Hurra Juventus
- white_wolv
- Juventino
W Krakowie w EMPIKu na Rynku Glownym Hurra Juventus zawsze jest.Czesto przegladam na mscu ta gazete,bo cena ~30zl jest dla mnie za duza,tym bardziej ze oprocz zdjec i plakatow zadnego pozytku z tego czasopisma bym nie mial..gdyby byla wersja English chociaz...
Martin jakby Ci sie udalo dorwac to Italian Soccer to powiedz czy gazetka stoi na poziomie,ile kosztuje i czy warto kupowac..
Martin jakby Ci sie udalo dorwac to Italian Soccer to powiedz czy gazetka stoi na poziomie,ile kosztuje i czy warto kupowac..
- JUVEFANE_10
- Juventino
A mógłbyś powiedzieć dokładnie w krórym Empiku w Katowicahc bo ich jest tam kilkaJohnny777 pisze:Dziwne..... Ja właśnie w katowickim Empiku przeglądam ją dosyć regularnie... :? A gazetki... ekchm...Milanu i Romy chowam za inne albo odwracam do góry nogami :twisted:UlTrAs pisze:Byłem w Empiku w Katowicach. Tam jej nie mają :evil: i nawet nie wiedzieli o co mi chodzi :evil:
JESTEM OSZUSTEM
- Asta#8
- Qualità Juventino
Dla mnie specjalnie sprowadzali Hurra Juventus do Empiku w Bydgoszczy, bo tutaj nie ma. We wsześniu odpieram numer i chce zamawiać kolejny a oni mi mówią, że dostali jakiś zakaz na sprowadzanie gazet i niestety nie mogą mi już sprowadzać następnych numerów. :evil: Od jakieś czasu tzn. od wsześnie nie kupuje, co poprostu nie mogę. :?
- JUVEFANE_10
- Juventino
Ja dostałem namiary od Martina do Dystrybutorów którzy zsprowadzają Hurra Juventus.Napisałem do nich w grudniu żeby wysłali styczniowy numer do Rybnika.Okazało się że wysłali i kiedy napisałem ponownie żeby wysyłali co miesiąc.Odpisali mi że będą się starać.Otóż jest luty i mam lutowy numer,jaja są takie że jak Hurra Junetus pojawi się w Rybniku ja zaraz otrzymuje e-maila że się pojawił i mogę odebrać.W ten sposób sobie to załatwiłem
Jak tylko skaner przyjdzie mi z naprawy to zaraz zeskanuję i poślę Martinowi żeby wrzucił na serwer
Jak tylko skaner przyjdzie mi z naprawy to zaraz zeskanuję i poślę Martinowi żeby wrzucił na serwer
JESTEM OSZUSTEM
- Cyrklus
- Juventino
W Warszawie z tego co się orientuję to można tylko w głównym EMPIKU w Galeria Centrum znaleźć "Hurra Juventus". Jeśli ktoś ma informację o innych miejscach, to chętnie się dowiem. Mimo wszystko u nas kosztuje 23Zł. i są zawsze spóźnione, bo np. w lutym jest numer styczniowy. Nie wiem czemu tak
.

Marcello Lippi ritornare!
- JUVEFANE_10
- Juventino
jeśli ktoś chce numer z lutego to proszę bardzo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44579408
JESTEM OSZUSTEM
- Alexa Del Piero
- Juventino
Na tej aukcji można kupić archiwalne wydanie Hurra Juventus z 3 kasetami video http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44581355
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dionizos
- Juventino
Mozesz znalezc jeszcze w Blue City. Tam pojawia sie co miesiac... Jest tez Forza Milan 8) .Cyrklus pisze:W Warszawie z tego co się orientuję to można tylko w głównym EMPIKU w Galeria Centrum znaleźć "Hurra Juventus". Jeśli ktoś ma informację o innych miejscach, to chętnie się dowiem. Mimo wszystko u nas kosztuje 23Zł. i są zawsze spóźnione, bo np. w lutym jest numer styczniowy. Nie wiem czemu tak.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Oj cicho, bo sie przyczajam na to juz jakis czas, a tak to pewnie cena podskoczyAlexa Del Piero pisze:Na tej aukcji można kupić archiwalne wydanie Hurra Juventus z 3 kasetami video http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44581355

- Alexa Del Piero
- Juventino
W takim razie już siedze cichutko 8) :lol:BIGGI pisze:Oj cicho, bo sie przyczajam na to juz jakis czas, a tak to pewnie cena podskoczyAlexa Del Piero pisze:Na tej aukcji można kupić archiwalne wydanie Hurra Juventus z 3 kasetami video http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44581355:twisted:
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- BIGGI
- Qualità Juventino
Tiaa....i juz cena wysokaAlexa Del Piero pisze:W takim razie już siedze cichutko 8) :lol:BIGGI pisze:Oj cicho, bo sie przyczajam na to juz jakis czas, a tak to pewnie cena podskoczyAlexa Del Piero pisze:Na tej aukcji można kupić archiwalne wydanie Hurra Juventus z 3 kasetami video http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44581355:twisted:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nie marudź tylko licytuj :lol: Cena (wg mnie) jest bardzo przystępna, sama też bym zalicytowała ale mam ważniejsze wydatkiBIGGI pisze:Tiaa....i juz cena wysokaAlexa Del Piero pisze:W takim razie już siedze cichutko 8) :lol:BIGGI pisze:
Oj cicho, bo sie przyczajam na to juz jakis czas, a tak to pewnie cena podskoczy:twisted:
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Cyrklus
- Juventino
Ja zawsze jak jestem w tym głównym EMPIKU to biorę Hurra Juventus najbardziej na widok a Forza Milan i o Manchester United chowam
.
P.S. Dzięki Dionizos, ale już bliżej mam do Centrum.

P.S. Dzięki Dionizos, ale już bliżej mam do Centrum.
Marcello Lippi ritornare!
- JUVEFANE_10
- Juventino
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46318829 tu jest kolejny archiwalny numer Hurra Juventus.
Ja kupiłem kolejny czyli marcowy i zamiast plakatu Trezeguet dali plakat Omara i z tego powodu bardzo sie cieszę
Ja kupiłem kolejny czyli marcowy i zamiast plakatu Trezeguet dali plakat Omara i z tego powodu bardzo sie cieszę
JESTEM OSZUSTEM