Chievo 0-1 JUVENTUS
- Szymek
- Juventino
Wiem że większosć żyje meczem z Realem oraz meczem z Romą ale przyszedł czas na mecz z Chievo.
Noi po zwycięstwie na Olimpico udajemy się do Verony na mecz z miejscowym Chievo, które w tym sezonie broni się przed spdkiem, obecnie jest w strefie barażowej. Trochę się boję o wynik tego spotkania, bo czeka nas ciężka przeprawa z Realem. Piłkarze mogą być zmęcznie, przecież w meczu z Ralem walczą o wszystko. Jak wiemy, Nedved nie zagra z Realem a wie ktoś czy będzie gotowy na mecz z Chievo? Nie przyjmuje do wiadomoci innego rezultatu jak zwycięstwo, nie możmy pozwolić sobie na porażkę w takim momencie, gdy musiamy wyprzedzić Milan. Mam nadzieję że sprostamy wymaganiom drużyny, która nie sposuje się świetnie w tym sezonie. Licze że Bianconeri zdobędą więcej niż 1 bramkę.
Forza Juve, Vinci Per Noi
Pozdrawiam
Noi po zwycięstwie na Olimpico udajemy się do Verony na mecz z miejscowym Chievo, które w tym sezonie broni się przed spdkiem, obecnie jest w strefie barażowej. Trochę się boję o wynik tego spotkania, bo czeka nas ciężka przeprawa z Realem. Piłkarze mogą być zmęcznie, przecież w meczu z Ralem walczą o wszystko. Jak wiemy, Nedved nie zagra z Realem a wie ktoś czy będzie gotowy na mecz z Chievo? Nie przyjmuje do wiadomoci innego rezultatu jak zwycięstwo, nie możmy pozwolić sobie na porażkę w takim momencie, gdy musiamy wyprzedzić Milan. Mam nadzieję że sprostamy wymaganiom drużyny, która nie sposuje się świetnie w tym sezonie. Licze że Bianconeri zdobędą więcej niż 1 bramkę.
Forza Juve, Vinci Per Noi
Pozdrawiam
- Iver.pk
- Juventino
Mecz z Chevo w pierwszej rundzie nienalezal do trudnych-wygralismy 3-0, ale wtedy gral Nedved(strzelil bramke) i caly Juventus byl w lepszej formie. Mecz ten bedzie bardzo wazny w kontekscie walki o scudetto (ale w sumie ktory nie jest
) poniewaz Mialn gra ze swietnie sprawujaca sie w tym sezonie Sampa, ktora juz pokazala ze potrafi urwac pkt. faworytom w tym takze nam :twisted: Milanowi moze w koncu skonczy sie szczescie i sedzia nie przedluzy im meczu o 4 min tylko 3
Sadze ze po zwyciestwie na Chievo mozemyu znowu powrocic na fotel lidera-jezeli nie wieksza iloscia pkt to napewno bramek,bo nasi zawopdnicy pokazali ze potrafia strzeliac bramki mimo ze wszyscy juz w to watpili. Wiele takze zalezy od tego w jakiej formie fizycznej beda nasi pilkarze po meczu z Realem. Przeciez mecz ten jest teraz najwazniejszy i pilkarze musza dac z siebie wszystko! Mecz z Chevo bedzie mozna obejrzec w niedziele o 21:45 na Canale + tylko nie wiem czy sport czy sport2.
Co do typera to stawiacm na minimum 0-2-bramke przynajmniej jedna strzeli Zalayeta od ktorego wiele w tym meczu bedzie zalezalo bo moim zdaniem w meczu z Realem nie zagra za duzo.

Co do typera to stawiacm na minimum 0-2-bramke przynajmniej jedna strzeli Zalayeta od ktorego wiele w tym meczu bedzie zalezalo bo moim zdaniem w meczu z Realem nie zagra za duzo.

- Vojtimar
- Juventino
Mam nadzieję, że wygramy. Oby wrócił Pavel, a jeśli nie to niech zagra Kapo lub Del Piero na lewej pomocy. Jesienią był nietrudno i żeby teraz też tak było. Piłkarze mogą być zmęczeni po Realu, ale ja wierzę w nich. Mecz o 21:45? Ale to chyba retransmisja tak?
Z Juve na dobre i złe!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie można tutaj nawet myśleć o remisie.Rozgrywki są już w decydującej fazie a mecz z Chievo w porównaniu do Romy to bułeczka z masełkiem.
Jeżeli w meczu z Realem wygramy gładko 2 albo 3:0 to możemy wyjść najsilniejszym składem od początku.Gorzej jeżeli zagramy morderczy mecz.Wtedy niestety bedziemy skazani na Montero...
Ostatecznie powinno być 2:0..
Jeżeli w meczu z Realem wygramy gładko 2 albo 3:0 to możemy wyjść najsilniejszym składem od początku.Gorzej jeżeli zagramy morderczy mecz.Wtedy niestety bedziemy skazani na Montero...

Ostatecznie powinno być 2:0..
- BOOM
- Juventino
troszke sie boje tego meczu......... gdyz po pierwsze pilkarze beda zmeczeni po WIELKICH zmaganiach z realem, po drugie boje sie, ze Juve z gory potraktuje ten mecz jako wygrany, a wtedy moga sie cuda dziac (o przegranej nie mowie, lecz remis w tym czasie z taka druzyna,przy takim stanie punktowym to tez porazka). Mysle jednak ze troche dramatyzuje, gra JUVE jest coraz lepsza. Tez obstawiam 2-0 i mam nadzieje ze Pavel wroci 

- Iver.pk
- Juventino
Wlasnie nie wiem :? Bylem teraz na oficjalnej stronie C+ i tam jest napisane ze na kanale niebieskim(sport) jest ten mecz o godzinie 21:45 (nie jest napiasne ze retransmisja), natomiast na canale + sport2 jest ten mecz o 23:00 i tam jest napisane powtorka :? W sumie to ni eza bardzo to rozumiem ale co tam.Marcin (Chester) pisze: Mecz o 21:45? Ale to chyba retransmisja tak?
Tak na marginesie to mi sie wydaje ze bedzie to skrot pierwszej polowy i cala druga-tak zrobili juz przy jakims meczu Mialnu i ligi hiszpanskiej tyle tylko ze te mecze w rozpisce trwaly 1godz a tutaj niestety nie wiem bo nastepny program jest o godzinie 0:45 i jest to mecz La Liga :? Wiec wszystko sie okaze jak bede wiedzial o ktorej jest Sport+ czego niestety nie napisali w programie.

- Vincitore
- Juventino
Bez dwóch zdań liczą się tylko 3 punkty o ile mnei pamięć nie myli to z Chievo jeszcze punktów w Serie A nie straciliśmy , oczywiście ja żyje meczem z Realem ale również gdzies tam na dnie mojego skromnego mózgu mam potyczkę w Veronie , ponieważ dla mnei bardziej liczy sie respekt w Serie A a Ligę Mistrzów mimo iż też jest arcyważna zostawiam trochew tyle. Milan gra z Sampdorią i miejmy nadzieje że uda się Sampie skrobnąć im trochę punktów , może zagramy już w optymalnym składzie wraz z Nedvedem :roll:. Chievo mimo że broni się przed spadkiem to sami wiemy że są groźni , a początek sezonu mieli niezły ale początek! teraz grają dużo gorzej. Jeżeli zagramy tak jak z Romą w pierwszej połowie to jestem spokojny o wynik tego meczu wreszcie Del Piero cos gra miejmy nadziej że to nie tylko chwilowy przebłysk formy a dobra dyspozycja na dłuższą mete. Pod nieobecność Nedveda naszym składem dryguje 3 Del Piero-Emerson-Camoranesi i jeżeli Nedved się nie wykuruje na Chievo to oni poprowadzą Juventus do Zwycięstwa :twisted: , miejmy nadzieje że mecz z Romą był przełomowy i teraz powinno być z górki niechcę myśleć o tej rzeźni która czeka nas w Mediolanie
:D Milan nas dogonił i można powiedzieć że strzelił nam gola , ale to dopiero początek meczu!! :twisted: 

- Marcin_FCJ
- Juventino
Czas na powrót do "codzienności", mecz z Realem to już przeszłość i najlepiej jak gracze zapomną o tym co udało im się osiągnąć aby maksymalnie skoncentrować się na lidze. Wiem, że to bardzo trudne zadanie gdyż nawet kibice wciąż są myślami jeszcze gdzieś przed telewizorem oglądając nasz wspaniały tryumf. Bardzo dobrze ze nasz mecz nastąpi po spotkaniu Milanu, znajomość wyniku jedynego rywala do Scudetto uświadomi naszym graczom wagę meczu w Weronie. Bez względu na wszystko musimy wygrać i myślę że tak się stanie. Bardzo ciekaw jestem jakim atakiem wjdziemy na to spotkanie, niemal pewne jest że będzie to znowu 4-3-3. Ciekawe czy od pierwszych minut zobaczymy tym razem Davida Trezegueta? Mam przeczucie że jeszcze nie.. mimo wszystko chyba nie jest gotów na 90 minut. Zagrać powinien Zalayeta, Zlatan oraz DP który ma świetną passę w lidze. Chievo to solidny zespół ale już nie ten który zaskakiwał wszystkich. Teraz walczą o utrzymanie i piłkarsko są bardzo daleko za nami. Jedyne co może nas zgubić to brak koncentracji, jednak nie sądze żeby miał nastąpić - tym bardziej że z nimi zawsze grało nam się łatwo. Liczę na 2-3 bramkowe zwycięstwo.
- Corcky
- Juventino
To bedzie cięzki..mecz...: po pierwsze zmęczenie..po spotkaniu z Realem...to było 120 minuT!!!!!.......ALE Z DRUGIEJ STRONY NASI ZAODNICY UDOWODNILI ZĘ POTRAFIA SIE SPRĘZYĆ..A TERAZ JUZ DO KONCA SEZONU TRZEBA TRZYMAĆ RĘKĘ NA PULSIE....nie można sobie pozwolić na wpadkę........Wierzę ze dobry mecz zagra Del Piero, który zrehabilituje sie..za to ze z Realem nie był na topie...........a także liczę na pewnosć Zalayety...oraz Zlatana...który wrócił do swojej dawnej formy!....nie pownno być tak źle...jedynie martwi mnie ostatnio postawa Zambrotty.......który kompletnie nie wspomaga ofensywy..a takze zdażają mu sie coraz częściej kiksy....z prawej strony o postawę Zebiny mozan być spokojnym..to ejst piłkarz, będący osatniow doskonałej dyspozycji....no i MAuro...heh Forza Juve

Alessandro Del Piero ole!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Po cięszkim meczu z Realem, trzeba już skończyć gadanie jakie to Juve jest wielkie, bo w końcu po co i tak wszyscy to wiedzą, tylko nie wszyscy umieją to przyznać. Teraz trzeba się skupić nad Serie A, po tym co pokazaliśmy w meczu z Realem nie możemy liczyć na nic innego jak zwycięstwo, mam nadzieję że Zlayeta zagra w tm meczu i pokaże że nie jest czwartym napastnikiem, tylko że on również jest jednym z zawodników którzy pełną gębą zasługują na podstawowy skład.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- paku
- Juventino
Czas powrócic na ziemie, po wygraniu batali z Realem, czas na Chievo. Mysle ze nie powinnismy sie obawiac tego meczu choć ? (odpukać) Mecz z Realem dużo kosztował naszych kopaczy. Moze Nedved już będzie na ławce rezerwowych, być może zagra.
Nie mozemy sobie pozwolić na remis, a już nie mysle o przegranej. Oby tylko Juve nie zlekceważyło Chievo i zagrali, tak aby wygrać. Licze na 3 pkt, i na dobrą gre. Milan może stracić pkt, a my możemy to wykorzystać i wykorzystamy 8) Pozdrawiam 

- IGI
- Juventino
Po Romie i Realu trzeba potwierdzic dobra forme w spotkaniu z Chievo. Ciekawy jestem czy Capello da odpoczac niektorym zawodnikom, ktorzy na to jak najbardziej zasluzyli. Jak chyba kazdy z Was wie, w takim meczu nie mozna tracic pkt, czyli nie pozostaje nam nic innego jak zwyciestwo, najlepiej do zera :)Jeszcze tylko kwestia taktyki... 4-3-3 na razie jeszcze w zadnym meczu nie zawiodlo (Real, Udine,Siena) i te wydaje sie najwlasciwsze, choc gdy bedzie inne wcale sie nie zdziwie
Fabio wie co robi. Nie bede publicznie bawil sie w typera ani selekcjonera, jak
wiekszosc z Was
Na zakonczenie powiem tylko: FORZA JUVE 8)

wiekszosc z Was

- M.
- Juventino
Jak już pisaliście, mecz ten będzie bardzo trudny. Piłkarze na pewno są zmęczeni po boju z Realem. Jednak nie tylko my możemy narzekać na brak sił. Milan też grał w Lidze Mistrzów i na pewno nie będzie w pełni sił na mecz z trudnym rywalem - Sampdorią. Na mecz z Cheivo powinniśmy być bardzo zmobilizowani - każda strata punktów może okazać się dla nas zabójcza. Drużyna z Verony nie gra w tym sezonie jakoś imponująco, problem w tym, że Juventus może ich zlekceważyć, a to byłby najgorszy błąd. Pewnie wyjdziemy na boisko w trochę rezerwowym składzie. Miejmy nadzieję, że wreszcie zagra Nedved. Mam nadzieję, że Juve wygra ten mecz.
:roll:
- _Jah
- Juventino
Faktycznie, bedzie to trudne spotkanie w kontekscie tej srodowej victorii, ktora moze nieco uspic czujnosc calego Juventusu. Nie moze to byc, gdyz wlasnie w tej chwili otwiera sie przed nami znakomita okazja ku temu, aby ponownie odzyskac przodownictwo w tabeli. Jak juz wielokrotnie wspominalem, nad naszymi glownymi konkurentami wisza trudne terminy. Rossoneri juz w niedziele podejmowac beda na San Siro rewelacyjna Sampdorie, a za tydzien udadza sie do Rzymu, gdzie nie wroze im latwego meczu. Bardzo licze na to, ze szczesliwa passa Milanistow, skonczy sie w tych 2 nadchodzacych kolejkach. Jednak nawet jesli tak sie stanie, na nic to sie zda, kiedy sami nie wygramy swoich potyczek. A zadanie nie jest, az tak trudne, bo o to u siebie podejmowac bedziemy slabiutkie zespoly Chievo i Regginy, ktorej bedziemy mieli okazje sie zrewanzowac za ten mecz z pierwszej serii. Gra jest wiec warta swieczki. Niekoniecznie musi sie to odbywac kosztem skladu, ktory w srode tak trymfalnie zakonczyl rywalizacjie z Krolewskimi. Nie rozumiem uprzedzen niektorych z Was do Paolo Montero? uwazam, ze wlasnie nadszedl jego czas. Wroci Blasi, ktory bedzie chcial mocno zaakcentowac swoj wystep z tej przyczyny, ze w srode nie gral. Moze po raz kolejny swoja przydatnosc potwierdzi Pesotto? a juz na pewno wszyscy liczymy na Del Piero. Wierze, ze Capello nie pozwoli im na rozluznienie, albowiem sezon wciaz trwa, i tenze srodowy sukces, powinien tylko naszych zdopingowac, do jeszcze wiekszej pracy.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- forza bianco-neri
- Juventino
niestety zdaje sie, ze Nedved nie wystapi w podstawowym skladzie, moze wejdzie z lawki , a moze w ogole nie zagra... jesli nie czuje sie jeszcze na silach to niech lepiej jeszcze sobie odpusci ten mecz :roll: Chievo to obecnie ligowy sredniak , zeby nie powiedziec slaba druzyna, ostatnie 4 mecze przegrala, wiec watpie ze akurat w meczu z Juve sie przebudzi... kluczowe role odegraja Del Piero oraz Zambrotta,moze ustzreli cos Zlatan - takie mam przeczucie
wynik? mysle, ze 2 : 0 i Juve zainkasuje 3 pkt... warto zwrocic uwage na mecz 3 i 1 zespolu Serie A, mam nadzieje , ze bramkarz Sampdorii , podobnie jak w meczu z Juve stanie na wysokosci zadania i nie pusci zadnej bramki, a jego koledzy strzela chociaz jedna bramke 

Juve per Sempre