Chelsea czy Bayern kogo wolicie ?
- basque
- Juventino
eee wole o tym nawet w ogole nie myslec, na razie liczy sie tylko cwiercfinal z liverpoolem. obstawianie z kim ewentualnie zagramy w polfinale i jak nam pojdzie swiadczy o zbytniej pewnosci, a w pilce noznej ta zbytnia pewnosc niejednokrotnie byla karana.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2005, 13:08 przez basque, łącznie zmieniany 1 raz.
OGGI. DOMANI. SEMPRE.
- dawidm
- Juventino
A poza tym jeśli mamy wygrać CL to musimy sobie poradzić z każdym
Na razie czekamy na mecz z Liverpoolem. A IMHO Bayern wcale nie jest na straconej pozycji w meczu z Chelsea. Pokonali przecież Arsenal, a to nie byle co...
- Coolfi
- Juventino
Ja osobiście wolałbym trafić na Chelsea. Przede wszystkim dlatego że nie lubię Mourinho i chciałbym mu dokopać
Poza tym udowodnienie Abramovichowi że za pieniądze nie da się kupić sukcesu to by było coś
Poza tym niech autor tematu trochę pomysli zanim coś napisze - najpierw musimy pokonać Liverpool a on od razu wyjeżdża z półfinałem :lol:

Poza tym niech autor tematu trochę pomysli zanim coś napisze - najpierw musimy pokonać Liverpool a on od razu wyjeżdża z półfinałem :lol:
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Szilgu
- Juventino
faktycznie lepiej o tym nie myśleć :? skupmy się na meczu Juve-Liverpool a rywala poznamy kiedy wyeliminujemy ich
takie obstawiabie na kogo wypadniemy jest na razie zbyteczne bo w 1/2 fianłu jeszcze nie jesteśmy.......ale jeśli Bayern wyeliminuje Chelsea to możemy bać sie go tak samo jak balibyśmy się Chelsea, gdyż wyeliminowanie Arsenalu nawet będącego q słabszej formie o czymś świadczy a ewentualne pokonanie Chelsea przez Bayern pokaazało by że są w naprawde świetnej formie....

- romaneq
- Juventino
- Adu
- Juventino
ja chce chelsea, choc uwazam ze latwiej byloby pokonac bayern. ale wole chelsea z tego powodu zeby juve pokazalo ze petrodolary to nie wszystkio. i chcialbym zobaczyc jak juve ogrywa druzyne abramowicza
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- aleksander1986
- Juventino
Oczywiscie że Bayern,dlatego że jest słabszy niż Chelsea a poza tym Juve ich dwukrotnie ogralo w LM juz w tym sezonie.Jednak malo prawdopodobne ze zagramy z Bayernem,dlatego ze Chelsea ich wyeliminuje.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Byłbym idiotą gdybym powiedział, ze Chelsea.
Tłumaczenie, ze musimy trafić na najlepszych, aby wygrać Champions Lague jest bez sensu, ponieważ można tego uniknąć.Wystarczy jeden słaby dzień drużyny z najwyższej pułki i wszystko moze sie pozmieniać.
Zależy to głównie od piłkarzy i atmosfery panującej w drużynie.Całym sercem bede kibicował Bayernowi i mam nadzieje, ze zdarzy sie jakaś niespodzianka i bez przeszkód awansujemy do finału(o ile rozniesiemy Liverpool)..
:twisted:
Tłumaczenie, ze musimy trafić na najlepszych, aby wygrać Champions Lague jest bez sensu, ponieważ można tego uniknąć.Wystarczy jeden słaby dzień drużyny z najwyższej pułki i wszystko moze sie pozmieniać.
Zależy to głównie od piłkarzy i atmosfery panującej w drużynie.Całym sercem bede kibicował Bayernowi i mam nadzieje, ze zdarzy sie jakaś niespodzianka i bez przeszkód awansujemy do finału(o ile rozniesiemy Liverpool)..
:twisted:
- M.
- Juventino
Twoje tłumaczenie jest bez sensu. Aby wygrać Ligę Mistrzów musimy grać i wygrywać z najlepszymi, tego nie da się uniknąć. Dlatego właśnie były zmiany wprowadzone w formule LM - przy losowaniu par 1/4 nie było drużyn rozstawionych, że najlepsze kluby spotkały się już na wcześniejszym etapie rozgrywek. A zresztą ja bym wolał, aby Juventus trafiał na faworytów i z nimi wygrywał. Nie chciałbym, aby w przpadku triumfu Juve mówiono tak jak o zwycięstwie Porto: że miało słabych przeciwników. Powinniśmy trafiać na faworytów (np. Chelsea) i z nimi wygrywać. Dlatego wolę, żebyśmy w ewentualnym półfinale trafili na zespół z Anglii.Wicior pisze:Byłbym idiotą gdybym powiedział, ze Chelsea.
Tłumaczenie, ze musimy trafić na najlepszych, aby wygrać Champions Lague jest bez sensu, ponieważ można tego uniknąć.
To jest właśnie urok LM :roll: .Wicior pisze:Wystarczy jeden słaby dzień drużyny z najwyższej pułki i wszystko moze sie pozmieniać.
:roll:
- daras
- Juventino
w tej chwili powinnismy sie skupil tylko i wylacznie na Liverpoolu... nie mozna byc w 100% pewnym i juz mowic o polfinalach. wszycy tak mowia i maja racje, teraz nie ma slabych klubow w LM (PSV troche odbiega od reszty ale tez jest dobre).
Jednak co do Chelsea i Bayernu to nie wybieralbym. Zdalbym sie na los. Oba kluby sa silne i niewazne ile razy pokonalismy Bayern w grupie, polfinal to zupelnie cos innego. Mysle ze nie mamy co obawiac sie Chelsea. barcelona odpadla tylko dlatego ze ma kiepska obrone, my mamy najlepsza w Europie
Jezeli chcemy wygrac LM nie mozemy sie nikogo obawiac, mysle ze najtrudniejszyb przeciwnikiem bylby Milan. Ma podobny styl gry co my. Jezeli wszystko pojdzie dobrze to spotkamy sie z nimi w finale, a wtedy trzeba bedize sie bardzo starac zeby nie powtorzyl sie mecz z przed 2 lat, pozdro
Jednak co do Chelsea i Bayernu to nie wybieralbym. Zdalbym sie na los. Oba kluby sa silne i niewazne ile razy pokonalismy Bayern w grupie, polfinal to zupelnie cos innego. Mysle ze nie mamy co obawiac sie Chelsea. barcelona odpadla tylko dlatego ze ma kiepska obrone, my mamy najlepsza w Europie

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- Wicior
- Juventino
Faktem jest, ze na tym etapie rozgrywek sa najlepsze drużyny w europie, lecz sa oczywiście i takie, które prezentują troszke niższy poziom.Diego pisze: Twoje tłumaczenie jest bez sensu. Aby wygrać Ligę Mistrzów musimy grać i wygrywać z najlepszymi, tego nie da się uniknąć.
A żeby sprawdzić czy można uniknąć tych mega firm (typu Chelsea)wystarczy spojrzeć na drabinke., :? :?
No fajnie fajnie.Ale co by sie działo gdybyśmy tak z nimi zagrali i Ty pewnien sukcesu zawiudł byś sie, bo Juve przegrało by dwa razy po 3:0.I jestem pewnien, ze na forum napisałbyś..Dlaczego oni..?/ dlaczego?? czy Bayern nie mógł wygrać..? :? :? .Po co mamy trafiać na silniejszego jeżeli drużyna przeciwna może odprawić ich za nas..?A zresztą ja bym wolał, aby Juventus trafiał na faworytów i z nimi wygrywał.
Ludzie którzy myślą, ze zabłysnął stwierdzeniem w stylu"Ja chce Chelsea, bo musimy wygrywać z najlepszymi"-tak naprawde pokazują swoje niezdecydowanie
Wicior pisze:Wystarczy jeden słaby dzień drużyny z najwyższej pułki i wszystko moze sie pozmieniać.
To jest właśnie urok LM :roll: .
To jest urok piłki nożnej.. :roll:
- M.
- Juventino
Jeżeli byśmy zdecydowanie przegrali z jakąś naprawdę dobrą drużyną (np. z Chelsea) pisałbym, że po prostu byli lepsi. Chodzi mi o to, że gdybyśmy zdobyli Puchar wygrywając z najlpeszymi, moglibyśmy się chwalić, że w drodze po niego pokonaliśmy Real, Liverpool, Chelsea i Milan. Nikt nie mógłby nam zarzucić, że trafiliśmy na słabeuszy (np. Porto, Lyon, PSV, Werder). Pokazalibyśmy, że jesteśmy bezapelacyjnie najlepsi.Wicior pisze:A żeby sprawdzić czy można uniknąć tych mega firm (typu Chelsea)wystarczy spojrzeć na drabinke., :? :?No fajnie fajnie.Ale co by sie działo gdybyśmy tak z nimi zagrali i Ty pewnien sukcesu zawiudł byś sie, bo Juve przegrało by dwa razy po 3:0.I jestem pewnien, ze na forum napisałbyś..Dlaczego oni..?/ dlaczego?? czy Bayern nie mógł wygrać..? :? :? .Po co mamy trafiać na silniejszego jeżeli drużyna przeciwna może odprawić ich za nas..?A zresztą ja bym wolał, aby Juventus trafiał na faworytów i z nimi wygrywał.
Ludzie którzy myślą, ze zabłysnął stwierdzeniem w stylu"Ja chce Chelsea, bo musimy wygrywać z najlepszymi"-tak naprawde pokazują swoje niezdecydowanie
:roll:
- Wicior
- Juventino
Wstydziłbys sie tego, zę w drodze do finału pokonalibyśmy Liverpool i Bayern.??Diego pisze:Chodzi mi o to, że gdybyśmy zdobyli Puchar wygrywając z najlpeszymi, moglibyśmy się chwalić, że w drodze po niego pokonaliśmy Real, Liverpool, Chelsea i Milan. Nikt nie mógłby nam zarzucić, że trafiliśmy na słabeuszy (np. Porto, Lyon, PSV, Werder)
Sam powiedziałeś wcześniej, ze nie da sie uniknąć świetnych zespołów.Więc dojście do finału po spotkaniach z nimi nie byłoby żadnym wstydem.I nie obchodziło by mnie to.. na kogo trafiliśmy.Obchodziło by mnie to, ze wygraliśmy LM.. :roll: