Capello do Realu ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 14:18

Hiszpański dziennik informacyjny - "Marca" podaje, iż być może już od przyszłego sezonu szkoleniowiec Juventusu Turyn - Fabio Capello będzie szkoleniowcem zespołu z Madrytu.

Podobno prezes "Królewskich" - Florentino Perez uważam że powrót Włocha na stanowisko szkoleniowca Realu byłby dobrym posunięciem, jednak do tej posady przymierzany jest także Rafael Benitez z Liverpoolu.

pilka.pl

Moim zdaniem to kolejna plotka. Trzeba sie przyzwyczaic ze Real bedzie co dziennie oglaszal kogo chciałby zatrudnić - najpierw byl Ancelotti potem Benitez teraz Capello a jutro kto??? Z drugiej strony po Capello mozna sie spodziewac wszystkiego - potrafił opuscic Rome w jeden dzien po 5 letniej pracy to czemu nie moglby wystawic Juve po roku pracy???

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
juveziom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 14:32

Przemo zgadzam się z tobą w 100% to kolejna plota i Capelo napewno nas nie opuści tak jak Romy (bo lepiej płacimy) :twisted:
pewnie Luxemburgo jescze zostanie Trenerem przez jakiś czas

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 14:57

informacje ta potwierdza channel4.com. Potwierdza ale w tym sensie ze rzeczywiscie dziennik Marca podal ta "plotke?". Sadze ze nie mieli co napisac i wymyslili, ze Real interesuje sie Capello. Caly czas zastanawiam sie czy dac to na JP. Bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze Capello mialby przejsc do Realu. Nawet nie chce mi sie wierzyc ze Sacchi bierze pod uwage jego kandydature.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 15:08

Wydaje mi się że to kolejna plotka. Gdzieś indziej (chyba na Onecie) czytałem że trenerem Realu ma zostać Ancellotti 8) Jest tylko jeden warunek (mój prywatny :-D ) odejścia Capello - musiałby wrócić Lippi :D :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 15:35

Real i Capello :lol:

Po pierwsze: Capello juz raz powiedzieal ze nie ma zamiaru wracac do Madrytu i ze nastepna druzyna po Juve jaka bedzie trenowal ma byc reprezentacja jakiegos kraju (tylko nie Wloch).
Po drugie: Real ma w koncu trenera z prawdziwego zdarzenia bo Luxemburgo do takich wlasnie nalezy i jezeli mieliby zamiar go zwolnic za porazke ze zdobywca Pucharu Mistrzow( :D :D ) to byliby strasznie glupi.
Po trzecie: to Wielka PLOTKA

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 15:35

Mnie sie wydaje ze jest to tylko plotka poniewaz dziennikarze musza cos wymyslic zawsze.Capello zostanie z nami i wygra to co mozliwe z Juve czyli wszytko. :-D

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 15:55

Coolfi pisze:Wydaje mi się że to kolejna plotka. Gdzieś indziej (chyba na Onecie) czytałem że trenerem Realu ma zostać Ancellotti 8) Jest tylko jeden warunek (mój prywatny :-D ) odejścia Capello - musiałby wrócić Lippi :D :D

Oj to chyba najlepsze by nie bylo..przynajmniej jeszcze przez jakis czas :wink: po pierwsze Lippi stosunkowo niedawno zaczal sie opiekowac reprezentacja Wloch a po drugie byl w tamtym sezonie trenerem bianco-nerich i nie sadze ze przez niecaly rok az tyle sie zmienilo...co do samej wiadomosci to jest to plotka..ja na miejscu Realu zmienilbym najpierw kadre pilkarzy a na samym koncu trenera...oni są zalosni jesli mysla ze zmiana trenera cokolwiek zmieni w ich grze i w wynikach :|

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
misiek24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 16:32

to napewno jest plotka real myśli ze jak ma kase to już każdy trener i piłkarz odrazu będą się palić zeby u nich grac Capello nas nie opuści

JUVE JUVE kochany nasz klub czy wygrywa czy nie zawsze z tobą OLE
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 16:49

juveziom pisze:Przemo zgadzam się z tobą w 100% to kolejna plota i Capelo napewno nas nie opuści tak jak Romy (bo lepiej płacimy) :twisted:
no cóz widze że nawet nie znasz pisowni nazwiska naszego trenera :lol: i miałbym prośbe czy mugłby ktoś (na przykład Przemo :wink: ) poprawić błąd w temacie??

PS: jeśli ktoś w dalszym ciągu nie wie jaki zrobił błąd to: pisze się "Capello"
PS2: sorqa za post który nic nie wprowadza do dyskusji ale jak to ostatnio ujął Dragon o moim "muj" ash razi w oczy :wink:
Poprawiłem,już nie razi :D ....Dragon :-D

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 17:14

Chyba sobie marzą!!!Jezeli Capello odejdzie to bedzie swiadczyc o tym ze nie jest on godny obecnej pozycji Juve.Jednak uwazam ze to kolejna plotka a dziennikarze w Hiszpanii juz cudują bo Real przegral mecz z Juve i odpadl z LM wiec juz wymyslają.Nie wierzcie ludzie w takie ploty.

...Taka miłość jest jedna...Juve
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 17:16

Nie wiem jak wy ale ja osobiście wątpię w wiarygodność hiszpańskich brukowców i to tyle w tym temacie. Capello ma jeszcze ważny kontrakt z Juve jakby ktoś nie wiedział :!:

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 17:18

Shickit pisze:
juveziom pisze:Przemo zgadzam się z tobą w 100% to kolejna plota i Capelo napewno nas nie opuści tak jak Romy (bo lepiej płacimy) :twisted:
no cóz widze że nawet nie znasz pisowni nazwiska naszego trenera :lol: i miałbym prośbe czy mugłby ktoś (na przykład Przemo :wink: ) poprawić błąd w temacie??

PS: jeśli ktoś w dalszym ciągu nie wie jaki zrobił błąd to: pisze się "Capello"
PS2: sorqa za post który nic nie wprowadza do dyskusji ale jak to ostatnio ujął Dragon o moim "muj" ash razi w oczy :wink:
Hehe pisz Ty chłopie ze słownikiem :)

Co do tematu to myślę, że jeśli Juve polegnie ( odpukać ) na 2-óch frontach, Capello może polecieć i możliwe, że wtedy sobie pójdzie do Realu.

Antoni <tfu> [; wyplute.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2005, 17:38 przez Jamal_TH, łącznie zmieniany 1 raz.

Go hard, or go home.
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 17:21

Jamal wypluj te słowa, mamy w tym sezonie szanse żeby wygrać wszytsko!!!

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 19:50

Jamal_TH pisze:Hehe pisz Ty chłopie ze słownikiem
co Wy tak wszyscy do mojej ortografii???? :wink: po prostu nie przykładam sie do pisania ortograficznie przez neta, jednak skoro ash tak wam to przeszkadza to obiecuje, że zaczne :wink:
PS: Mam nadzieje, że nie zrobiłem żadnego ortograficznego błędu w tym poście, jednak gdybym jednak jakiś zrobił, to proszę poprawcie mnie :wink:

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 20:02

plota jakich wiele, aczkolwiek chyba bym nie plakal jakby sie tak stalo,. bo moze capello jest dobrym trenerem, ale to nie jest juventino

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Zablokowany