie będzie litości, ludzie priv! /Dragon
- Benjamin007
- Juventino
Mam wielką prośbę ma może ktoś linki do filmików z Adu. Szukałem na w/w stronach i nic nie znalazłem. Jeśli ktoś posiada jakieś namiary to prosze wrzucić tu link.