Emerson chce Cassano w Juve !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 16:44

Brazylijski pomocnik Juventusu Turyn Emerson zaapelował do swojego wielkiego przyjaciela z AS Romy Antonio Cassano. Zawodnik Bianconerich chce aby młody Włoch zdecydował się na transfer do Turynu.

"Antonio niech dobrze pomyśli nad tym co chce zrobić. W Realu byłby jednym z wielu i szybko mógłby zostać zawodnikiem skończonym, niespełnionym. W Juventusie natomiast miałby chwałę i szacunek. Cassano zastanów się." - powiedział Emerson.

pilka.pl

Ciekaw jestem co o tym myslicie ??? Moim zdaniem celem nr 1 powinien być partner w srodku pomocy dla Emersona chociarz dobry napastnik tez by sie przydał - wkońcu Mutu został sprowadzony do juve chyba tylko z myślą o wymianie na Cassano. Celem nr 1 musi być Mascherano - on sie swietnie nadaje do gry w srodku pomocy i napewno stanie sie gwiazda serie A jak Kaka a Cassano to sprawa drugorzedna - jakby nie wyszlo to mamy Mutu wkońcu !!

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 17:00

Ja myślę, że zupełnie bez sensowne jest reklamowanie portalu piłkarskiego, ten news najwidoczniej zaczerpneli z juvepoland.com na której to stronie głównej jest identyczny news.

Pozdrawiam

Marcello Lippi ritornare!
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 00:40

Nie wiedzialez ze na JP jest ten news, sorki

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
misiek24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 20:21

to dobrze trzeba stawiać na młodych bo niestety Del Piero już swoje lata ma i już niedługo zakończy kariere a to dobrze jeszcze ztego względu że będzie większa konkurencja w ataku

JUVE JUVE kochany nasz klub czy wygrywa czy nie zawsze z tobą OLE
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 20:43

Dokładnie , Alex pogra jeszcze z dwa sezony na wysokim poziomie. Moim zdaniem najlepszym nastepca Dp bedzie Cassano

Obrazek

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 21:40

Bardzo dobrze, ze Emerson korzysta ze swojej przyjaźni z Cassano :twisted: :twisted:
Powinien namawiać Go do momentu kiedy sie zdecyduje.Ciekawe, czy Emerson potrafi być natrętny...? :D :D
Jak spróbuje to moze być tylko dobrze..Wierze, ze wybierze biało-czarne barwy i nie będzie robił problemów wychowawczych.. :D

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 21:54

emerson dobrze mowi. ale czy cassano poslucha jego, czy tottiego. oto jest
pytanie. jak by posluchal tottiego to wcale by mi nie bylo zal.
P.S wicior zarombisty podpis (ten obrazek)!

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 22:01

Ja powtórze to co juz powtarzam w kólko:

NIE CHCE CASSANO W JUVE!!

Nie znosze takich niezdyscyplinowanych gnojkow, co tylko beda psuc nam atmosfere w klubie i nic nie grac! To nie pilkarz do JUVENTUSU!! Niech lepiej idzie do Realu!

juventus_turyn_1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 22:26

Emerson to jest gosciu czytalem tez ze Masherano bardzo chce grac z Puma! Coraz bardziej lubie tego Emersona :)

Zapraszam na moj blog o JUVE

www.juventusturyn1897.blog.onet.pl
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2005, 23:39

juventus_turyn_1897 pisze:Emerson to jest gosciu czytalem tez ze Masherano bardzo chce grac z Puma! Coraz bardziej lubie tego Emersona :)
Może nam od razu załatwi pól kadry Brazylii :lol: Swoją drogą ciekawe czemu Masherano chce grać akurat z Emersonem ?? Już prędzej z Aimarem w Valencii bo Aimar tesh jest z River :P
No to teraz po znajomości Puma załatwiła Cassano, jeszcze Ronaldinho i może hmmmmm.......... Carlosa poproszę :lol: :lol: :lol: joke! 8) 8)

Chetnie powitałbym Cassano, ale nie tracąc jego kosztem Mutu :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2005, 00:15

stefan590 pisze:Ja powtórze to co juz powtarzam w kólko:

NIE CHCE CASSANO W JUVE!!

Nie znosze takich niezdyscyplinowanych gnojkow, co tylko beda psuc nam atmosfere w klubie i nic nie grac! To nie pilkarz do JUVENTUSU!! Niech lepiej idzie do Realu!
Dobrze ze nie Ty o tym decydujesz :roll: wprawdzie uzasadnione są Twoje obawy o to ze cassano bedzie niezdyscyplinowany ale ja bym tu przytoczyl przyklad Zlatana, ktory tez najkulturalniejszym graczem na boisku nie byl..zanim nie przeszedl do JUVE..wydaje mi sie ze atmosfera jaka panuje w druzynie powoduje, ze pilkarze przestaja zachowywac sie jak rozwydrzone dzieci i chca grac dla dobra calej druzyny..wiec taki argument jakis podales do mnie za bardzo nie przemawia :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2005, 00:23

DokBadnie dlatego jestem za Cassano. Nie ma czegos takeigo zeby jednostka rzadzila w juve .Albo jeden za wszyctkich i wszyscy za jednego albo do widzenia. Juve nei bedzie rzdzil jeden pilkarz. Tym bardizej jak sie spojrzy na Del Piero -ikona juve a nie jest wladca wrecz przeciwnie .T oczemu mieliby sie sluchac jakiegos nwoego gowniarza

Di_Maggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2005, 21:25

Noi emerson robi niezle napewno capello go namawia i tez buffona aby namawiali cassano noi super CasSSano coraz bliezej JuVE !! D:D:

ODPOWIEDZ