Tabaka ;)
- juveni
- Juventino
Tak pamieta sie te piekne czasyVicente10 pisze:Ja kiedys bralem!! Moim zdaniem to nie jest narkotyk pamietam ze jej nazwa to "RED BULL" (w czerwonym pudełeczku). To jest troche niebezpieczne - slyszalem ze jesli sie bedzie czesto bralo i w duzych ilosciach to zacznie gnic!! A jesli chodzi o rekordy to kiedys wzialem tyle ze caly dzien mi sie w glowie krecilo!!!

No i oczywiscie tez RED BULL najczesciej
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- SlimShady
- Juventino
A ja mialem wycieczke pare tygodni temu i bylismy na kaszubach, a tam tabake sprzedawali w woreczkach i pudelkach. Zaciagnalem sie kilka razy, pokichalem troche i nic poza tym. I jakos mnie do tego nie ciagnie. Nie jest to narkotyk...
Forza Juve!!!
- juve_pany
- Juventino
Sprobuj KOMANDOSAvojtek pisze:A ja tak jak kilku innych kolegow,wole taniego winiaczaMoj ulubiony to "Owocowy raj" i "Cavalier" :lol: Pozdro :!:
- BOOM
- Juventino
Nom pare razy wciagalem tabaczke, ale jakos nie kreca mnie tez rzeczy 
Winko no to juz cos innego
KOMANDOS- probowalem i jako koneser ;p musze powiedziec, ze jest niezbyt
rano wali "benzolem"
Sprobujcie "WINO" marki Wino ;D (autentycznie maja nawet strone w necie, i te wino lapie sie na podtemat siareczka
) naprawde niezle 
Niezle sa jeszcze "Dar PGR-u"
i "Byczek"
a piliscie winko o zachecajacej nazwie "Sperma szatana" ??? to dopiero chwyt marketingowy :twisted:

Winko no to juz cos innego

Sprobujcie "WINO" marki Wino ;D (autentycznie maja nawet strone w necie, i te wino lapie sie na podtemat siareczka

Niezle sa jeszcze "Dar PGR-u"

- Coolfi
- Juventino
Wiadomo - pochodzę z Kaszub gdzie branie tabaki to sport narodowy
Mój śp. dziadek sam ją mi dawał. Napewno nie jest to narkotyk - to mogę powiedzieć w 100%. Nie pamiętam dokładnie jaki był mój rekord, ale nie było wcale tak słabo :-D Poza tym w braniu tabaki nie chodzi o to ile się wciągnie, ale o to jaki jest tego efekt :lol: a dokładniej wytrzymałość na kichanie & gilanie 8)

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Vincitore
- Juventino
Buhehe miałem przygodę z tym czyms mianowicie kupowałem to cały czas no i przynosiłem do szkoły ciagnelismy w kibelku no wiec ciągnąłem ja i moich 2 kumpli zaprosiłem też najwiekszego agara w szkole ma stycznosćz różnymi narkotykami itp: no to dobra ja sobie nasypałem dosyć dużo , wciagnałem i zaczeło mi się kręcić w głowie ale po chwili przestało no i przyszła kolej na niego nasypał sobie połowe z tego co ja miałem , wciagnął zaczął kaszleć , kichac szlochać tarzać sie po ziemi itp
wstaje i mówi tak No widzicie !!! Tak Się Ciagnie!!
:D mielismy z niego niezłą polewke . Teraz z tym skończyłem ale jak ktoś poczęstuje nie odmówie , najlepsza jest taka sprowadzana ze skandynawii , u mnei na osiedlu dzieci po 10 lat już to biorą idę kiedys patrze maja tego tyle że Hej!! Ogólnie Tabaki nie polecam strata pieniedzy ale też fajne uczucie jak by czas stanął w miejscu!

- Walo
- Juventino
Ja ostatnio w wakacje wciągałem tabakę z kumplami. Elegancko przez dolata 8)
Ostra jazda jak się dużo weźmie !!
Ostre basy są jeszcze jak po tym weźmie się zozole.( Takie cukierki ).
Rozkruszyć je i wciągnąć musujący proszek. Pełen wypas :twisted: hehehe.
Ale wino też jest spoko Komandos albo mocna wiśnia
Ostra jazda jak się dużo weźmie !!
Ostre basy są jeszcze jak po tym weźmie się zozole.( Takie cukierki ).
Rozkruszyć je i wciągnąć musujący proszek. Pełen wypas :twisted: hehehe.
Ale wino też jest spoko Komandos albo mocna wiśnia
- zlatan_sc
- Juventino
Jakie byly odloty jak w kinie bralismy tabake :-D Jeden kolega przynosil codziennie tabake do szkoly, ale pewnego dnia nasza wychowawczyni powiedziala ze nie chce juz sluchac od innych nauczycieli, ze robimy rozne dziwne rzeczy z jakims proszkiem wiec zaprzestalismy wciagac. A tabaka napewno nie jest narkotykiem
A co do win (tanich
) Moze ktos zrobi ankiete o winach np. jakie jest Twoje ulubione winko
: Domator
, Komandos, Granat itd. 8)

A co do win (tanich

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- IGI
- Juventino
Wez mi nie przypominajBOOM pisze:Sprobujcie "WINO" marki Wino ;D (autentycznie maja nawet strone w necie, i te wino lapie sie na podtemat siareczka) naprawde niezle

Moze troszke offtopic'owo, ale looknijcie (pewnie widzieliscie

- eLeM
- Juventino
Uważam że tabaka to nie narkotyk.
Uważam że tabaka jest dobra.
Biorę tabakę już od kilku lat codziennie i mógłbym przestać gdybym tylko chciał.
Ja po prostu na razie nie chcę
A tak poważnie to nie widze w tym nic fajnego. Parę razy na lekcjach w ostatniej ławce (tradycja chyba) i co... i nic... w nosie jedynie poswędzi i tyle.
Lepsza jest heroina
I tanie vino oczywiście (ehhh imprezki w akademikach)
Uważam że tabaka jest dobra.
Biorę tabakę już od kilku lat codziennie i mógłbym przestać gdybym tylko chciał.
Ja po prostu na razie nie chcę

A tak poważnie to nie widze w tym nic fajnego. Parę razy na lekcjach w ostatniej ławce (tradycja chyba) i co... i nic... w nosie jedynie poswędzi i tyle.
Lepsza jest heroina

I tanie vino oczywiście (ehhh imprezki w akademikach)

- Reggie
- Juventino
Narkotyk? Nie no skąd, wciągałem to kilka razy, było fajnie i tyle
Zastanawiam się jak się te rekordy mierzy? Ile naraz się wzięło do jednej dziurki?
W każdym razie polecam, tylko słyszałem że to niszczy śluzówkę i można mieć coś jakby niepochamowany katar czyli po prostu leje się z nosa cały czas.
co to wino robi z człowiekiem? 
Zastanawiam się jak się te rekordy mierzy? Ile naraz się wzięło do jednej dziurki?

W każdym razie polecam, tylko słyszałem że to niszczy śluzówkę i można mieć coś jakby niepochamowany katar czyli po prostu leje się z nosa cały czas.
:lol: Naprawde interesujący człowiekIGI pisze: Moze troszke offtopic'owo, ale looknijcie (pewnie widzieliscie) :arrow: http://strony.aster.pl/amanek/yo.wmv

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- 2MAN
- Juventino
Ja brałem tabake przez jeden rok w technikum
dzień w dzień - ktoś z kumpli kupowal i wciągaliśmy ile sie da
cyrk ,fajne to ... czasem lubie sobie jeszcze wciągnąć
póżńiej się nam znudziło 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php