Rywal dla Buffona
- Adu
- Juventino
no cech jest bardzo dobry, mysle ze on casillas i gigi to czolowka, tylko ze zwrocmy uwage na jedna kwestie ze wszyscy prawie bramkarze maja reqwelacyjne wyniki w 1szym sezonie, tak jak chociaz jurek D. no wiec ciekawe co bedzie pozniej
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- 2MAN
- Juventino
Jest kilku bramkarzy którzy jeszcze pokaża się z dobrej strony
Petr Cech - bardzo fajny bramkarz ,który doskonale czuje sie w bramce ,troche słabszy na przedpolu - grał już dobrze w Sparcie Praga i w Rennes - teraz jeden z czołowych bramkarzy na świecie.
Fabian Cool -bramkarz francuskiego AJ Auxerre - i nie pisze tutaj przez sympatie do tego bramkarz i klubu - ale zobaczcie go w akcji ! "wyciąga" takie piłki że Buffon by sie pogniewał - doświadczony bramkarz z LM i Pucharem UFEA - dla mnie czołówka we Francji !
Kasper Schmeichel - młodziutki bramkarz Man.City ,syn wielkiego Petera - jeszcze będzie klasą samą dla siebie - kwestia ogrania i lat
Ale Buffon rządzi ! a Kahn sie wypala
- starość nie radość,ale bramkarz cudowny !
Fabian Cool -bramkarz francuskiego AJ Auxerre - i nie pisze tutaj przez sympatie do tego bramkarz i klubu - ale zobaczcie go w akcji ! "wyciąga" takie piłki że Buffon by sie pogniewał - doświadczony bramkarz z LM i Pucharem UFEA - dla mnie czołówka we Francji !
Kasper Schmeichel - młodziutki bramkarz Man.City ,syn wielkiego Petera - jeszcze będzie klasą samą dla siebie - kwestia ogrania i lat
Ale Buffon rządzi ! a Kahn sie wypala

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- 29
- Juventino
Jak dla mnie Buffon jest niekwestionowanym numerem jeden na świecie, obserwuję jego kariere od początku i już po paru meczach wiedziałem, że musi grać w Juve ;] Drugim na mojej liście był Sebastano Frey, pamiętam jak jako 18sto latek wspaniale grał w Veronie... nie mam pojęcie, jak to jest ,że on nie jest podstawowym bramkarzem reprezentacji Francji. Kto jeszcze ? Casilias jest bardzo dobry, bez niego Real... lepiej nie pisać. A tak to Dida (z biegiem lat się rozwinął, ale to nie jest zawodnik genialny... tylko ułożony z czasem), a bramkaż Cheslea ?! no cóż.. na pewno nie jest lepszy niż Buffon, Frey, Casilias... On musi za nimi szukać swojego miejsca w szeregu.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2005, 22:27 przez 29, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.
- Juventino
Też prawda. Jednak w czasach gry w Rennes Cech nie mógł liczyć na tak dobrą obronę, a spisywał się bez zarzutu. Również na Euro 2004 potwierdził swoją klasę, według mnie był najlepszym golkiperem na tej imprezie. Cech jest bramkarzem bardzo solidnym, któremu nie zdażają się głupie wpadki. Jest pewnym punktem defensywy Chelsea i reprezentacji Czech. Bardzo go cenię.Yari pisze:Cech swoje czyste konto w wielu meczach zawdzięcza w 80% świetnej obronie Chelsea.
Co do tematu. Jakim on może być zagrożeniem dla Buffona? :roll: Żadnym. Co za różnica kogo dziennikarze wybiorą na najlepszego bramkarza? Kogo to obchodzi? Liczy się jak zawodnik prezentuje się na boisku, a na Gigiego chyba nikt nie narzeka :roll: .
:roll:
- El Nino
- Juventino
W CM-ie był świetny nie ?? Zapowiada nam się duży talent, jak w tej grze jego noty mówią prawdę.2MAN pisze: Kasper Schmeichel - młodziutki bramkarz Man.City ,syn wielkiego Petera - jeszcze będzie klasą samą dla siebie - !
Moja czołówka bramkarzy:
1.Buffon 2. Dida 3. Cech 4. Casillas 5. Dudek 6.A.Gomes 7. Valdes 8. Given 9. Kameni 10.Toldo
- ULAT
- Juventino
Cech gra dobrze ale nierówno. Obok kapitalnych występów zdrzają mu sie kiepskie. Chelsea ma świetną obronę dlatego rzadko musi interweniowac. To naprawdę dobry bramkarz ale zanim zaczniemy porównywać go z Buffonem poczekajmy z sezon lub 2 bo miał rację jeden z moich poprzedników pisząc że 1 rok na wyspach często jakimś sposobem jest dla bramkarzy z zagranicy bardzo dobry 

- envy_
- Juventino
moze i nie jest najmłodszy ale dobry bramkarz jest jak wino im starszy tym lepszy 
co do cecha to fakt to dobry bramkarz jednak musi pocwiczyc gre noga co bylo widac w meczach chelsea w lidze mistrzow gdzie koledzy z druzyny wycofywali pilke do tylu a on slicznie posylal ja na aut

co do cecha to fakt to dobry bramkarz jednak musi pocwiczyc gre noga co bylo widac w meczach chelsea w lidze mistrzow gdzie koledzy z druzyny wycofywali pilke do tylu a on slicznie posylal ja na aut
- wErOn
- Juventino
Rywal dla Buffona? Istnieje wogóle taki 8) ?
Serio myślałem że Dida dorównuje już naszemu Gigiemu, jednak mecz z Milanem pokazał kto tak naprawdę rządzi na świecie, nie musze chyba mówić ze Włosi mają najlepszych bramkarzy na świecie od wielu lat [Zoff, Zenga, Toldo, Buffon]
Serio myślałem że Dida dorównuje już naszemu Gigiemu, jednak mecz z Milanem pokazał kto tak naprawdę rządzi na świecie, nie musze chyba mówić ze Włosi mają najlepszych bramkarzy na świecie od wielu lat [Zoff, Zenga, Toldo, Buffon]

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- mil015
- Juventino
mylisz się jeszcze większym beztalenciem jest Ricardo- bramkarz Portugalii. Tak słabego zawodnika z którego zrobiono gwiazdę juz dawno nie widzialem. Przeciez on zawalił Portugalii bramkę w finale, a komantatorzy podniecali się nim tylko dlatego ze obronił karnego bez rękawic lol ale mi wielki wyczyn. A najbardziej wkurzalo mnie to jak Szpaq na Euro komentował " I ten niesamowity Ricardo.." az sie plakac chcialo.Ja-JUVE-nek pisze:PS Największą pomyłką bramkarską jest bramkarz Barcelony Victor Valdes...
- Reggie
- Juventino
:rotfl: Nie znam tylu dobrych bramkarzy których mógłbym umieścić na liście przed Dudkiem, ale jestem pewien że Dudek nie zasługuje na to miejsceZlatan Ibrahimovic pisze: Moja czołówka bramkarzy:
1.Buffon 2. Dida 3. Cech 4. Casillas 5. Dudek 6.A.Gomes 7. Valdes 8. Given 9. Kameni 10.Toldo

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli